Utmärkt
recensioner på

Våra tillgängliga privatlärare i matematik i Göteborg

Se fler lärare

5.0 /5

Våra privatlärare i matte har ett snittbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 40 recensioner.

219 kr/h

Bra pris: 95% av våra mattelärare i Göteborg erbjuder första tillfället gratis. Genomsnittspriset för privata mattelektioner är 219kr/h.

4 h

Snabba experter - Våra matterlärare privat svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att få privat mattehjälp

2. Organisera dina privata mattelektioner

Kontakta din mattelärare i Göteborg och planera upplägget för undervisningen. Förklara

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸 Vad kostar privat läxhjälp i matematik i Göteborg?

I genomsnitt behöver du betala 219 kr i timmen för privat läxhjälp i matematik i Göteborg.

 

Timpriset för läxhjälp i matematik avgörs följande faktorer:

  • Handledarens erfarenhet och utbildning
  • Var undervisningen sker (online eller hemma hos eleven)
  • Hur många lektionstimmar du tar och längden på er lektion
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra handledare ger första timmen gratis.

 

Kolla in kostnaderna för våra privatlärare inom matematik i din stad.

👨🏼‍⚖️ Hur många lärare är tillgängliga att ge matematikkurs i Göteborg?

I Göteborg och närområdet, är 258 mattelärare tillgängliga för att ge kurs.

 

Välj din mentor i Göteborg från de 258 tillgängliga lärarprofilerna.

💻 Är det möjligt att ta extralektioner i matte online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför ett matteprov, kämpar med matte eller bare önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattelärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser online, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta vägledare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Hur recenserar studenterna deres läxhjälpare i matte i Göteborg?

Från ett utval av 40 evalueringar, gav eleverna deras studiecoach i matematik ett genomsnitt på 5.0 av fem.

 

 

Eleverna recenserar sina matematiklärare med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 40 omdömen.

 

 

Om det skulle uppstå funderingar angående din kurs, finns vår kundservice tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-post alla vardagar).

 

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (över telefon eller e-post alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din undervisning.

 

👴🏼 Varför borde du ta med matematikundervisning i Göteborg?

Matematik är för många ett av de mest utmanande ämnena under skolan. Flera ungdomer kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är läxhjälp i matte blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  matematiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattetimmar med en erfaren läxhjälpare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta matte kurs för att lära dig om matematiska koncept med en kompetentmentor. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare och boka din första kurs hemifrån eller online.

 

Genom vår tjänst får du kontakt med din lärare för att organisera kursen i matte, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller ta kurs på nätet.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 258 lärare i matte i Göteborg.

Vill du lära dig matte i Göteborg?

Välj bland vårt stora utbud av privatlärare som erbjuder mattehjälp

Se fler lärare Nu kör vi!

Varför många bokar läxhjälp i matte i Göteborg

Mattehjälp i Göteborg

Behöver du hjälp? Vill du ta privatlektioner i matematik? Perfekt, då har du kommit till rätt plattform! På Superprof hittar du mattelärare i Göteborg för alla nivåer - du kan välja och vraka! Nedan går vi igenom allt du behöver veta om matematik och hur man gör för att boka sin första privatlektion.

Matematik i skolan

Det är väldigt få elever som njuter av en mattelektion. När ska man någonsin få användning för all matte man lär sig i skolan? Det är inte alltid lätt att förstå kopplingen till det verkliga livet. De som tror att mattelektionerna är slöseri med tid har dock inte förstått vad matematiken betytt för världens utveckling. Utan matematik skulle vi inte ha tid, byggnader eller valuta. Kort sagt skulle världen se mycket annorlunda ut.

Hade insikter om matematikens betydelse kunnat väcka fler elevers intresse? Antagligen. Innebär detta är lärarna i Göteborg gör ett dåligt jobb? Nja, inte direkt. Att så många elever i Göteborg (och övriga världen) avskyr matematik beror inte enbart på att lärarna misslyckas med att väcka vår nyfikenhet. Det är en viktig del av läraryrket, sant, men 25-30 elever i samma klassrum är inte lätt att hantera.

Förutom intressanta lektioner krävs även pedagogik anpassad efter varje elevs unika inlärningsstil. Detta är av naturliga skäl inte möjligt. Lärarna har en läroplan att följa och måste prioritera gruppens bästa, snarare än individens. De som har svårigheter med matematik och inte hänger med på lektionerna måste arbeta hårdare och ta ett eget ansvar - samma gäller dem som tycker att lektionerna är för lätta!

Utmaningar inom matematik

Varför är det så svårt att koncentrera sig på en mattelektion? Oftast handlar det om tristess. Matematik anses vara ett torrt och repetitivt ämne som i värsta fall känns direkt plågsamt. Många känner dessutom stark ångest inför mattelektionerna eftersom de inte förstår vad de lär sig eller vad matematiken gör för nytta. Det kan vara bra att påminna sig själv om matematikens breda användningsområde senare i livet.

Det kan vara svårt att föreställa sig medan man går på gymnasiet, men matematik kommer bli en del av ditt vuxenliv vare sig du vill det eller ej. Det man också kan göra, är att öva på de delar man inte förstår. Det som känns plågsamt i skolan beror ju egentligen inte på matematiken - det beror på dina svårigheter med matematik. När saker och ting klarnar kommer du inte ogilla det lika starkt, vi lovar!

Privat mattehjälp i Göteborg

Eftersom det är svårt att jobba upp motivation på egen hand kan det vara smart att ta hjälp av en engagerad privatlärare. Kärlek till matematik har nämligen en tendens att smitta av sig. Några privatlektioner kan vara precis vad du behöver för att övervinna din matteångest. Matematik är dessutom ett ämne som kan öppna många dörrar och leda till intressanta jobb i Göteborg. Du behöver inte vilja arbeta som matematiker eller redovisningskonsult - men goda kunskaper i matematik är alltid en merit. Varför inte ta hjälp i matte redan idag?

Varför studera matematik?

Matematiken vi läser i skolan har inte bara för syfte att lära oss att räkna. Matematik stimulerar hjärnan och utvecklar ditt logiska och analytiska tänkande. Du märker så klart inte detta själv, men alla år av matematik gör dig bättre rustad inför vardagsproblem. Matematiken hjälper dig att ta logiska beslut. Som vi nämnde ovan är matematiska färdigheter en merit. Vilken karriärväg du än väljer, kan du vara säker på att du snabbt får användning för din problemlösningsförmåga och ditt analytiska tänkande.

En privatlärare kan ge dig läxhjälp i matematik och hjälpa dig att få högre betyg i grundskola och gymnasium. Du kan så klart plugga på egen hand (och det bör du också göra), men det krävs en hel del disciplin. Det är lättare att behålla motivationen när man har ett proffs vid sin sida - ibland är allt man behöver lite pepp! Privatundervisning är en bra idé för den som söker ett avslappnat och trevligt sätt att bli bra på matematik. Vad tror du, är det inte dags att skaffa matematik hjälp i Göteborg?

Hitta en privatlärare i Göteborg

Du kommer inte ha några som helst problem att hitta en studiecoach i Göteborg. Med sökfunktionen på Superprof kan du sortera mattelärare efter stad, nivå och timpris. Du kan även se tidigare elevers omdömen. Om du föredrar att ta distanslektioner behöver du inte hålla dig till Göteborg - du kan få mattehjälp online och välja bland lärare över hela Sverige. Den största fördelen med privatlektioner är att det är flexibelt. Du kan schemalägga dina lektioner närhelst det passar dig och din lärare. Du kan förbättra dina kunskaper i matematik på kvällar, helger eller på semestern - valet är ditt!

Ännu en god nyhet? De flesta privatlärare i matte bjuder på den första lektionen. Med Superprof är det lätt att få hjälp i matematik!

Vad vill du lära dig?