Hem
Ge undervisning

Ta privata lektioner med en biologilärare i Stockholm

🥇 Lektioner i biologi
🧬 7 privatlärare tillgängliga
💸 Privatlektioner från 150 kr/h
🔒 Verifierade recensioner

Vilken är din nivå?

Privatundervisning med Superprof

Våra fantastiska lärare i biologi i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 1 recensioner.

257 kr/h

Bra priser: 95% av handledarna erbjuder sin första kurs gratis. och den genomsnittliga lektionskostnaden är 257 kr/ hr

1 h

Snabbt som blixt! Våra handledare svarar vanligtvis på under 1 timmar

01

Hitta en lärare i biologi i Stockholm

Rådfråga lärarprofiler fritt och kontakta de handledare som passar dina behov (priser, kvalifikationer, recensioner, hem- eller onlinelektioner)

02

Organisera dina biologilektioner

Kommunicera med din lärare, förklara dina behov och planera er första kurs tillsammans.

03

Upptäck nya upplevelser

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla handledare, coacher och masterclasses. Upptäck nya passioner med fantastiska människor.

Kolla in de olika typerna av biologikurser som finns tillgängliga

Anslut till handledare som erbjuder kurser i ditt favoritämne!

Hitta den perfekta biologiläraren i huvudstaden

Biologi är vetenskapen av livet, levande organismer, och hur de beter sig samt interagerar med sin omvärld. Det är ett rätt brett ämne och man får lära sig om allt från gigantiska valar till de minsta typerna av organismerna som virus, bakterier eller individuella celler. I Sveriges huvudstad Stockholm och överallt i vårt avlånga land får elever lära sig om det fantastiska ämnet biologi. Studierna inom biologin börjar i naturvetenskap ämnet på grundskolan och man får sedan vidareutveckla sina kunskaper på gymnasiet inom olika kurser. Det finns väldigt mycket att undersöka inom det breda ämnet biologi, och trots att det är ett mycket viktigt ämne att lära sig är det många elever som har det väldigt svårt med biologin. Oavsett om du är en elev på grundskolan gymnasiet eller på en högskola så finns det en lärare som kan anpassa sin utlärning efter dig. Om du bara vill lära dig mer om biologi på en grundläggande eller avancerad nivå finns det också en lärare på Superprof som står redo att hjälpa dig.

Fördelen av att läsa biologi

Biologi täcker otroligt mycket, och kan hjälpa oss människor att få en djupare förståelse för oss själva, allt ifrån hur vår kropp fungerar till varför vi tänker på det sätt vi gör. Inom biologin kommer du inte bara att få lära dig mer om livet på vår planet, utan du kommer också kunna lära dig vetenskapen bakom medicin. Hur skulle man kunna jobba med sjukvård utan att ha kunskaper inom biologi? Som vi nämnde tidigare är det obligatoriska kurser inom biologi hela vägen från grundskolan till gymnasiet, så det är väldigt viktigt att skaffa sig en god kunskap inom ämnet. Biologi är en slags kärnvetenskap som kommer hjälpa dig med att få en större förståelse inom andra ämnen såsom kemi eller fysik. Om du utvecklar en god kunskap inom biologi skulle det kunna vara du som lär ut till andra i framtiden. Du skulle också kunna skaffa dig en så pass djup kunskap inom ämnet så att du kan börja forska på det, vad sägs om att vara en av skaparna till botemedlet för diabetes i framtiden? Du skulle kunna arbeta på apotek eller inom sjukvården? Som du säkert förstår är möjligheterna inom ämnet nästan oändliga, det är fantasin som bestämmer vart du kommer hamna. Att ta privatlektioner inom biologi skulle kunna vara ett första steg mot dessa karriärer. Kunna få ta del av de kunskaper som personer som kanske arbetat inom det ämne du är intresserad av är något ovärderligt. Det kan hjälpa dig med att få reda på vilka egenskaper du bör jobba med att utveckla samt vilken typ av kunskap som är viktigast inom det område du är sugen på.

Utmaningar inom biologi

Biologi är som sagt ett brett ämne och har många utmaningar. Som vi tidigare diskuterat kan du senare i din karriär specialisera dig på ett visst ämne, något du tycker är roligt och intressant, men precis som i grundskolan så behöver man få en lättare kunskap kring väldigt mycket olika saker innan man kan specialisera sig inom ett ämne. När du fått den breda kunskapen kan du specialisera dig inom ett visst ämne, där kommer du kunna forska hela ditt liv, möjligheterna är oändliga.

Det finns också en del etiska utmaning inom biologi. Du kanske har hört talas om möjligheten till att förändra ett fosters DNA för att exempelvis kunna bota en dödlig sjukdom såsom AIDS. Men vad är egentligen rätt eller fel, är det okej att förändra fosters DNA för att möjligtvis rädda dess liv? Om du svarar ja på frågan, kommer nästa fråga ganska naturligt: var sätter man gränsen? Skulle det vara okej att förändra någons DNA för att fixa ett synfel? Eller vad sägs om att dra det hela ett steg längre, tänk dig att kunna ge ett barn uppgraderade egenskaper så som bättre styrka eller ta bort egenskaper som kan anses ”fula”. Som du säkert förstår är det svårt att dra en gräns, lättast skulle vara att bara förbjuda alltihopa, men att förbjuda möjligheten till att rädda ett liv är mycket svårt. Detta är en fråga som flitigt diskuteras runt om i världen, allt kanske känns som en vetenskap som är flera hundra år bort. Men så är faktiskt inte fallet, det finns dokumenterade fall på att vetenskapen har använts.

Områden inom biologi du får lära dig i skolan

Elever här i Stockholm får lära sig en bred kunskap inom biologin, allt ifrån vad våra kroppar består av till hur evolutionen sker. På grundskolan får man en väldigt generell kunskap kring biologi, sedan på gymnasiet beroende på vad du väljer för linje eller kurser får man möjligheten till att få en djupare kunskap. För att komma in på läkarlinjen i Sverige behöver man exempelvis ha gått vissa djupgående kurser inom biologi, det är inte så konstigt eftersom om man ska bli en duktig läkare behöver man en djupgående förståelse för människans kropp.

Efter studier inom en avancerad högskolelinje inom biologi kan man sedan få möjligheten att vidare börja forska inom ämnet. Denna möjlighet ges till de bästa studenterna i Sverige, och på så sätt ger man ett initiativ till att utveckla människans kunskap inom biologin.

Privatlärare i biologi

Om du behöver hjälp med dina biologistudier eller kanske någon annan vetenskap kan det vara en bra idé att kontakta en privatlärare via Superprof. Att använda sig av en privatlärare är en unik och mycket användbar hjälp som kan effektivisera din inlärning. Med hjälp av en privatlärare kan du ta dina kunskaper till nästa nivå och få mer avancerade kunskaper än du skulle fått från exempelvis dina studier på grundskolan eller gymnasiet.

Vissa privatlärare som finns här på Superprof kan även erbjuda dig möjligheten till hjälp inom andra vetenskapliga ämnen såsom kemi eller fysik. På så sätt kan du hålla dig till en och samma lärare, en person som kan lära känna dig, en person som vet om det sätt du lär dig bäst på. Fördelen med att ha en privatlärare är att du inte längre är bunden till andra klasskamrater, lektionen kan anpassas till din nivå oavsett om den är avancerad eller en mer grundläggande nivå. Lektioner kommer att vara skräddarsydda efter dina behov och önskemål, detta kommer göra så att inlärningen av biologi blir mycket roligare och mer intressant.

Hitta en biologilärare i Stockholm

om du letar efter en biologilärare i Stockholm är perfekt att använda sig utav Superprof. Det finns flera lärare som alla är redo att hjälpa dig. Problemet man ibland kan stå inför när man bokar en lektion med en privatlärare är att man kanske inte klickar med läraren, eller att man tycker att det känns fel. Superprof har svaret på detta problem, de flesta av våra lärare erbjuder första lektionen helt gratis för att du ska kunna få en bild av deras utbildningsmetod och kunskaper. Ett annat problem man kan stå inför är att man absolut inte har någon aning vad det är för person man bokar en lektion med. Stämmer verkligen de uppgifter som läraren påstår? Superprof är en tredjepart som går in och verifierar lärarens intyg på deras utbildning, på så sätt slipper du oroa dig för att läraren inte har den kunskap som krävs.

Men för att kunna ge utbildning inom ett ämne räcker det oftast inte med att bara ha kunskaperna och fakta bakom ämnet, läraren måste också ha egenskaper som gör att hen är duktig på att lära ut. Hur ska man veta att läraren är duktig på just detta? Du kanske är van vid att ha en dålig lärare i skolan, eller haft tidigare erfarenheter av en privatlärare som inte var så duktig som hen påstod. Men vad kan vara en bättre lösning på detta problem än att få läsa recensioner och rekommendationer från tidigare elever denna lärare haft. Genom att besöka lärarens profil på Superprof kan du ta del av recensioner från elever denna lärare haft tidigare. På så sätt kan du bilda dig en uppfattning om hur pass duktig denna lärare är.

På lärarens profil kan du också läsa om deras tidigare erfarenheter, kanske har läraren jobbat eller jobbar som forskare inom biologi. I sin profil berättar även läraren om sin metodik, hur den föredrar att sin utbildning går till. Självklart kan du kontakta läraren utan att boka en lektion, då kan du diskutera med din potentiella framtida lärare hur du önskar att lektionerna ska gå till samt vad du skulle vilja lära dig mer om. Din lärare kan då svara på om hen har de kunskaper som krävs för att du ska förstå det du är ute efter. Om inte finns det en annan lärare som finns där för dig. Som du förstår finns det egentligen inte något att förlora, om den första lärare du kontaktar inte passar dig, finns det många andra som står redo för att hjälpa dig med dina kunskaper inom biologi. Du är bara några klick bort från att hitta din perfekt privatlärare inom biologi. 

FAQ

💰Vad är det genomsnittliga priset för en lektioner i Biologi ?

Det genomsnittliga priset på lektioner på lektioner i Biologi är 257 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Din lärares erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, med läraren eller online
  • Antal lektioner och dess varaktighet

97% av våra lärare erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯 Varför ska du ta lektioner i Biologi ?

Med hjälp av en lärare i Biologi du kan lära sig snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻 Kan man lära sig Biologi online?

Majoriteten av våra lärare i Biologi erbjuder sina kurser i

Biologi online.


För att söka efter en lärare i Biologi använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Biologi via webcam.

🎓 Hur många handledare ger lektioner i Biologi ?

Det finns för närvarande 7 lärare tillgängliga inom Biologi som erbjuder kurser.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️ Hur betygsätts våra lärare i Biologi ?

Mätt över 1 recensioner gav våra elever ett medelbetyg på 5.0 av 5.


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.