Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Visby

171 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 171kr/h.

2 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Visby!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad kostar privatundervisning i engelska i Visby och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 171kr för privatundervisning i engelska i Visby.

Kostnaden för lektionerna varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller hemma hos eleven)
 • Hur många lektioner du bokar och hur långa de är
 • Målet med dina privatlektioner i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs privatlärare bjuder på en gratis lektion.

Se alla priserna för privatundervisning i engelska i ditt område.

👩‍🎓 Hur kan jag hitta en engelskalärare nära mig?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarannonser för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

Du kan välja en privatlärares annons och välja den engelska läraren som passar dina förväntningar.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Visby och de närliggande städerna finns, 7 lärare tillgängliga att ge kurser.

 

Välj din kurs i engelska iVisby från våra 7 tillgängliga engelskalärare available..

 

💻 Kan du ta engelskakurs online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska-text, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska privatlärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra privatlärare på Superprof ger engelska via webbkamera, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga lärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en engelska lärare online idag på Superprof.

👩🏻‍🎓 Varför ska du börja med en engelska kurs i Visby?

Att lära sig prata och skriva engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och förbättrad kommunikation.

 

På Superprof har vi många olika kvalificerande engelskalärare tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och uttal
 • Skriva och konjunktion
 • Ge strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan diskutera vad du önskar att förstå från dina privatledda klasser med din lärare.

 

Alla engelskalektioner med en kvalificerad privatlärare ger dig en möjlighet att lära det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på annonserna av alla lärare i engelska i ditt område.

🏅 Hur många lärare finns tillgängliga för att erbjuda privata lektioner i engelska i Visby och i närområdet?

I Visby och i närheten av finns det 7 instruktörer i engelska tillgängliga att lära ut kurs

 

Du kan kolla in en av privatlärarnas profiler och få mer information om deras undervisning.

 

Välj enprivatkurs från en av våra 7 lärare i engelska.

Vill du lära dig engelska i Visby?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Visby!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektioner Engelska: Individanpassad undervisning

Förbättra din engelska i Visby

Engelska är det tredje mest talade språket i världen. Mandarin och spanska har ett större antal modersmålstalare, men det betyder inte att de språken är viktigare. Engelska är oumbärligt idag. Att ha goda kunskaper i engelska underlättar både för karriären, studierna och privatlivet.

Trots att vi läser engelska i skolan, är det många elever som känner sig osäkra på språket. Om du vill förbättra dina kunskaper tycker vi att du ska överväga privatlektioner. Tack vare Superprof kan du enkelt komma i kontakt med privatlärare över hela Visby. Du kan även ta lektioner online med lärare från Stockholm och Göteborg eller varför inte London? Vi har lärare för alla nivåer som erbjuder kurser för vuxna och läxhjälp för skolelever. Läs mer om du vill veta hur man bokar en gratis provlektion!

Varför är privatundervisning så effektivt?

Även om språkinlärning är en livslång process finns det mycket man kan göra för att snabbt förbättra sin språknivå. Privatundervisning blir allt populärare, och vi är inte förvånade. I skolan måste man anpassa sig efter sina klasskompisars arbetstakt. Det finns heller inte utrymme för enskild handledning. När man delar lärarens uppmärksamhet med ett tjugotal andra elever blir det inte mycket tid över för egna frågor och funderingar.

Om man ens vågar ställa frågorna det vill säga. En privatlärare fokuserar helt och fullt på dig. Hen skräddarsyr en individuell kursplan och ser till att undervisningsmetoderna passar din inlärningsstil. Man kan lära sig engelska på många sätt, man behöver inte begränsa sig till klassiska grammatikövningar.

Du får möjlighet att utvecklas i din egen takt och slipper jämföra dig med andra. Tycker du att det känns jobbigt att räcka upp handen inför dina klasskompisar? Det problemet slipper du med en privatlärare. Det är enkelt att förbättra betygen och klara proven när man får hjälp av ett proffs!

Kurser i engelska för vuxna

Privatlektioner i engelska är givetvis inte bara för skolelever. Om du känner att din nivå skulle kunna förbättras kan även du kontakta en privatlärare via Superprof. Det spelar ingen roll om du jobbar eller är pensionär - engelska är användbart i alla åldrar!

Gillar du att resa? Använder du engelska i jobbet? Hade du velat läsa dina brittiska romaner på originalspråket? Då kan några privatlektioner vara precis vad du behöver. Det kanske känns tungt att gå tillbaka till skolbänken, men privatundervisning är inte alls som engelskalektionerna du minns. Lärarna på Superprof är flexibla och kan komma hem till dig eller undervisa via nätet. Du kan själv bestämma hur många lektioner du ska ta och de flesta detaljer kring upplägget. Kolla in lärarna i Visby redan idag - vem vet, kanske bor din drömlärare precis runt hörnet?

Hur går en privatlektion till?

Som vi nämnde ovan får du själv stort inflytande över kursinnehållet. Vad ni gör på lektionerna beror på dig och dina behov. Om du planerar att studera i ett engelsktalande land kanske du vill öva på grammatik och ordförråd? Om du planerar en road trip i USA kanske du vill förbättra din talförmåga med en modersmålstalare? Alla våra lärare har olika bakgrund och expertis. Du kommer utan tvekan att hitta en eller flera lärare som passar dig perfekt.

Hitta en engelska kurs i Visby

Har bestämt dig för att testa privatlektioner? Då är det dags att välja lärare! På vår plattform hittar du lärare som undervisar i många olika ämnen. Använd sökfunktionen för att se alla engelskalärare i Visby. Du kan även söka efter lärare som undervisar via nätet.

Du kan sortera dem efter nivå, pris och svarstid. Innan du bokar din första lektion är det viktigt att du noggrant läser igenom alla relevanta profiler. Där hittar du mer information om lärarnas bakgrund och kvalifikationer. Läs även igenom tidigare elevers omdömen. Det är intressant att se vad andra tyckt, eller hur? Om du tycker att valet känns svårt har vi goda nyheter.

De flesta lärare bjuder nämligen på en gratis provlektion. Du kan med andra ord testa er personkemi i lugn och ro innan du bestämmer dig för att börja en kurs. Det är viktigt att man trivs ihop med sin lärare. På provlektionen kan ni diskutera ert framtida samarbete. Berätta varför du är intresserad av privatlektioner och vilka dina mål är.

Öva på det engelska språket

Även om privatlektioner är ett steg i rätt riktning, är det viktigt att du övar på egen hand också. Särskilt mellan lektionerna, på så vis får du ut det mesta av kursen. Ett tips är att plugga lite varje dag. Du behöver inte repetera glosor och göra tråkiga grammatikövningar. Det räcker gott och väl med att titta på engelska filmer (gärna med engelska undertexter), testa språkappar, översätta dina favoritlåtar, eller varför inte skriva dagbok på engelska? Ju mer du övar, desto snabbare blir du flytande!

Vad vill du lära dig?