Utmärkt
recensioner på

Lär dig C++ online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

4.9 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 4.9 stjärnor baserat på fler än 12 omdömen.

259 kr/h

Bra priser: 96% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 259 kr/h

7 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 7 timmar.

Att lära sig C++ har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i C++

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Programmeringsspråk.

Vårt fantastiska Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i C++?

Genomsnittspriset för en kurs i C++ är 259 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

  • Privatlärarens erfarenhet inom C++
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
  • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i C++?

C++ med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder C++ lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i C++ erbjuder C++lektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i C++ online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i C++?

47 privatlärare i C++ erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 47 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i C++?

Bland 12 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 4.9 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig C++?

Du har många talangfulla lärare i C++ att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka lektioner i en C++ kurs tillsammans med en privatlärare

Ta en kurs i C++

Vill du lära dig att utveckla program och spel? Kul, då är det dags att ta en närmare till på språk som C++!

Det finns mängder av kurser i programmering runt om i landet. Man kan även anlita en privatlärare eller försöka lära sig koda på egen hand.

Det absolut effektivaste sättet att bli bra på C++, är med individuell handledning. Varför inte kontakta ett av våra proffs på Superprof? Hos oss kan du snabbt och enkelt handplocka en privatlärare nära dig.

Tar du hellre lektioner via nätet? Inga problem, våra lärare är flexibla! Läs mer nedan där vi går igenom allt du behöver veta om programmering i C++.

Varför satsa på C++?

C++ är ett av världens vanligaste och populäraste programspråk. Det utvecklades av Bjarne Stroustup i slutet av 1970-talet som en fortsättning på programspråket C. Många kända spel och program (t.ex Firefox och Adobe Photoshop) är baserade på C++.

Det finns många skäl att använda C++ för utveckling av programvara och applikationer. Med tanke på att C++ är en fortsättning av C (och praktiskt taget använder hela C-syntaxen), är det ingen överraskning att C++ i hög grad är kompatibelt med C.

C++ är plattformsoberoende och portabelt, vilket innebär att det kan köras på alla operativsystem och maskiner.

C++ har Standard Temple Library (STL) som tillhandahåller bibliotek - eller funktioner - med färdigskriven kod som utvecklare kan använda sig av för att spara tid. Dessa bibliotek innebär effektivare arbete, färre rader kod, snabbare program och färre fel.

C++ har en stor community av utvecklare. Medlemmarna är ofta aktiva på sociala medier och i forum för att hjälpa till med problemlösning och stötta nya utvecklare.

Tack vare dessa communities är det det ganska enkelt att komma i kontakt med erfarna utvecklare. Du kan ofta snabbt få svar på frågor eller hjälp när du fastnat i felsökning.

Eftersom språket har ett så brett användningsområde, finns det goda chanser till jobb. C++-utvecklare är hett eftertraktade på arbetsmarknaden och kan förvänta sig en genomsnittlig årslön på 575 000 SEK i Stockholm.

Varför ta en privat C++ kurs?

Eftersom C++ är så populärt, finns det ett stort utbud av kurser online, på högskolor och universitet. Det är dock inte alltid lätt att hitta en kurs som motsvarar ens förväntningar.

Fördelen med privatundervisning via Superprof, är att vi tar lektionerna i din takt. Våra lärare anpassar alltid kursinnehållet efter din nivå och dina önskemål.

Har du redan hunnit bekanta dig med C? Bra, då kommer det bli lättare för dig att lära dig C++. På lektionerna får du möjlighet att fördjupa, komplettera och utvidga dina befintliga kunskaper.

Det finns många utmaningar med programmering. De som för tidigt ger sig in på avancerade tekniker kan snabbt bli förvirrade av de otaliga möjligheterna. Med en pedagogisk lärare och personlig handledning undviker du dessa fallgropar.

Även du som redan studerar C++ på universitet eller högskola kan vara i behov av privatundervisning. Våra handledare kan förklara sådant du missat eller inte förstår. Vi hjälper dig att förbättra dina betyg och komma ikapp!

Handledning online eller hemma

På Superprof är lärarna flexibla. Du kan ta en C plus plus kurs hemma eller via nätet. I båda fallen anpassas kursen efter dina individuella behov.

Fördelen med nätbaserad undervisning är att du kan välja bland ett större antal lärare. Du kan även fortsätta kursen när du reser bort.

Priset för lektioner online är vanligtvis detsamma som fysiska lektioner. Det finns dock några faktorer som påverkar timpriset - ort, lärarens kvalifikationer, och din nivå.

På Superprof fastställer lärarna sina egna priser. Du hittar alla uppgifter om lektionens längd och priset per timme i beskrivningen på deras profiler.

Hitta din drömlärare på Superprof

Är du redo att boka en gratis provlektion? Bra, då kör vi!

Tusentals privatlärare erbjuder sina tjänster via Superprof. Över 40 av dessa undervisar i C++, och fler tillkommer hela tiden.

I sökfältet kan du ange ort och ämne samt filtrera lärarna efter timpris och svarstid. Du kommer då endast att se lärare som matchar din förfrågan.

På lärarnas profiler hittar du information om deras kvalifikationer/utbildning och arbetslivserfarenhet. Du kan också läsa igenom tidigare elevers omdömen.

Om du har frågor om upplägget kan du kontakta lärarna direkt via plattformen. De svarar vanligtvis redan samma dag!

Som nämnt ovan är den första lektionen oftast gratis. På provlektion har ni gott om tid att lära känna varandra och diskutera detaljerna kring undervisningen. Om du inte är helt nöjd kan du boka provlektioner med andra lärare. Du binder inte upp dig på något sätt.

Nu när du känner till alla fördelar med privatundervisning hoppas vi att du snart kommer igång med din C++ programmering kurs!

Har du lust att lära dig fler programspråk? Många av våra lärare behärskar Python, C, Java, Javascript, PHP och Ruby också. Ha så kul och lycka till!

Vad vill du lära dig?