Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Karlstad

Se fler lärare

191 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 191kr/h.

1 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 1h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Karlstad!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är det genomsnittliga priset för läxhjälp i engelska i Karlstad och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 191kr för privatundervisning i engelska i Karlstad.

Priset för lektionerna varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller hemma hos eleven)
 • Hur många lektioner du önskar och hur långa de är
 • Målet med dina privata engelskalektioner. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs privatlärare bjuder på en gratis lektion.

Se alla priserna för privatlektioner i engelska i din stad.

🎓 Hur kan jag hitta en engelskalärare i Karlstad?

På Superprof kan du söka bland flera tusen lärarannonser för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att få fram en lista avtillgängliga lärare i engelska när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, kolla på deras egenskrivna lärarannons för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

Det finns för tillfället 25 privatlärare tillgängliga att ge engelskakurser i Karlstad och i närområdet.

 

Välj din kurs från mer än 25 engelskalärare.

.

 

💻 Hur kan jag ta engelska undervisning online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska-text, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska privatlärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra privatlärare på Superprof erbjuder engelska via Skype, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga vägledare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en språklärare online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Vad gör en engelskalärare?

Att lära sig engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och förbättrad kommunikation.

 

På Superprof har vi många olika erfarna engelska instruktörer tillgängliga att ge privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Prata och uttal
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan välja vad du önskar att lära dig från dina privatledda klasser med din lärare.

 

Alla engelskalektioner med en certifierad privatlärare ger dig chansen att lära det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på annonserna av alla engelskalärare i ditt område.

🏅 Hur många privatlärare finns tillgängliga för att erbjuda privata lektioner i engelska i Karlstad och i närområdet?

I Karlstad och i närområdet finns det 25 engelska språklärare tillgängliga att undervisa privatlektioner

 

Du kan se på en av privatlärarnas annonser och få mer information om deras undervisning.

 

Välj enprivatundervisning från en av våra 25 lärare i engelska.

Vill du lära dig engelska i Karlstad?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Karlstad!

Se fler lärare Nu kör vi!

Utvecklas med privatlektioner engelska

Privatlektioner i engelska med Superprof

Bor du i Karlstad? Funderar du på att förbättra din engelska? Perfekt, då är du på rätt ställe! Hos oss på Superprof hittar du privatlärare i engelska nära dig. Vi har lärare för alla nivåer som kommer hem till dig eller håller lektioner online.

Oavsett om du går i skolan eller bara vill fräscha upp gamla kunskaper kan privatlektioner i engelska hjälpa dig både privat och karriärmässigt. Att vara bra på engelska blir allt viktigare så vänta inte för länge!

Varför är det viktigt att kunna engelska?

Vi har länge läst engelska som andraspråk i Sverige. Och inte så konstigt, engelska är världens största språk sett till antalet utövare. Om du planerar att resa, plugga utomlands eller vill öka dina chanser på arbetsmarknaden är engelska språket du bör satsa på.

Trots alla år av undervisning och engelskspråkiga tv-program, är det fortfarande många som har problem med engelska. Om du kämpar i skolan är du med andra ord inte ensam. Som tur är finns det hjälp att få i Karlstad. Spana in utbudet av privatlärare i engelska och boka din första lektion redan idag!

8 anledningar att ta en engelska kurs

 1. Engelska är det mest talade språket i världen. En av fem personer kan tala eller åtminstone förstå engelska.

 

 1. Engelska är bra för karriären. Engelska är vetenskapens, politikens, teknikens och turismens språk. Att kunna engelska ökar dina chanser att få ett bra jobb på ett multinationellt företag hemma i Karlstad och utomlands. 

 

 1. Engelska hjälper dig att träffa nya människor. Engelska är det officiella språket i 53 länder och används som lingua franca av människor från hela världen. Oavsett om du arbetar i Paris eller reser i Brasilien kommer du kunna kommunicera med människor från världens alla hörn.

 

 1. Engelska är mediernas språk. En enorm mängd filmer, tv-program och populära låtar är skrivna på engelska. Om du förstår engelska behöver du inte längre förlita dig på undertexter för att njuta av dina favoritböcker, låtar, filmer och tv-program. 

 

 1. Engelska är internets språk. Mer än hälften av allt innehåll på internet är skrivet på engelska. Det blir betydligt lättare att söka information om man kan engelska. Visst vore det tråkigt att bara kunna besöka svenska sajter? 

 

 1. Det är lättare att resa med goda engelskakunskaper. Vart du än åker garanterar vi att du klarar dig hyfsat bra med engelska. Även om inte alla du träffar talar flytande engelska kommer de åtminstone förstå delvis. Engelska underlättar enormt! 

 

 1. Med engelska kan du studera över hela världen. Eftersom engelska talas i så många olika länder finns det tusentals skolor och universitet som erbjuder program på engelska. Har du lust att göra ett utbytesår? Inga problem om du kan engelska! 

 

 1. Engelska öppnar dörrar till andra kulturer. Få upplevelser får dig att växa mer som person än möten med människor från andra länder. Med engelska får du chansen att lära dig mer om om värderingar, levnadssätt och traditioner som skiljer sig från dina.   

Vill du få bättre betyg? Känner du att din nivå är lägre än dina klasskompisar/kollegor? Ta en intensivkurs i engelska för att förbättra ditt uttal, läsförståelse, grammatik eller för att få hjälp med ditt självförtroende.

Superprof är Sveriges bästa plattform för privatundervisning. Hos oss hittar du privatlärare i engelska på bara några klick. Det finns många fördelar med privatundervisning. För det första får du skräddarsydda lektioner anpassade efter din nivå och dina önskemål.

För det andra krävs inga som helst förkunskaper. Vem som helst kan ta privatlektioner i engelska. Vi har kurser för barn, skolelever och vuxna! Du kan ta lektioner var du vill och hur ofta du vill. Välj en lärare som är tillgänglig när det passar dig! 

Boka din drömlärare i engelska

Det har aldrig tidigare varit enklare att hitta privatlärare i Karlstad. På Superprof kan du filtrera lärarna efter stad, ämne, kvalifikationer, omdöme och pris. Läs igenom de olika profilerna för att hitta din favorit i Karlstad.

Om du föredrar att ta lektioner online via zoom kan du välja bland lärare i hela Sverige - eller varför inte London? Eftersom det inte alltid är enkelt att välja lärare baserat på profil och omdömen, bjuder de flesta engelskalärare på en gratis provlektion. Testa läraren som du tror passar bäst och se om ni fungerar ihop.

Det är viktigt att personkemin stämmer och att lärarens metodik tilltalar dig! Om du inte är övertygad efter provlektionen kan du testa fler lärare tills du hittar din favorit. Lycka till med din engelskakurs - vi är säkra på att du snart kommer tacka dig själv för beslutet du tar idag!

Vad vill du lära dig?