Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Göteborg

Se fler lärare

4.9 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 4.9 stjärnor och fler än 16 omdömen.

207 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 207kr/h.

4 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Göteborg!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är priset för läxhjälp i engelska i Göteborg och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 207kr för privatlektioner i engelska i Göteborg.

Priset för lektionerna varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, hemma hos dig eller i elevens hem)
 • Hur många lektioner du önskar och hur långa de är
 • Målet med dina privatlektioner i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs privatlärare bjuder på den första lektionen.

Se alla priserna för privatundervisning i engelska i ditt område.

👩‍🎓 Hur kan jag kontakta en engelskalärare i Göteborg?

På Superprof kan du söka bland flera tusen lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare i engelska när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, ta en titt på deras egenskrivna annonser om deras privatlektioner för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

Det finns för tillfället 163 lärare i engelska tillgängliga att ge engelskakurser i Göteborg och i närområdet.

 

Välj din valda kurs från mer än 163 lärare.

.

 

💻 Hur kan jag ta engelska undervisning online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i spanska, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska privatlärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra språklärare på Superprof ger engelska via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga mentorer, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en engelska lärare online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Vad kan du lära dig av en språklärare i engelska?

Att lära sig prata och skriva engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och ökad kognitiv förmåga.

 

På Superprof har vi många olika erfarna engelska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och uttal
 • Stava och konjunktion
 • Ge strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan diskutera vad du hoppas att lära dig från dina privatledda lektioner med din privatundervisare.

 

Ta privatlektioner i engelska för att lära dig mer om det engelska språket med en kompetent lärare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt chans att lära på det engelska språket mer effektivt.

 

Klicka här på profilerna av alla lärare i engelska nära dig.

🏅 Hur många privatlärare finns tillgängliga för att erbjuda engelska-lektioner i Göteborg och i närområdet?

I Göteborg och i närheten av finns det 163 språklärare i engelska tillgängliga att lära ut kurs

 

Du kan se på en av privatlärarnas annonser och få mer information om deras undervisning.

 

Välj enengelskakurs från en av våra 163 lärare.

Vill du lära dig engelska i Göteborg?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Göteborg!

Se fler lärare Nu kör vi!

Kurser i Engelska Göteborg med en privatlärare

Vill du förbättra dina engelskakunskaper i Göteborg? Kanske hänger du inte riktigt med i skolan eller bara vill bli bättre för din egen skull? Många Göteborgare drömmer du om att flytta till Storbritannien eller USA av olika anledningar, medan andra vill jobba på internationella företag eller bli engelskalärare här i Göteborg. Varför du vill förbättra din engelska spelar egentligen ingen roll - det är alltid smart att satsa på engelska!

Engelska som modersmål talas av fler än 300 miljoner människor, vilket gör engelskan till det tredje största modersmålet i världen. När det gäller det totala antalet utövare ligger engelskan dock i topp. Ungefär tre gånger så många talar engelska som främmande språk! En stor anledning till att engelskan fått sådan spridning beror på det brittiska imperiet som en gång täckte stora delar av världen.

De länder som koloniserades antog engelska som officiellt språk, och många länder behöll sedan engelskan efter avkoloniseringen (USA, Australien, Nya Zeeland, Sydafrika osv). Idag är engelska det officiella språket i 55 länder och många internationella organisationer som Europeiska unionen, Europarådet, Förenta nationerna, Världshandelsorganisationen , Afrikanska unionen och Nato.

Förbättra din engelska i Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad med drygt en halv miljon invånare. Göteborg är dessutom en studentstad som varje år lockar mängder av utbytesstudenter och turister. Det vore ingen underdrift om vi påstod att alla Göteborgare skulle ha stor nytta av att kunna engelska. Och tur är väl det? Tänk så mycket lättare det är att lära sig ett nytt språk när man har tillfälle att öva praktiskt? I Göteborg kan du studera det mesta. Om engelska är ett ämne som du brinner för är Göteborgs universitetet ett bra val. Du kan läsa engelska på avancerad nivå ända upp till en master. Det finns många sätt att bli flytande i ett språk, och för vissa är en universitetsexamen lite väl drastiskt. Ett sådant val förutsätter i regel att man vill arbeta med engelska efter att man avslutat studierna.

Om du däremot “bara” vill bli bättre, t.ex känna dig mer bekväma med engelskan i vardagen eller på jobbet, finns det andra alternativ i Göteborg. Om du vill fräscha upp dina engelskakunskaper kan du mycket väl öva på egen hand. Tack vare internet har du tillgång till en stor mängd gratis resurser. Språkappar, poddar, övningar i grammatik - you name it! Att lära sig ett språk på egen hand är dock väldigt svårt. Det krävs både disciplin, tydliga mål och motivation. För dem som tror sig behöva mer struktur och professionell uppföljning kan en privatlärare vara en bättre lösning.

Många människor i Göteborg har svårt för engelska. Och ofta är vi inte helt medvetna om våra brister och kunskapsluckor. Det kan därför vara mycket praktiskt att bli utvärderad av ett proffs - så att vi blir medvetna om vad vi bör fokusera på. Kanske är det grammatiken som krånglar? Kanske behöver vi se över vissa grunder? Kanske saknar vi självförtroende? En fördel med att ta lektioner med en privatlärare, är att de lägger allt sitt fokus på dig och dina behov. Eftersom du inte tävlar om lärarens uppmärksamhet med andra elever kommer ni kunna avancera snabbt. 

Varför är engelska viktigt?

Goda kunskaper i engelska är nödvändigt i många olika yrken, till exempel inom internationella organisationer, som engelsklärare, översättare, tolk eller inom handel, politik och journalism. Engelska är en viktig del av allmänbildningen och kommer väl till hands på resor och andra privata sammanhang. Man behöver inte nödvändigtvis tala flytande engelska i nivå med en modersmålstalare, men att behärska språket till perfektion är en stor fördel i många avseenden.

Även om du aldrig planerar att flytta utomlands kommer meriten att vara tvåspråkig hjälpa dig stå ut på arbetsmarknaden - även i Göteborg! Att kunna kommunicera med en miljard av världens befolkning är väl annars skäl nog, tycker du inte?

Hur går en privatlektion i engelska till?

Är du redo för frågesport, verbövningar, grammatiktabeller, glosor och hörövningar? Exakt hur upplägget ser ut beror på dina förkunskaper. Din privatlärare kommer skräddarsy lektionerna efter din nivå och dina önskemål. Om du helst vill träna på att prata kan ni göra det.

Om du hellre vill fokusera på grammatikövningar eller engelsk litteratur går det lika bra. Att lära sig engelska med en privatlärare i Göteborg innebär frihet. Ni kan diskutera dina mål och hur ni bäst når dem tillsammans. På Superprof hittar du Göteborgs samlade utbud av privatlärare i engelska. Där kan du filtrera profilerna efter pris, område och din egen nivå. Att hitta en engelskalärare i Göteborg har aldrig varit enklare!

Hitta din drömlärare på Superprof

Det finns många engelsklärare att välja på i Göteborg. Priset ligger mellan 150 och 250 kr i timmen - men om man bokar ett kurspaket med flera lektioner kan timpriset bli ännu lägre. 

Är du intresserad av distansundervisning? Trots att det säkert finns flera härlig privatlärare inom gångavstånd från din lägenhet i Göteborg föredrar du kanske att ta lektioner online? Det går hur bra som helst! Det som gör privatundervisning till ett sånt fantastiskt alternativ är just för att det är så flexibelt. Lektionerna kan schemaläggas på den tid som passar dig bäst i stället för att du ska stressa från jobb eller skola för att hinna med.

Vad sägs till exempel om att ta en intensivkurs i engelska under semestern? Helger och kvällar funkar annars lika bra! Så hur väljer man bland alla duktiga engelskalärare i Göteborg? Det bästa är att läsa igenom flera profiler och jämföra dem. Vilken lärare verkar motsvara dina förväntningar bäst när det kommer till kvalifikationer, personlighet och metodik? Föredrar du en lärare med engelska som modersmål? Allt beror på på vad du vill få ut av undervisningen - och det bästa är egentligen att prova sig fram.

Visste du att många engelskalärare i Göteborg bjuder på den första lektionstimmen? Du kommer alltså kunna testa en lektion gratis, praktiskt eller hur? Kom ihåg att du dessutom alltid kan byta lärare om samarbetet inte fungerar, även du redan tagit flera lektioner. På Superprof är det du som bestämmer så tveka inte - spana in lärarna i Göteborg redan idag!

Vad vill du lära dig?