Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare i fysiklärare i Linköping

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 4 elevomdömen.

212 kr/h

Prova första lektionen gratis. Genomsnittspriset för läxhjälp i fysik är 212kr/h

3 h

Snabba experter - Våra lärare i fysik svarar vanligtvis inom 3h

Det har aldrig varit enklare att lära sig fysik
i Linköping!

2. Organisera dina fysik kurser

Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts. Sedan kan ni planera målsättning, kursinnehåll med mera tillsammans.

3. Upptäck nya möjligheter & kunskaper

Du har också alla möjligheter att upptäcka nya talanger hos dig själv eller utforska nya intresseområden! Med vårt elevpass har du tillgång till alla våra engagerade lärare!

FAQ

💸 Hur mycket kostar för en en kurs i fysik i Linköping eller i närheten?

I Linköping, är genomsnittskostnaden för en läxhjälp i fysik 212kr.

 

Fysiklärarens priser varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Handledarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via webbkamera eller hemma hos eleven)
  • Hur ofta du vill ha kurs och varaktigheten på er kurs
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra läxhjälpare erbjuder första timmen av undervisningen gratis.

Kolla in priserna för våra fysikprivatlärare i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hur många lärare är tillgängliga att ge fysikkurs i Linköping?

37 privatlärare i fysik finns tillgängliga för att ge kurs i fysik i Linköping och i närområdet.

 

Du kan kolla igenom lärarnas annonser och kontakta fysiklärare som passar dina behov.

💻 Kan du ta undervisning i fysik online?

Med Superprof kan du lära dig fysik online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför ett fysikprov, kämpar med fysik eller bare önskar att förbättra dina färdigheter inom fysik, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra fysikvägledare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder fysikkurser via Skype, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta lärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom fysik idag!

✒️ Vilket genomsnittligt betyg har elever gett till i Linköping?

Eleverna recenserar sina fysiklärare med ett genomsnitt på 5.0 av fem från ett utval av 4 recensioner.

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (över telefon eller e-mail alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din undervisning.

👴🏼 Varför borde ta börja med med fysikkurser i Linköping?

Fysik är för många ett av de svåraste ämnena under livet. Flera ungdomer kämpar med fysikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är extraundervisning i fysik blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  privatlärare i fysik lyckas många elever komma över sin rädsla för fysik.

 

Alla fysiktimmar med en kvalificerad läxhjälpare ger dig möjligheten att lära dig fysik-koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta extra undervisning i fysik för att lära dig om fysik-koncept med en kompetentlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika fysikbegrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare i fysik och boka din första fysiklektion hemifrån eller online.

 

En meddelande-tjänst är på plats så att du kan komma i kontakt med din mentor för att planlägga fysikkursen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din fysiklärare bland 37 studiecoacher i fysik i Linköping.

Vill du lära dig fysik i Linköping?

Välj bland vårt stora utbud av fysiklärare i Linköping!

Se fler lärare Nu kör vi!

Få fysik hjälp med en av våra privatlärare i Linköping

Privatlektioner i Linköping

När det kommer till fysikens lagar, regler och teorier tycker vi på Superprof att alla bör (och har rätt till att) förstå. Om vi inte känner till grunderna i fysik, förstår vi inte världen vi lever i. Albert Einstein ansåg att fysiken borde förenklas, och vi håller med! Så varför har fysik förblivit ett ämne som ger Linköpings elever både huvudvärk och ångest? 

Fysik är ett komplicerat och abstrakt ämne, och många upplever att deras lärare ofta förvirrar mer än det klargör. Ett problem kan vara att lektionerna inte känns engagerande och tankeväckande, ett annat kan vara att elever lär sig på olika sätt och behöver en mer individuell undervisning.

Många fysikelever undrar också vad de kommer kunna använda fysiken till rent praktiskt. Det är svårt att se ett direkt användningsområde, i alla fall om man jämför med ämnen som engelska, svenska och samhällskunskap. Sanningen är att fysik är ett viktigt ämne, både för vidare studier och allmänbildningen. 

Om du kämpar med (eller älskar) fysik, och vill veta hur du kan komma igång med privatlektioner i Linköping har du kommit till rätt ställe! Nedan går vi igenom fördelar med att studera fysik och förklarar hur en privatlärare kan hjälpa dig nå dina mål!

Varför studera fysik

Ordet "fysik" kommer från grekiskans "kunskap om naturen", och vetenskapen strävar efter precis det - att förstå universums naturfenomen.

Fysiker utför och upprepar experiment, för att formulera lagar och förklara hur vårt universum fungerar. Dessa lagar (t.ex. gravitationen och Newtons rörelselagar) har testats så grundligt att de idag accepteras som "sanningar". Eftersom fysiken förklarar naturliga fenomen i universum anses den ofta vara den mest grundläggande vetenskapen. 

Fysik är ett splittrat ämne, liksom matematik och kemi. Fysik är hatat av många, och älskat av många. En bra anledning att studera fysik är att den hjälper dig att förstå världen bättre. Kunskap om fysik hjälper dig att besvara frågor som "varför är himlen blå?" och "varför påverkar den globala uppvärmningen vissa arter mer än andra?". Om du tror att fysik är tråkigt har du fel - det är ett av de mest mångsidiga och fascinerade ämnena som finns - du har bara inte fått chansen att upptäcka det än!

Med privatlektioner i fysik kommer du se att det finns enkla och pedagogiska förklaringar på koncept du tidigare inte förstått. Om du bara visste hur mycket roligare ett ämne blir när man förstår hur allt hänger ihop! Vi säger inte att fysik är lätt, inte alls, men det du läser i skolan är definitivt inte lika svårt som du tror! När du tar privatlektioner i fysik kommer du dessutom lyckas bättre med matematiken, och det är ju ett plus, eller hur? 

För dig som tillhör skaran elever som faktiskt gillar fysik behöver vi knappast förklara fördelarna med att studera fysik. Det finns en otrolig mängd utbildningar och yrken som står öppna för dig med passion och talang. Du kan till exempel arbeta inom forskning, industri, teknik, ekonomi eller inom energisektorn. Oavsett om du avskyr eller älskar fysik har du tur som bor i Linköping - där finns nämligen massor av privatlärare redo att coacha dig!

Läsa fysik i Linköping

Linköping är staden för fysikälskare! Linköping universitet erbjuder en rad utbildningar där fysik spelar en central roll. Du kan exempelvis studera till civilingenjör i teknisk fysik och elektroteknik eller ta en magisterexamen i fysik och nanovetenskap. Det kan dock finnas andra anledningar utöver kärlek till ämnet som gör att man vill eller måste läsa fysik i Linköping.

Kanske gick inte fysiken så bra på gymnasiet men krävs nu som förkunskap för att komma in på en annan utbildning? Det vore ju synd att missa chansen bara för att du inte fick godkänt i gymnasiet. Som tur är kan du plugga upp dina betyg på Komvux i Linköping, och om man vill vara extra säker på att lyckas kan det vara smart att samtidigt ta hjälp av en privatlärare i fysik. På Superprof har vi samlat alla Linköpings fysiklärare på ett och samma ställe så att du enkelt kan hitta din favorit. 

Hitta en privatlärare i fysik

För dig som bor i Linköping har privatlektioner i fysik aldrig varit närmre till hands. Ta en titt på alla tillgängliga lärare på Superprof och kontakta den som du tror passar bäst. Vi har ett brett utbud av lärare som alla gärna hjälper dig att nå dina mål. En privatlärare ger dig skräddarsydda lektioner efter din nivå och dina önskemål. Kanske behöver du läxhjälp? Kanske funderar du på att välja en högre utbildning inom fysik och undrar vad du kan förvänta dig?

Det är du som bestämmer vad ni ska göra på lektionerna och vilken typ av lärare du vill ha. Vissa privatlärare kanske själva är studenter och erbjuder läxhjälp vid sidan av studierna medan andra är fysiklärare med 10 års erfarenhet från Linköpings universitet.

Priset på en privatlektioner varierar oftast beroende på lärarens utbildning och erfarenhet.  En mer erfaren lärare kan vara ett smart val i längden - ju snabbare du utvecklas och får hjälp med det du inte förstår, desto färre lektioner behöver du ju ta. Å andra sidan kanske en pedagogisk fysikstudent kan hjälpa dig lika bra? Personkemi är viktigt när man pluggar med en privatlärare så ta tid på dig att kolla igenom lärarnas profiler och jämför dem med varandra. Många privatlärare i Linköping erbjuder en första provlektion gratis, så passa på att testa flera om du är osäker!

En fördel med privatlärare är att du kan utgå ifrån dig själv och ditt eget schema istället för att anpassa dig efter en skola. Du kan ofta välja var lektionerna ska hållas - antingen hos dig, hos läraren eller online. Smidigt, eller hur?

Vad vill du lära dig?