Utmärkt
recensioner på

Hitta en språklärare i finska online

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare i finska har ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 4 recensioner.

232 kr/h

Bästa priserna: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 232 kr / timme

6 h

Snabb respons - våra språklärare svarar vanligtvis inom 6h.

Att lära sig något nytt
har aldrig varit så lätt

2. Planera dina kurser i Finska online

När läraren är tillgänglig får du tillgång till hens kontaktinformation. Börja organisera kursens upplägg tillsammans!

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig tillgång till alla Superprofs privatlärare inom alla ämnen. Lär dig något nytt och upptäck en värld full av nya möjligheter!

Vanliga frågor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Finska online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Dessa olika verktyg gör det möjligt att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.


14lärare erbjuder undervisning online i finska.

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom finskalektioner online?

Verifiering av personlig information


Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla våra lärare.


100%Verifierade betyg - nätverkets bästa verktygVåra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% verifierade.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom finskalektioner

14 lärare inom Finska erbjuder online undervisning i finska.


Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som passar dina inlärningsbehov bäst.


Välj din lärare bland båra 14 profiler.💸 Vad är det genomsnittliga priset för undervisning i finskalektioner online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Finska är 232Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

  • Lärarnas erfarenhet i Finska
  • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är det genomsnittliga betyget för online-lärare inom finska?

Ett urval av 4 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning finns vår kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Då mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populärt bland våra studenter.


Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Var du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.14 Finskalärare finns tillgängliga

här för att hjälpa dig.

Vill du lära dig något nytt i Finska ?

Välj bland vårt stora utbud av finskalärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig finska på nolltid med en finska kurs på nätet

Lär dig finska online

Vill du ta en kurs i finska? Kul, då kan vi hjälpa dig!

Det är inte alltid lätt att klämma in en språkkurs i vardagspusslet - men att lära sig finska online är enkelt! Allt du behöver är en dator med webbkamera och en bra lärare.

Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Hos oss hittar finskalärare som gärna hjälper dig. Det spelar ingen roll var du bor - alla kan ta en kurs online.

Redo att lära dig mer om det finska språket? Läs vidare nedan!

Varför ta kurser i finska?

Det finns många anledningar att lära sig finska. Du kanske har släkt i Finland eller drömmer om att flytta till Helsingfors? En finska kurs på nätet kommer att hjälpa dig framåt!

Finska talas av majoriteten av Finlands befolkning. Totalt finns det ca 5 miljoner modersmålstalare världen över. Finska är ett av Finlands två officiella språk - det andra är svenska. Finska i sin tur, är ett officiellt minoritetsspråk i Sverige.

Att lära sig ett nytt språk är alltid givande, dina språkkunskaper kommer att öppna många dörrar - både privat och professionellt.

Fördelar med att kunna finska

Om du vill spendera tid i Finland är det smart att satsa på finska. Goda språkkunskaper kommer att underlätta din vistelse. Du kan komma undan med svenska på vissa arbetsplatser och skolor (särkilt i Helsingfors), men kunskap i finska är ett stort plus.

Det lönar sig att ta en kurs i finska även om du inte tänker stanna för alltid. När du talar finska kommer du att känna dig mer hemma i Finland. Det blir lättare att lära känna folk, ta del av nyheter och hantera myndighetsärenden. 

Det bästa sättet att lära sig ett nytt språk, är att ta varje tillfälle i akt att utöva det. Du behöver inte tala perfekt finska eller förstå varje enskilt ord för att ge dig in i ett samtal - det räcker med att förstå sammanhanget och göra ditt bästa. 

Det tar lång tid att lära sig ett nytt språk, ingen förväntar sig att du ska tala flytande finska på en vecka. Dina ansträngningar kommer att uppskattas och hjälpa dig att utvecklas snabbare. Övning ger färdighet!

Är det svårt att lära sig finska?

Finska anses ofta vara ett av världens svåraste språk.  Det krävs både tålamod och disciplin för att bli flytande, men oroa dig inte - språket i sig är egentligen inte svårt, det är bara annorlunda. 

Finska, liksom estniska, tillhör den uraliska språkfamiljen och skiljer sig därmed från många andra språk i vår närhet. Svenska och engelska tillhör de indoeuropeiska språken. 

Det är alltid lättare att lära sig ett språk som härstammar från samma språkfamilj som svenska, men låt dig inte avskräckas - försök istället att ändra din inställning.

Det som är annorlunda är inte nödvändigtvis svårare. När du väl bekantat dig med grammatiken och lärt dig en del vokabulär, kommer du att förstå hur allt hänger ihop. Betoning och uttal är som tur är inte svårt.

Försök att fokusera på allt du har att vinna när du stöter på tillfälliga motgångar. Finska är ett unikt språk som därmed ger dig en unik kompetens. Ett nytt språk leder alltid till nya möjligheter!

En fördel med privatundervisning, är att du slipper kämpa på egen hand. I ett klassrum måste du samsas om lärarens uppmärksamhet med dina klasskompisar, men med en privatlärare kan du ställa så många frågor du vill.

Ta en finska kurs på distans

Om du har bestämt dig för att lära dig finska bör du fundera på vilken undervisningsmetod som passar dig bäst. Du kan gå en universitetskurs, ta privatlektioner eller försöka lära dig finska på egen hand. En kombinationen av alla tre vore inte så dumt, eller hur? 

Oavsett om du går en språkkurs eller lär dig finska på egen hand kan det vara smart att komplettera med privatlektioner. Privatundervisning hjälper dig att avancera snabbt och är dessutom väldigt trevligt.

Som nämnt ovan är det lätt att komma i kontakt med lärare på Superprof. De flesta erbjuder både traditionell privatundervisning och lektioner via nätet. Att ta en finska kurs online är lika effektivt, och i många fall enklare att genomföra.

Fördelen med att ta lektioner online är att du slipper förflytta dig. Eftersom kursen är platsoberoende kan du dessutom välja bland ett större antal lärare. 

Många nybörjare tycker att det är jobbigt att tala ett nytt språk inför andra i grupp. En vanlig språkkurs brukar innehålla ca 20-30 elever. Onlineundervisning däremot, är en mer personlig upplevelse. 

Om du vill jobba i din egen takt och slippa jämföra dig med andra är en privat distanskurs den ultimata lösningen!

Hitta din drömlärare

Du kan börja din finska språkkurs på nätet redan idag! Allt du behöver göra är att använda sökfunktionen på Superprof, läsa igenom de olika profilerna och boka en gratis provlektion med din favoritlärare.

Ha så kul och lycka till!

 

Vad vill du lära dig?