Hem
Ge undervisning

Matematiklärare i Göteborg

🎓 Ambitiösa lärare
💻 193 Mattecoacher tillgängliga
🔒 Verifierade profiler
💸 Inga dolda kostnader

Vilken är din nivå?

Privatundervisning med Superprof

Hitta våra ambitiösa studiecoacher, läxhjälpare och matematiklärare i Göteborg

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och med fler än 25 recensioner.

215 kr/h

Bra pris: 95% av våra privatlärare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en mattelektion är 215kr/h.

4 h

Snabba experter - Våra mattelärare svarar vanligtvis inom 4h.

1

Få mattehjälp av en motiverad lärare i Göteborg

Läs om våra privatlärare och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, recension, erfarenhet, undervisningsplats).

2

Organisera din mattekurs och påbörja ditt nya äventyr

Kontakta din nya lärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts 🙌

3

Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Våra tidigare studenter från Göteborg
utvärderar deras lärare i Matematik

Sök bland alla våra Mattelärare!

Hitta en Matematiklärare i Göteborg

Vill du förbättra dina kunskaper i matematik? Bor du i Göteborg? Undrar du om privatlektioner skulle kunna vara något för dig? Det korta svaret är ja. Det är aldrig en dålig idé att utveckla sin kunskap, det är aldrig försent att lära sig något nytt, eller fullt bemästra något gammalt. Med rätt lärare, motivering och plattform är möjligheterna gränslösa.


Framförallt i en stad som Göteborg där vetenskapliga ämnen som matematik får blomma i våra många skolor, företag och forskningsinstitut.
Privatlektioner är någonting som alla, oavsett nivå, ambitioner och mål kan ha nytta av. Dels för att det skräddarsys för att nå dina förväntningar och behov, dels för att det kan göras när och var som helst och ger dig enorm flexibilitet. 


Har du redan hittat den här sidan är du troligen på jakt efter en privatlärare. Kanske är du fortfarande lite osäker på om du verkligen behöver en, kanske är du rädd att erkänna att du behöver lite extra stöd? I dessa moderna tider har det som tur är blivit trendigt att söka hjälp. Det är COOLT att försöka bli/vara den bästa versionen av sig själv som möjligt. 

Varför studera matematik?

Matematik. Ett av våra tre grundämnen i skolan, språket som universum talar. Naturvetenskap i en av sina renaste former. Matematik kanske låter tråkigt och komplicerat för många, bara massa siffror och krumelurer, men det är faktiskt ett verktyg för att vi ska lära oss logiskt tänkande och problemlösning. Oavsett vart du tänkt hamna i framtiden är matematik ett av våra viktigaste ämnen att bemästra innan du kan ta dig ifrån studierna och ut i arbetslivet. Inte bara för att klara skolan med alla grundämnen i rockärmen utan också för att det finns så många nivåer och inriktningar i matematikens värld att möjligheterna är gränslösa.  

Professionella och Vardagliga anledningar! 

Vill du ha eget företag? Företagsekonomi, budgetplanering och löner är definitivt inte möjligt att göra utan matematik. Du kommer behöva räkna ut skatter och fundera på om du verkligen ska investera i den där företagsbilen redan. Vill du bli kock? Då måste du förstå proportioner och mått för att kunna skapa och följa dina recept. Du måste veta hur länge du kan ha saker i en viss temperatur utan att bränna dem och hur mycket ingredienser du ska beställa för att ni ska kunna klara att laga menyn till nästa leverans av ingredienser.

 

Siffror och uträkningar hjälper dig att räkna ut, mäta och hålla koll på saker som distans, tid, pengar, mått. Frågor som ”när måste vi åka för att hinna i tid?”, ”får soffan plats i vårt nya vardagsrum?” och ”hur mycket måste jag spara för att kunna åka på semester i vinter?” är alla exempel på frågor som matematiken ger oss svar på. 

 

Så kanske suckar du över att det känns onödigt att lära sig andragradsekvationer, för att du kommer ju ”aldrig behöva använda det igen efter skolan”, men tänk bara hur lätt allt annat kommer kännas när du äntligen förstått något så komplicerat? Matematiken ger oss svar på så många av våra vardagsfrågor och problem, och kanske är det tack vare det där ältandet över andragradsekvationer som du klarar av att lösa så många andra problem utan att det ens känns jobbigt.  

Vem behöver privatundervisning i matematik?

Det är vår, nationella proven närmar sig med stormsteg. Du sitter i klassrummet och får inte till den där uträkningen, igen. Du känner drömutbildningen du tänkt söka till hösten glida iväg snabbare än du kan säga Pytagoras sats. Du går med tunga steg ut ur klassrummet, låser in din mattebok och ditt räknehäfte i ditt skåp. Du suckar och säger till din kompis med skåpet bredvid att du är orolig för det kommande provet. Hen svarar; ”problemlösning är en stor del av matematik, och jag har en lösning på problemet när läraren i skolan inte räcker till. Privatlektioner!”

 

Kanske är texten ovan inte alls du, kanske vill du bara slipa upp matten för att hjälpa barnen med sina läxor, eller för att snabbare räkna ut hur mycket totalen i korgen på ICA är innan du når kassan. Men har du redan börjat fundera på att skaffa dig en privatlärare så har du definitivt en bra anledning att göra det. Dock är det definitivt mer effektivt att ta hjälp innan du stirrat dig blind på matteboken och försökt lära dig själv något som du inte är kvalificerad att lära dig själv. Matematik kanske låter som ett tråkigt ämne men med rätt inställning och framförallt hjälp kan det vara ganska roligt också.

 

Vad förväntar DU dig? Vad är DINA ambitioner? Hur kan privatlektioner hjälpa DIG? När du svarat på dessa frågor är du redo att vässa pennorna och bläddra igenom vår katalog av lärare och hitta din spark i baken för att kunna tackla det grundämne som gett flest studenter huvudvärk – Matematik. 

Många fördelar med privatlektioner

Fördelarna med att ta privatlektioner är många fler än att de ger dig extra tid med matteboken. Nedan följer några exempel på varför du borde välja privatlektioner. 

En lärare som passar dig

För det första får du välja din lärare helt själv, dig. Så du kan hitta någon som du verkligen klickar med och därmed förstå exakt hur hen ska hjälpa dig för att greppa det du har svårt med. Du kan bläddra igenom katalogen av våra lärare på din telefon eller laptop var och när du vill, och välja någon som har rätt erfarenhet, profil och pris just för dig. Gå från att kallsvettas i klassrummet till att lära dig över vad som känns som en fika med en kompis. 

 

Flexibilitet

Att ha en privatlärare ger dig också möjlighet till ett otroligt flexibelt schema, i och med att du själv bokar dina lektioner. Så har du annat att göra efter skolan – inga problem! Din lärare är där för dig när du behöver det, utan att störa din redan existerande vardag. Boka dina lektioner utefter ditt behov och schema. Ditt klassrum kan vara var och när du vill!

 

Maximerat lärande med din egen lärare

Dessutom får du ha din lärare helt ifred så du kommer våga ställa den där frågan, du kommer få ta tiden att förstå vad hen förklarar och du jan göra det här precis så ofta du vill. Att ta privatlektioner är väldigt effektivt för att få den tid och hjälp du behöver för att nå dina mål.

 

Skräddarsydd utbildningsplan

I och med att du själv valt både syfte, lärare och tempo kommer din utbildning vara skräddarsydd just för dig. Du kommer kunna gå fram snabbt där du kan och ta din tid där du behöver den.

Varför är Göteborg en bra stad för privatlektioner i Matematik?

Inte bara har vi många fantastiska utbildningsmöjligheter här, studenter bara rinner in och ut från högskolorna, till exempel Chalmers och Göteborgs universitet. Goda och glada Göteborg kryllar av möjligheter och bra lärare som bara väntar på att få dela med sig av sin kunskap. Kanske hittar du en lärare som redan har, eller är mitt i att studera det du tänkt studera efter t.ex. gymnasiet och kan ge dig mer tips inför din kommande utbildning än bara hjälp med läxorna? Bor man på Bästkusten är allt möjligt, framförallt i en stad som Göteborg.

 

Den generella attityden och inställningen bland invånarna i Göteborg gör hela staden till en magisk oas där lärande blir ett nöje. Det kallas inte ”Goda och glada Göteborg” utan anledning. I alla fall så har goda och glada göteborg i åratal levererat några av de skarpaste sinnen och varmaste hjärtan och nu har du en chans att utnyttja lärandets fulla potential i den här underbara staden.

 

I Göteborg finns så många möjligheter för både jobb, ett fartfyllt och spännande liv och inte minst studier på prestigefyllda skolor som öppnar möjligheter åt alla håll. Problemet kan ibland vara att du redan har ett så pass fartfyllt liv att extra lektioner kan kännas tufft att klämma in i schemat. Så då är det bra att kunna anpassa dina lektioner till ditt liv. 

 

  • Är du från Göteborg?

    Toppen, passa på att förbättra dina mattekunskaper i tryggheten av din egen hemstad. Ta med din lärare till ditt favoritkafé och lär dig något nytt över Göteborgs godaste kanelbulle. 

 

  • Är du inte från Göteborg?

    Oavsett varför du flyttat hit bör du maximera vad du kan få ut av att spendera tid här och utnyttja de resurser som finns. Låt våra lärare hjälpa dig nå din fulla potential!

 

Om du fortfarande är tveksam om privatlektioner är något för dig, ta ett par minuter och bläddra genom vår katalog av lärare, så får du själv se alla dina möjligheter och alternativ. Kanske hittar du någon där som kan ta dig över mållinjen? Du har ju redan kommit såhär långt, så varför ge upp innan du nått målet? Vi tror på dig, vi vet att du kan!

 

FAQ

💸 Hur mycket kostar för en matematiklektion i Göteborg eller i närheten?

I Göteborg, är det genomsnittliga priset för en matematikkurs: 215kr.

 

Timpriset för en läxhjälpare i matematik varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Mattelärarens erfarenhet
  • Var undervisningen sker (t.ex online/offline)
  • Hur ofta du vill ha kurs och längden på kursen
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra mattelärare erbjuder första timmen gratis.

Kolla in kostnaderna för våra privatlärare inom matematik i din närhet.

👨🏼‍⚖️ Hur många lärare finns tillgängliga att ge matematikkurs i Göteborg?

Det finns just nu 193 privatlärare inom matte tillgängliga för matematiklektioner i Göteborg och i närområdet.

 

Du kan läsa igenom alla lärarnas annonser och kontakta den matteläraren som passar just dig! 

💻 Kan jag ta mattekurser av en privatlärare online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tenta i matematik, eller bara önskar att förbättra dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattelärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder kurser inom matematik online och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta vägledare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, dessutom är lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har våra studenter gett till våra mattelärare i Göteborg?

Från ett utval av 25 recensioner, gav eleverna deras läxhjälpare i matematik ett genomsnitt på 5.0 av 5 stjärnor.

 

Vår kundservice på Superprof finns tillgängliga (via telefon eller e-mail alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din undervisning.

👴🏼 Varför inte testa en mattekurs i Göteborg?

Med hjälp av en  privatlärare i matte lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik. Alla mattekurser med en erfaren privatlärare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Starta din extra undervisning i matematik för att lära dig nya perspektiv på alla typer av matematik. Att ta hjälp av en lärare gör det roligare att lära sig om t.ex olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Allt du behöver göra är att välja en lärare i matematik och boka din första mattekurs hemifrån eller online.

 

Genom vår tjänst får du kommunicera med din privatlärare för att organisera matematiklektionen, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller ta kurs online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 193 matematiklärare i Göteborg.