Utmärkt
recensioner på

Lär dig C online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

4.9 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 4.9 stjärnor baserat på fler än 10 omdömen.

252 kr/h

Bra priser: 97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 252 kr/h

5 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 5 timmar.

Att lära sig C har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i C

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Programmeringsspråk.

Vårt fantastiska Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i C?

Genomsnittspriset för en kurs i C är 252 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

  • Privatlärarens erfarenhet inom C
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
  • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i C?

C med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder C lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i C erbjuder Clektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i C online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i C?

33 privatlärare i C erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 33 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i C?

Bland 10 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 4.9 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig C?

Du har många talangfulla lärare i C att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Handledning i C med en privatlärare kan ibland vara nödvändigt

Varför satsa på programmering?

Vill du lära dig programspråket C? Smart, det kommer du inte att ångra! 

Programmering är en av de mest värdefulla och efterfrågade färdigheterna som finns. En skicklig utvecklare som behärskar ett eller flera programspråk kan skapa allt från appar och webbplatser till spel och AI. Och det bästa av allt är att det aldrig är för sent att börja med programmering!

Att studera programmering handlar inte bara om att lära sig programspråk, man får även lära sig att bli en kreativ problemlösare som kan tänka kritiskt och komma fram till eleganta lösningar. Oavsett om du vill jobba med C-utveckling eller bara lära dig grunderna för skojs skull är det smart att gå en kurs. 

Om du aldrig läst programmering tidigare kanske C känns skrämmande, men oroa dig inte - vi är här för att hjälpa dig! Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisining. Hos oss hittar du lärare för alla nivåer! 

Med en bra lärare kommer du att utvecklas snabbt och klara alla hinder - förutsatt att du även övar på egen hand så klart! 

C för karriären

C är ett av världens äldsta och mest populära programmeringsspråk. Goda kunskaper i C ger en bra grund som kan hjälpa dig att lära dig andra språk - som Python eller Java. 

Det finns en mängd olika karriärmöjligheter inom programmering, bland annat programvaruutveckling, systemanalys, kvalitetssäkring och informationssäkerhet. Den som behärskar C kan dessutom arbeta med artificiell intelligens och maskininlärning. C-utvecklare arbetar inte bara inom IT-branschen, utan kan också göra karriär inom utbildning, undervisning och offentlig sektor.

Är det svårt att lära sig C?

C är ett lågnivåspråk med en enkel syntax som är lätt att lära sig. Det är möjligt att lära sig grunderna på så lite som en månad!

Därefter kan man spendera en livstid på att utforska allt som C har att erbjuda. Om du vill bli duktig nog att försörja dig på C måste du ha ett genuint intresse, arbete hårt och öva ofta. Om det till en början verkar för komplicerat och du överväger att ge upp - be om hjälp. Du har mycket att vinna på att studera programmering!

Var kan man ta en C-programmering kurs?

Som tur är råder det ingen brist på utbildningar i C. Vilken kurs som passar dig bäst beror på dina unika mål. Stockholms universitet, Göteborgs universitet och Umeå universitet erbjuder mängder av program - vissa av dem kräver bara grundläggande behörighet. Du kan även gå en YH-utbildningen eller ta en fristående kurs på någon av alla privatskolor runt om i landet.

Man kan även lära sig C på egen hand. Det finns gott om resurser som kan hjälpa dig att komma igång - t.ex tutorials, övningar på nätet och c-communities där du kan ställa frågor. 

De flesta nybörjare behöver dock en bättre förståelse för språket innan de kan börja koda. Om du precis börjat lära dig kan det vara smart att gå en intensivkurs eller anlita en privatlärare - åtminstone i några veckor. 

Varför ta privatlektioner i C?

Privatundervisning är generellt sett väldigt effektivt. Man utvecklas betydligt snabbare när man får enskild handledning av en expert. Detta ger dig chansen att fokusera på precis det du vill lära dig och du kan ställa så många frågor du vill. 

Du kan ta lektionerna i din egen takt och välja en lärare som är tillgänglig på dagar och tider som passar dig. Du kan t.o.m ta lektioner via nätet om du föredrar. Privatlektioner via zoom är minst lika effektiva, och eftersom de är platsoberoende kan du dessutom välja bland lärare från hela Sverige - eller världen. 

Det finns många anledningar att ta privatlektioner i C. Du kanske behöver hjälp med dina läxor? Du kanske förbereder dig inför ett nytt jobb? Då kan det kännas skönt att bolla med någon.

Även om du redan behärskar C finns det alltid mer att lära. Oavsett din nivå kommer du hitta din drömlärare på Superprof.

Hitta en lärare på Superprof

Om du vill anlita en privatlärare har du kommit till rätt platform. Allt du behöver göra för att hitta experter i C är att använda sökfunktionen. Ange bara stad och ämne för att se vilka som finns tillgängliga nära dig. Om du föredrar kan du filtrera lärarna efter nivå och pris också. 

Läs därefter igenom de olika profilerna och se vem du gillar bäst. Alla lärare är unika både när det gäller utbildning och arbetslivserfarenhet. Genomsnittspriset för en privatlektion i C är 300 kr i timmen. Priset sätts av lärarna själva. Vissa tar 200 kr i timmen medan andra tar 500 kr i timmen.

Det bästa med Superprof är att du inte behöver gissa vilken lärare som passar dig bäst. De flesta erbjuder nämligen en gratis provlektion.

Nu när du vet mer om fördelarna med att ta privatlektioner i C hoppas vi att du känner dig redo. Om du har frågor kring upplägg eller tillgänglighet kan du alltid kontakta lärarna via plattformen!

Vad vill du lära dig?