Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Kalmar

Se fler lärare

4.7 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 4.7 stjärnor och fler än 3 omdömen.

170 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 170kr/h.

4 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Kalmar!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är priset för läxhjälp i engelska i Kalmar och i närheten?

I Kalmar tar en lärare runt 170kr för läxhjälp i engelska.

Kostnaden för lektionerna varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, hemma hos dig eller hemma hos eleven)
 • Hur många lektioner du önskar och hur långa de är
 • Objektivet med din privatundervisning i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på en gratis lektion.

Se alla priserna för privatlektioner i engelska i ditt närområde.

🎓 Var kan jag hitta en lärare i Kalmar?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarannonser för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

Du kan kolla in en privatlärares annons och nå ut till den lärare i engelska som passar dina förväntningar.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

I Kalmar i förorterna finns, 19 lärare i engelska tillgängliga att erbjuda privatkurser.

 

Välj din kurs i engelska iKalmar från våra 19 tillgängliga lärare available..

 

💻 Kan du ta lektioner i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska provet, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska engelskalärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i engelska på Superprof erbjuder engelska online, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Varför inte börja med en engelska lektion i Kalmar?

Att lära sig engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och ökad kognitiv förmåga.

 

På Superprof har vi många olika erfarna engelska instruktörer tillgängliga att ge privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Skriva och konjunktion
 • Ge strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du hoppas att förstå från dina privatledda lektioner med din privatundervisare.

 

Alla engelskakurser med en kompetent privatlärare ger dig chansen att bemästra det engelska språket mer effektivt.

 

Klicka här på annonserna av alla lärare i engelska nära dig.

🏅 Hur många mentorer finns tillgängliga att ge engelskalektioner i närheten av deg?

Det finns just nu 19 lärare i engelska som erbjuder lektioner i engelska i Kalmar och de närliggande områdena.

 

För att hitta en privatlärare i engelska, se deras kursannonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj enkurs från en av våra 19 lärare.

Vill du lära dig engelska i Kalmar?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Kalmar!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektion Engelska - Din möjlighet att lära dig med en egen privatlärare

Förbättra din engelska snabbt och enkelt 

Över 300 miljoner människor talar engelska som modersmål. Mellan 400 miljoner och 1 miljard människor talar engelska som andraspråk eller lär sig engelska i skolan. Engelska är världens tredje största språk sett till antalet modersmålstalare - men världens mest använda språk sett till antalet utövare.

Tack vare den stora spridningen har engelska blivit standard inom internationell handel, vetenskap, teknik och politik mm. Det finns inga tecken på att engelskan kommer ersättas av något annat språk framöver.

Om du planerar att satsa på engelska kan du därför vara lugn. En kurs i engelska är väl värt investeringen! Du som bor i Kalmar kan antingen gå en klassisk språkkurs eller ta privatlektioner med en engelskalärare nära dig. Nedan berättar vi mer om var du kan läsa engelska i Kalmar samt hur du gör för att bli så bra som möjligt!

Ta en engelska kurs i Kalmar 

Att bli bra på engelska är oerhört viktigt - både för privatlivet och karriären. Om du inte har möjligheten att spendera en längre tid i ett engelsktalande land, kan du ta kurser i engelska hemma i Kalmar. Du kan välja mellan intensivkurser och enstaka lektioner.

Vill du ta lektioner en gång i veckan under ett halvår? Föredrar du dagliga lektioner under en månads tid? Valet är ditt - i alla fall om du väljer privatundervisning! På Superprof hittar du härliga engelskalärare som gärna hjälper dig. Det finns lika många anledningar att plugga engelska som det finns ord i det engelska språket. Vissa vill bli flytande i engelska för att underlätta en resa eller flytt utomlands.

Det är en stor frihet att kunna kommunicera obehindrat med hundratals miljoner människor. Andra vill jobba på sin engelska för karriärens skull eller för att få höga betyg i skolan. Om du väljer privatundervisning kan du och din lärare utforma en studieplan baserat på din nivå och dina personliga mål. Vill du förbättra ditt uttal, jobba på grammatiken eller bara öva vardagsengelska för att bli mer bekväm? Med Superprof i Kalmar är allt möjligt! 

Kan man bli bra på engelska på egen hand?

Något som du måste komma ihåg med språk är att de alltid måste underhållas. Det är bra om du övar så ofta som möjligt. Om du inte har någon att tala engelska med kan du förbättra din nivå på andra sätt.

Se engelskspråkiga filmer med engelska undertexter och/eller bestäm dig för att lära dig 5 nya ord varje dag. Gillar du att läsa? Att regelbundet läsa böcker på engelska förbättrar både grammatik och vokabulär. Välj en bok du tycker om och redan läst på svenska om de känns svårt.

Har du testat språkappar? Det finns många kostnadsfria appar med effektiva övningar som du kan testa. Åker du kollektivtrafik till skola eller jobb? Perfekt, om du använder appen under några minuter varje dag kommer du utvecklas snabbt!

Hitta en privatlärare i engelska i Kalmar

Det finns många tillgängliga privatlärare i Kalmar. Vem vet, din blivande favorit kanske bor nära dig? Kolla in utbudet på Superprof och boka en gratis provlektion redan idag! Det finns många fördelar med privatundervisning i engelska. För det första anpassar läraren lektionerna efter dina unika behov.

Dessutom får du stort inflytande över schema och plats. Du kan ta lektioner var och när det passar dig. Varför inte hemma i vardagsrummet eller på något café i stan? Vem som helst kan ta privatlektioner, oavsett om man går i grundskolan, på gymnasiet, högskolan, universitetet eller om man inte studerar alls. De flesta engelskalärare på Superprof bjuder på den första lektionen.

Detta för att du ska känna dig bekväm med ditt val innan du bestämmer dig för att fortsätta. Det är viktigt att lärarens undervisningsstil passar dig och att ni har trevligt ihop. Om du vill testa fler lärare går det bra, du binder inte upp dig på något vis. 

Är det dyrt med privatlektioner i engelska?

Många tror att det är dyrt med privatlektioner, men med tanke på kvalitén får du snabbt valuta för pengarna. Du kommer lära dig betydligt mer med en privatlärare än på en klassisk språkkurs. Du behöver inte dela lärarens uppmärksamhet med 25 andra studenter.

Priserna varierar dessutom beroende på lärarens kvalifikationer och erfarenhet. Om du har en tajt budget kan du välja en nybliven privatlärare som kanske saknar formell utbildning. De flesta privatlärare i Kalmar (och övriga Sverige) erbjuder dessutom onlineundervisning. Detta är ofta ett lite billigare alternativ eftersom läraren slipper lägga tid och pengar på resan.

Allt du behöver göra för få fram potentiella lärare är att söka på “engelska” och “Kalmar. Om du istället väljer webbaserad undervisning kan du söka på “engelska” och “Sverige”.  Lycka till med jakten på din drömlärare och ha så kul! Du kommer snart se hur enkelt det är att utvecklas med Superprof!

Vad vill du lära dig?