Hemsida
Ge kurs

Gitarrkurs Malmö | LĂ€ra sig spela gitarr 🎾

đŸ„‡ Bara de bĂ€sta
đŸ’» 9 lĂ€rare
👌 Verifierade recensioner
💾 Inga gömda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄrt urval av lÀrare
inom Gitarr i Malmö

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och över 2 recensioner.

280 kr/h

FrÄn bÀsta priser: 100% av lÀrare erbjuder första kursen gratis Och genomsnittspriset Àr 280 kr / timme

8 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 8 timmar

01

Hitta den perfekta lÀraren

Sök bland vÄra duktiga privatlÀrare! Kontakta den som uppfyller dina kriterier (pris, utbildning, recensioner, hemmalektioner eller tillgÀnglighet via webbkamera).

02

Organisera din kurs

Kommunicera med din lÀrare och beskriv dina förvÀntningar samt tillgÀnglighet. Planera er kurs och betala sÀkert.

03

UpptÀck nya möjligheter

VÄrt elevpass ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare i ett Är. Ett Är att upptÀcka nya passioner med fantastiska mÀnniskor.

VÄra tidigare studenter frÄn Malmö
rapporterar Gitarr deras lÀrare

Se alla vÄra Gitarrkurser

LÀr dig spela gitarr genom gitarrlektioner i Malmö | Gitarrlektioner Malmö | Superprof

FÄ underbar support pÄ din musikaliska resa genom att hitta den bÀsta gitarrlÀraren för dig i Malmö!

Det Àr hur viktigt som helst att bli vÀl stöttat under den tiden du lÀr dig nÄgot nytt - att fÄ support och bra vÀgledning kan bidra till att du kommer lÀngre inom dina mÄl och din utbildning Àn hur du kanske hade sjÀlv gjort. Genom att ta hjÀlp av en lÀrare hÀr pÄ Superprof ger du dig sjÀlv möjligheten att utforska mera inom dina egna talanger och utreda exakt vart du vill hamna, och hur du nÄr dit. 

 

Varför ska man lÀra sig att spela just gitarr?

Det finns mÄnga anledningar till att spela ett musikaliskt instrument, inte minst att lÀra dig att spela gitarr, och det Àr mÄnga personer runt om i vÀrlden som redan gör det! Om du tvivlar pÄ om du ska verkligen ta tag i ditt intresse, hÀr kommer det nÄgra anledningar till varför det Àr faktiskt bra för hjÀrnan, kroppen, och sjÀlen att börja lÀra dig nu!

 

Har du nĂ„gonsin hört talas om musikaliskt terapi? Det Ă€r nĂ„got som har blivit mer och mer populĂ€rt genom Ă„ren, och omfattar idĂ©n att man kan faktiskt minska och/eller reducera effekterna som stress och Ă„ngest har pĂ„ hjĂ€rnan och Ă€ven pĂ„ kroppen. Genom att spela musik kan man enkelt reda ut sina egna stressiga tankar, ta tag i Ă„ngestfyllda stunder, och Ă„teransluta tillbaka till sig sjĂ€lv. Det Ă€r ett sĂ€tt att avslappna och koppla av frĂ„n det ‘verkliga livet’, och ta nĂ„gra minuter bara för dig sjĂ€lv, för att sedan komma tillbaka utvilad, frisk, och glad. Vissa forskare har Ă€ven utfört studier som visar att, genom att spela gitarr förbĂ€ttrar man sina organisations-förmĂ„gor, förbĂ€ttrar minnet, samt bidrar till att man har lĂ€ttare för att kommunicera i helhet. Man förbĂ€ttrar ocksĂ„ sina motoriska fĂ€rdigheter, vilket Ă€r bra för kroppens skicklighet. 

 

MÄnga andra studier, till exempel en som utfördes i NederlÀnderna, visade att folk som spelade gitarr regelbundet (dvs mer Àn 100 minuter per dag) hade lÀgre blodtryck Àn dem som inte spelade gitarr alls. Det hÀnvisar till att genom att spela gitarr ger man sin kropp lite kÀrlek och en hÀlsosam terapisession. 

 

Det har till och med visats att man utökar sin kreativa sida genom att spela gitarr och lÀra sig musikteori. NÀr man spelar gitarr Àr hjÀrnan helt fokuserad pÄ hur man lÀser musiken som stÄr framför sig, hur man ska röra hÀnderna för att skapa och utföra olika ackorder, och vad man mÄste tÀnka pÄ för att fÄ lÄtarna att lÄta exakt hur man vill. Den processen skapar och bidrar till en kreativt utrymme i hjÀrnan som kan dÄ vÀxa och bidra till andra projekt och livsomrÄden. Att spela gitarr har ocksÄ visat sig vara ett bra sÀtt att underhÄlla en frisk hjÀrna! Alla blir gamla, tyvÀrr Àr detta bara en del av livet; men genom att vara aktiv med sin musikalisk sida förstÀrker man sin hjÀrna och ger den möjligheten att vara dÀr för dig lÀngre genom Ären. 

 

PÄ ett socialt sÀtt bidrar musik till ditt liv ocksÄ. Genom att spela ett instrument tillhör man nu till en viss grupp av personer: musiker och artister. Detta kan eventuellt, om du vill det sÄklart, ge dig en ny och annorlunda umgÀngeskrets med folk som gör exakt som du! Det Àr viktigt i livet att man Àr omringad med folk som tÀnker lika med hur man sjÀlv gör; detta bygger upp sjÀlvförtroendet och skapar starka band mellan folk. Och det behöver inte vara sÄ att ni trÀffas ofta för att förstÀrka relationen; det Àr bara tanken pÄ att du Àr nu en del av den musikaliska vÀrlden som ger dig en ny perspektiv pÄ livet. 

 

Till och med kan musik ge dig fÀrdigheterna till att kunna uttrycka dig sjÀlv bÀttre! Du kanske har alltid haft det svÄrt för att uttrycka dina kÀnslor, och du kanske tycker att det kÀnns jobbigt nÀr du vet hur du kÀnner, men inte direkt vet hur man ska börja prata om det! Med musik lÀr man sig att komma nÀrmare den kÀnsliga sidan av sig sjÀlv, genom till exempel lÄtskrivandet.

 

Var kan du hitta gitarrlektioner i Malmö?

Det finns mÄnga olika val för dig som gitarr student i Malmö som Àr ute efter att lÀra dig mer om gitarr och musik i helhet. Till exempel finns det Musikhögskolan som erbjuder bÄde enstaka kurser och hela program kring musikteori och Àven mer specifika inriktningar. Kulturskolan och Folkhögskolan erbjuder ocksÄ utbildningar inom musik, och har val för dig som Àr nyfiken pÄ att lÀra dig i större grupp. Det som Àr bra med att lÀra dig att spela i en grupp Àr att man kan lÀtt skapa kontakter för att senare utveckla och ta vidare sina talanger om det Àr nÄgot man vill göra (till exempel att eventuellt skapa ett band eller ta del av konserter). Man har Àven tillgÄng till de möjligheterna genom StudiefrÀmjandet, en enhet som erbjuder en plattform för artister och musiker att skapa grupper, trÀffas, och till och med plugga tillsammans i studiecirklar. 

 

För dig som inte Àr sugen pÄ att vara en del av en mÀngd andra personer och tycker hellre om att lÀra dig under privata lektioner, sÄ Àr det bÀsta sÀttet för dig att komma igÄng Àr att börja vÀlja en lÀrare hÀr pÄ Superprof. Detta gör du genom att ta en titt genom alla profiler som finns i din stad, Malmö dÄ, och jÀmföra mellan dem. Det kan bero pÄ vilken som erbjuder det bÀsta priset för just din budget, eller sÄ kan det bero pÄ var lÀraren befinner sig i staden! Det finns ocksÄ oftast omdömen pÄ de olika lÀrare frÄn tidigare studenter, som kan hjÀlpa dig att fatta ett bÀttre beslut. Sedan efter att du har valt en person som du tycker verkar bÀst för dig, Àr det bara att nÄ ut till dem. Ni har sedan en konversation kring hur ni ska göra framÄt, hur ofta ni vill trÀffas, var ni vill trÀffas, och vad dina önskemÄl Àr med dina lektioner. 

 

Medelpriset pÄ en gitarrlektion ligger pÄ ungefÀr 275 kr i timmen, och de flesta lÀrare i Malmö erbjuder sin första lektion helt gratis! Det Àr mÄnga som har fÄtt beröm pÄ deras fÀrdigheter, och det visar att de som har valt att ha privatlektioner Àr nöjda med hur de har valt att göra. 

 

Man borde ocksÄ kolla efter vad individa musiklÀraren har för musiksmaker; det Àr viktigt att man vÀljer en lÀrare som har samma intressen nÀr det kommer till genren av musik som du Àr sugen pÄ att lÀra dig! Det kan till och med pÄverka vad för sorts gitarr du kommer lÀra dig att spela, eftersom olika gitarrer ger olika typ av musik och ljudeffekter, och dÀrefter pÄverkar hur din musik kommer att lÄta. Vad ska du förvÀnta dig av dina lektioner? 

Beroende pÄ var du ligger i dina kunskaper kommer dina lektioner se annorlunda ut. Om du Àr en nybörjare och vet inte hur man börjar med att lÀsa en musik text, kommer du förmodligen att börja med att gÄ igenom musikteori frÄn grunden. Om du har spelat musik innan och vill lÀra dig mer komplicerade saker kommer du tillsammans med din lÀrare komma överens om vad det Àr som du Àr redan sÀker pÄ, och hur du kan anvÀnda dina kunskaper för att komma vidare i din utbildning. 

 

Man kanske ocksÄ börjar med att lÀra kÀnna sin instruktör och sina klasskamrater, om man dÄ vÀljer att ta lektioner i en större grupp med andra personer genom en skola till exempel. Det kan vara sÄ att under den första lektionen som du tar via din privata lÀrare hÀr pÄ Superprof tar du och lÀraren den timmen och anvÀnder den för att lÀra kÀnna varandra lite grann, se vad ni har för musikaliska intressen, vad för genrer ni tycker om, vad lÀraren spelar för instrument, hur ni Àr som personer, för att sedan se om kemin stÀmmer! DÀrefter kan ni fatta ett beslut tillsammans om hur det funkar. 

 

Förutom allt detta Àr det ytterligare viktigt att man vet hur man sjÀlv Àr som student, hur Àr det som du lÀr dig bÀst? PÄ vilket sÀtt fokuserar du bÀst, och vad Àr det som fÄr dig att vilja prestera högre? Beroende pÄ hur du Àr som student kommer du vilja vÀlja en lÀrare som bemöter dig pÄ ett sÀtt som kÀnns bÄde bekvÀmt och utmanande. 

 

Det finns ju ocksÄ sÄklart risken att man vÀljer fel lÀrare - du kanske tycker att hen verkade perfekt i början, men efter nÄgra timmars lektioner visar det sig att ni verkligen inte klickar. Det Àr bara att hÄlla öppen kontakt med din lÀrare om var du sjÀlv ligger i processen, hur du kÀnner dig och mÄr, för att kunna ha en bra och hÀlsosam relation tillsammans! Det ska först och frÀmst vara en aktivitet som du njuter av; man kan ju sÄklart ha sina mÄl inom sina lektioner, det Àr faktiskt viktigt att man vet precis var man vill komma, men det Àr Ànnu viktigare att man trivs och njuter av sjÀlva processen i sig. FAQ

💰Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lektioner i Gitarr?

Det genomsnittliga priset pĂ„ lektioner pĂ„ lektioner i Gitarr Ă€r 280 kr. 

Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Din lĂ€rares erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, med lĂ€raren eller online
  • Lektionernas varaktighet och regelbundenhet

97% av vĂ„ra lĂ€rare erbjuder första kursen gratis 

Hitta en lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska du ta lektioner i Gitarr?

Med hjĂ€lp av en lĂ€rare i Gitarr du kan bli bra pĂ„ Gitarr

VÄra privatlÀrare delar sin expertis sÄ att du kan göra alla Àmnen till ditt eget.

En kursförfrÄgan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lÀrarna pÄ vÄr webbplats och samrÄda med dem om dina lektioner.

Hitta din perfekta lÀrare idag.

🎓 Hur mĂ„nga handledare ger lektioner i Gitarr?

Det finns för nĂ€rvarande 9 lĂ€rare tillgĂ€ngliga inom Gitarr som erbjuder kurser.

Du kan se de olika lÀrarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

Vind jou ideale leraar uit 9 profielen.

✒ Hur betygsĂ€tts vĂ„ra lĂ€rare i Gitarr?

MĂ€tt över ett antal 2 gav vĂ„ra elever ett medelbetyg pĂ„ 5.0 av 5.

Om du har nÄgra frÄgor eller stöter pÄ nÄgot Àr vÄr kundtjÀnst redo att hjÀlpa dig.

Du kan se anvÀndarrecensionerna genom denna sidan.