Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare i fysiklärare i Sundsvall

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 1 elevomdömen.

196 kr/h

Prova första lektionen gratis. Genomsnittspriset för läxhjälp i fysik är 196kr/h

Det har aldrig varit enklare att lära sig fysik
i Sundsvall!

2. Organisera dina fysik kurser

Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts. Sedan kan ni planera målsättning, kursinnehåll med mera tillsammans.

3. Upptäck nya möjligheter & kunskaper

Du har också alla möjligheter att upptäcka nya talanger hos dig själv eller utforska nya intresseområden! Med vårt elevpass har du tillgång till alla våra engagerade lärare!

FAQ

💸 Vad är kostnaden för en privatkurs i fysik i Sundsvall?

I Sundsvall, är genomsnittspriset för en fysikundervisning 196kr.

 

Timpriset för en timmes fysiklektion varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Lärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (online eller en annan stad i närområdet)
  • Hur många lektionstimmar du tar och hur länge lektionen varar
  • Objektivet för din undervisning

97% av alla våra instruktörer ger första timmen utan kostnad.

Kolla in kostnaderna för våra fysiklärare i din närhet.

👨🏼‍⚖️ Hur många fysiklärare finns tillgängliga i Sundsvall för att ge kurs i fysik?

I Sundsvall och området, är 5 fysiklärare tillgängliga för att ge kurs.

 

För att hitta din privatlärare kolla igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Kan du ta fysiklektioner online?

Med Superprof kan du lära dig fysik online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför fysiktentamen, kämpar med fysik eller bare önskar att förbättra dina färdigheter inom fysik, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra fysikvägledare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof ger fysikkurser via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta vägledare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom fysik idag!

✒️ Hur utvärderar studenterna deres studiecoacher i fysik i Sundsvall?

Eleverna recenserar sina fysiklärare med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 1 utvärderingar.

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (via telefon eller e-mail alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din undervisning.

👴🏼 Varför borde sätta igång med privatlektioner i fysik i Sundsvall?

Fysik är för många ett av de svåraste ämnena under livet. Flera elever kämpar med fysikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är fysikhjälp blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  fysiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för fysik.

 

Alla fysiktimmar med en kompetent studiehjälpare ger dig möjligheten att lära dig fysik-koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta hjälp av en mentor i fysik för att lära dig om fysik-koncept med en erfarenlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika fysikbegrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare i fysik och reservera din första lektion hemifrån eller online.

 

Genom vår tjänst får du ta kontakt med din mentor för att organisera fysiklektion, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller ta kurs på nätet.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din fysiklärare bland 5 lärare i fysik i Sundsvall.

Vill du lära dig fysik i Sundsvall?

Välj bland vårt stora utbud av fysiklärare i Sundsvall!

Se fler lärare Nu kör vi!

Individuella lektioner - ett bra sätt att få fysik hjälp på

Boka fysiklektioner i Sundsvall

“Endast två saker är oändliga: universum och mänsklig dumhet, och jag är inte säker på universum” - Albert Einstein

Om du liksom Albert Einstein funderar på frågor kring universum är du säkert intresserad av fysik? Om du tvärtom fasar inför fysiklektionerna kanske du snarare är i behov av lite hjälp!

Om du bor i Sundsvall och funderar på att ta privatlektioner i fysik har du kommit rätt. På Superprof hittar du privatlärare i fysik för alla nivåer. Det spelar ingen roll om du går på högstadiet gymnasiet, universitetet eller redan gått ut skolan.

Privatundervisning passar alla! Ta fysiklektioner hemma hos dig, hos läraren eller via zoom. Privatundervisning ger snabba resultat och är dessutom riktigt trevligt.

Berömda fysiker

Fysik (läran om naturen) har studerats sedan det antika Grekland. Framstående fysiker har sedan dess fastställt lagar, regler och mönster som hjälper oss att bättre förstår världen vi lever i.

Tack vare deras arbete har vi fått svar på många viktiga frågor och utvecklat tusentals uppfinningar. Så, vilka är de största fysikerna genom tiderna? Ett namn som du säkert känner igen är Isaac Newton.

Newton verkade inom flera vetenskapliga områden, men hans mest välkända bidrag omfattar gravitationslagarna. En annan berömd fysiker är så klart Albert Einstein. Einsteins arbete i matematik och naturvetenskap resulterade bland annat i relativitetsteorin och den berömda ekvationen E=mc2, som visar att massa och energi är likvärdiga.

Einstein geniförklarades och tilldelades Nobelpriset i fysik 1921. Känner du till dansken Niels Bohr? Bohr var en av de tidiga pionjärerna inom kvantmekanik och vann Nobelpriset 1922 för sin modell av atomen.

Det finns tyvärr inte många kända kvinnliga fysiker - men ett undantag är Marie Curie. Hon upptäckte polonium och radium, och blev den första kvinnliga nobelpristagaren. Hennes forskning har haft avgörande betydelse för medicinsk behandling. 

Allt detta låter säkert väldigt abstrakt, men oroa dig inte. Du behöver inte vinna ett nobelpris, se bara till att hänga med på fysiklektionerna! Våra privatlärare i Sundsvall hjälper dig!

Hur blir man bättre på fysik?

Först och främst rekommenderar vi att du inte skjuter upp ditt skolarbete. Det kommer bli svårt om du försöker göra allt i sista minuten. Ta tid på dig och gå igenom lite kursmaterial varje dag.

Det är också viktigt att be om hjälp när du inte förstår. Delta aktivt på lektionerna och ställ frågor. Försökt att inte jämföra dig med andra, kom ihåg att det inte finns några dumma frågor!

Om du inte tycker att du får tillräckligt med stöd i skolan är det smart att kontakta en privatlärare. På Superprof hittar du flera engagerade och pedagogiska fysiklärare i Sundsvall. Vem vet, du kanske bara behöver ett par lektioner innan det lossnar?

Några timmar på tu man hand med en fysikexpert kan göra stor skillnad - och kanske till och med få dig att uppskatta fysik?

Fysiklektioner i Sundsvall eller online? 

Hos oss kan du välja mellan fysiska lektioner och onlineundervisning via zoom. Det finns fördelar med båda alternativen. Många uppskattar den personliga kontakten man får när man tar lektioner hemma.

Vissa upplever att det är enklare att lära sig något nytt när läraren sitter bredvid. Andra föredrar friheten med onlinelektioner. Du behöver inte förhålla dig till en särskild plats utan kan fortsätta kursen även när du reser bort.

När du tar lektioner via zoom är du heller inte begränsad till lärare från Sundsvall. Du kan ta fysiklektioner med privatlärare från Stockholm eller Göteborg istället. Varför inte prova båda alternativen innan du bestämmer dig?

Hitta din drömlärare i fysik på Superprof 

Om du är på jakt efter fysiklärare i Sundsvall finns det egentligen bara en plattform värd att besöka. Superprof gör processen enkel och smidig. Vi har samlat Sveriges härligaste privatlärare på ett och samma ställe.

Vi erbjuder privatundervisning i en rad olika ämnen och aktiviteter, inklusive fysik. Tack vare det stora utbudet är det lätt att hitta en lärare som passar just dig. Med en snabb sökning ser du vilka lärare som finns tillgängliga i Sundsvall och vad lektionerna kostar.

Läs igenom lärarnas omdömen för att få en uppfattning om vad andra elever tyckt. Om du inte är säker på vem du ska välja behöver du inte oroa dig. De flesta lärare bjuder på en gratis provlektion.

En stor fördel med privatundervisning är att läraren anpassar lektionerna efter din nivå och dina behov. Vad ni gör på lektionerna är upp till dig. Du kanske behöver hjälp inför ett prov eller vill gå igenom delar du inte inte förstår i skolan?

Det är alltid smart att ta hjälp av en privatlärare i fysik - vi lovar att du kommer göra stora framsteg!

Vad vill du lära dig?