Hem
Ge undervisning

Gitarrlektioner Malmö

🥇 Bästa av de bästa
💻 23 lärare
🔒 Verifierade profiler
💸 Inga dolda kostnader

Vilken är din nivå?

Privatundervisning med Superprof

Våra Gitarrlärare i Malmö

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på fler än 6 recensioner.

290 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspris: 290kr/h.

8 h

Snabba och duktiga! Våra gitarrlärare svarar vanligtvis inom 8h.

1

Hitta en gitarrlärare i Malmö

Granska våra annonser med gitarrlärare och kontakta dem som passar dina kriterier. Det kan handla om plats och pris, men även om du vill spela elgitarr eller klassisk gitarr, eller om du föredrar rock, blues, eller någon annan musikstil.

2

Planera din gitarrkurs

Kontakta din gitarrlärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du får tillgång till när din kursförfrågan godkänts.

3

Upptäck nya möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, coacher och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Våra tidigare studenter från Malmö
utvärderar deras lärare i Gitarr

Se alla våra gitarrlärare

Gitarrkurs Malmö: lär dig spela gitarr!

Det är hur viktigt som helst att bli väl stöttat under den tiden du lär dig något nytt - att få support och bra vägledning kan bidra till att du kommer längre inom dina mål och din utbildning än hur du kanske hade själv gjort. Genom att ta hjälp av en lärare här på Superprof ger du dig själv möjligheten att utforska mera inom dina egna talanger och utreda exakt vart du vill hamna, och hur du når dit. 

Varför ska man lära sig att spela just gitarr?

Det finns många anledningar till att spela ett musikaliskt instrument, inte minst att lära dig att spela gitarr, och det är många personer runt om i världen som redan gör det! Om du tvivlar på om du ska verkligen ta tag i ditt intresse, här kommer det några anledningar till varför det är faktiskt bra för hjärnan, kroppen, och själen att börja lära dig nu!

 

Har du någonsin hört talas om musikaliskt terapi? Det är något som har blivit mer och mer populärt genom åren, och omfattar idén att man kan faktiskt minska och/eller reducera effekterna som stress och ångest har på hjärnan och även på kroppen. Genom att spela musik kan man enkelt reda ut sina egna stressiga tankar, ta tag i ångestfyllda stunder, och återansluta tillbaka till sig själv. Det är ett sätt att avslappna och koppla av från det ‘verkliga livet’, och ta några minuter bara för dig själv, för att sedan komma tillbaka utvilad, frisk, och glad. Vissa forskare har även utfört studier som visar att, genom att spela gitarr förbättrar man sina organisations-förmågor, förbättrar minnet, samt bidrar till att man har lättare för att kommunicera i helhet. Man förbättrar också sina motoriska färdigheter, vilket är bra för kroppens skicklighet. 

 

Många andra studier, till exempel en som utfördes i Nederländerna, visade att folk som spelade gitarr regelbundet (dvs mer än 100 minuter per dag) hade lägre blodtryck än dem som inte spelade gitarr alls. Det hänvisar till att genom att spela gitarr ger man sin kropp lite kärlek och en hälsosam terapisession. 

Musik ger kreativitet

Det har till och med visats att man utökar sin kreativa sida genom att spela gitarr och lära sig musikteori. När man spelar gitarr är hjärnan helt fokuserad på hur man läser musiken som står framför sig, hur man ska röra händerna för att skapa och utföra olika ackord, och vad man måste tänka på för att få låtarna att låta exakt hur man vill. Den processen skapar och bidrar till en kreativt utrymme i hjärnan som kan då växa och bidra till andra projekt och livsområden. Att spela gitarr har också visat sig vara ett bra sätt att underhålla en frisk hjärna! Alla blir gamla, tyvärr är detta bara en del av livet; men genom att vara aktiv med sin musikalisk sida förstärker man sin hjärna och ger den möjligheten att vara där för dig längre genom åren. 

 

På ett socialt sätt bidrar musik till ditt liv också. Genom att spela ett instrument tillhör man nu till en viss grupp av personer: musiker och artister. Detta kan eventuellt, om du vill det såklart, ge dig en ny och annorlunda umgängeskrets med folk som gör exakt som du! Det är viktigt i livet att man är omringad med folk som tänker lika med hur man själv gör; detta bygger upp självförtroendet och skapar starka band mellan folk. Och det behöver inte vara så att ni träffas ofta för att förstärka relationen; det är bara tanken på att du är nu en del av den musikaliska världen som ger dig en ny perspektiv på livet. 

 

Till och med kan musik ge dig färdigheterna till att kunna uttrycka dig själv bättre! Du kanske har alltid haft det svårt för att uttrycka dina känslor, och du kanske tycker att det känns jobbigt när du vet hur du känner, men inte direkt vet hur man ska börja prata om det! Med musik lär man sig att komma närmare den känsliga sidan av sig själv, genom till exempel låtskrivandet.

Var kan du hitta gitarrlektioner i Malmö?

Det finns många olika val för dig som gitarr student i Malmö som är ute efter att lära dig mer om gitarr och musik i helhet. Till exempel finns det Musikhögskolan som erbjuder både enstaka kurser och hela program kring musikteori och även mer specifika inriktningar. Kulturskolan och Folkhögskolan erbjuder också utbildningar inom musik, och har val för dig som är nyfiken på att lära dig i större grupp. Det som är bra med att lära dig att spela i en grupp är att man kan lätt skapa kontakter för att senare utveckla och ta vidare sina talanger om det är något man vill göra (till exempel att eventuellt skapa ett band eller ta del av konserter). Man har även tillgång till de möjligheterna genom Studiefrämjandet, en enhet som erbjuder en plattform för artister och musiker att skapa grupper, träffas, och till och med plugga tillsammans i studiecirklar. 

 

För dig som inte är sugen på att vara en del av en mängd andra personer och tycker hellre om att lära dig under privata lektioner, så är det bästa sättet för dig att komma igång är att börja välja en lärare här på Superprof. Detta gör du genom att ta en titt genom alla profiler som finns i din stad, Malmö då, och jämföra mellan dem. Det kan bero på vilken som erbjuder det bästa priset för just din budget, eller så kan det bero på var läraren befinner sig i staden! Det finns också oftast omdömen på de olika lärare från tidigare studenter, som kan hjälpa dig att fatta ett bättre beslut. Sedan efter att du har valt en person som du tycker verkar bäst för dig, är det bara att nå ut till dem. Ni har sedan en konversation kring hur ni ska göra framåt, hur ofta ni vill träffas, var ni vill träffas, och vad dina önskemål är med dina lektioner. 

 

Medelpriset på en gitarrlektion ligger på ungefär 275 kr i timmen, och de flesta lärare i Malmö erbjuder sin första lektion helt gratis! Det är många som har fått beröm på deras färdigheter, och det visar att de som har valt att ha privatlektioner är nöjda med hur de har valt att göra. 

 

Man borde också kolla efter vad individa musikläraren har för musiksmaker; det är viktigt att man väljer en lärare som har samma intressen när det kommer till genren av musik som du är sugen på att lära dig! Det kan till och med påverka vad för sorts gitarr du kommer lära dig att spela, eftersom olika gitarrer ger olika typ av musik och ljudeffekter, och därefter påverkar hur din musik kommer att låta. 

Vad ska du förvänta dig av dina lektioner? 

Beroende på var du ligger i dina kunskaper kommer dina lektioner se annorlunda ut. Om du är en nybörjare och vet inte hur man börjar med att läsa en musik text, kommer du förmodligen att börja med att gå igenom musikteori från grunden. Om du har spelat musik innan och vill lära dig mer komplicerade saker kommer du tillsammans med din lärare komma överens om vad det är som du är redan säker på, och hur du kan använda dina kunskaper för att komma vidare i din utbildning. 

 

Man kanske också börjar med att lära känna sin instruktör och sina klasskamrater, om man då väljer att ta lektioner i en större grupp med andra personer genom en skola till exempel. Det kan vara så att under den första lektionen som du tar via din privata lärare här på Superprof tar du och läraren den timmen och använder den för att lära känna varandra lite grann, se vad ni har för musikaliska intressen, vad för genrer ni tycker om, vad läraren spelar för instrument, hur ni är som personer, för att sedan se om kemin stämmer! Därefter kan ni fatta ett beslut tillsammans om hur det funkar. 

 

Förutom allt detta är det ytterligare viktigt att man vet hur man själv är som student, hur är det som du lär dig bäst? På vilket sätt fokuserar du bäst, och vad är det som får dig att vilja prestera högre? Beroende på hur du är som student kommer du vilja välja en lärare som bemöter dig på ett sätt som känns både bekvämt och utmanande. 

 

Det finns ju också såklart risken att man väljer fel lärare - du kanske tycker att hen verkade perfekt i början, men efter några timmars lektioner visar det sig att ni verkligen inte klickar. Det är bara att hålla öppen kontakt med din lärare om var du själv ligger i processen, hur du känner dig och mår, för att kunna ha en bra och hälsosam relation tillsammans! Det ska först och främst vara en aktivitet som du njuter av; man kan ju såklart ha sina mål inom sina lektioner, det är faktiskt viktigt att man vet precis var man vill komma, men det är ännu viktigare att man trivs och njuter av själva processen i sig. FAQ

🎸 Hur kan jag börja ta gitarrlektioner i Malmö?

Vill du lära dig spela gitarr?

 

Det finns för närvarande 23 gitarrlärare tillgängliga att ge lektioner i Malmö och i närområdet. 

 

Med vår meddelandetjänst kan du kontakta gitarrinstruktörer som är registrerade på vår plattform.

 

När din lektionsförfrågan har godkänts kan du starta din första gitarrlektionen med din valda gitarrlärare. 

 

Klicka här för att se annonser för gitarrlärare.

👨🏼‍⚖️ Hur många gitarrinstruktörer finns tillgängliga att ge privatlektioner i Malmö ?

Just nu finns det 23 gitarrlärare som erbjuder lektionstimmar inom gitarr  i Malmö och närområdet. 

 

För att hitta en privatlärare som passar dig kan du söka efter "gitarr" i vår sökmotor. Gitarrlärarna på vår sida erbjuder olika typer av gitarrspel, t.ex:  elektrisk, akustisk, och bas.

 

Välj lektion i Malmö från vårt urval av 23 tillgängliga gitarrlärare.

💻 Hur kan jag ta lektioner online?

På Superprof kan du lära dig gitarr online med en privatlärare. Oavsett om du är en nybörjare, eller om du vill förbättra dina gitarrkunskaper, så kan våra handledare hjälpa dig.

 

Många av våra gitarrlärare erbjuder också privatlektioner. Cirka 80% av de privata handledarna på Superprof kan ge lektioner online, och de flesta av dem ger sin första lektion gratis!

 

För att hitta tillgängliga privatlärare ange bara dina ämneskriterier i sökmotorn och välj webbkamerafiltret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurser online ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema, dessutom är onlinelektioner är ofta billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en gitarrlärare online!

💸 Hur mycket kostar det att anlita en gitarrlärare per timme i Malmö?

Genomsnittspriset på en gitarrkurs per timme i Malmö är 290kr.

 

Timpriset varierar beroende på olika faktorer:

 

  • gitarrlärarens erfarenhet 
  • vilken plats lektionen hålls (online eller hemma hos läraren/eleven)
  • vilken typ av gitarr du vill lära sig (jazz, bass, elektrisk eller aukustisk)
  • hur ofta du vill ha lektioner och hur länge 
  • målet för din undervisning 

97% av alla våra gitarrlärare ger första kursen gratis.

 

Kolla in priserna i din stad

🔊 Vilken utrustning bör du skaffa för att börja spela gitarr?

Det första du behöver, är uppenbarligen, en gitarr. Några av bäst ansedda gitarrmärkena är; Ibanez, PRS , Fender och Washburn .

 

Pris för en gitarr kan ibland avskräcka nya gitarrister.

 

Om så är fallet kanske du vill hyra en gitarr som du kan använda tills du är redo att köpa din egen gitarr. 

 

Beroende på vilken typ av gitarr du vill spela, du kanske också få dig:

 

  • En förstärkare
  • En ljudkabel
  • Ett gitarrem
  • En effektpedal

 

Viss gitarrutrustning krävs inte för att du ska lära dig spela gitarr. Tveka inte att be gitarrlärare om vägledning angående vilka tillbehör du ska köpa för att spela just den typ av stil som du gillar.

 

Hitta din lärare från vårt urval av mer än 23 gitarrlärare .

🙏 Varför inte prova gitarrlektioner i Malmö?

Gitarr är ett praktiskt instrument som inte är så svårt att ha med sig. Detta är kanske en av anledningarna till att gitarrlektioner är så populära! 

 

Med hjälp av en handledare i gitarr kan du som elev förbättra sina gitarrkunskaper och uppnå den nivå du önskar.

 

Alla gitarrlektioner med en erfaren lärare ger dig möjlighet att lära dig olika musikbegrepp, enkelt och effektivt.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner hemifrån eller ta online-kurser, välj din privata handledare och boka dina kurs idag.