Utmärkt
recensioner på

Våra tillgängliga privatlärare i matematik i Luleå

Se fler lärare

4.9 /5

Våra privatlärare i matte har ett snittbetyg på 4.9 stjärnor baserat på fler än 3 recensioner.

212 kr/h

Bra pris: 95% av våra mattelärare i Luleå erbjuder första tillfället gratis. Genomsnittspriset för privata mattelektioner är 212kr/h.

2 h

Snabba experter - Våra matterlärare privat svarar vanligtvis inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att få privat mattehjälp

2. Organisera dina privata mattelektioner

Kontakta din mattelärare i Luleå och planera upplägget för undervisningen. Förklara

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸 Hur mycket kostar privatlektioner i matematik i Luleå?

I genomsnitt kostar 212 kr i timmen för privatlektioner i matematik i Luleå.

 

Timpriset för privatlektioner i matte avgörs olika faktorer:

  • Lärarens erfarenhet och utbildning
  • Var undervisningen sker (online eller hos eleven eller läraren)
  • Hur många kurstimmar du tar och hur länge lektionen varar
  • Målsättningen för din undervisning

97% av alla våra lärare erbjuder deras första lektion gratis.

 

Kolla in kostnaderna för våra handledare inom matematik nära dig.

👨🏼‍⚖️ Hur många studiecoacher är tillgängliga att ge studiehjälp i matte i Luleå?

I Luleå och området, är 25 mattelärare tillgängliga för att ge lektioner.

 

Du kan läsa igenom lärarnas annonser och välja matteläraren som passar dina behov.

 

För att hitta din privatlärare läs igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Hur kan jag ta mattelektioner online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tenta i matematik, kämpar med matte eller bare önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattelärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof ger matematikkurser via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta vägledare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Hur recenserar eleverna deres studiecoacher i matematik i Luleå?

Från ett utval av 3 betyg, gav studenterna deras mentor i matematik ett genomsnitt på 4.9 av 5.

 

 

Eleverna recenserar sina mattelärare med ett genomsnitt på 4.9 av fem från ett utval av 3 recensioner.

 

 

Om det skulle uppstå problem angående din kurs, finns vår kundservice tillgänglig för att hitta en lösning via telefon eller e-post alla vardagar).

 

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (över telefon eller e-mail från måndag - fredag) om du skulle ha några frågor om din kurs.

 

👴🏼 Varför borde du sätta igång med privatlektioner i matte i Luleå?

Matematik är för många ett av de mest utmanande ämnena under skolan. Flera studenter kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är matte hjälp blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  privatlärare i matte lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattekurser med en erfaren privatlärare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta extra undervisning i matematik för att lära dig om matematiska koncept med en duktigprivatlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en privatlärare och reservera din första lektion hemifrån eller online.

 

En meddelandetjänst är på plats så att du kan komma i kontakt med din lärare för att planlägga matematikkursen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nätet

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 25 mentorer i Luleå.

Vill du lära dig matte i Luleå?

Välj bland vårt stora utbud av privatlärare som erbjuder mattehjälp

Se fler lärare Nu kör vi!

Ta makten över matematikstressen - boka en mattekurs med en privatlärare nära dig!

Privatlektioner i matematik

Matematik är ett mycket spännande ämne som många stora författare avhandlat i sina böcker. Thales teorem och Archimedes princip om flytkraft, är exempel på revolutionerande upptäckter som fascinerat matematiker världen över. Matematikens mystik är oändlig, men långt ifrån alla känner samma motivation och glädje att utforska den.

Matematik är ett komplext ämne som studerats i tusentals år, och vars upptäckter bidragit till dagens moderna samhälle. Att förstå alla teorier och formler är omöjligt för gemene man, men att behärska grundläggande matematik och förstå vad vi läser i skolan är nödvändigt - och som tur är fullt möjligt. 

Om du tillhör den stora skaran i Luleå som kämpar med matten kan det vara en bra idé att ta hjälp av en privatlärare. Även du som älskar aritmetik, roar dig med komplicerad huvudräkning eller studerar geometri på hög nivå, kan ha nytta av en mentor. Med privatlektioner i matematik kan du både fördjupa dina kunskaper och få hjälp med delar du inte förstår. Matematik är inte bara ett kärnämne i grundskolan och på gymnasiet - matematiken är en ofrånkomlig del av livet, så gör dig själv en tjänst och sluta skjuta upp det oundvikliga!   

Läsa matematik i Luleå

Luleå är en universitetsstad där matematiken är extra närvarande. Luleås tekniska universitet, som inrättades 1971, är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet, och erbjuder många utbildningar där matematiken står i centrum - t.ex civilingenjör och högskoleingenjör. 

För att söka in till vissa utbildningar i Luleå (och många andra utbildningar i landet) kan man ibland behöva gå ett tekniskt basår på 60 hp. Det tekniska basåret är obligatoriskt för dig som saknar fullständig behörighet i matematik, kemi och fysik. Eftersom matematiken utgör en stor del av basåret är det en fördel om man har ett intresse för matematik eller åtminstone inte har stora svårigheter att hänga med.  För att inte hamna i en jobbig situation senare under året, är det bra att ta tag i matematiken så snart som möjligt. Om du behöver hjälp med matten kan du spana in sajter som Superprof där du hittar lokala privatlärare redo att hjälpa dig med allt från läxläsning till C-uppsatser.

Varför är det viktigt att studera matematik?

Matematik är inte bara intressant för dig som drömmer om att bli civilingenjör i rymdteknik. Det finns en oändlig mängd fördelar med att studera matematik som du säkert inte visste om. 

Visste du att matematik utvecklar vår problemlösningsförmåga? Matematik hjälper oss att tänka analytiskt och utveckla vårt resonemang.  Med analytiskt tänkande avses förmågan att tänka kritiskt om världen omkring oss.  Resonemang är vår förmåga att tänka logiskt om en situation.  Analytisk förmåga och förmågan att föra resonemang är viktiga eftersom de hjälper oss att hitta lösningar på problem. Även om det kan verka långsökt att likna matematiska formler med vardagsbekymmer, kan de färdigheter som du använder för att formulera problemet, identifiera vad du vet och inte vet, och åtgärderna du vidtar för att lösa problemet, hjälpa dig att utveckla strategier som sedan kan tillämpas i andra situationer i livet.

Matematik finns överallt omkring oss och hjälper oss att förstå världen vi lever i. Att inte förstå matematik är ungefär som att gå runt i ett konstmuseum med slutna ögon. När du lär dig mer om matematik kommer du lägga märke till tusentals detaljer som du annars aldrig hade uppmärksammat - matematiken finns överallt, till och med i naturen! Bin är mästare på geometri och bygger upp sina vaxkakor med perfekta hexagoner. Har du någonsin undrat varför? Bin är mycket intelligenta arkitekter och matematiker. En hexagon består av sex sidor vilket gör den mer rymlig. När de staplas på och bredvid varandra uteblir mellanrum och springor. Tack vare sina sex sidor, tål hexagoner dessutom maximalt med tryck och belastning. Arkitekter och ingenjörer har länge inspirerats av bin, och både flygplatser och broar har byggts med hjälp av hexagoner.

Allt detta låter så klart superhäftigt, självklart vill man bli bra på problemlösning och förstå naturen - men det är heller inget fel med att bara vilja behärska vardagsmatematik eller få bättre kontroll över sin ekonomi.

Hitta en privatlärare i Luleå

Det är här Superprof kommer in i bilden. På Superprof kan du enkelt hitta en privatlärare i matematik nära dig i Luleå, som anpassar kursinnehållet efter dina behov. Om du exempelvis redan behärskar geometri men blir förvirrad av logaritmer och polynom kan ni lägga all energi på det. Med en privatlärare kan du även själv bestämma hur ofta ni ska ses och var. Ni kan antingen hålla lektionerna hemma hos dig eller hos läraren.

Hitta den perfekta privatläraren i matematik

På lärarens profil kan du hitta uppgifter om pris, lektionsformat, expertområde och erfarenhet. Innan du bokar en lärare är det bra om du funderar på dina prioriteringar och vad du tycker är viktigt. Föredrar du en lärare som har flera års erfarenhet men som kanske är lite dyrare? Eller tror du att en matematikstudent på Luleå universitet kan göra ett lika bra jobb? I matematikens värld finns bara ett rätt svar, men detsamma gäller inte lärarna på Superprof - välj den som känns rätt! 

Något som kan hjälpa till i beslutsprocessen är att läsa igenom tidigare elevers recensioner. De ger ofta en ganska tydlig bild av vad du kan förvänta dig. Eftersom personkemi är en viktig faktor i valet av lärare kan vi glatt meddela att de flesta lärare bjuder på den första lektionen. Du kommer med andra ord ha gott om tid på dig att lära känna din lärare och se om ni passar ihop. Den första gratislektionen är dessutom ett utmärkt tillfälle för dig att berätta mer om dina mål så att ni tillsammans kan lägga upp en kursplan. 

Om du inte hittar exakt den typ av lärare du söker nära dig i Luleå, kan du alltid utöka sökningen till hela Sverige. De flesta lärare erbjuder onlineundervisning och matematik går utmärkt att studera online! 

Nu när du sett hur enkelt det är att få hjälp med matematiken är det bara att sätta igång. Stressa inte en minut till - lösningen är nära! Och kom ihåg detta : Matematiken inte bara viktig för att lyckas i skolan och på jobbet. De problemlösningsförmågor som du utvecklar när du löser matematiska problem, kommer hjälpa dig i många andra situationer i livet. Att matematik skulle vara tråkigt, komplicerat och onödigt, är långt ifrån sant. Matematik är bara komplicerat tills man kommit över en viss tröskel. När matematiken väl har blivit logisk, kommer du uppleva världen på ett helt nytt sätt, och ditt framtida jag kommer tacka dig för att du tog tag i privatlektionerna just idag!

Vad vill du lära dig?