Hem
Ge undervisning

MatematiklÀrare i Göteborg

🎓 Ambitiösa MatematiklĂ€rare
đŸ’» 178 Matematik lĂ€rare
🔒 Verifierade profiler
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

Hitta vÄra ambitiösa studiecoacher, lÀxhjÀlpare och Matematik lÀrare i Göteborg

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 21 recensioner.

213 kr/h

Hitta ett schysst pris som passar dig: 95% av vÄra privatlÀrare erbjuder första kurstimmen gratis. Det Àr schysst! Genomsnittspriset för en Matematik lektion Àr 213kr/h.

8 h

Snabba experter - VÄra Matematik lÀrare svarar vanligtvis inom 8h.

1

Hitta en motiverad Matematik lÀrare i Göteborg

LÀs om vÄra Matematik lÀrare och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, recension, erfarenhet, undervisningsplats).

2

Organisera din Matematik kurs och pÄbörja ditt nya Àventyr

Kontakta din nya Matematik lĂ€rare! Du fĂ„r tillgĂ„ng till din lĂ€rares kontaktinfo nĂ€r din kursförfrĂ„gan godkĂ€nts 🙌

3

UpptÀck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra privatlÀrare, inom alla Àmnen. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

VÄra tidigare studenter frÄn Göteborg
utvÀrderar deras lÀrare i Matematik

Sök bland alla vÄra Matematik lÀrare!

Hitta en MatematiklÀrare i Göteborg

Vill du förbÀttra dina kunskaper i matematik? Bor du i Göteborg? Undrar du om privatlektioner skulle kunna vara nÄgot för dig? Det korta svaret Àr ja. Det Àr aldrig en dÄlig idé att utveckla sin kunskap, det Àr aldrig försent att lÀra sig nÄgot nytt, eller fullt bemÀstra nÄgot gammalt. Med rÀtt lÀrare, motivering och plattform Àr möjligheterna grÀnslösa.


Framförallt i en stad som Göteborg dÀr vetenskapliga Àmnen som matematik fÄr blomma i vÄra mÄnga skolor, företag och forskningsinstitut.
Privatlektioner Àr nÄgonting som alla, oavsett nivÄ, ambitioner och mÄl kan ha nytta av. Dels för att det skrÀddarsys för att nÄ dina förvÀntningar och behov, dels för att det kan göras nÀr och var som helst och ger dig enorm flexibilitet. 


Har du redan hittat den hÀr sidan Àr du troligen pÄ jakt efter en privatlÀrare. Kanske Àr du fortfarande lite osÀker pÄ om du verkligen behöver en, kanske Àr du rÀdd att erkÀnna att du behöver lite extra stöd? I dessa moderna tider har det som tur Àr blivit trendigt att söka hjÀlp. Det Àr COOLT att försöka bli/vara den bÀsta versionen av sig sjÀlv som möjligt. 

Varför studera matematik?

Matematik. Ett av vÄra tre grundÀmnen i skolan, sprÄket som universum talar. Naturvetenskap i en av sina renaste former. Matematik kanske lÄter trÄkigt och komplicerat för mÄnga, bara massa siffror och krumelurer, men det Àr faktiskt ett verktyg för att vi ska lÀra oss logiskt tÀnkande och problemlösning. Oavsett vart du tÀnkt hamna i framtiden Àr matematik ett av vÄra viktigaste Àmnen att bemÀstra innan du kan ta dig ifrÄn studierna och ut i arbetslivet. Inte bara för att klara skolan med alla grundÀmnen i rockÀrmen utan ocksÄ för att det finns sÄ mÄnga nivÄer och inriktningar i matematikens vÀrld att möjligheterna Àr grÀnslösa.  

Professionella och Vardagliga anledningar! 

Vill du ha eget företag? Företagsekonomi, budgetplanering och löner Àr definitivt inte möjligt att göra utan matematik. Du kommer behöva rÀkna ut skatter och fundera pÄ om du verkligen ska investera i den dÀr företagsbilen redan. Vill du bli kock? DÄ mÄste du förstÄ proportioner och mÄtt för att kunna skapa och följa dina recept. Du mÄste veta hur lÀnge du kan ha saker i en viss temperatur utan att brÀnna dem och hur mycket ingredienser du ska bestÀlla för att ni ska kunna klara att laga menyn till nÀsta leverans av ingredienser.

 

Siffror och utrĂ€kningar hjĂ€lper dig att rĂ€kna ut, mĂ€ta och hĂ„lla koll pĂ„ saker som distans, tid, pengar, mĂ„tt. FrĂ„gor som ”nĂ€r mĂ„ste vi Ă„ka för att hinna i tid?”, ”fĂ„r soffan plats i vĂ„rt nya vardagsrum?” och ”hur mycket mĂ„ste jag spara för att kunna Ă„ka pĂ„ semester i vinter?” Ă€r alla exempel pĂ„ frĂ„gor som matematiken ger oss svar pĂ„. 

 

SĂ„ kanske suckar du över att det kĂ€nns onödigt att lĂ€ra sig andragradsekvationer, för att du kommer ju ”aldrig behöva anvĂ€nda det igen efter skolan”, men tĂ€nk bara hur lĂ€tt allt annat kommer kĂ€nnas nĂ€r du Ă€ntligen förstĂ„tt nĂ„got sĂ„ komplicerat? Matematiken ger oss svar pĂ„ sĂ„ mĂ„nga av vĂ„ra vardagsfrĂ„gor och problem, och kanske Ă€r det tack vare det dĂ€r Ă€ltandet över andragradsekvationer som du klarar av att lösa sĂ„ mĂ„nga andra problem utan att det ens kĂ€nns jobbigt.  

Vem behöver privatundervisning i matematik?

Det Ă€r vĂ„r, nationella proven nĂ€rmar sig med stormsteg. Du sitter i klassrummet och fĂ„r inte till den dĂ€r utrĂ€kningen, igen. Du kĂ€nner drömutbildningen du tĂ€nkt söka till hösten glida ivĂ€g snabbare Ă€n du kan sĂ€ga Pytagoras sats. Du gĂ„r med tunga steg ut ur klassrummet, lĂ„ser in din mattebok och ditt rĂ€knehĂ€fte i ditt skĂ„p. Du suckar och sĂ€ger till din kompis med skĂ„pet bredvid att du Ă€r orolig för det kommande provet. Hen svarar; ”problemlösning Ă€r en stor del av matematik, och jag har en lösning pĂ„ problemet nĂ€r lĂ€raren i skolan inte rĂ€cker till. Privatlektioner!”

 

Kanske Àr texten ovan inte alls du, kanske vill du bara slipa upp matten för att hjÀlpa barnen med sina lÀxor, eller för att snabbare rÀkna ut hur mycket totalen i korgen pÄ ICA Àr innan du nÄr kassan. Men har du redan börjat fundera pÄ att skaffa dig en privatlÀrare sÄ har du definitivt en bra anledning att göra det. Dock Àr det definitivt mer effektivt att ta hjÀlp innan du stirrat dig blind pÄ matteboken och försökt lÀra dig sjÀlv nÄgot som du inte Àr kvalificerad att lÀra dig sjÀlv. Matematik kanske lÄter som ett trÄkigt Àmne men med rÀtt instÀllning och framförallt hjÀlp kan det vara ganska roligt ocksÄ.

 

Vad förvĂ€ntar DU dig? Vad Ă€r DINA ambitioner? Hur kan privatlektioner hjĂ€lpa DIG? NĂ€r du svarat pĂ„ dessa frĂ„gor Ă€r du redo att vĂ€ssa pennorna och blĂ€ddra igenom vĂ„r katalog av lĂ€rare och hitta din spark i baken för att kunna tackla det grundĂ€mne som gett flest studenter huvudvĂ€rk – Matematik. 

MÄnga fördelar med privatlektioner

Fördelarna med att ta privatlektioner Àr mÄnga fler Àn att de ger dig extra tid med matteboken. Nedan följer nÄgra exempel pÄ varför du borde vÀlja privatlektioner. 

En lÀrare som passar dig

För det första fÄr du vÀlja din lÀrare helt sjÀlv, dig. SÄ du kan hitta nÄgon som du verkligen klickar med och dÀrmed förstÄ exakt hur hen ska hjÀlpa dig för att greppa det du har svÄrt med. Du kan blÀddra igenom katalogen av vÄra lÀrare pÄ din telefon eller laptop var och nÀr du vill, och vÀlja nÄgon som har rÀtt erfarenhet, profil och pris just för dig. GÄ frÄn att kallsvettas i klassrummet till att lÀra dig över vad som kÀnns som en fika med en kompis. 

 

Flexibilitet

Att ha en privatlĂ€rare ger dig ocksĂ„ möjlighet till ett otroligt flexibelt schema, i och med att du sjĂ€lv bokar dina lektioner. SĂ„ har du annat att göra efter skolan – inga problem! Din lĂ€rare Ă€r dĂ€r för dig nĂ€r du behöver det, utan att störa din redan existerande vardag. Boka dina lektioner utefter ditt behov och schema. Ditt klassrum kan vara var och nĂ€r du vill!

 

Maximerat lÀrande med din egen lÀrare

Dessutom fÄr du ha din lÀrare helt ifred sÄ du kommer vÄga stÀlla den dÀr frÄgan, du kommer fÄ ta tiden att förstÄ vad hen förklarar och du jan göra det hÀr precis sÄ ofta du vill. Att ta privatlektioner Àr vÀldigt effektivt för att fÄ den tid och hjÀlp du behöver för att nÄ dina mÄl.

 

SkrÀddarsydd utbildningsplan

I och med att du sjÀlv valt bÄde syfte, lÀrare och tempo kommer din utbildning vara skrÀddarsydd just för dig. Du kommer kunna gÄ fram snabbt dÀr du kan och ta din tid dÀr du behöver den.

Varför Àr Göteborg en bra stad för privatlektioner i Matematik?

Inte bara har vi mÄnga fantastiska utbildningsmöjligheter hÀr, studenter bara rinner in och ut frÄn högskolorna, till exempel Chalmers och Göteborgs universitet. Goda och glada Göteborg kryllar av möjligheter och bra lÀrare som bara vÀntar pÄ att fÄ dela med sig av sin kunskap. Kanske hittar du en lÀrare som redan har, eller Àr mitt i att studera det du tÀnkt studera efter t.ex. gymnasiet och kan ge dig mer tips inför din kommande utbildning Àn bara hjÀlp med lÀxorna? Bor man pÄ BÀstkusten Àr allt möjligt, framförallt i en stad som Göteborg.

 

Den generella attityden och instĂ€llningen bland invĂ„narna i Göteborg gör hela staden till en magisk oas dĂ€r lĂ€rande blir ett nöje. Det kallas inte ”Goda och glada Göteborg” utan anledning. I alla fall sĂ„ har goda och glada göteborg i Ă„ratal levererat nĂ„gra av de skarpaste sinnen och varmaste hjĂ€rtan och nu har du en chans att utnyttja lĂ€randets fulla potential i den hĂ€r underbara staden.

 

I Göteborg finns sÄ mÄnga möjligheter för bÄde jobb, ett fartfyllt och spÀnnande liv och inte minst studier pÄ prestigefyllda skolor som öppnar möjligheter Ät alla hÄll. Problemet kan ibland vara att du redan har ett sÄ pass fartfyllt liv att extra lektioner kan kÀnnas tufft att klÀmma in i schemat. SÄ dÄ Àr det bra att kunna anpassa dina lektioner till ditt liv. 

 

  • Är du frĂ„n Göteborg?

    Toppen, passa pÄ att förbÀttra dina mattekunskaper i tryggheten av din egen hemstad. Ta med din lÀrare till ditt favoritkafé och lÀr dig nÄgot nytt över Göteborgs godaste kanelbulle. 

 

  • Är du inte frĂ„n Göteborg?

    Oavsett varför du flyttat hit bör du maximera vad du kan fÄ ut av att spendera tid hÀr och utnyttja de resurser som finns. LÄt vÄra lÀrare hjÀlpa dig nÄ din fulla potential!

 

Om du fortfarande Àr tveksam om privatlektioner Àr nÄgot för dig, ta ett par minuter och blÀddra genom vÄr katalog av lÀrare, sÄ fÄr du sjÀlv se alla dina möjligheter och alternativ. Kanske hittar du nÄgon dÀr som kan ta dig över mÄllinjen? Du har ju redan kommit sÄhÀr lÄngt, sÄ varför ge upp innan du nÄtt mÄlet? Vi tror pÄ dig, vi vet att du kan!

 

FAQ

💾 Hur mycket kostar för en matematiklektion i Göteborg eller i nĂ€rheten?

I Göteborg, Àr det genomsnittliga priset för en matematikkurs: 213kr.

 

Timpriset för en lÀxhjÀlpare i matematik varierar beroende pÄ olika faktorer t.ex:

  • MattelĂ€rarens erfarenhet
  • Var undervisningen sker (t.ex online/offline)
  • Hur ofta du vill ha kurs och lĂ€ngden pĂ„ kursen
  • MĂ„let för din undervisning

97% av alla vÄra mattelÀrare erbjuder första timmen gratis.

Kolla in kostnaderna för vÄra privatlÀrare inom matematik i din nÀrhet.

đŸ‘šđŸŒâ€âš–ïž Hur mĂ„nga lĂ€rare finns tillgĂ€ngliga att ge matematikkurs i Göteborg?

Det finns just nu 178 privatlÀrare inom matte tillgÀngliga för matematiklektioner i Göteborg och i nÀromrÄdet.

 

Du kan lÀsa igenom alla lÀrarnas annonser och kontakta den mattelÀraren som passar just dig! 

đŸ’» Kan jag ta mattekurser av en privatlĂ€rare online?

Med Superprof kan du lÀra dig matte online med en privatlÀrare. Oavsett om du behöver hjÀlp med att trÀna inför tenta i matematik, eller bara önskar att förbÀttra dina matematikfÀrdigheter, sÄ kan vi hjÀlpa dig.

 

MÄnga av vÄra mattelÀrare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlÀrarna pÄ Superprof erbjuder kurser inom matematik online och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta vÀgledare online, skriv in Àmneskriterierna i sökmotorn och vÀlj webbkamera-filteret för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig mÄnga fördelar. Du kan planlÀgga dina timmar sÄ att de passer ditt schema bÀttre, dessutom Àr lektionerna pÄ nÀtet Àr oftast billigare eftersom lÀraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlÀrare som ger undervisning online!

✒ Vilket genomsnittligt omdöme har vĂ„ra studenter gett till vĂ„ra mattelĂ€rare i Göteborg?

FrÄn ett utval av 21 recensioner, gav eleverna deras lÀxhjÀlpare i matematik ett genomsnitt pÄ 5.0 av 5 stjÀrnor.

 

VÄr kundservice pÄ Superprof finns tillgÀngliga (via telefon eller e-mail alla vardagar) om du skulle ha nÄgra frÄgor om din undervisning.

đŸ‘ŽđŸŒ Varför inte testa en mattekurs i Göteborg?

Med hjÀlp av en  privatlÀrare i matte lyckas mÄnga elever komma över sin rÀdsla för matematik. Alla mattekurser med en erfaren privatlÀrare ger dig möjligheten att lÀra dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Starta din extra undervisning i matematik för att lÀra dig nya perspektiv pÄ alla typer av matematik. Att ta hjÀlp av en lÀrare gör det roligare att lÀra sig om t.ex olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Allt du behöver göra Àr att vÀlja en lÀrare i matematik och boka din första mattekurs hemifrÄn eller online.

 

Genom vÄr tjÀnst fÄr du kommunicera med din privatlÀrare för att organisera matematiklektionen, oavsett om du vill lÀra dig hemifrÄn eller ta kurs online.

 

AnvÀnd vÄr sökmotor för att hitta din matematiklÀrare bland 178 matematiklÀrare i Göteborg.