Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare i fysiklärare i Göteborg

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 23 elevomdömen.

232 kr/h

Prova första lektionen gratis. Genomsnittspriset för läxhjälp i fysik är 232kr/h

6 h

Snabba experter - Våra lärare i fysik svarar vanligtvis inom 6h

Det har aldrig varit enklare att lära sig fysik
i Göteborg!

2. Organisera dina fysik kurser

Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts. Sedan kan ni planera målsättning, kursinnehåll med mera tillsammans.

3. Upptäck nya möjligheter & kunskaper

Du har också alla möjligheter att upptäcka nya talanger hos dig själv eller utforska nya intresseområden! Med vårt elevpass har du tillgång till alla våra engagerade lärare!

Vanliga frågor och svar

💸 Hur mycket kostar för en en fysikkurs i Göteborg eller i närheten?

I Göteborg, är genomsnittspriset för en fysikhjälp per timme 232kr.

 

Timpriset för en fysiklektion varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Privatlärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via Skype eller en annan stad i närområdet)
  • Hur många kurstimmar du tar och längden på er kurs
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra fysiklärare erbjuder första timmen av undervisningen gratis.

Kolla in kostnaderna för våra fysikprivatlärare i din närhet.

👨🏼‍⚖️ Hur många kursledare i fysik finns tillgängliga i Göteborg för att ge kurs i fysik?

87 lärare i fysik finns tillgängliga för att ge fysikkurs i Göteborg och i närområdet.

 

Välj din lärare i Göteborg från ett stort val av 87 tillgängliga lärare i fysik.

💻 Är det möjligt att ta studiehjälp i fysik online?

Med Superprof kan du lära dig fysik online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför fysik-tentamen, kämpar med fysik eller bare önskar att förbättra dina färdigheter inom fysik, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra fysikvägledare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder fysikkurser online, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta vägledare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom fysik idag!

✒️ Vilket genomsnittligt betyg har studenter gett till privatlärare i fysik i Göteborg?

Från ett utval av 23 evalueringar, gav eleverna deras studiecoach i fysik ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (över telefon eller e-mail alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din kurs.

👴🏼 Varför borde du med fysiklektioner i Göteborg?

Fysik är för många ett av de svåraste ämnena under livet. Flera studenter kämpar med fysikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är extraundervisning i fysik blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  fysiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för fysik.

 

Alla fysiklektioner med en kvalificerad studiehjälpare ger dig möjligheten att lära dig fysik-koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta fysikkurser för att lära dig om fysik-koncept med en kompetentstudiecoach. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika fysikbegrepp och terminologi.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner från hemmet eller i en annan stad, välj din privatlärare och boka din fysiklektion idag.

 

Genom vår tjänst får du kommunicera med din mentor för att organisera kursen i fysik, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller få undervisning online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din fysiklärare bland 87 studiecoacher i fysik i Göteborg.

Vill du lära dig fysik i Göteborg?

Välj bland vårt stora utbud av fysiklärare i Göteborg!

Se fler lärare Nu kör vi!

Få fysik hjälp med privatundervisning i Göteborg

Med en privatlärare i fysik kan du komma längre inom din utbildning

Ta första steget mot en säker framtid inom vetenskap genom att börja med privata lektioner med en lärare här på Superprof. Du kan lätt hitta en person som passar in i dina önskemål för att komma igång med dina lektioner genom att bläddra genom de olika profilerna på lärare som finns på sajten. Lättare har det aldrig varit!

 

Varför ska du plugga fysik?

Såklart är det några saker man är tvungen att lära sig när man går i skolan, och fysik är en av de ämnen som är obligatoriska. Men, utöver faktumet att man måste lära sig lite om fysiken i skolan kan man även välja att fördjupa sina kunskaper även mera genom att ta hjälp av en privatlärare. I helhet är fysiken ett viktigt och intressant ämne, men det kan vara lätt att glömma när de flesta personerna tycker att själva ämnet verkar stressigt och kanske även onödigt. Det är faktiskt så att det motsatta är sant: här följer några orsaker till att varför man ska plugga fysik och vad det kan leda till senare i livet. 

 

Fysiken är grunden till många av våra moderna tekniska uppfinningar! Det är genom fysiken att vi har kunnat komma så långt inom dagens teknik. Mobiler, datorer, hörlurar, flygplan, bilar, tåg, röntgenmaskiner, och allt däremellan har kunnat skapats på grund av att folk förstår och använder fysikens principer i det dagliga livet. Utan den förståelsen hade det inte varit möjligt att kunna ha en Skype-samtal med din kusin som bor på andra sidan havet, lyssna på musik med dina hörlurar när du är på spårvagnen, eller kunna ladda ned en e-bok för att läsa på din Kindle. 

 

När man pluggar fysiken får man en stor mängd olika överförbara färdigheter som man kan ta vidare inom andra områden i livet. Till exempel så är fysiken ett ämne som har mycket med dataanalys att göra. Dataanalys är mycket användbart inom fält såsom företagsekonomi, kemi, matematik, biologi, och många andra ämnesområden. Man pluggar också en hel del statistik, forskning, och problemlösning, saker och ting som kan användas i många andra områden i livet också. 

 

Genom att plugga fysiken ger du dig själv grunden till många olika spännande karriärer. Läkare måste kunna baskunskapen inom fysiken för att kunna ge bra medicinskt råd, läka sår, och allmänt sköta sina jobb på rätt sätt. Ingenjörer är viktiga medlemmar i samhället som behöver fysik för att kunna lösa alla sorters olika problem. Till och med behöver IT-konsulter vara utbildade inom fysiken för att kunna göra sina jobb och applicera fysiska principer. 

 

Dessutom har man möjlighet att vara lärare inom fysiken, om man känner att det är något som man har ett intresse för att göra. Det som är bra med att lära ut till andra är att man gör något som bidrar till en annans liv, och ger dem både självförtroende och skapar folk som kommer att bidra något stort till samhället senare i livet. Genom att lära ut fysiken, ett ämne som är så pass viktigt i alla våra dagliga liv, är du en del av något större än bara dig själv och dina egna mål. 

 

Som sist ska det nämnas att fysik är ett svårt och utmanande ämne att förstå. Galileo Galilei och Isaac Newton är två av de mest välkända fysiker i historien, personer som är kända som grundare till den moderna fysiken. Det som de gjorde och upptäckte har förändrat världen, och det kan göra att folk blir skrämd av iden att man ska följa i deras fotspår. Dock så måste man tänka på att eftersom man gör något som är så pass utmanande kommer man att känna av de bra fördel och konsekvenserna av att prestera och nå sina mål inom det ämnet. När man har jobbat hårt och äntligen kommer dit man vill känns det hur bra som helst och väldigt givande att äntligen ha klarat det man ville. 

 

Alla kunskapsnivåer är välkomna

På Superprof kan man välja att söka efter en privatlärare baserad på din kunskapsnivå! Till exempel, om du själv är en ingenjörsstudent eller pluggar redan fysik på skolan men är ute efter att ha lite extra-hjälp vid sidan om dina studier, så kanske du väljer något som ‘grundskolan’, ‘gymnasieskolan’, eller ‘kandidatexamen’. Å andra sidan är det så att om du har ett barn som du vill få inne i fysikens världen som kanske inte har börjat sina vetenskapliga-studier ännu i livet har du möjlighet att välja att söka efter lärare som kan lära ut till nybörjare! Genom att söka på det här sättet ger du dig själv och läraren bästa chansen att ha en bra matchning tillsammans och komma överens om hur lektionerna ska se ut. 

 

Du tillsammans med din lärare ska ha en konversation via sajten för att bestämma hur ni ska gå vidare inom lektionerna. Det är viktigt att du är öppen med din lärare om vad det är som du är ute efter att kunna efter er tid tillsammans. Om din lärare inte vet om vad du har för mål eller kunskapskrav som du försöker nå kan inte hen ge dig den bästa möjliga utbildningen. Det är också viktigt att du väljer en person som känns bra för just dig och vem du är som elev. Om du vet att du lär dig bättre när du sitter en och en med en person som hjälper dig gå igenom problemen tillsammans, då kan ni ordna så att ni träffas några gånger i veckan eller hur ofta det känns nödvändigt. Om du känner dig mer bekväm med att ha en privatlektion då och då, alltså inte mer som ett fast schema är det också möjligt att kunna bestämma det med din lärare, bara att du är öppen med både hen och dig själv om vad det är som du är ute efter. 

 

I Göteborg finns det många olika lärare för dig på Superprof att komma i kontakt med. De flesta erbjuder sin första lektion helt gratis, så att du kan ta den första timmen på dig för att se om kemin verkligen stämmer mellan er. Genomsnittliga priset per lektion är ungefär 200 kr, dock så tar vissa lärare mer eller mindre än detta belopp. Det finns till och med 5-stjärniga recensioner på lärare som har lämnats av tidigare elever som vill beskriva sina upplevelser. 

 

Alla lärare är välutbildade och har mycket goda erfarenheter inom fysiken och dess teorier och principer. Det är på grund av det att det finns så många bra orsaker till att ha privatlektioner med en lärare här på Superprof. Du får personligt uppmärksamhet, på just de saker som du vill ha hjälp med. Du slösar inte tid på att vänta på att läraren ska förklara klart för en annan elev i klassen om något som du redan kan, utan att du har all den tiden för dig själv för att fokusera på saker som du är ute efter att lära dig. 

 

Till och med är det så att lärarna här har tillgång till goda resurser som kanske du själv hade inte kunnat komma till. Eftersom det finns många lärare här som är doktorand kandidater, ingenjörsstudenter, eller folk som jobbar i en fält där de använder fysiken dagligen, är det så att de har tillgång till dokument, filmer, ljud- och videoklipp, böcker, och andra undervisningsmaterial som är inte lika lättillgängliga. Detta ger dig unika och personliga lektioner som bidrar till att du lär dig på det bästa möjliga sättet. 

 

Fysiken bidrar till ditt liv

När du tar hjälp av en privatlärare för att påbörja din resa inom fysiken börjar du fostra ett intresse för allt som har med vetenskap att göra. Fysiken i sig handlar om att upptäcka hur saker och ting fungerar i grunden, och hur olika delar kan fungera ihop. Det handlar om att ta isär och bygga om, börja om från början och vara nyfiken på varför vissa saker är som de är. Att upptäcka nytt är hur världen fortsätter: utan fysiker hade inte vår värld sett ut som den gör nu idag. Alla uppfinningar som vi tar för givet i dagsläget finns tack vare framstegen som har tagits av forskare och uppfinnare inom fysiken. 

 

Oavsett vad dina mål är för framtiden kommer fysiken att kunna hjälpa dig på vägen. Det är något som är i grunden med allt vi gör, och är en tema som är mycket användbart när det kommer till universitetet och jobblivet. Förmodligen kommer du märka av direkt hur bra det känns med en privatlektion inom något som är både intressant och viktigt i livet. 

 

Fysiken är ett svårt ämne att klara av; det finns många olika delar som är viktiga att kunna, och det är mycket som ingår i själva ämnet. Det kan vara svårt att kunna ta tag i allt själv, speciellt om man inte känner sig som en expert. Med en privatlärare och privata lektioner ger du dig själv möjligheten att kunna utveckla dina överförbara färdigheter. Vem vet, du kanske är världens nästa Albert Einstein, Stephen Hawking, Marie Curie, eller Wilhelm Röntgen! Så kom igång och börja förbättra dina kunskaper redan idag med hjälp av Superprof. 


 
Vad vill du lära dig?