Utmärkt
recensioner på

Våra bästa Ekonomilärare i Uppsala

5.0 /5

Ekonomer med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 2 evalueringer.

377 kr/h

95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset är 377kr/timmen

7 h

Snabbt och enkelt! Våra lärare svarar vanligtvis inom 7h

Att lära sig ekonomi i Uppsala! har
aldrig varit så lätt!

2. Organisera din kurs i ekonomi

Kontakta din privatlärare i ekonomi genom kontaktuppgifter du får när din kursförfrågan godkänns. Planera din första lektioner, skräddarsydda efter dina önskemål.

3. Upptäck nya möjligheter!

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, mentorer, handledare, experter och coacher på Superprof. Ta chansen och lär dig något nytt!

Vanliga frågor och svar

💸 Hur mycket behöver man betala för en privatlektion i ekonomi i Uppsala?

Genomsnittspriset på en ekonomikurs i Uppsala är 377kr/h.

 

Kostnaden för en privatlärare i ekonomi varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Lärarens erfarenhet
  • Var undervisningen sker (online eller hemma hos eleven)
  • Hur ofta du vill ha lektion och hur länge lektionen varar
  • Målet med din undervisning

97% av alla våra lärare i ekonomi erbjuder första timmen av undervisningen gratis.

Kolla in kostnaderna för våra ekonomilärare i Uppsala.

👨🏼‍⚖️ Hur många lärare är tillgängliga att ge privatundervisning i ekonomi i Uppsala?

I Uppsala är 6 stycken lärare tillgängliga för att ge privatundervisning i ekonomi.

 

Välj din lärare i ekonomi i Uppsala från 6 stycken tillgängliga lärare på Superprof.

💻 Hur kan jag få lektioner i ekonomi online?

Med Superprof kan du lära dig ekonomi online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför ekonomitentamen, kämpar med ekonomi eller bara önskar att jobba med dina färdigheter inom ekonomi, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra lärare erbjuder privatundervisning online. Runt 80% av privatlärarna i ekonomi på Superprof erbjuder lektioner online, och de flesta av dem håller din sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta lärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i ekonomi.

 

Onlinekurs via nätet ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passar ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom varken du eller läraren behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom ekonomi idag!

✒️ Hur recenserar studenterna deras privatlärare i ekonomi i Uppsala?

Från 2 utvärderingar gav eleverna deras privatlärare i ekonomi ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

Om det skulle uppstå problem med din ekonomikurs eller vår hemsida är vår kundservice tillgänglig för att hjälpa dig via e-mail (alla arbetsdagar 09-18).

👴🏼Varför ska du börja med undervisning i ekonomi i Uppsala?

Med hjälp av en privatlärare lyckas många elever bättre i sina studier i ekonomi. Alla ekonomilektioner med en kompetent lärare ger dig möjligheten att lära dig om ekonomi, enkelt och effektivt.

 

Ta del av läxhjälp i ekonomi. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika ekonomiska begrepp, teorier och terminologi. Oavsett om du vill ta privatlektioner från hemmet eller online, välj din lärare och boka din lektioner i ekonomi idag.

 

En meddelandetjänst på vår hemsida gör att du kan kommunicera med privatlärare för att planlägga en kurs i ekonomi och gemensamt bestämma om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nätet

 

Använd vår sökmotor för att hitta din privatlärare bland 6 stycken privatlärare i ekonomoi i Uppsala.

Vill du lära dig ekonomi i Uppsala?

Välj bland vårt stora utbud av ekonomilärare i Uppsala!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hjälp med ekonomi uppsala, läxhjälp, handledare för universitetet, eller mycket mer

Lyckas med ditt företag via ekonomistudier på Superprof

Driver du eget, eller tycker du bara om siffror, struktur, lagar och vill helt enkelt studera ekonomi. Då har du kommit till rätt ställe. Hos oss på Superprof erbjuder vi i Uppsala chansen att studera med en privatlärare. Lägg upp studietiden efter din takt, dina mål och ambitioner.


Om du är på jakt efter att få mer frihet i ditt liv, kunna arbeta för dig själv och när du vill. Med vetskapen om att den tid och energi du lägger ner ger dig personlig vinst istället för ett arbete där det inte spelar någon roll om du engagerar dig, din lön blir inte större för det.


Det är kanske dags att ta tag i den där drömmen nu, våga och satsa på dig själv. Om du beslutat dig för detta, grattis det är ju enormt stort! Men vad vi ser är att många som väljer att gå sin egna väg kan bli nedslagna av alla papper som sedan kommer på posten där det står med stora bokstäver att du har lagar och en bokföringsnämnd att förhålla dig till.


Det kan kännas läskigt och svårt att göra allting själv. De flesta vänder sig till en redovisningsbyrå. Men dessa är kostsamma och du lär dig ingenting av att leja bort arbetet och blir ännu mer beroende av en tredje part. Trots detta så står du personligen ansvar för all din bokföring och ekonomisk situation. Därför blir fler och fler intresserade av just att läsa ekonomi. För att få kontroll och kunna slappna av när det är dags för alltifrån deklaration till årsbokslut till inventering eller om skatteverket vill granska dig och ditt företag i sömmarna.


Fördelen med Uppsala är att här finns många som kan företags och nationalekonomi och som läst på universitetet och sedan fått praktisk erfarenhet. För ju fler gånger du bokför och utsätts för olika situationer desto bättre blir du på det. Dock kan misstag i denna bransch vara kostsamma och inte alltid lagligt rätt att begå. Hur fritt och härligt det än kan tänkas vara att driva eget så kommer det med ett stort ansvar.
Det är därför inte så konstigt att studera ekonomi och företagsstyrning för att bli en lyckad entreprenör!


Vad ska man veta innan man startar ett företag?

Om du ska starta ett eget bolag så är det rätt mycket att ha koll på. Att komma in med få eller inga förkunskaper alls om just företagsekonomi gör att det kan ta längre tid för ditt företag att nå framgång och du kanske på vägen till och med skräms av allt som du ska ha kontroll på och ger upp. Men gör inte det, ta hjälp istället och försök att ha som mål att faktiskt lära dig.


På samma sätt som du en gång intresserat dig för det ämne som du driver företag inom och nått framgång, på samma sätt kan du känna inför företagsekonomi. Hjälp finns dels att få genom att anlita någon. Och det kan du göra under tiden du ser till att lära dig själv om det känns tryggt men i längden kommer du spara pengar på att lära dig att sköta din ekonomi i företaget själv. Du kommer även kunna göra ditt företag vinstdrivande då du kommer att kunna analysera dina siffror och ta beslut utifrån dem. Låt våra professionella privatlärare på Superprof guida dig så att du som driver eget eller bara vill studera ekonomi för att du tycker det är roligt kan luta dig tillbaka med vetskapen om att din tid är väl investerad.

Kurser för entreprenörer

Inom företagsekonomi anses utbildningen till civilekonom vara en av de bästa.
Detta på grund av att den är bred och går igenom det mesta som är grundläggande ekonomi på djupet.


Du börjar med ekonomistyrning vilket innebär att studera exempelvis:

Prissättning- hur gör jag vinst utan att bli för dyr för min kund

Företagsstruktur- När är det dags för expandering eller behöver vi dra ned på verksamheten

Investeringar- är företagets investering lönsam, analys innan vi satsar som kan ge oss en hint om vi är på rätt väg

Därefter brukar det vara dags att studera om externredovisning eller affärsredovisning

Här lär du dig grunderna i exempelvis:

Redovisning och bokslut:
Du lär dig exakt hur detta ska gå till och kan därmed slippa den kostnaden på att anlita en extern redovisningsbyrå då du nu kan göra detta själv om du har ett mindre bolag vill säga. Över en viss storlek så är det lag på att en revisor ska göra vissa delar i ditt företag! Dock kan det vara en fördel att ha kontroll ändå och veta vad som sker med ditt företags ekonomi.


Styrning, lagar och bestämmelser:
Vad reglerar företagen, vad behöver dem förhålla sig till för lagar och bestämmelser och vilka gäller specifikt ditt företag. På vilket sätt behöver vi ta hänsyn till dessa och ändå klara av att gå med vinst.


Det är även många som intresserar sig för organisation och ledarskap då det hjälper dig som driver bolaget att förstå på vilket sätt ditt bolag borde struktureras och byggas upp. Hur ska du leda dina anställda för att de ska må bra, prestera bra och göra så att företaget går med vinst. Om det en dag faktiskt går bra för ditt företag och du vill expandera, då är detta värdefulla kunskaper att ha.


Ditt företag kan därmed inte enbart styras utefter ditt egna tycke. Det finns såklart lagar och regler för dig att förhålla dig till. Med detta menar vi exempelvis skattelagar, bokföringslagar och olika subventioneringar.


Tänk också på att ditt företag måste nå ut och synas. Marknadsföring blir allt mer populärt att studera för de som driver eget. Hur ska du nå din målgrupp, vet du vem din målgrupp är, vad dem har för köpbeteende och vad som får dem att vilja spendera sina pengar på ditt företag.


Vad du studerar inom nationalekonomi

När det kommer till nationalekonomi så visar det sig att många företagare inte prioriterar detta ämnet. De tycker inte att de behöver kunna detta. Men! Just att kunna lite mer och få ett bredare perspektiv på ekonomi gör att du kan förstå så mycket mer och faktiskt sticka ut från alla dessa företag som ändå finns idag då du får ett helhetsperspektiv.


Du kommer bland annat avhandla ämnen som:

Makroekonomi: Världsmarknaden, individuella länders ekonomi och hur de påverkar varandra

Mikroekonomi: De mer specifika marknaderna där en vara eller produkt är i fokus som pappersmassan exempelvis

BNP beräkning: Studera och analysera länders möjligheter till utveckling

Valutamarknad: Inflation- att pengar minskar i värde- vad som sker, konsekvenser och hur kan vi undvika detta

Just mikroekonomin kan du som entreprenör se som intressant då du kommer kunna se vilken vara du kanske vill satsa på, vart finns det behov och kan göras en ekonomisk vinst. Du kommer också få insyn i vilken marknad du kan göra en god prissättning som ger marginaler till vinst. Du ser också vilka skatter eller subventioner som kan påverka i olika marknader. Se hur du alltså blir väl förberedd för olika situationer i ditt företag.


Valuta- och aktiehandel ingår i den finansiella ekonomin. Sitter du i ett bolag med en styrelse där det ibland kommer in nya delägare kan detta vara bra för dig att kunna. Ingen kommer kunna lura dig när det kommer till utdelning av vinst, du kommer veta dina rättigheter (och skyldigheter). Du kommer också kunna följa andra börsnoterade bolag och kanske investera i dessa och göra en passiv inkomst vid sidan om genom att handla med aktier.


I dagens samhälle då vi handlar mycket med utlandet kan det kännas tryggt att även du får förståelse i just olika valutor.

Superprof är med dig på vägen

Oavsett vad du väljer att börja med kommer Superprof att finnas med dig på vägen. Om du väljer att hålla dig till en lärare genom hela din resa eller om du byter mellan lärare beroende på ämne kommer Superprof finnas där för dig som ett verktyg att hjälpa dig hitta den perfekta läraren. Superprof är en plattform som sammanför den som vill lära ut med den som vill lära sig. Du kan bläddra igenom flera lärare på Superprof och hitta en lärare med de kunskaper och egenskaper som krävs för att du ska nå dit du vill. Oavsett vilket ämne inom ekonomi du vill börja med finns en lärare där för dig.


Hitta din ekonomi-lärare i Uppsala hos oss på Superprof. Här finns det lärare som har stor erfarenhet inom olika ämnen. Du väljer själv om du vill utbildas av samma lärare eller om du föredrar att hitta olika lärare med expertis inom olika ämnen. Oavsett så kommer du och din lärare lägga upp utbildningen så att det passar dig. Du får handledning, lektioner, uppgifter som lär dig praktisk kunskap och dessutom erbjuder de flesta en lektion kostnadsfritt där du kan testa på upplägget och lärarens pedagogiska stil. Detta ger dig trygghet i att du får resultat för den tid och pengar du lägger. Dessutom kan du läsa före detta elevers utlåtande om lärarna och alla lärare följer en mall i sin profil för att du ska få så strukturerad och bra information innan du väljer. Våra lärare brinner för ämnet och ser fram emot dina frågor, att du är intresserad och vill lära dig. Hos oss är alla välkomna, nybörjare likväl dig som kan lite sedan tidigare. Så ansök redan idag för att påbörja din resa inom ekonomi!


 

Vad vill du lära dig?