Utmärkt
recensioner på

Hitta våra ambitiösa mattecoacher i Linköping

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och med fler än 9 recensioner.

204 kr/h

Bra pris: 95% av våra privatlärare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en mattelektion är 204kr/h.

4 h

Snabba experter - Våra mattelärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig matematik
i Linköping!

2. Organisera din mattekurs och påbörja ditt nya äventyr

Kontakta din nya lärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Hur mycket behöver man betala för en en kurs i matte i Linköping eller i närheten?

I Linköping, är genomsnittskostnaden för en läxhjälp i matematik 204kr.

 

Kostnaden för en privatlärare i matematik varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Mattelärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (online eller en annan stad i närområdet)
  • Hur många kurstimmar du tar och varaktigheten på er kurs
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra studiecoacher ger deras första mattelektion gratis.

 

Kolla in kostnaderna för våra privatlärare inom matematik i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hur många privatlärare finns tillgänliga i Linköping för att ge lektioner i matte?

I Linköping och området, är 96 privatlärare i matematik tillgängliga för att ge kurser.

 

Välj din mentor i Linköping från wrr utval av 96 tillgängliga mattelärare.

💻 Är det möjligt att ta extralektioner i matte online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför matematiktentamen, kämpar med matte eller bare önskar att förbättra dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Mange av våre mattelärare erbjuder privatundervisning. Rundt 80% av privatlärarna på Superprof ger matematikkurser online, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i søkemotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Hur utvärderar studenterna deres mattelärare i Linköping?

Från ett utval av 9 utvärderingar, gav eleverna deras mentor i matte ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

Om det skulle uppstå problem med din kurs, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning via telefon eller e-post från måndag - fredag).

 

👴🏼 Varför borde du sätta igång med privatlektioner i matematik i Linköping?

Matematik är för många ett av de svåraste ämnena under livet. Flera elever kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är studiehjälp i matte blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  privatlärare i matte lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattelektioner med en kvalificerad läxhjälpare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta extra undervisning i matte för att lära dig om matematiska koncept med en duktiglärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner från hemmet eller online, välj din lärare och boka din mattelektion idag.

 

Genom vår tjänst får du kommunicera med din lärare för att organisera kursen i matte, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller få undervisning online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 96 mentorer i Linköping.

Vill du lära dig matematik i Linköping?

Välj bland vårt stora utbud av matematiklärare i Linköping!

Se fler lärare Nu kör vi!

Bli proffs på matematik - ta en mattekurs med en privatlärare i Linköping!

Privatlektioner i matematik

Funderar du på att ta privatlektioner i matematik men är osäker på om det är något för dig? Om du känner att det finns rum för förbättring är svaret kort sagt ja! Privatlektioner är både bra för dig som har stora svårigheter i matte, och för dig som älskar matematik och längtar efter en utmaning. 

I Linköping kan du välja bland hundratals privatlärare nära dig som alla har olika personligheter, erfarenheter och metodik - självklart kommer du hitta (minst) en som passar dig som handen i handsken! Vet du inte var du ska börja? På Superprof har vi listat Linköpings alla privatlärare på ett och samma ställe så att du enkelt och smidigt kan komma igång med mattelektionerna.

Nedan går vi igenom alla fördelar med privatlektioner, undersöker var i Linköping du kan läsa matematik, och varför matematik är så viktigt. Förhoppningsvis återstår inga tveksamheter när du läst klart - vi på Superprof ser fram emot att hjälpa dig nå dina mål!

Läsa matematik i Linköping

Linköping är staden för matematikälskare! På Linköpings universitet finns en rad utbildningar med matematik i fokus. En kandidatexamen i matematik på 180hp passar utmärkt för den som vill grotta ner sig i finansiell matematik, matematisk statistik för AI och maskininlärning, eller bara fördjupa sig i renodlad matematik. Enligt Linköpings universitet är programmet perfekt för dig som gillar att strukturera och lösa komplexa problem. Efter avslutad utbildning kommer du vara väldigt attraktiv på arbetsmarknaden och kunna arbeta med allt från ekonomi och statistik till mekanik och spelteori - möjligheterna är obegränsade!

Om du är mindre intresserad av renodlad matematik kan du läsa till civilingenjör på Linköpings universitet. Utbildningen innehåller mycket matematik men har många olika inriktningar som t.ex design och produktutveckling, industriell ekonomi, mjukvarkvaruteknik, datateknik, eller medicinsk teknik. Om du väljer den senare arbetar du med att utveckla ny medicinskt teknik som kan rädda liv och förbättra människors hälsa. 

Låter dessa yrken låter som en dröm eller en mardröm? För dig som redan nu har problem med grundläggande matematik på gymnasiet, lockar matematik på heltid knappast särskilt mycket!

Om du kämpar med mattelektionerna kan du ta hjälp av en privatlärare på sajter som Superprof. Matematik är något som alla kan lära sig, det handlar bara om att öva och se till att man verkligen förstår vad man läser. Det är lätt hänt att man stressar igenom lektionerna för att hänga med, lär sig uppställningar utantill, och inte vågar ställa frågor. För att undvika problem senare i livet är det bra att ta tag i problemet och överväga hjälp utifrån. En privatlärare i Linköping kan hjälpa dig att få godkänt (och kanske t.o.m få dig att uppskatta matematik).

Om du redan gått ut gymnasiet och inte fick slutbetyg i matematik kan du läsa upp ditt betyg på Komvux i Linköping. Det kan tyckas tråkigt och jobbigt att spendera tid på samma matematikkurser igen, men vi lovar dig att det kommer vara värt det. Matematik finns överallt runt omkring oss, att undvika matematiken är inget alternativ - vi behöver matematiken i nästan allt vi gör, vi tänker bara inte på det!

Vad har man för nytta av matematik?

Matematik är ett universellt språk som ser likadant ut i hela världen. Om du arbetar som matematiker eller civilingenjör i Kina, Frankrike eller Sverige spelar ingen roll - matematik är språket du talar på jobbet. Matematik finns dessutom överallt - naturen är fylld av perfekta hexagoner och gyllene snitt. När man först lägger märke till alla matematikspår i naturen är det svårt att inte bli fascinerad. 

Allt vi gör i samhället är kopplat till matematik. När vi tar hand om vår ekonomi, kör bil eller bakar använder vi oss av matematik. Att låta sig skrämmas av långtråkiga mattelektioner och komplicerade formler är att tänka kortsiktigt - matematik är ett kärnämne i skolan eftersom det är viktigt, och förbereder oss för vuxenvärlden.

Utöver de uppenbara fördelarna med matematik finns även mer indirekta fördelar som du garanterat inte märker i första taget. Matematik handlar om att hitta mönster och göra kopplingar. Matematik kräver abstrakt och konkret tänkande, vilket hjälper hjärnan att utvecklas. När du studerar matematik ökar ditt IQ - regelbunden träning ger verkliga resultat.

Hur är detta möjligt? Jo, matematik gör att du kan se samband vilket utvecklar neurala banor som stärker din hjärna. Matematik förbättrar dina analytiska och problemlösande förmågor och hjälper dig att komma fram till logiska slutsatser - du lär dig genom att pröva och göra fel vilket främjar ditt resonemang och logiska tänkande.

Att tänka logiskt och hitta snabba lösningar på problem är mycket hjälpsamt både i skolan, i arbetslivet och privat. Matematik utvecklar dessutom din kommunikationsförmåga, vilket gör att du kan uttrycka dig med logiska och genomtänkta argument, övertyga och debattera - färdigheter som alla är oumbärliga i livet vare sig du har en tvist med hyresvärden, vill få igenom ett projekt på jobbet, eller vill uttrycka dina känslor för en familjemedlem.

Hitta den perfekta matteläraren i Linköping

På Superprof hittar du alla tillgängliga privatlärare i matematik som bor i Linköping. Om du väljer att satsa på privatlektioner kommer du att få hjälp med allt som du tycker är svårt, och samtidigt utveckla det som du redan är bra på. En privatlärare kan ge dig en objektiv bedömning av vad som krävs för att du ska kunna förbättra dina matematiska färdigheter, men du kommer även ha stora möjligheter att själv påverka kursinnehållet. Om du redan vet vad du vill ha hjälp med och endast är intresserad av ett visst delämne kan ni välja att enbart fokusera på det. Det finns tusen olika anledningar att ta hjälp av en privatlärare. Du kanske behöver hjälp med läxläsning, att plugga inför högskoleprovet, eller bara gå igenom något du inte förstår i skolan - en privatlärare anpassar sig efter dina behov och lägger 100% av sitt fokus på dig.

Ofta har du även valet att ta lektioner hemma hos dig eller hemma hos läraren. För dig som har ett oregelbundet schema kan en privatlärare vara räddaren i nöden, ni kan tillsammans lägga upp en kursplan för hur ofta, var och när lektionerna ska äga rum. Oavsett var i Linköping du bor kommer du kunna hitta en lärare nära dig. Om du hittar flera lärare i Linköping som verkar intressanta, och beslutsångesten känns överväldigande, kan vi glatt meddela dig att de flesta lärare bjuder på den första lektionen kostnadsfritt. Du kan alltså testa en gratislektion och känna av stämningen innan du tar ett beslut. Personkemin mellan lärare och elev är ofta lika viktig som lärarens metodik eller erfarenhet, så välj någon du klickar med!

Vi rekommenderar även att noggrant läsa igenom lärarnas Superprof-profiler, samt recensioner från tidigare elever. På så vis kan du få en bra uppfattning om kursinnehåll, priser och personlighet innan du bestämmer dig. Säg adjö till ångest och stress - med ett proffs vid din sida kan du vara säker på att du äntligen får den hjälp du behöver!

Vad vill du lära dig?