Utmärkt
recensioner på

Våra tillgängliga privatlärare i matematik i Sundsvall

Se fler lärare

5.0 /5

Våra privatlärare i matte har ett snittbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 2 recensioner.

215 kr/h

Bra pris: 95% av våra mattelärare i Sundsvall erbjuder första tillfället gratis. Genomsnittspriset för privata mattelektioner är 215kr/h.

1 h

Snabba experter - Våra matterlärare privat svarar vanligtvis inom 1h.

Det har aldrig varit enklare att få privat mattehjälp

2. Organisera dina privata mattelektioner

Kontakta din mattelärare i Sundsvall och planera upplägget för undervisningen. Förklara

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸Hur mycket kostar en privatlärare i matematik i Sundsvall?

Våra privata mattelärare i Sundsvall tar i snitt 215 kr i timmen för sina kurser.

 

Priset för mattelektioner varierar på grund av olika faktorer:

  • Lärarens erfarenhet och utbildning
  • Var undervisningen sker (online eller hemma hos eleven)
  • Hur ofta du vill ha lektion och längden på er lektion
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra handledare erbjuder sin första lektion gratis.

 

Kolla in priserna för våra lärare inom matematik i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hur många studiecoacher finns tillgängliga i Sundsvall för att ge mattehjälp?

I Sundsvall och området, är 11 privatlärare i matte tillgängliga för att ge undervisning.

 

Välj din lärare i Sundsvall från de 11 tillgängliga matematiklärarna.

💻 Kan du ta matematiklektioner online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentamen, kämpar med matte eller bare önskar att förbättra dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattelärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof ger matematikkurser online, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Hur recenserar studenterna deres läxhjälpare i matematik i Sundsvall?

Från ett utval av 2 utvärderingar, gav studenterna deras mattelärare ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

 

Eleverna recenserar sina mattelärare med ett genomsnitt på 5.0 av fem från ett utval av 2 utvärderingar.

 

 

Om det skulle uppstå problem angående din undervisning, finns vår kundservice tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-post från måndag - fredag).

 

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (via telefon eller e-post från måndag - fredag) om du skulle ha några frågor om din kurs.

 

👴🏼 Varför borde du sätta igång med extra matteundervisning i Sundsvall?

Matematik är för många ett av de mest utmanande ämnena under livet. Flera ungdomer kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är matte hjälp blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  privatlärare i matte lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattekurser med en kompetent läxhjälpare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta extra undervisning i matematik för att lära dig om matematiska koncept med en duktigstudiecoach. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en studiecoach och boka din första mattelektion hemifrån eller online.

 

Genom vår tjänst får du ta kontakt med din coach för att organisera mattelektionen, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller få undervisning online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 11 matematiklärare i Sundsvall.

Vill du lära dig matte i Sundsvall?

Välj bland vårt stora utbud av privatlärare som erbjuder mattehjälp

Se fler lärare Nu kör vi!

Få matte hjälp av våra privatlärare!

Några av de viktigaste ämnena inom matematik

Det finns många olika ämnen du kan lära dig i matematik. Här är några exempel på de mest populära.

Geometri är ett ämne som de flesta av oss får lära sig i gymnasiet. Det består av att studera former och former som trianglar och prismor. Geometri används ofta inom professionella områden. Till exempel använder människor inom bygg- eller ingenjörsbranschen det mycket.

Operatorprioritet är viktig eftersom  det används för att avgöra i vilken ordning operationer utförs om man reducerar ett matematiskt uttryck. När du väl förstår operatorprioritet är du i stort sett redo att lära dig mer avancerade saker. Dessa prioriteringsregler för operatorer bestämmer att man multiplicerar innan man subtraherar och hur man hanterar parenteser i formler.

Algebra är ett ämne som de flesta av oss känner till om du gått ut gymnasiet. Algebra används för att isolera en variabel i en ekvation och används oftast i vetenskaplig forskning eller används också i avancerade tekniker som använder matematik som, återigen, ingenjörskonst. Med algebra kan du till exempel bestämma vad som är värdet på x när x=2a, där a är en okänd konstant.

Att lära sig matematik i Sundsvall

Förutom den matematik som lärs ut i grundskolan och på gymnasiet kan du som Sundsvalls-bo läsa vidare på Mittuniversitetet campus Sundsvall. Där finns en hel del kurser i matematik på grundnivå. Mittuniversitetet har både fristående kurser och program där matematik ingår hela vägen upp till mastersnivå.

I Sundsvall finns även Komvux för dig som vill lära dig matematik från runden eller kanske läsa upp nån kurs från gymnasiet. Där finns alla kurser i matematik som finns på svenska gymnasium, från väldigt grundläggande matematik upp till avancerad.

Att anställa en handledare är en bra idé för dig som behöver mattehjälp i Sundsvall, speciellt om du vill lära dig snabbare och mer effektivt. Denne skulle också kunna lära ut matematik från grunden eller vara ett stöd till de kurser du redan läser. En privat lärare kan peka ut vad du har svårast för i matematiken och hjälpa dig att förbättra dessa specifika områden. Om din handledare tror att du behöver mer övning i geometri till exempel, då kan hen ge dig övningar som är specifika för detta ämne.

Du kan också få en privatlärare i Sundsvall som hjälper dig med motivationen. Att ha någon som pushar dig kan hjälpa dig att nå dina mål. Till exempel, om du behöver stöd inför ett prov att klara och din handledare hjälper dig att hålla motivationen uppe för dina studier, kommer du med största sannolikhet att få bättre poäng i det provet.

En annan fördel med att få en privatlärare att lära dig matematik är att ha någon som man kan ringa för att ställa frågor och som kan svara rätt på dem på ett sätt som lär dig. En sak du behöver göra innan du väljer en handledare är att överväga några av följande tips.

Tips för att hitta rätt handledare för dig

För att hitta den bästa handledaren för dig måste du överväga tre huvudaspekter: plats, erfarenhet och personlighet.

Superprof har handledare som lär ut online men om du föredrar personlig kontakt måste du ta i beräkning vart din handledare befinner sig. Det kan bli svårt att hålla uppe din motivation om det är för långt att resa fram och tillbaka. Det är en bättre idé att hitta en som är närmare dig. Om du bara vill träffa din handledare online kommer denna aspekt inte att vara lika viktig. Faktum är att om du bara vill ha onlinelektioner kan du få en handledare som bor över hela världen.

Nästa är erfarenheten. Många av våra lärare har flera års erfarenhet vilket påverkar timpriset. Erfarenheten kan även påverka handledarens tillgänglighet eftersom de mycket erfarna lärarna är mer efterfrågade. Det kan innebära att de är mindre tillgängliga och slutligen, erfarenhet påverkar den tid det kommer att ta dig att hitta din handledare. Ifall du är nybörjare och matematiken du behöver hjälp med inte är på särskilt hög nivå kan det vara helt onödigt att betala för den mest högutbildade läraren. I så fall kan en lite mindre skicklig handledare vara bra, och du kommer att spara lite pengar i processen.

Slutligen bör personlighet övervägas när du väljer en handledare. Du vill välja en handledare med en personlighet som passar din. Om personkemin fungerar bra så kommer det att vara trevligare och lättare att ta hjälp av din lärare. Många av mattelärarna på Superprof erbjuder första lektionen gratis. Det innebär att du kan träffa flera stycken innan du bestämmer dig för någon utan att behöva betala en krona.

Privatlärare i matematik i Sundsvall

På vår hemsida vinns 9 stycken privatlärare som undervisar på plats i Sundsvall. Om det funkar för dig med undervisning online så är du däremot inte begränsad till det antalet. I hela Sverige har vi över 1500 registrerade privatlärare som är duktiga på matematik och så gott som alla dem erbjuder undervisning över nätet.

Det är bara att sätta igång att leta efter den perfekta läraren för dig!

Vad vill du lära dig?