Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning
Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Linköping

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 1 omdömen.

198 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 198kr/h.

1 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 1h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Hur mycket koster det för engelska-undervisning i Linköping och i närheten?

I Linköping, tar en lärare i engelska runt 198kr för en kurs i engelska.

Priset för en lektion i engelska varierar pga:

 • lärarens erfarenhet
 • området/staden där din lektion i engelska tar plats (via Skype eller i elevens hem)
 • hur många lektioner du bokat och längden på lektionerna
 • målet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs lärare i engelska erbjuder den första kursen i engelska gratis.

Se alla kostnader för engelskalärare i ditt område.

👩‍🎓 Hur kan jag hitta en lärare i engelska nära mig?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarannonser för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att få fram en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, ta en titt på deras egenskrivna annonser om deras privatlektioner för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

Det finns för tillfället 25 lärare i engelska tillgängliga att ge engelskakurser i Linköping och i närområdet.

 

Välj din privatkurs från mer än 25 privatlärare i engelska.

.

 

💻 Kan du ta privatlektioner i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska-text, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska privatlärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra privatlärare på Superprof erbjuder engelska via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga privatlärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en lärare i engelska online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Vad gör en engelska privatlärare?

Att lära sig prata engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och bättre lyssningsförmåga.

 

På Superprof har vi många olika duktiga engelska instruktörer tillgängliga att ge privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Stava och konjunktion
 • Ge råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan välja vad du hoppas att förstå från dina privatledda lektioner med din privatundervisare.

 

Ta privatlektioner i engelska för att lära dig mer om det engelska språket med en kvalificerad lärare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt chans att lära på det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på profilerna av alla engelskalärare nära dig.

🏅 Hur många lärare i engelska finns tillgängliga för att erbjuda engelska-lektioner i Linköping och i närområdet?

I Linköping och i närheten av finns det 25 privatundervisningar i engelska tillgängliga att undervisa kurs

 

Du kan kolla in en av privatlärarnas profiler och få mer information om deras undervisning.

 

Välj en engelskakurs i Linköping från vårt urval av mer än 25 lärarprofiler.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka en kurs engelska - förbättra dina kunskaper i ett av världens mest inflytelserika språk

Engelska, världens viktigaste språk

Hur skulle en vardag utan engelska se ut? Även livet i Linköping skulle kännas begränsat eller hur? Över 300 miljoner människor talar engelska som modersmål, och upp till 700 miljoner talar engelska som främmande språk. Engelska är “bara” världens tredje mest talade språk (sett till modersmålstalare), men är trots det världens vanligaste språk. 

Tack vare engelskans geografiska utbredning har språket blivit det absolut viktigaste inom internationell handel, vetenskap och teknik. Om du känner dig obekväm med engelska, eller behöver en mer avancerad nivå i jobbet, kan det vara en bra idé att ta lektioner. Nedan går vi igenom hur man gör för att komma igång, och förklarar varför engelskalektioner är livets säkraste investering. 

Vikten av att kunna engelska 

1. Ta del av underhållning och information

Numera publiceras och produceras många filmer, tv-program, böcker och musik på engelska. När du förstår flytande engelska behöver du inte längre förlita dig på översättningar eller undertexter, utan kan njuta fullt ut av originalverken. Film, litteratur och musik är viktiga studiemedel och förbättrar dina kunskaper i engelska, så ha inte dåligt samvete över dina Netflix-maraton - utmana dig själv istället och använd engelska undertexter!

Engelska är internets språk. När du behärskar engelska får du därför fri tillgång till all världens information! Oavsett om använder internet för nöjes skull eller i jobbet, kommer vardagen bli betydligt enklare om du känner dig bekväm med att söka och tolka information på engelska.

2. Engelska gör det lättare att resa

Vi håller med om att Linköping är en fantastisk stad, men ibland åker du på semester, eller hur? Eftersom engelska talas som förstaspråk i 53 länder, och som främmande språk i de flesta andra, blir det mycket lättare att resa om du är bra på engelska. Flygplatsmeddelanden, tågtidtabeller, och vägskyltar finns ofta på engelska, även i länder med ett annat alfabet. Om du reser till ett land där du inte talar språket, är det praktiskt taget garanterat att du hittar någon som förstår engelska. Att kunna kommunicera med större delen av världens befolkning är inte bara praktiskt - det ger dig chansen att träffa nya vänner och att lära känna nya kulturer. Med engelska blir hela världen ditt hem.

3. Engelska - en del av allmänbildningen

För några årtionden sedan var kunskaper i engelska ett stort plus som kunde lyfta karriären rejält. Idag däremot, förväntar sig företag och rekryteringsansvariga att du har en bra nivå, både i tal och skrift, oavsett bakgrund och skolgång. Detta innebär att du nu måste vara extremt kompetent för att imponera under intervjuer och stå ut i mängden. 

En privatlärare i Linköping kan hjälpa dig utvecklas i tal och skrift, eller ge dig skräddarsydda lektioner i business english för att göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden. 

Förbättra din engelska hemma i Linköping

Att förbättra sina språkkunskaper är viktigt både för privatlivet och arbetslivet. Engelskan är så närvarande i våra liv att det knappast går en dag utan att vi hör engelska. Trots att vi redan är så bekanta med det engelska språket, är det ett ämne som många studenter i Linköping kämpar med. Om engelskan känns tung är det en bra idé att söka extrahjälp direkt, Ju längre tid man skjuter upp problemen, ju svårare blir det att komma ikapp. Alla har inte lika goda förutsättningar för att lära sig engelska, men först och främst handlar det om vilja och disciplin. Utöver det egna ansvaret spelar läraren en viktig roll. Att lärare är pedagogiska och förstående är viktigt - ibland vågar elever inte be om hjälp då det kan kännas pinsamt att vara dålig på engelska. 

I Linköping finns det som tur är massor av hjälp att få! Oavsett nivå kan du hitta kurser på Komvux, Linköpings universitet eller privata språkskolor. I Linköping har du dessutom tillgång till hundratals distanskurser specialiserade på affärsengelska, konversation eller grammatik. 

Om du hellre vill ta hjälp av en privatlärare (enstaka tillfällen eller under en längre tid) kan du snabbt och smidigt skapa ett konto på Superprof.

Privatlärare i engelska med Superprof i Linköping

Det finns gott om privatlärare i engelska nära dig i Linköping. De erbjuder handledning både för dig som kämpar i skolan och kanske behöver läxhjälp, och för dig som redan gått ut skolan och bara vill bli bättre för jobbet eller nöjes skull. 

Det finns många fördelar med att anlita en privatlärare. För det första får du dina lektioner skräddarsydda efter din nivå och inlärningsstil, för det andra har du möjlighet att styra var, när och hur ofta undervisningen ska äga rum. 

Behöver du hjälp inför högskoleprovet? En privatlärare kan utvärdera din nivå och identifiera dina styrkor och svagheter så ni vet vad ni ska fokusera på, och därmed spara tid. Ibland krävs det bara några privatlektioner för att få bukt med något man kämpat med i flera år. Behöver du hjälp på universitetsnivå? På Superprof hittar du erfarna engelskalärare som kan hjälpa dig utveckla ditt uttal, din skrivförmåga eller bara ge dig lite mer självförtroende inför en presentation eller avhandling. 

Oavsett vilken nivå du har, och av vilken anledning du vill förbättra din engelska, kan du räkna med att hitta den perfekta läraren i Linköping. 

Hitta den ultimata engelskaläraren

Det första du bör göra inför ditt val av privatlärare, är att fundera på vad du vill förbättra. Behöver du bli bättre på att analysera texter? Saknar du självförtroende inför muntliga presentationer? Har du stora kunskapsluckor i engelsk grammatik? På lärarnas profiler kan du läsa mer om deras erfarenhet, utbildning, specialområde, pris och metodik. Det kan även vara bra att kolla vad tidigare elever tyckt om läraren. På Superprof hittar du recensioner och betyg som kan hjälpa dig ta ett beslut. 

 

Om du fortfarande tvekar på vem du ska välja kan vi glatt meddela att många engelskalärare i Linköping erbjuder en första gratislektion. Du kan på så vis jämföra två (eller fler) lärare med varandra och se vem du föredrar. Gratislektionen är ett bra tillfälle för er att lära känna varandra och diskutera dina mål med kursen!

Vad vill du lära dig?