Hem
Ge undervisning

Ekonomikurser i Göteborg

🥇 Toppenlärare
💻 4 handledare
🔒 Verifierade profiler
💸 Inga dolda kostnader

Vilken är din nivå?

Privatundervisning med Superprof

Våra bästa Ekonomilärare i Göteborg

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 1 evalueringer.

221 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första kurstimmen gratis. Genomsnittspriset är 221kr/timmen

13 h

Snabba och duktiga! Våra svarar vanligtvis inom 13h

1

Lär dig ekonomi av en expert i Göteborg

Sök efter din ekonomilärare bland alla våra annonser och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, recension, erfarenhet, undervisningsplats).

2

Organisera din Ekonomikurs

Kontakta din lärare inom ekonomi genom kontaktuppgifter som du får när läraren accepterar din kursförfrågan. Planera din första lektioner, skräddarsydda efter din nivå.

3

Upptäck nya möjligheter!

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, mentorer, handledare, experter och coacher på Superprof. Ta chansen och lär dig något nytt!

Se alla våra Ekonomilärare

Bli bättre på ekonomi med hjälp av en expert på Superprof.

Lär dig mer inom ekonomi i Göteborg!

Läser du ekonomi på Göteborgs universitet och har svårt med att förstå på lektionerna? Vill du äntligen öppna ditt eget bolag men är orolig över att du har dålig eller inte tillräcklig kunskap inom företagsekonomi? Eller är det helt enkelt så att du bara är intresserad av ekonomi och vill utvidga dina kunskaper inom ämnet. Oavsett varför du vill utveckla dina kunskaper inom ekonomi så har du kommit till rätt plattform. Superprof erbjuder tjänsten att matcha de som vill lära sig med de som vill lära ut. Inte nog med det, Superprof ger dig också en unik möjlighet till att bilda en uppfattning av en lärare innan du väljer att boka en lektion. Genom Superprof kan du hitta en perfekt privatlärare för dig och ta del av de många fördelarna med att ha en egen lärare.

Är du student?

Om du studerar på någon av de högskolor som finns här i Göteborg eller i närheten så kan det vara en otroligt bra idé att boka en lektion med en privatlärare. Det finns massor av personer som står redo för att hjälpa dig med uppgifter eller ett helt ämne. Kanske har du svårt inom nationalekonomi eller företagsekonomi? Utbildar du dig till något som kräver att du har läst kurser inom ekonomi trots att det inte är din starka sida? Här på Superprof finns både elever som studerar ekonomi och utbildade ekonomilärare som är beredda med att hjälpa dig klara dina kurser.


Vad kan du få ut av en privatlektion som student?

Möjligheterna till att få fördelar genom en privatlektion via Superprof är oändliga, eftersom du betalar för en privatlärare är det du som styr vad ni ska göra. Om du har svårt för en viss teori inom nationalekonomin eller om du kanske vill gå igenom en före detta tenta med din lärare är det helt och hållet upp till dig hur du vill lägga upp din lektion. Läraren står redo för att anpassa sin utbildning efter dina önskemål och ambitioner. Vill du skaffa dig kunskaper inom grunderna eller till och med lära dig avancerade teorier och hypoteser finns det lärare som kan hjälpa dig. Jättemånga studenter och elever stöter på problem inom sin utbildning, ofta är det också tyvärr så att ens lärare inte har tid eller möjlighet att lägga ned energi för att hjälpa eleven. Det är ofta hundratals elever som tar samma kurs vilket resulterar i att läraren inte har möjlighet till att anpassa sin undervisning efter en elevs önskemål.


Att hitta information på YouTube eller hemsidor kan vara till god hjälp men ibland kan informationen vara mycket begränsad, möjligheten till att ställa frågor på YouTube eller andra plattformar är också mycket begränsad tyvärr. Att anlita en privatlärare som antingen genom ett digitalt eller fysiskt möte hjälper dig med att förstå är något som allt fler elever väljer att göra. Här i Göteborg finns också ett antal tidigare elever som till och med kanske gått samma utbildning som du går nu, detta betyder att dem vet hur man ska plugga samt arbeta på en inlämningsuppgift. Tack vare dessa tidigare elever kan du få ovärderlig information som skulle tagit dig flera år att uppnå själv.


Vill du bli egenföretagare?

Många personer som funderar över att äntligen starta upp sitt bolag är oroliga över ämnet företagsekonomi. Det krävs en del kunskaper för att framgångsrikt kunna driva ett företag, allt ifrån hur man bokför till hur olika företagslagar fungerar är saker som hindrar entreprenörer till att satsa på sin idé. Du kanske redan har en idé eller de kunskaper som krävs inom den bransch du vill starta företag inom, en idé som kanske till och med kommer att revolutionera branschen! Men just på grund av dina begränsade kunskaper inom företagsekonomi väljer du att inte göra det. Det är fullt förståeligt att inte våga satsa på att bli entreprenör speciellt ifall du inte besitter kunskaper inom företagsekonomi, att starta eget bolag kan innebära en del risker. Att säga upp sig från sitt jobb för att satsa på en idé som kanske inte kommer lyckas är något väldigt läskigt. Många som drömmer om att starta bolag har redan familj eller lån som behöver betalas, detta betyder att man inte hur som helst kan säga upp sig från sitt jobb och nå sin dröm.

 

Vad kan du som potentiell entreprenör få ut av privatlektioner?

Fördelarna med att ha kunskaper inom företagsekonomi när du ska starta ditt eget bolag är enorma. Till att börja med när du äntligen öppnar ett företag kommer du att behöva skicka in information kring ditt framtida bolag till Skatteverket, de frågor som ställs är inte alltid helt simpla. Du kommer bli ställda frågor såsom om du vill bokföra med “kontantmetoden” eller “fakturametoden”. För många så säger dessa metoder ingenting, men det kan vara viktigt att du ger rätt information till Skatteverket inför att du startar ditt bolag. Dessa metoder beskriver för Skatteverket hur man kommer att sköta sin bokföring. Kassaflödesmetoden innebär kortfattat att man bara bokför något när pengar lämnar eller kommer in i bolaget. Fakturametoden innebär istället att man bokför så fort man ingått någon typ av avtal, de flesta in och utbetalningar som företag gör går på kredit vilket innebär att man först utför eller får sin produkt/tjänst och sedan betalar. Precis som när du som privatperson arbetar så betalar företaget dig inte direkt utan det sker med oftast en månads mellanrum. Hur ska man då veta vilket av dessa metoder man bör använda, detta är något man lär sig inom företagsekonomin. Att ta hjälp av en lärare som hjälper dig med att få kunskaper kring detta kommer att göra så du med säkerhet kan svara på alla frågor som Skatteverket undrar om.


Som du säkert redan vet behöver man betala in moms till Skatteverket, men hur mycket moms ska du egentligen ta ut för din vara eller tjänst? Visste du att det finns olika momssatser? Den vanligaste momssatsen är 25% och gäller för de flesta varor och tjänster. Det finns dock en del varor och tjänster där man endast ska betala 12% eller 6% moms, det är till och med så att vissa tjänster och varor är helt skattebefriade så som läkemedel eller viss utbildning. Hur ska man då veta vilken momssats man bör sätta på sina varor eller tjänster, du kan självklart anlita en revisionsbyrå som hjälper dig med alla dessa frågor, men det kan snabbt bli väldigt dyrt. Många revisionsbyråer tar flera tusen i timmen vilket snabbt kan bli väldigt mycket pengar. Genom att investera i att lära sig denna egentligen inte speciellt avancerade kunskapen själv kommer du undan mycket billigare med hjälp av en privatlärare inom ekonomi. Till skillnad från att betala en revisionsbyrå som tar upp till 2000 kr i timmen kan du komma undan med att betala en lärare så lågt som 200 kr på Superprof.


Är du helt enkelt bara utveckla dina kunskaper inom ekonomi?

Om man endast vill lära sig mer om ekonomi och ta del av fördelar såsom att göra bättre investeringar och få ett bra sparande eller kunna få en bättre förståelse för vårt ekonomiska system, är privatlektioner via Superprof det bästa alternativet. Självklart kan du hitta en stor mängd god information på nätet helt gratis, men denna väldiga massa information kan också bli överväldigande. Att veta vad man kan lita på och vem som verkligen vill ditt bästa på nätet kan vara svårt. Det finns hundratals appar som helt gratis erbjuder dig att hjälpa till med din privatekonomi, men vad man ofta inte tänker på när man blir erbjuden något gratis är att företaget som utvecklat appen nästan alltid har en dold agenda. Många av de gratis sparappar som finns tillgängliga tar allt för ofta en dold avgift för att dem “förvaltar” dina pengar, trots att de ofta inte gör ett speciellt bra jobb. Genom att faktiskt betala för en lektion inom ekonomi kommer du med säkerhet att veta att personer är där för din skull och inte har en dold agenda.


Hur kan du som privatperson dra nytta från privatlektioner?

Genom att ta privatlektioner inom ekonomi på Superprof kan du få lära dig precis vad du vill inom ämnet. Eftersom din lektion inte längre är bunden till någon annan än du, kan du själv komma med önskemål för vad du vill lära dig. Läraren står redo för att lära dig precis det du är intresserad av. Vill du lära dig hur man gör en investeringskalkyl för en aktie? Självklart kan din lärare gå igenom detta ämne och du kommer kunna få ta del av information och kunskaper som du aldrig annars hade fått lära dig. Vill du istället lära dig om hur pengar fungerar, hur det kommer sig att en bank kan “skapa nya pengar” utan att ha tillgång till att trycka nya pengar? Hur kommer det sig att värdet på olja blev negativt år 2020, för att sedan åter få tillbaka sitt originella värde? Hur kan en resurs som blir allt dyrare helt plötsligt inte bara bli gratis, utan folk betalar pengar för att bli av med den?


Så varför inte redan idag börja utveckla dina kunskaper inom detta fantastiskt spännande ämne och boka en privatlektion via Superprof!

FAQ

💸 Hur mycket behöver man betala för en läxhjälpare i ekonomi i Göteborg eller i närheten?

Genomsnittspriset på en timmes läxhjälp i ekonomi i Göteborg är 221kr.

 

Timpriset för en ekonomi-lektion varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Lärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via webbkamera eller hemma hos eleven)
  • Hur många kurstimmar du tar och varaktigheten på er kurs
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra läxhjälpare erbjuder deras första kurstimme gratis.

Kolla in priserna för våra ekonomi handledare nära dig.

👨🏼‍⚖️ Hur många studiecoacher finns tillgängliga i Göteborg för att ge kurs i ekonomi?

I Göteborg och området, är 4 lärare inom ekonomi tillgängliga för att ge undervisning.

 

Välj din privatlärare i Göteborg från ett stort val av 4 tillgängliga experter.

💻 Hur kan jag ta ekonomi-lektioner online?

Med Superprof kan du lära dig ekonomi online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tenta i ekonomi, kämpar med ekonomi eller bare önskar att jobba med dina färdigheter inom ekonomi, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra ekonomilärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof ger ekonomi-kurser via Skype, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom ekonomi idag!

✒️ Vilket genomsnittligt betyg har elever gett till i Göteborg?

Studenterna recenserar sina ekonomi med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 1 utvärderingar.

 

Om det skulle uppstå funderingar med vår tjänst, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning via telefon eller e-post från måndag - fredag).

👴🏼 Varför inte testa en privat ekonomi-undervisning i Göteborg?

Med hjälp av en  privatlärare i ekonomi lyckas många elever komma över sin rädsla för fysik.

Alla ekonomilektioner med en kompetent studiehjälpare ger dig möjligheten att lära dig ekonomi-koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta för att lära dig om ekonomi-koncept med en erfarenlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika fysikbegrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare i fysik och boka din första lektion hemifrån eller online.

 

En meddelande-tjänst är på plats så att du kan utväxla med din mentor för att planlägga fysikundervisningen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din fysiklärare bland 4 lärare i ekonomi i Göteborg.