Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska privatlärare och deras statistikkurser i Linköping

Se fler lärare

5.0 /5

Våra statistiklärare har 5.0 stjärnor baserat på fler än 1 elevrecensioner.

190 kr/h

Statistiklektioner kostar i genomsnitt 190 kr/h. Många erbjuder första lektionen gratis.

7 h

Snabba och professionella. Våra statistik lärare svarar vanligtvis inom 7h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig statistik
i Linköping!

2. Planera upplägget tillsammans

När din kursförfrågan godkänts får du kontaktuppgifter, och du kan planera statistikkursen ihop med din lärare.

3. Upptäck ännu fler möjligheter

Med elevpasset får du tillgång till alla lärares kontaktuppgifter, och du kan hitta privatlärare i fler ämnen. T.ex. så som matematik.

FAQ

💰Vad kostar en Statistiklektion i Linköping?

Det genomsnittliga priset för Statistiklektioner i Linköping är 190 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lärare i Statistik har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte på plats i Linköping med läraren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess längd

97% av våra lärare i Statistik erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯Varför ska du ta Statistiklektioner i Linköping?

Med hjälp av en lärare i Linköping kan du lära sig Statistik snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner i Linköping.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻Kan man lära sig Statistik online?

Majoriteten av våra lärare i Statistik erbjuder sina kurser i

Statistiklektioner online.


Om du inte hittar rätt privatlärare i Linköping kan du söka på alla som ger kurser online. För att söka efter en lärare i Statistik använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Statistik via webcam.

🎓Hur många Statistiklärare ger lektioner i Linköping?

Det finns för närvarande 17 lärare i Statistik som erbjuder kurser i Linköping.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️Hur betygsätts våra lärare i Statistik?

Mätt över 1 recensioner gav våra elever i Linköping  ett medelbetyg på 5.0 av 5 för deras lektioner i Statistik.


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vill du lära dig statistik i Linköping?

Välj bland vårt stora utbud av statistiklärare i Linköping!

Se fler lärare Nu kör vi!

Förstå statistiska problem med hjälp av en statistik lärare från Superprof

Bli bättre på statistik i Linköping

“Om jag bara hade en timme kvar att leva, skulle jag vilja spendera den på en statistiklektion. De känns alltid så mycket längre”.

- Okänd student.

 

Om du bor i Linköping och känner igen dig i citatet kanske det är dags att sluta fred med statistiken? Att lära sig olika statistiska begrepp och matematiska formler kanske inte låter särskilt drömmigt, men en fördjupad kunskap i statistik kan hjälpa på fler sätt än du tror. Statistik är en matematisk gren som många i Linköping kämpar med, men oroa dig inte - med rätt hjälp kommer stressen snart att lägga sig. Vore det inte härligt att helt skippa ångesten inför statistiklektionerna? Läs vidare om du vill veta hur privatlektioner med Superprof kan lösa dina problem - i alla fall alla dina problem relaterade till statistik! 

Vad är statistik?

Statistik är vetenskapen om insamling, bearbetning, redovisning och analys av data. Målet med statistik är att få fram olika typer av information. Den insamlade datan i sig är inte den slutgiltiga informationen. Datan måste först tolkas korrekt i sitt sammanhang - och beroende på hur datan samlats in (och hur den sedan tolkats) kan resultatet, dvs informationen variera avsevärt. Statistik är idag en vitt utbredd vetenskap som används av såväl regeringen, företag och forskningsinstitut för att få svar på olika frågor. Ursprungligen (men även än idag), avser officiell statistik insamlingen av informationen som behövs för att styra ett land.

 

Statistik beskriver verkligheten. För att ett land (eller en stad som Linköping) ska kunna utvecklas åt rätt håll, måste politiker och olika myndigheter veta vad som fungerar bra och vad som fungerar mindre bra. För att kunna åtgärda en ökad arbetslöshet måste man först se statistik på hur många som är arbetslösa, var de finns och vad arbetslösheten beror på. Statistik kan hjälpa samhället att upptäcka brister inom exempelvis sjukvården eller skolväsendet. Om fler sjuksköterskor än vanligt plötsligt säger upp sig, eller om svenska elever börjar få sämre och sämre resultat på nationella proven är det ett tecken på att något måste åtgärdas. Statistiken beskriver inte bara olika tillstånd, situationer och händelser - statistik tillåter oss att upptäcka mönster i tid, så att vi kan förhindra eller förutspå framtida problem.

 

Även du som privatperson använder dig av statistik för att ta beslut eller bilda åsikter i vardagen. Statistik kan presenteras i syfte att få dig att köpa en viss vara, känna positivt eller negativt inför en händelse, känna tilltro till en tjänst eller misstro till ett politiskt parti osv. Du tar också del av officiell statistik från regering och myndigheter som hjälper dig att ta ställning i olika frågor. Vi påverkas dagligen av statistik - men frågan är om den alltid är relevant? Något viktigt att komma ihåg är nämligen att statistik inte kan spegla verkligheten ur alla perspektiv - speciellt inte om datan har samlats in, bearbetats, analyserats eller presenterats på fel sätt. 

Det är därför viktigt att man lär sig att kritiskt granska statistik, och att man förstår att källans motiv kan ha påverkat analysen av datan (medvetet eller omedvetet). Om vi lär oss att tolka statistik kan den bli ett ett bra hjälpmedel i många typer av vardagliga beslut.

 

Kunskaper inom statistik är inte bara oumbärligt för privatpersoner och regeringar. Alla företag i Linköping och övriga Sverige är beroende av statistik för att ta beslut inom sina verksamheter. Med statistik kan företag få information om vilka produkter eller tjänster som säljer bäst och för vilka målgrupper. Företagen kan identifiera brister, utvärdera kundtjänsten eller ta reda på om verksamheten bör expandera eller flyttas till en ny geografisk plats.

 

All forskning använder sig av statistik för att styrka olika teorier, eller undersöka effekterna av våra beteenden -  t.ex hur klimatförändringen ligger bakom stigande havsnivåer och temperaturer globalt. Medicinsk forskning använder statistik för att t.ex undersöka biverkningar eller ta reda på om ett nytt läkemedel verkligen fungerar. 

 

Som du märker kan en karriär i statistik ge dig obegränsade arbetsmöjligheter inom en rad olika sektorer eftersom alla verksamheter, myndigheter och organisationer är beroende av statistik för att utvecklas. I Linköping kan du ta privatlektioner i statistik ifall du vill bli bättre på att hantera statistik i jobbet eller lyckas bättre i skolan. 

Ta privatlektioner i statistik

Statistik är en matematisk gren. Och med tanke på hur många elever som avskyr matematik är det inte svårt att räkna ut att även statistiken (helt oförtjänt) drabbats av dåligt rykte. Många elever upplever stark matteångest och ger upp innan de ens satt sig in i ämnet. Ju mindre motiverad man är, desto sämre koncentrerar man sig på lektionerna. Är du säker på att statistik är så svårt som du tror? Du kanske bara inte gett det en chans ännu? Oavsett var i Linköping du bor, och på vilken nivå du pluggar (högstadiet, gymnasiet eller universitetet), kan du ta hjälp av en privatlärare i statistik. Avslappnade och trevliga privatlektioner kommer ge dig nya perspektiv på ämnet statistik och hjälpa dig nå dina mål på nolltid. Spenderar du alldeles för lång tid på läxorna? Har du en kommande en tenta som håller dig vaken om nätterna? Kräver ditt drömjobb mer avancerade kunskaper i statistik? En privatlärare kommer se var skon klämmer och lägga upp en effektiv kursplan - skräddarsydda lektioner anpassade efter din nivå och dina behov slår aldrig fel! Superprof har samlat alla Linköping privatlärare i statistik på ett och samma ställe så att du snabbt kan komma igång med privatlektioner nära dig. 

Hitta den ultimata privatläraren i Linköping

Så, hur hittar man sin favorit och framtida mentor bland alla statistiklärare i Linköping? Först och främst bör du läsa igenom lärarnas profiler så att du får en uppfattning om deras kvalifikationer och vad de lär ut. Vissa privatlärare är själva studenter medan andra är utbildade lärare eller yrkesverksamma med flera års erfarenhet. Att en privatlärare inte har en formell lärarutbildning betyder inte automatiskt att hen är ett sämre val - som lärare kan man komma långt på talang, passion och pedagogik. Om du läser igenom tidigare elevers recensioner kan du ta reda på vad andra tyckt om läraren, vilket kanske kan hjälpa dig ta ett beslut. Visste du att många privatlärare i Linköping dessutom bjuder på en gratis provlektion? Om du fortfarande har svårt att bestämma dig kan du alltså testa en eller flera statistiklärare kostnadsfritt för att se hur det känns. En stor fördel med privatlektioner är att du får 100% av lärarens fokus vilket hjälper dig att utvecklas snabbt. Om du har ett fullspäckat schema kommer privatlektioner underlätta ditt liv ytterligare - du behöver ju inte anpassa dig efter en skola utan kan komma överens om kurstillfällen tillsammans med din lärare. Att du dessutom kan välja onlineundervisning istället för fysiska träffar är ett stort plus för många. Nu när du vet att inget står i vägen för dig att bli proffs på statistik är det väl lika bra att sätta igång? Vem vet, Linköpings bästa statistiktlärare kanske bara bor 100m bort?

Vad vill du lära dig?