Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare i fysiklärare i Luleå

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 1 elevomdömen.

177 kr/h

Prova första lektionen gratis. Genomsnittspriset för läxhjälp i fysik är 177kr/h

1 h

Snabba experter - Våra lärare i fysik svarar vanligtvis inom 1h

Det har aldrig varit enklare att lära sig fysik
i Luleå!

2. Organisera dina fysik kurser

Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts. Sedan kan ni planera målsättning, kursinnehåll med mera tillsammans.

3. Upptäck nya möjligheter & kunskaper

Du har också alla möjligheter att upptäcka nya talanger hos dig själv eller utforska nya intresseområden! Med vårt elevpass har du tillgång till alla våra engagerade lärare!

FAQ

💸 Vad är kostnaden för en fysiklektion per timme i Luleå?

I Luleå, är genomsnittsutgiften för en privatundervisning i fysik 177kr.

 

Timpriset för en fysiklektion varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Privatlärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via Skype eller hemma hos eleven)
  • Hur ofta du vill ha lektion och varaktigheten på er kurs
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra läxhjälpare ger första timmen gratis.

Kolla in kostnaderna för våra fysikhandledare nära dig.

👨🏼‍⚖️ Hur många läxhjälpare finns tillgängliga i Luleå för att ge kurs i fysik?

9 lärare i fysik finns tillgängliga för att ge fysikkurs i Luleå och i området.

 

För att hitta din privatlärare kolla igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Är det möjligt att ta studiehjälp i fysik online?

Med Superprof kan du lära dig fysik online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför fysiktentamen, kämpar med fysik eller bare önskar att jobba med dina färdigheter inom fysik, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra fysiklärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder fysikkurser online, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom fysik idag!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har studenter gett till i Luleå?

Från ett utval av 1 utvärderingar, gav eleverna deras mentor i fysik ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

Om det skulle uppstå problem med din kurs, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-mail från måndag - fredag).

👴🏼 Varför inte börja med en fysiklektion i Luleå?

Fysik är för många ett av de mest utmanande ämnena under livet. Flera elever kämpar med fysikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är läxhjälp i fysik blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  fysiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för fysik.

 

Alla fysiktimmar med en kompetent undervisare ger dig möjligheten att lära dig fysik-koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta privatundervisning i fysik för att lära dig om fysik-koncept med en duktigstudiecoach. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika fysikbegrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en mentor och reservera din första fysiklektion hemifrån eller online.

 

En meddelande-tjänst är på plats så att du kan komma i kontakt med din coach för att planlägga fysikkursen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nätet

 

Använd vår sökmotor för att hitta din fysiklärare bland 9 studiecoacher i fysik i Luleå.

Vill du lära dig fysik i Luleå?

Välj bland vårt stora utbud av fysiklärare i Luleå!

Se fler lärare Nu kör vi!

Ett roligare sätt att läsa fysik kurser på

Privatlektioner i fysik i Luleå 

Har du svårt att hänga med på fysiklektionerna? Du är tyvärr inte ensam! Många ogillar de naturvetenskapliga ämnena, och vi förstår varför. Abstrakta koncept och matematiska formler tilltalar få elever. Om du kämpar i skolan (eller tvärtom söker en utmaning) har vi lösningen!

På Superprof hittar du flera fysiklärare nära dig i Luleå. De kan komma hem till dig eller undervisa online. Om du behöver hjälp inför ett prov eller oroar dig för ditt betyg kan några privatlektioner göra stor skillnad. Låt oss titta närmare på alla fördelar med att studera fysik, och hur du gör för att hitta din drömlärare i Luleå!

Vad är fysik? 

Fysik, från grekiskans physikos (“naturlig"), är naturvetenskapen som studerar materia - dess beståndsdelar, rörelse, energi, kraft och beteende i tid och rum. Fysik formulerar övergripande principer som förklarar naturfenomen.

Fysik hjälper oss att förstå världen vi lever i - t.ex hur universum blev till. Fysik är en av världens äldsta vetenskapliga ämnen och har sin rötter i det antika Grekland. Den moderna fysiken kom till århundraden senare, med vetenskapsmän som Copernicus, Galileo och Newton.

Det skedde många vetenskapliga genombrott under 15-och-1600 talet. Copernicus var den förste som bevisade att jorden kretsar runt solen, och inte tvärtom. Galileo gjorde många astronomiska upptäckter, exempelvis solfläckar.

Han utvecklade även teleskopet. Isaac Newton, en av världens absolut största fysiker har du säkert hört talas om? Han är mest känd för sina tre rörelselagar samt lagen om universell gravitation. Kan du förklara gravitation?

Fördelar med att studera fysik

Alla bör intressera sig för fysik, inte bara de som drömmer om en karriär inom kärnfysik. Fysiken ger dig svar på frågor som varför himlen är blå och vad global uppvärmning egentligen innebär.

Har du någon gång funderat på hur allt liv på jorden uppkom? Bra, då är fysik något för dig! Det finns tusen anledningar att studera fysik - om inte för de existentiella frågorna så för allmänbildningen.

Uppfinningar som flygplan, glödlampor, kameror, telefoner, datorer och solpaneler har vi fysiken att tacka för. En bonus med fysiklektioner är att du utvecklar ditt kritiska tänkande och din problemlösningsförmåga.

Om du läser fysik i skolan måste du ju dessutom få godkänt, så se till att plugga ordentligt. Med rätt hjälp är det inte så krångligt som det låter! Ta en titt på alla privatlärare i Luleå - varför inte boka en gratis provlektion redan idag?

Hitta en fysiklärare i Luleå

Superprof är Sveriges bästa plattform för privatundervisning. Vi har tusentals privatlärare i en rad olika ämnen, inklusive fysik. Alla kan ta privatlektioner, det spelar ingen roll om du går på högstadiet, gymnasiet, universitetet eller redan gått ut skolan.

Lärarna anpassar sig efter din nivå och dina önskemål. Om du mot förmodan inte hittar din drömlärare i Luleå kan du välja att ta lektioner via zoom. Eftersom majoriteten av Superprofs fysiklärare även undervisar online har du fler att välja på.

Visste du att den första lektionen oftast är gratis? Det finns med andra ord ingen anledning att tveka! På vår plattform kan du sortera lärarna efter stad, ämne, omdömen, nivå och pris. 

Vad kostar en privatlektion i fysik?

Priset per lektion varierar från lärare till lärare. Det är vanligtvis billigare att ta lektioner med en fysikstudent än en erfaren fysiklärare. Lärarens erfarenhet är dock inte det enda du bör gå efter.

Läs igenom alla profiler och tidigare elevers omdömen. Det är viktigt att du väljer en lärare vars metodik matchar din inlärningsstil. Det är även viktigt att ni trivs ihop. Du har gott om tid på dig att testa er personkemi under den kostnadsfria provlektionen.

Om du inte känner dig säker efteråt kan du alltid testa en annan lärare. Du binder inte upp dig på något sätt! 

Fördelar med privatundervisning i fysik

Det fina med privatundervisning är att det är så flexibelt. Välj en lärare som är tillgänglig de dagar och tider som passar dig. Vill du ta en lektion i veckan eller föredrar du en intensivkurs? På Superprof är det du som bestämmer!

En annan fördel med privatundervisning är att det är så effektivt. Några timmar med en privatlärare kommer reda ut de flesta frågetecken. Vanliga lärare har varken tid eller möjlighet att stötta varje enskild elev.

En privatlärare däremot, har all tid i världen och ger dig sin fulla uppmärksamhet. Du kommer kunna ställa alla dina frågor och ta lektionerna i din egen takt. Vi är säkra på att du kommer uppskatta privatundervisning och se snabba resultat! Lycka till med jakten på din drömlärare och ha så kul på fysiklektionerna!

Vad vill du lära dig?