Hem
Ge undervisning

Gitarrlektioner Malmö

đŸ„‡ BĂ€sta av de bĂ€sta
đŸ’» 19 lĂ€rare
🔒 Verifierade profiler
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄra GitarrlÀrare i Malmö

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och fler Àn 6 recensioner.

280 kr/h

Bra priser: 95% av privatlÀrarna erbjuder första kurstimmen gratis. Genomsnittspriset: 280kr/h.

8 h

Snabba och duktiga! VÄra gitarrlÀrare svarar vanligtvis inom 8h.

1

Hitta en gitarrlÀrare i Malmö

Granska vÄra annonser med gitarrlÀrare och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, erfarenhet, undervisningsplats etc).

2

Organisera din gitarrkurs

Kontakta din gitarrlÀrare med hjÀlp av deras kontaktinformation, som du fÄr tillgÄng till nÀr din kursförfrÄgan godkÀnts.

3

UpptÀck nya elever

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare, coacher och mentorer. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

VÄra tidigare studenter frÄn Malmö
utvÀrderar deras lÀrare i Gitarr

Se alla vÄra gitarrlÀrare

Gitarrlektioner Malmö: lÀr dig spela gitarr!

Det Àr hur viktigt som helst att bli vÀl stöttat under den tiden du lÀr dig nÄgot nytt - att fÄ support och bra vÀgledning kan bidra till att du kommer lÀngre inom dina mÄl och din utbildning Àn hur du kanske hade sjÀlv gjort. Genom att ta hjÀlp av en lÀrare hÀr pÄ Superprof ger du dig sjÀlv möjligheten att utforska mera inom dina egna talanger och utreda exakt vart du vill hamna, och hur du nÄr dit. 

Varför ska man lÀra sig att spela just gitarr?

Det finns mÄnga anledningar till att spela ett musikaliskt instrument, inte minst att lÀra dig att spela gitarr, och det Àr mÄnga personer runt om i vÀrlden som redan gör det! Om du tvivlar pÄ om du ska verkligen ta tag i ditt intresse, hÀr kommer det nÄgra anledningar till varför det Àr faktiskt bra för hjÀrnan, kroppen, och sjÀlen att börja lÀra dig nu!

 

Har du nĂ„gonsin hört talas om musikaliskt terapi? Det Ă€r nĂ„got som har blivit mer och mer populĂ€rt genom Ă„ren, och omfattar idĂ©n att man kan faktiskt minska och/eller reducera effekterna som stress och Ă„ngest har pĂ„ hjĂ€rnan och Ă€ven pĂ„ kroppen. Genom att spela musik kan man enkelt reda ut sina egna stressiga tankar, ta tag i Ă„ngestfyllda stunder, och Ă„teransluta tillbaka till sig sjĂ€lv. Det Ă€r ett sĂ€tt att avslappna och koppla av frĂ„n det ‘verkliga livet’, och ta nĂ„gra minuter bara för dig sjĂ€lv, för att sedan komma tillbaka utvilad, frisk, och glad. Vissa forskare har Ă€ven utfört studier som visar att, genom att spela gitarr förbĂ€ttrar man sina organisations-förmĂ„gor, förbĂ€ttrar minnet, samt bidrar till att man har lĂ€ttare för att kommunicera i helhet. Man förbĂ€ttrar ocksĂ„ sina motoriska fĂ€rdigheter, vilket Ă€r bra för kroppens skicklighet. 

 

MÄnga andra studier, till exempel en som utfördes i NederlÀnderna, visade att folk som spelade gitarr regelbundet (dvs mer Àn 100 minuter per dag) hade lÀgre blodtryck Àn dem som inte spelade gitarr alls. Det hÀnvisar till att genom att spela gitarr ger man sin kropp lite kÀrlek och en hÀlsosam terapisession. 

Musik ger kreativitet

Det har till och med visats att man utökar sin kreativa sida genom att spela gitarr och lÀra sig musikteori. NÀr man spelar gitarr Àr hjÀrnan helt fokuserad pÄ hur man lÀser musiken som stÄr framför sig, hur man ska röra hÀnderna för att skapa och utföra olika ackord, och vad man mÄste tÀnka pÄ för att fÄ lÄtarna att lÄta exakt hur man vill. Den processen skapar och bidrar till en kreativt utrymme i hjÀrnan som kan dÄ vÀxa och bidra till andra projekt och livsomrÄden. Att spela gitarr har ocksÄ visat sig vara ett bra sÀtt att underhÄlla en frisk hjÀrna! Alla blir gamla, tyvÀrr Àr detta bara en del av livet; men genom att vara aktiv med sin musikalisk sida förstÀrker man sin hjÀrna och ger den möjligheten att vara dÀr för dig lÀngre genom Ären. 

 

PÄ ett socialt sÀtt bidrar musik till ditt liv ocksÄ. Genom att spela ett instrument tillhör man nu till en viss grupp av personer: musiker och artister. Detta kan eventuellt, om du vill det sÄklart, ge dig en ny och annorlunda umgÀngeskrets med folk som gör exakt som du! Det Àr viktigt i livet att man Àr omringad med folk som tÀnker lika med hur man sjÀlv gör; detta bygger upp sjÀlvförtroendet och skapar starka band mellan folk. Och det behöver inte vara sÄ att ni trÀffas ofta för att förstÀrka relationen; det Àr bara tanken pÄ att du Àr nu en del av den musikaliska vÀrlden som ger dig en ny perspektiv pÄ livet. 

 

Till och med kan musik ge dig fÀrdigheterna till att kunna uttrycka dig sjÀlv bÀttre! Du kanske har alltid haft det svÄrt för att uttrycka dina kÀnslor, och du kanske tycker att det kÀnns jobbigt nÀr du vet hur du kÀnner, men inte direkt vet hur man ska börja prata om det! Med musik lÀr man sig att komma nÀrmare den kÀnsliga sidan av sig sjÀlv, genom till exempel lÄtskrivandet.

Var kan du hitta gitarrlektioner i Malmö?

Det finns mÄnga olika val för dig som gitarr student i Malmö som Àr ute efter att lÀra dig mer om gitarr och musik i helhet. Till exempel finns det Musikhögskolan som erbjuder bÄde enstaka kurser och hela program kring musikteori och Àven mer specifika inriktningar. Kulturskolan och Folkhögskolan erbjuder ocksÄ utbildningar inom musik, och har val för dig som Àr nyfiken pÄ att lÀra dig i större grupp. Det som Àr bra med att lÀra dig att spela i en grupp Àr att man kan lÀtt skapa kontakter för att senare utveckla och ta vidare sina talanger om det Àr nÄgot man vill göra (till exempel att eventuellt skapa ett band eller ta del av konserter). Man har Àven tillgÄng till de möjligheterna genom StudiefrÀmjandet, en enhet som erbjuder en plattform för artister och musiker att skapa grupper, trÀffas, och till och med plugga tillsammans i studiecirklar. 

 

För dig som inte Àr sugen pÄ att vara en del av en mÀngd andra personer och tycker hellre om att lÀra dig under privata lektioner, sÄ Àr det bÀsta sÀttet för dig att komma igÄng Àr att börja vÀlja en lÀrare hÀr pÄ Superprof. Detta gör du genom att ta en titt genom alla profiler som finns i din stad, Malmö dÄ, och jÀmföra mellan dem. Det kan bero pÄ vilken som erbjuder det bÀsta priset för just din budget, eller sÄ kan det bero pÄ var lÀraren befinner sig i staden! Det finns ocksÄ oftast omdömen pÄ de olika lÀrare frÄn tidigare studenter, som kan hjÀlpa dig att fatta ett bÀttre beslut. Sedan efter att du har valt en person som du tycker verkar bÀst för dig, Àr det bara att nÄ ut till dem. Ni har sedan en konversation kring hur ni ska göra framÄt, hur ofta ni vill trÀffas, var ni vill trÀffas, och vad dina önskemÄl Àr med dina lektioner. 

 

Medelpriset pÄ en gitarrlektion ligger pÄ ungefÀr 275 kr i timmen, och de flesta lÀrare i Malmö erbjuder sin första lektion helt gratis! Det Àr mÄnga som har fÄtt beröm pÄ deras fÀrdigheter, och det visar att de som har valt att ha privatlektioner Àr nöjda med hur de har valt att göra. 

 

Man borde ocksÄ kolla efter vad individa musiklÀraren har för musiksmaker; det Àr viktigt att man vÀljer en lÀrare som har samma intressen nÀr det kommer till genren av musik som du Àr sugen pÄ att lÀra dig! Det kan till och med pÄverka vad för sorts gitarr du kommer lÀra dig att spela, eftersom olika gitarrer ger olika typ av musik och ljudeffekter, och dÀrefter pÄverkar hur din musik kommer att lÄta. 

Vad ska du förvÀnta dig av dina lektioner? 

Beroende pÄ var du ligger i dina kunskaper kommer dina lektioner se annorlunda ut. Om du Àr en nybörjare och vet inte hur man börjar med att lÀsa en musik text, kommer du förmodligen att börja med att gÄ igenom musikteori frÄn grunden. Om du har spelat musik innan och vill lÀra dig mer komplicerade saker kommer du tillsammans med din lÀrare komma överens om vad det Àr som du Àr redan sÀker pÄ, och hur du kan anvÀnda dina kunskaper för att komma vidare i din utbildning. 

 

Man kanske ocksÄ börjar med att lÀra kÀnna sin instruktör och sina klasskamrater, om man dÄ vÀljer att ta lektioner i en större grupp med andra personer genom en skola till exempel. Det kan vara sÄ att under den första lektionen som du tar via din privata lÀrare hÀr pÄ Superprof tar du och lÀraren den timmen och anvÀnder den för att lÀra kÀnna varandra lite grann, se vad ni har för musikaliska intressen, vad för genrer ni tycker om, vad lÀraren spelar för instrument, hur ni Àr som personer, för att sedan se om kemin stÀmmer! DÀrefter kan ni fatta ett beslut tillsammans om hur det funkar. 

 

Förutom allt detta Àr det ytterligare viktigt att man vet hur man sjÀlv Àr som student, hur Àr det som du lÀr dig bÀst? PÄ vilket sÀtt fokuserar du bÀst, och vad Àr det som fÄr dig att vilja prestera högre? Beroende pÄ hur du Àr som student kommer du vilja vÀlja en lÀrare som bemöter dig pÄ ett sÀtt som kÀnns bÄde bekvÀmt och utmanande. 

 

Det finns ju ocksÄ sÄklart risken att man vÀljer fel lÀrare - du kanske tycker att hen verkade perfekt i början, men efter nÄgra timmars lektioner visar det sig att ni verkligen inte klickar. Det Àr bara att hÄlla öppen kontakt med din lÀrare om var du sjÀlv ligger i processen, hur du kÀnner dig och mÄr, för att kunna ha en bra och hÀlsosam relation tillsammans! Det ska först och frÀmst vara en aktivitet som du njuter av; man kan ju sÄklart ha sina mÄl inom sina lektioner, det Àr faktiskt viktigt att man vet precis var man vill komma, men det Àr Ànnu viktigare att man trivs och njuter av sjÀlva processen i sig. FAQ

🎾 Hur kan jag börja ta gitarrlektioner i Malmö?

Vill du lÀra dig spela gitarr?

 

Det finns för nÀrvarande 19 gitarrlÀrare tillgÀngliga att ge lektioner i Malmö och i nÀromrÄdet. 

 

Med vÄr meddelandetjÀnst kan du kontakta gitarrinstruktörer som Àr registrerade pÄ vÄr plattform.

 

NÀr din lektionsförfrÄgan har godkÀnts kan du starta din första gitarrlektionen med din valda gitarrlÀrare. 

 

Klicka hÀr för att se annonser för gitarrlÀrare.

đŸ‘šđŸŒâ€âš–ïž Hur mĂ„nga gitarrinstruktörer finns tillgĂ€ngliga att ge privatlektioner i Malmö ?

Just nu finns det 19 gitarrlÀrare som erbjuder lektionstimmar inom gitarr  i Malmö och nÀromrÄdet. 

 

För att hitta en privatlÀrare som passar dig kan du söka efter "gitarr" i vÄr sökmotor. GitarrlÀrarna pÄ vÄr sida erbjuder olika typer av gitarrspel, t.ex:  elektrisk, akustisk, och bas.

 

VÀlj lektion i Malmö frÄn vÄrt urval av 19 tillgÀngliga gitarrlÀrare.

đŸ’» Hur kan jag ta lektioner online?

PÄ Superprof kan du lÀra dig gitarr online med en privatlÀrare. Oavsett om du Àr en nybörjare, eller om du vill förbÀttra dina gitarrkunskaper, sÄ kan vÄra handledare hjÀlpa dig.

 

MÄnga av vÄra gitarrlÀrare erbjuder ocksÄ privatlektioner. Cirka 80% av de privata handledarna pÄ Superprof kan ge lektioner online, och de flesta av dem ger sin första lektion gratis!

 

För att hitta tillgÀngliga privatlÀrare ange bara dina Àmneskriterier i sökmotorn och vÀlj webbkamerafiltret för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser i önskat Àmne.

 

Onlinekurser online ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner sÄ att de passar ditt schema, dessutom Àr onlinelektioner Àr ofta billigare eftersom lÀraren inte behöver resa.

 

Hitta en gitarrlÀrare online!

💾 Hur mycket kostar det att anlita en gitarrlĂ€rare per timme i Malmö?

Genomsnittspriset pÄ en gitarrkurs per timme i Malmö Àr 280kr.

 

Timpriset varierar beroende pÄ olika faktorer:

 

  • gitarrlĂ€rarens erfarenhet 
  • vilken plats lektionen hĂ„lls (online eller hemma hos lĂ€raren/eleven)
  • vilken typ av gitarr du vill lĂ€ra sig (jazz, bass, elektrisk eller aukustisk)
  • hur ofta du vill ha lektioner och hur lĂ€nge 
  • mĂ„let för din undervisning 

97% av alla vÄra gitarrlÀrare ger första kursen gratis.

 

Kolla in priserna i din stad

🔊 Vilken utrustning bör du skaffa för att börja spela gitarr?

Det första du behöver, Àr uppenbarligen, en gitarr. NÄgra av bÀst ansedda gitarrmÀrkena Àr; Ibanez, PRS , Fender och Washburn .

 

Pris för en gitarr kan ibland avskrÀcka nya gitarrister.

 

Om sÄ Àr fallet kanske du vill hyra en gitarr som du kan anvÀnda tills du Àr redo att köpa din egen gitarr. 

 

Beroende pÄ vilken typ av gitarr du vill spela, du kanske ocksÄ fÄ dig:

 

  • En förstĂ€rkare
  • En ljudkabel
  • Ett gitarrem
  • En effektpedal

 

Viss gitarrutrustning krÀvs inte för att du ska lÀra dig spela gitarr. Tveka inte att be gitarrlÀrare om vÀgledning angÄende vilka tillbehör du ska köpa för att spela just den typ av stil som du gillar.

 

Hitta din lÀrare frÄn vÄrt urval av mer Àn 19 gitarrlÀrare .

🙏 Varför inte prova gitarrlektioner i Malmö?

Gitarr Àr ett praktiskt instrument som inte Àr sÄ svÄrt att ha med sig. Detta Àr kanske en av anledningarna till att gitarrlektioner Àr sÄ populÀra! 

 

Med hjÀlp av en handledare i gitarr kan du som elev förbÀttra sina gitarrkunskaper och uppnÄ den nivÄ du önskar.

 

Alla gitarrlektioner med en erfaren lÀrare ger dig möjlighet att lÀra dig olika musikbegrepp, enkelt och effektivt.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner hemifrÄn eller ta online-kurser, vÀlj din privata handledare och boka dina kurs idag.