Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare i fysiklärare i Uppsala

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 6 elevomdömen.

215 kr/h

Prova första lektionen gratis. Genomsnittspriset för läxhjälp i fysik är 215kr/h

3 h

Snabba experter - Våra lärare i fysik svarar vanligtvis inom 3h

Det har aldrig varit enklare att lära sig fysik
i Uppsala!

2. Organisera dina fysik kurser

Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts. Sedan kan ni planera målsättning, kursinnehåll med mera tillsammans.

3. Upptäck nya möjligheter & kunskaper

Du har också alla möjligheter att upptäcka nya talanger hos dig själv eller utforska nya intresseområden! Med vårt elevpass har du tillgång till alla våra engagerade lärare!

FAQ

💸 Hur mycket kostar för en fysikkurs i Uppsala eller i närheten?

I Uppsala, är genomsnittspriset för en läxhjälp i fysik 215kr.

 

Kostnaden för en privatlärare i fysik varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Studiecoachens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (online eller en annan stad i närområdet)
  • Hur ofta du vill ha lektion och längden på er kurs
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra läxhjälpare ger första timmen gratis.

Kolla in priserna för våra fysikprivatlärare i din närhet.

👨🏼‍⚖️ Hur många läxhjälpare finns tillgängliga i Uppsala för att ge studiehjälp i fysik?

I Uppsala och närområdet, är 51 lärare i fysik tillgängliga för att ge undervisning.

 

Du kan läsa igenom lärarnas annonser och kontakta fysiklärare som passar dina behov.

💻 Är det möjligt att ta läxhjälp i fysik online?

Med Superprof kan du lära dig fysik online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför fysiktentamen, kämpar med fysik eller bare önskar att jobba med dina färdigheter inom fysik, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra fysiklärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder fysikkurser online, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom fysik idag!

✒️ Vilket genomsnittligt betyg har studenter gett till fysiklärare i Uppsala?

Från ett utval av 6 utvärderingar, gav studenterna deras läxhjälpare i fysik ett genomsnitt på 5.0 av fem.

 

Om det skulle uppstå funderingar med din undervisning, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning via telefon eller e-post från måndag - fredag).

👴🏼 Varför borde sätta igång med privatlektioner i fysik i Uppsala?

Fysik är för många ett av de svåraste ämnena under livet. Flera studenter kämpar med fysikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är läxhjälp i fysik blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  fysiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för fysik.

 

Alla fysikkurser med en kompetent undervisare ger dig möjligheten att lära dig fysik-koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta fysik kurs för att lära dig om fysik-koncept med en erfarenlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika fysikbegrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en privatlärare och boka din första fysikkurs hemifrån eller online.

 

Genom vår tjänst får du kommunicera med din privatlärare för att organisera kursen i fysik, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller ta kurs på nätet.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din fysiklärare bland 51 mentorer i Uppsala.

Vill du lära dig fysik i Uppsala?

Välj bland vårt stora utbud av fysiklärare i Uppsala!

Se fler lärare Nu kör vi!

Få hjälp av en Fysiklärare i Uppsala

Hitta en fysiklärare i Uppsala

Letar du efter en privatlärare i fysik i Uppsala? Känner du att du skulle behöva lite extra läxhjälp, stöd eller hjälp inför en tenta? Våra fysiklärare på Superprof ger dig skräddarsydd privatundervisning oavsett nivå. För att hitta en privatlärare i Uppsala behöver du bara ta en titt på vår plattform - där hittar du hundratals alternativ. Vare sig du föredrar distansundervisning tre gånger i veckan, eller att träffa en privatlärare på ett café två gånger i månaden, hittar du lösningen på Superprof!

Vad är fysik?

Fysik är en grundläggande och viktig naturvetenskap som söker svar på hur universum kom till, undersöker de beståndsdelar som bygger upp materia, de fundamentala krafter som påverkar beståndsdelarna och hur materia rör sig genom rumtiden. Fysiker studerar allt från de minsta beståndsdelarna, som atomkärnor till de största, som hela galaxer. Fysik utvecklas hela tiden, och det forskas på en rad frågor som vi fortfarande inte har svar på. Exempelvis flera frågetecken kring svarta hål och vad som fanns innan Big Bang. Undrar du vad det är för skillnad på framåt och bakåt i tiden, eller om det finns fler universum än det vi lever i? Då är privatlektioner i Uppsala något för dig! 

 

Fysik är ett träningspass för hjärnan som utvecklar vår förmåga att lösa komplexa problem. Fysik kombinerar analytisk problemlösning, matematik och andra vetenskaper. De färdigheter du lär dig under en fysikkurs kan öppna dörrar till spännande karriärmöjligheter inom teknik, medicin och datavetenskap.

Välj en privatlärare på Superprof 

Superprof erbjuder individuell handledning i fysik (och en rad andra ämnen). Våra privatlärare  hjälper föräldrar i Uppsala att stötta sina barn akademiskt eller dig som äldre student att förbättra dina studieresultat. Privatlektioner ökar dina chanser att komma in på universitetet - och i förlängningen dina chanser på arbetsmarknaden. Privatundervisning kan också göra stor skillnad för hur du upplever din skolgång. Att ha ångest inför fysiklektionerna eller varje prov är inte hälsosamt. 

 

  • Superprofs privatlärare i Uppsala erbjuder skräddarsydd undervisning till överkomliga priser.
  • Privatlektioner ökar elevers självförtroende ger dem möjligheten att nå sin fulla potential. 
  • Lärarna på Superprof undervisar med passion och skapar en trygg och inspirerande miljö där varje elev kan utvecklas i sin egen takt. 
  • Att ta privatlektioner i fysik blir allt vanligare i Uppsala. Privatundervisning är en effektiv metod som minimerar skolrelaterad ångest och stress.

Varför ta privatlektioner i Uppsala?

Fysik är ett av de viktigaste ämnena i skolan, men också ett av de mest fruktade. Fysik är fruktat eftersom det kräver logik och goda kunskaper i matematik. Fysikens lagar styr verkligen - alla naturfenomen i hela universum. Om du vill göra karriär inom bioteknik, matematik, fysik eller biofysik bör du ha en ordentlig förståelse för alla olika begrepp vilket inte är en enkel uppgift. På grund av ämnets bredd och komplexa natur har privatlektioner blivit allt vanligare i Uppsala (samt övriga Sverige så klart). Privatlektioner är ett effektivt sätt att förbättra dina kunskaper generellt, men är också givande för dem som vill djupdyka i ett särskilt delämne. Nedan följer fem fördelar med privatlektioner i fysik!

 

Personlig utveckling - Privatundervisning med Superprofs handledare är lika med pedagogisk vägledning, anpassad efter varje elevs unika inlärningsstil. Eleven får ha läraren för sig själv och lektionerna kan därför justeras både vad gäller innehåll och studietakt.

 

Fokuserad inlärning - Fysikprov är ingen barnlek. Det kan vara svårt att förbereda sig på egen hand eller hänga med på varje lektion. Privatlektioner i fysik hjälper dig att identifiera dina styrkor och svagheter. Du kommer med andra ord att plugga exakt det du behöver utveckla.  

 

Tillgång till olika resurser - Om du tar fysiklektioner via Superprof undervisas du av en av Uppsalas experter i fysik. Många av våra yrkesverksamma fysiker eller universitetsstudenter i fysik har tillgång till en stor mängd kurslitteratur, användbara webblänkar och pedagogiska appar. Dessa extra resurser gör privatlektionerna roligare, mer intressanta och mer effektiva.

 

Du får välja din egen lärare - Till skillnad från vanliga skolor, kan både föräldrar och elever välja lärare utifrån sina egna kriterier. Superprof erbjuder så pass många olika typer av privatlärare i Uppsala att du garanterat kommer hitta flera vars metodik passar din inlärningsstil.

 

Mer övning - Det finns ingen genväg till framgång. Ju mer du övar på fysik, desto bättre förutsättningar har du för att klara proven och inlämningsuppgifterna. Om du bokar en privatlärare i Uppsala får du fler tillfällen att öva - och dessutom med ett proffs.

 

Våra lärare i fysik i Uppsala har ett genomsnittligt betyg på 5,0! Nästan alla privatlärare i Uppsala erbjuder dessutom en gratis provlektion - därefter är det genomsnittliga priset 250 kr i timmen. På Superprof hittar du lärare för alla olika nivåer - från högstadienivå till universitetsnivå. Varje privatlärare har sina egna tillvägagångssätt. Gemensamt för samtliga privatlärare är dock att de har förmågan att anpassa sina lektioner efter elevens nivå, ålder, önskemål och behov. Våra privatlärare i fysik är tålmodiga och fast beslutna om att hjälpa dig nå dina mål. Och du då? Är du redo att nå din fulla potential?

Hitta din favoritlärare i Uppsala redan idag

Om du vill slippa stressen inför fysikproven eller satsa på en karriär som kärnfysiker råder vi dig att ta en titt på lärarna i Uppsala direkt! En privatlärare i fysik kommer hjälpa dig utvecklas betydligt snabbare än lärarna i skolan. Du kan ta dina lektioner på den plats som passar dig bäst - antingen hos lärarna, i ditt hem eller online via webbkamera. Du kan dessutom planera in så många eller så få lektioner som du känner för. På Superprof är det du som bestämmer!

 

En annan fördel med Superprof är att du inte behöver betala i förväg. Du kan betala för en lektion i taget. Börja med att ta en gratis provlektion med den eller de lärare som verkar bäst. Passa på att diskutera dina mål och se om er personkemi känns bra. Det blir betydligt lättare att lära sig något nytt när man trivs ihop med sin lärare - speciellt när det gäller ett så komplext ämne som fysik. En bra lärare kommer väcka din nyfikenhet och till och med få dig att gilla fysik. Om du inte är ett fan av fysik kanske detta låter för bra för att vara sant, men det är möjligt vi lovar! Ha det så trevligt på fysiklektionerna och med din nya privatlärare i Uppsala. Privatlektioner är beroendeframkallande, vi är säkra på att du snart kommer vilja testa fler ämnen! Lycka till!

Vad vill du lära dig?