Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Gävle

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 5 omdömen.

163 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 163kr/h.

1 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 1h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Gävle!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är det genomsnittliga priset för privatundervisning i engelska i Gävle och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 163kr för läxhjälp i engelska i Gävle.

Priset för lektionerna varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, hemma hos dig eller i elevens hem)
 • Hur ofta du vill ha lektioner och hur långa de är
 • Målet med din läxhjälp i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på den första lektionen.

Se alla priserna för privata engelskalektioner i ditt område.

🎓 Hur kan jag hitta en lärare i engelska nära mig?

På Superprof kan du söka bland flera tusen lärarannonser för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina studiekrav i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare i engelska när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, läs deras egenskrivna kursannonser för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

Det finns för tillfället 23 lärare i engelska tillgängliga att lära ut engelskakurser i Gävle och i närområdet.

 

Välj din lektion iGävle från våra 23 tillgängliga privatlärare available..

 

💻 Är det möjligt att ta privata engelskakurser online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska-text, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska privatlärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i engelska på Superprof erbjuder engelska via Skype, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga mentorer, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Vad kan du lära dig av en språklärare i engelska?

Att lära sig engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och ökad kognitiv förmåga.

 

På Superprof har vi många olika kvalificerande engelskalärare tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och uttal
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan välja vad du hoppas att förstå från dina privatledda klasser med din privatundervisare.

 

Ta lektioner engelska för att lära dig mer om det engelska språket med en kvalificerad privat kursledare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt möjlighet att lära på det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på profilerna av alla engelskalärare nära dig.

🏅 Hur många mentorer finns tillgängliga att ge private kurs i engelska i närheten av deg?

I Gävle och i närområdet finns det 23 engelska språklärare tillgängliga att lära ut privatundervisning

 

För att hitta en privatlärare i engelska, se deras kursannonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj en privatkurs i Gävle från vårt urval av mer än 23 lärarprofiler.

Vill du lära dig engelska i Gävle?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Gävle!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektioner Engelska - En möjlighet till att anpassa kursen helt efter dina mål

Ta en engelskakurs i Gävle med Superprof

Bor du i Gävle? Funderar du på att ta hjälp med engelskan? Vill du byta karriär och börja undervisa i engelska? Är du student och oroar dig för betygen? Om du svarat ja på någon av ovanstående frågor har Superprof lösningen på dina problem! Hos oss hittar du privatlärare i engelska runtom i Gävle som gärna hjälper dig. Allt du behöver göra är att boka en gratis provlektion med läraren du gillar bäst - sen är det bara att köra!

Vad vinner du på att studera engelska? 

Det finns cirka 360 miljoner människor som talar engelska som modersmål, och ungefär tre gånger så många som talar engelska som andraspråk. De största engelskspråkiga länderna är USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Sydafrika, Irland och Nya Zeeland. Även i Gävle är det viktigt att kunna engelska. Har du tänkt på hur många gånger per dag du hör engelska? Musik, tv, internet, skola och jobb - det är praktiskt taget omöjligt att komma undan!

Det engelska språket har dessutom länge varit ett lingua franca för internationella relationer. Det brittiska imperiet tog engelskan till världens alla hörn. Under sin storhetstid kontrollerade det brittiska imperiet över 23 procent av världens befolkning. Om du gillar att resa eller drömmer om att jobba utomlands är engelska ett måste!

Var kan du förbättra din engelska i Gävle?

Vart vänder man sig om man vill boosta sina engelskakunskaper hemma i Gävle? Detta är en fråga som många studenter ställer sig. Om du gått ut gymnasiet och behöver läsa upp dina betyg i engelska är svaret Komvux. På Gävle kommuns hemsida hittar du information om vilka engelskakurser som finns. Om du gått ut gymnasiet och fått godkänt i engelska kan du gå en engelska kurs via universitetet. Många svenska universitet erbjuder distanskurser i engelska, så du behöver inte nödvändigtvis lämna Gävle. Kurserna är ofta CSN-berättigade.

Det finns tusentals webbplatser och appar som kan hjälpa dig förbättra din engelska. Många av dessa är gratis. Lägg ner 20 minuter per dag så ska du se att du utvecklas i raketfart! Ett annat bra sätt att lära sig engelska i Gävle är med våra lärare på Superprof. De skräddarsyr dina lektioner och ser till att ni fokuserar på det viktigaste. Privatundervisning är väldigt flexibelt. Du kan ta lektioner i engelska under semestern, efter jobbet/skolan, eller ta en intensivkurs. 

Hitta en engelska kurs via Superprof

Den genomsnittliga kostnaden för en engelskalektion i Gävle är 200 kronor i timmen. Om du bokar ett kurspaket med flera lektioner blir det oftast billigare per lektion. Det bästa med privatundervisning är att din lärare anpassar lektionerna efter din språknivå och dina önskemål.

De flesta lärare börjar med ett nivåtest, så att de får en uppfattning och vad du behöver jobba på. Du kan därefter komma med förslag på hur du vill att upplägget ska se ut, eller låta läraren utforma en kursplan. Det är bra om delar med dig av dina mål med kursen så att läraren bättre kan hjälpa dig nå dem. 

Boka din drömlärare i Gävle

När du väljer lärare bör du först titta på de lärare som bor i ditt område. Det blir kortare reseavstånd och lättare att planera lektioner. Om du däremot är öppen för onlineundervisning kan du välja bland lärare i hela Sverige - eller varför inte England?

Många lärare på Superprof bjuder på den första lektionen så att du ska få en chans att testa först. Det är viktigt att du känner dig bekväm och att lärarens undervisningsstil passar dig. Läs igenom lärarnas profiler och omdömen innan du bokar din första lektion. 

Vad kan man få hjälp med på privatlektioner i engelska?

Det finns mycket att lära sig om det engelska språket och den engelska kulturen. Det fina med privatlektioner är att du inte behöver bestämma dig för ett visst upplägg i förväg. Du kan fördjupa dig i grammatik under några lektioner och läsa engelsk litteratur eller konversationsträna veckan efter - allt är upp till dig.

Vad du väljer att göra på lektionerna beror vad du har för mål med kursen. Din lärare kan hjälpa dig att förbereda dig inför prov, t.ex. högskoleprovet, hjälpa dig med affärsengelska, eller varför inte fila på ditt engelska CV och personliga brev? Nu när du vet hur enkelt och effektivt det är med privatundervisning i Gävle har du inga fler ursäkter, eller hur? Boka din första provlektion redan i veckan!

Vad vill du lära dig?