Utmärkt
recensioner på

Våra bästa Ekonomilärare i Linköping

5.0 /5

Ekonomer med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 1 evalueringer.

267 kr/h

95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset är 267kr/timmen

9 h

Snabbt och enkelt! Våra lärare svarar vanligtvis inom 9h

Att lära sig ekonomi i Linköping! har
aldrig varit så lätt!

2. Organisera din kurs i ekonomi

Kontakta din privatlärare i ekonomi genom kontaktuppgifter du får när din kursförfrågan godkänns. Planera din första lektioner, skräddarsydda efter dina önskemål.

3. Upptäck nya möjligheter!

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, mentorer, handledare, experter och coacher på Superprof. Ta chansen och lär dig något nytt!

Vanliga frågor och svar

💸 Hur mycket behöver man betala för en lektion i ekonomi i Linköping?

Genomsnittspriset på en privatlektion i ekonomi i Linköping är 267kr/h.

 

Priset för en privatlärare i ekonomi varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Lärarens erfarenhet
  • Var undervisningen sker (via nätet eller i elevens hem)
  • Hur ofta du vill ha lektion och längden på er kurs
  • Syftet med din undervisning

97% av alla våra privatlärare i ekonomi ger första timmen utan kostnad.

Kolla in priserna för våra lärare i ekonomi i Linköping.

👨🏼‍⚖️ Hur många privatlärare är tillgängliga att ge läxhjälp i ekonomi i Linköping?

I Linköping är 3 stycken lärare tillgängliga för att ge undervisning i ekonomi.

 

Du kan kolla igenom lärarnas annonser och kontakta den ekonomi-lärare som bäst passar dina behov.

💻 Hur kan jag få läxhjälp i ekonomi online?

Med Superprof kan du lära dig ekonomi online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför en tenta i ekonomi, kämpar med ekonomi eller bara önskar att förbättra dina färdigheter inom ekonomi, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra lärare erbjuder privatundervisning online. Runt 80% av privatlärarna i ekonomi på Superprof erbjuder lektioner via nätet, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i ekonomi.

 

Onlinekurs via nätet ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passar ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom varken du eller läraren behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom ekonomi idag!

✒️ Hur recenserar studenterna deras privatlärare inom ekonomi i Linköping?

Eleverna recenserar sina ekonomilärare med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från baserat på 1 recensioner.

 

Om det skulle uppstå funderingar med din undervisning i ekonomi eller vår hemsida är vår kundservice tillgänglig för att hjälpa dig över e-post (alla arbetsdagar 09-18).

👴🏼Varför ska du börja med en kurs i ekonomi i Linköping?

Med hjälp av en privatlärare lyckas många elever bättre i sina studier i ekonomi. Alla ekonomilektioner med en erfaren privatlärare ger dig möjligheten att lära dig om ekonomi, enkelt och effektivt.

 

Ta del av undervisning i ekonomi. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika ekonomiska begrepp, teorier och terminologi. Du kan välja en privatlärare och boka lektioner i ekonomi hemifrån eller online.

 

En meddelandetjänst på vår hemsida gör att du kan komma i kontakt med privatlärare för att planlägga lektioner i ekonomi och gemensamt bestämma om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nätet

 

Använd vår sökmotor för att hitta din privatlärare bland 3 stycken ekonomilärare i Linköping.

Vill du lära dig ekonomi i Linköping?

Välj bland vårt stora utbud av ekonomilärare i Linköping!

Se fler lärare Nu kör vi!

Läs ekonomi linköping med hjälp av en expert på Superprof.

Ta en ekonomikurs i Linköping

Det blir allt mer populärt att plugga ekonomi - både på gymnasiet och på universitetet. Goda kunskaper i ekonomi kan leda till en intressant och spännande karriär fylld av valmöjligheter. Ämnet ekonomi är väldigt brett.

På gymnasiet omfattar det samhällsekonomi, företagsekonomi, entreprenörskap och juridik. Samhällsekonomi handlar om världens samlade resurser, hur de fördelas, ekonomiska kretslopp, ekonomiska system, skatt, BNP osv.

Samhällsekonomi kallas även nationalekonomi eller politisk ekonomi. Företagsekonomi å andra sidan, är mer inriktat på redovisning, kalkylering, marknadsföring och ledarskap.

Det finns många fördelar med att studera ekonomi, både för dig som privatperson och för din karriär. Låt oss titta närmare på varför det är smart att satsa på ekonomi, vilka utmaningar du som elev kommer möta, samt hur privatundervisning kan hjälpa dig.

 

Fördelarna med att studera ekonomi

Ordet ekonomi kommer från grekiskan och betyder hushållning. Att lära sig hushålla med sin ekonomi är A och O. Som vuxna måste vi förhålla oss till inkomster och utgifter. Det är svårt nog att få livet att gå ihop som det är - utan grundkunskaper i ekonomi riskerar man grava konsekvenser.

Tror du kommer ta ett lån någon gång? Är du intresserad av att köpa fonder eller aktier? Har du en hyra att betala och ett arbete som betalar ut lön? Bra, då är en kurs i ekonomi relevant för dig! Utöver privatekonomi får du lära dig mer om hur världens ekonomi fungerar och påverkar oss alla.

Det är inte lätt och kan ibland kännas väldigt abstrakt. Men, kom ihåg att kunskaper i ekonomi är makt! Om du gillar ekonomi står många dörrar öppna för dig. Det finns en rad universitetsutbildningar inom ekonomi att välj bland - och därefter oändligt många jobb.

Med en universitetsexamen i ekonomi kan du arbeta som ekonom, riskanalytiker, dataanalytiker, finansplanerare, revisor, konsult, forskare och mycket mer. Du kanske är intresserad av att starta ett eget företag? Då så, varför inte gå en ekonomikurs i Linköping?

Utmaningar med att plugga ekonomi

Oavsett om du går på gymnasiet eller läser på universitetet kan ekonomikurserna kännas tunga. Matematiken är ett stort problem för många. Ekonomi handlar ju trots allt om siffror, i alla fall till stor del.

Svårigheter i matematik är helt klart ett hinder, men oroa dig inte, det finns hjälp att få. Om du däremot avskyr matematik kanske ekonomi på universitetsnivå inte är något för dig. Detta betyder dock inte att du bör ge upp ekonomin på gymnasiet.

Ekonomi är mer än bara matematik. Det är faktiskt ett mycket spännande ämne! Något som ofta försvårar inlärningen är opedagogiska lärare och stora klasser. Du kanske inte vågar ställa alla dina frågor?

Sanningen är att även de mest pedagogiska lärare inte alltid har tid att hjälpa. Det är dessutom omöjligt att anpassa skolundervisningen efter varje elevs unika behov. 

Hitta ekonomikurser i Linköping

Om du vill studera ekonomi på universitetet har du hamnat i helt rätt stad. På Linköpings universitet kan du gå civilekonom-programmet på 240hp. På utbildningen lär du dig allt om nationalekonomi, företagsekonomi, affärsrätt och statistik.

Efter avslutad utbildning har du mycket goda chanser till anställning. Om du redan pluggar ekonomi, vare sig det är på gymnasiet eller på universitetet kan du vända dig till en privatlärare för extra stöd.

Hos oss på Superprof kan du ta kurser i ekonomi eller enstaka lektioner. Om du har problem med ett särskilt begrepp, en inlämningsuppgift eller tenta kan en privatlärare i Linköping bli din räddande ängel.

Privatundervisning i ekonomi via Superprof

Privatlärare är flexibla och fokuserar på dina behov och dina intressen. Det spelar ingen roll vilken nivå du studerar på - på Superprof i Linköping finns en lärare för dig! Du kan ta en eller hundra lektioner, allt är upp till dig.

En stor fördel med privatlektioner är att du inte behöver åka någonstans. Det finns många ekonomilärare runt om i Linköping som gärna håller lektionerna hemma hos dig eller online. Eftersom du är den enda eleven behöver du heller inte anpassa dig efter ett fast schema.

Du kan komma överens med din lärare om när och hur ofta lektionerna ska äga rum. Kanske är du sugen på en intensivkurs varje kväll i 2 veckor? Kanske föredrar du en förmiddag i veckan under en termin? Valet är ditt! Privatundervisning är inte bara reserverat för studenter.

Även vuxna som redan gått ut skolan kan behöva hjälp eller vilja lära sig mer. Du kanske satsar på en befordran eller söker ett nytt jobb som kräver avancerade kunskaper i ekonomi? Det är alltid smart att fördjupa sig i ekonomi! Besök Superprofs webbplats och jämför alla lärarprofiler nära dig.

Läs igenom omdömen, jämför priser och besluta dig sedan för vem som får äran att bli din nya privatlärare i ekonomi! P.s många privatlärare på Superprof bjuder på den första lektionen!

Vad vill du lära dig?