Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Skövde

Se fler lärare

206 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 206kr/h.

0 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 0h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Skövde!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är det genomsnittliga kostnaden för en engelskakurs i Skövde?

I Skövde, tar en lärare i engelska runt 206kr för en engelskakurs.

Priset för en lektion i engelska varierar pga:

 • språklärarens erfarenhet
 • området/staden där din lektion i engelska tar plats (via Skype eller i elevens hem)
 • hur många lektioner du vill ta och varaktigheten av dina lektioner
 • objektivet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs instruktörer erbjuder den första kursen i engelska gratis.

Se alla kostnader för lärare i engelska i din stad.

🎓 Hur hittar jag en lärare i engelska i Skövde?

På Superprof kan du söka bland flera tusen lärarannonser för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att få fram en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

Du kan välja en privatlärares annons och välja den lärare i engelska som passar dina förväntningar.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Skövde och de närliggande städerna finns, 9 lärare i engelska tillgängliga att undervisa privatkurser.

 

Välj din kurs i engelska iSkövde från våra 9 tillgängliga engelskalärare available..

 

💻 Hur kan jag ta undervisning i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska provet, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska lärare i engelska erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i engelska på Superprof ger engelska online, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga lärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare online idag på Superprof.

👩🏻‍🎓 Vad kan du lära dig av en språklärare i engelska?

Att lära sig engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och förbättrad kommunikation.

 

På Superprof har vi många olika kvalificerande engelska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelska instruktör kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Skriva och konjunktion
 • Ge strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du önskar att förstå från dina privatledda klasser med din lärare.

 

Registrerad dig för privatkurser i engelska för att lära dig mer om det engelska språket med en kvalificerad lärare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt chans att lära på det engelska språket mer effektivt.

 

Klicka här på profilerna av alla lärare i engelska nära dig.

🏅 Hur många instruktörer finns tillgängliga att ge private kurs i engelska i närheten av deg?

I Skövde och i närheten av finns det 9 instruktörer i engelska tillgängliga att lära ut privatlektioner

 

För att hitta en privatlärare i engelska, kika in deras kursannonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj en kurs i Skövde från vårt urval av mer än 9 engelskalärare.

Vill du lära dig engelska i Skövde?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Skövde!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektioner Engelska - Ett sätt att anpassa undervisningen så att du når dina mål

Vikten av att vara bra på engelska

Engelska är det mest talade språket i världen. Att kunna kommunicera på engelska är viktigt, både privat och i arbetslivet. Du som bor i Skövde och vill förbättra din engelska kan ta kurser via Superprof.

Vi är Sveriges största plattform för privatundervisning och har lärare över hela Skövde som gärna hjälper dig. Att bli bra på engelska kräver mycket engagemang. Du kan räkna med oss vare sig du behöver läxhjälp eller bara vill öva konversation. Med ett proffs vid din sida kommer du att göra snabba framsteg!

Kurser i engelska nära dig

Det finns tusen anledning att vilja jobba på sin engelska. Du kanske ligger efter med ditt skolarbete eller drömmer om en flytt till England eller USA? Det bästa sättet att förbättra sina engelskakunskaper är ta lektioner med en privatlärare.

Skräddarsydda lektioner hjälper dig att åtgärda dina specifika problemområden. Vill du repetera engelsk grammatik? Behöver du hjälp med uttal eller läsförståelse? Våra lärare i Skövde erbjuder kurser för alla nivåer! Med privatundervisning kan du:

 • Förbättra grammatik, ordförråd, uttal, skrift, läsförståelse och hörförståelse
 • Få läxhjälp
 • Ta kvällskurser eller intensivkurser hemma hos dig eller via nätet
 • Få hjälp inför prov och tentor
 • Ta kurser i business english
 • Öva konversation med en modersmålstalare
 • Förbereda dig inför en flytt utomlands

Hur blev engelskan så inflytelserik?

Du, precis som de flesta andra i världen, får chansen att lära dig engelska i skolan. Men för femhundra år sedan talade endast några få miljoner människor engelska. Nästan alla bodde då i nuvarande Storbritannien. Idag har siffran ökat till nästan 1,8 miljarder. Hur kommer det sig? Vad är det som gör engelskan till detta magiska språk som alla vill tala flytande? Hur blev det så viktigt och utbrett? Svaret ligger inte bara i språkets historia, utan även i politik, kultur och teknik.

Det brittiska imperiet

Den främsta orsaken till engelskans globala status är det brittiska imperiet. Under kolonisationen mellan 1600-talet och 1950-talet spreds engelskan till världens alla hörn. I vissa länder existerade engelskan parallellt med de lokala språken medan det formades nya former av engelska i andra. År 1913 omfattade det brittiska imperiet 35,5 miljoner kvadratkilometer eller 24 procent av planetens totala landyta.

År 1920 var imperiets befolkning över 413 miljoner människor - 23 procent av världens befolkning. Trots att de flesta länder som omfattades av det brittiska imperiet idag är självständiga, har det engelska språket bestått. Engelskan fortsätter idag att spridas med alla hundratals miljoner utövare samt underhållningsindustrin, politiken, medier, vetenskap och teknik.

Förbättra din engelska hemma i Skövde

Nu när engelskan är så utbredd är det svårt att komma undan. Engelska är ett kärnämne i svensk skola vilket innebär att du måste få minst godkänt för att få ditt slutbetyg. Nästan alla arbetsgivare kräver dessutom goda engelskakunskaper idag. Det är inte så konstigt att så många studenter tar privatlektioner eller åker på språkresor, eller hur?

En del människor längtar säkert tillbaka till den tid då varje land endast talade sitt eget språk, men en sak är säker - engelska är här för att stanna. Så vad säger du? Är det inte dags att titta på dina alternativ i Skövde? Superprof har gjort det enkelt att få extra hjälp i engelska. Vi har samlat alla tillgängliga privatlärare på en och samma plattform!

Engelska kurs via Superprof

Till skillnad från engelskundervisningen i skolan, kommer din privatlärare inte nödvändigtvis att stirra sig blind på en traditionell läroplan. I stället kommer din privatlärare att utforma en skräddarsydd strategi för att hjälpa dig att nå dina mål. Det kan t.ex handla om att göra övningsprov, utgå ifrån anpassade läromedel eller diskutera olika ämnen muntligt. Varje elev är unik, därför måste även privatlektionerna skräddarsys.

Boka din drömlärare i engelska

På Superprof kan du enkelt och smidigt sortera lärare efter ämne, stad, nivå och pris. Börja med att fundera på om du vill ta lektioner hemma i Skövde eller via nätet. Fördelen med online-baserade lektioner är att du då kan välja bland nästan alla Sveriges privatlärare i engelska.

Titta sedan noggrant igenom alla tillgängliga profiler och läs lärarnas omdömen. När du hittat en lärare som verkar passa kan du kolla om denne erbjuder en gratis provlektion. På provlektionen får du möjlighet att diskutera dina behov och mål med kursen.

Tips för att bli bättre på engelska

Oavsett om du väljer att gå en lång intensivkurs eller bara behöver läxhjälp vid enstaka tillfällen, bör du själv jobba på din engelska. Privatlektioner är effektivt, men hur väl du lyckas beror främst på dig och din ambition. Vi rekommenderar att du ägnar minst en kvart per dag åt olika övningar. Varför inte testa en språkapp eller lära dig några nya ord varje dag? Du kan även se på engelskspråkiga filmer och serier, eller varför inte börja skriva dagbok på engelska?

Vad vill du lära dig?