Utmärkt
recensioner på

Våra gitarrlärare i Linköping

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på fler än 1 recensioner.

242 kr/h

95% av våra lärare erbjuder första gitarrlektionen gratis. Genomsnittspris: 242kr/h.

5 h

Snabba och duktiga! Våra gitarrlärare svarar vanligtvis inom 5h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig spela gitarr i Linköping

2. Planera din gitarrkurs

Kontakta din gitarrlärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du får tillgång till när din kursförfrågan godkänts.

3. Upptäck nya möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare i Linköping och resten av Sverige. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

🎸 Var i Linköping kan jag hitta en gitarrhandledare?

Vill du lära dig spela gitarr?

 

Det finns för närvarande 13 gitarrinstruktörer som erbjuder gitarrlektioner i Linköping.

 

Ett meddelandesystem på vår plattform gör det möjligt att kontakta gitarrlärare som erbjuder privatundervisning.

 

När din lektionsförfrågan har godkänts kan du påbörja din första lektion med din gitarrlärare.

 

Klicka här för att se annonser av alla våra gitarrlärare i ditt område.

🎵 Hur många instruktörer erbjuder för närvarande privata gitarrlektioner nära dig?

Just nu finns det 13 gitarrlärare som erbjuder gitarrkurs i Linköping.

 

Ta en titt på lärarna profiler och ta kontakt med den gitarrlärare som passar dina behov. På Superprof har vi gitarrlärare som spelar alla typer av gitarr: elektrisk, akustisk, bas etc.

.

 

Välj ej privatkurs från vårt urval av 13 lärare.

💻 Kan man ta privata gitarrlektioner online?

På Superprof kan du lära dig gitarr online, med en privatlärare. Oavsett om du är en nybörjare, eller om du vill förbättra dina gitarrkunskaper, så kan våra handledare hjälpa dig.

 

Alla våra gitarrcoacher erbjuder privatlektioner. Cirka 80% av de privata handledarna på Superprof offer guitar via Skype , och de flesta av dem ger sin första lektion gratis!

 

För att hitta tillgängliga online tutors, ange bara dina ämneskriterier i sökmotorn och välj webbkamerafiltret för att se tillgängliga tutors som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurser via webbkamera ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en online gitarrlärare

💸 Vad kostar det att boka en gitarrlektion med privatlärare i Linköping?

I Linköping, är genomsnittspriset för en gitarrundervisning 242kr/h.

 

Gitarrlektionens pris varierar på grund av:

  • Gitarristens erfarenhet
  • Var någonstans lektionen håller plats (online eller hemma hos eleven)
  • Vilken typ av gitarr du vill lära sig (jazz, bas, elektrisk eller akustisk)
  • Hur ofta du vill ha lektionen och längden på lektionerna
  • Ditt objektiv med kursen

97% av alla våra vägledare bjuder på första kurstimmen.

 

Kolla in kostnaderna på våra lärare inom gitarr nära dig.

🎸 Vilken utrustning behövs när du lära dig spela gitarr?

Det första du behöver är uppenbarligen att köpa en gitarr. Några av de mest vanliga gitarrmärkena är Ibanez, PRS, Fender och Schecter.

 

Kostnaden för en gitarr kan ibland avskräcka nya studenter.

 

Om så är fallet, så kanske du vill hyra en gitarr som du kan använda tills du är redo att köpa din egen gitarr...

 

Beroende på vilken typ av gitarr du vill spela, så kanske du också vill köpa en:

  • En förstärkare
  • En ljudkabel
  • En gitarrem
  • En effektpedal

Viss gitarrutrustning krävs inte för att du ska kunna lära dig spela gitarr. Tveka inte att be gitarr-coach om råd angående vilka tillbehör du ska köpa för att nå dina specifika mål.

Hitta din lärare från vårt urval av mer än 13 lärare .

🎸Varför ska du utnyttja gitarrlektioner i Linköping?

Många människor vill kunna spela ett instrument ett av de mest populära instrumenten är gitarr. Fler unga människor önskar att de kunde spela gitarr, antingen för att de har en idol som är en gitarrspelare, de vill imponera på en fest eller kanske någon drömmer om en karriär inom musik?

Gitarr är ett praktiskt instrument som inte är så svårt att ha med sig. Så du kan öva var som helst. Detta är kanske en av anledningarna till att gitarrlektioner har blivit mycket populära.

 

Med hjälp av en handledare i gitarr kan många elever kunna förbättra sina gitarrkunskaper och uppnå en bra nivå.

 

Alla gitarrlektioner med en erfaren lärare ger dig möjlighet att lära dig olika musikbegrepp, enkelt och effektivt.

 

Oavsett om du vill ta privata lektioner hemifrån eller ta online-kurser, välj din privata handledare och boka dina kurser idag.

Vill du lära dig gitarr i Linköping?

Välj bland vårt stora utbud av gitarrlärare i Linköping!

Se fler lärare Nu kör vi!

Kom igång med gitarrlektioner för nybörjare eller avancerad nivå på Superprof

Gitarrlektioner i Linköping

“Ibland vill du bara ge upp och bland hatar du gitarren, men om du bara härdar ut lite så kommer du att bli mångfaldigt belönad”. De flesta musiker håller säkert med Jimi Hendrix i sin bitterljuva kärleksförklaring till gitarren.  När man lär sig spela ett nytt instrument går man tidvis igenom faser av frustration och uppgivenhet, men när man kommit över den tröskeln, kommer all möda garanterat varit värt det. Om du drömmer om att spela gitarr kan vi bara säga grattis, det har aldrig varit enklare än det är just nu. Tack vare alla tusentals tutorials på internet kan du praktiskt taget gå från nybörjare till proffs på bara något år - så länge viljan och motivationen finns där. För dig som bor i Linköping finns dessutom många alternativ utöver tutorials, utbudet av gitarrlektioner råder det ingen brist på! Vilken typ av gitarr är du intresserad av? I Linköping kan du lära dig akustisk gitarr, klassisk gitarr eller elgitarr - det är bara att välja!

Varför lära sig spela gitarr?

Gitarren är ett mycket mångsidigt instrument som passar utmärkt till både solospel och komp. Gitarren är ett förhållandevis billigt instrument som är lätt att transportera och som dessutom låter väldigt bra, väldigt fort. Medan vissa instrument kräver flera års övande för att en spela skapligt, kommer du snabbt lära dig mängd låtar på gitarr. Visste du att hundratals av världens mest populära låtar endast består av 3-4 olika ackord?

Om du lär dig ackorden C, D och G kommer du redan kunna spela låtar som “Sweet Home Alabama” av Lynard Skynard, “Love me Do” av Beatles och “Brown Eyed Girl” av Van Morrison. Willie Nelson sa en gång att allt en bra låt behöver är “tre ackord och sanningen”. 

 

Gitarren, till skillnad från många andra instrument, utgör en viktig del i nästan alla musikstilar. Rock, soul, pop, bossa nova, folk, country och jazz kan alla spelas på gitarr. Om du drömmer om att spela tillsammans med andra i grupp kommer du alltså inte ha några svårigheter att hitta din plats. Trots att det finns ett stort utbud av gitarrister på marknaden, behövs oftast minst en i varje band, så du kan ju tänka dig hur stor efterfrågan det finns på gitarrister till skillnad från exempelvis trumpet eller fiol.

En fördel med att lära sig spela detta förhållandevis enkla instrument, är att det aldrig är försent att börja - många av världens alla musiker lärde sig att spela gitarr i vuxen ålder! 

Alla som testat att ta ton med en trumpet eller spela en not på fiol känner direkt hur många år av svett och tårar som ligger framför dem - Thank god för gitarren! 

 

Utöver själva nöjet med att spela musik, har forskningsstudier kunnat visa på en mängd hälsovinster för dem som spelar gitarr. När du spelar ett instrument stimuleras hjärnan och din koncentration och koordination förbättras. Studier har till och med visat att ditt IQ höjs!  Även om de positiva effekterna är som störst hos de som börjat tidigt, syns kognitiva förbättringar även hos vuxna.

Lära sig spela gitarr i Linköping

Nu när alla fördelar med att spela gitarr står klart, är det dags att utforska möjligheterna. I Linköping kan du enkelt skriva in dig på gitarrlektioner på kulturhuset, folkuniversitetet, musikskolor eller på siter som Superprof. På vår plattform hittar du gitarrlärare som erbjuder privatlektioner eller lektioner i grupp. Du kan även också välja vart lektionerna ska äga rum. Många lärare kan antingen komma hem till dig, eller hålla lektionen hemma hos sig. Oavsett var i Linköping du bor, kan du räkna med att det finns en härlig lärare i närheten av dig. Om du redan är inskriven på en musikskola men känner att du behöver extrahjälp kan en privatläraren vara det perfekta komplementet till din kurs. Kanske har du svårt att hänga med i musikteorin och behöver extra stöd med att lära dig läsa noter? Eller kanske vill du helt enkelt lära dig lite nya tips och tricks för att avancera snabbare? Oavsett om du är nybörjare eller bara vill utveckla ditt spelande, kan du hitta en lärare som anpassar lektionerna efter din nivå och ditt intresseområde.

Hitta den perfekta gitarrläraren

Om du bestämmer dig för att testa en privatlärare på Superprof bör du ha vissa kriterier i åtanke. Pris kan variera en del beroende på lärarens erfarenhet, vad du vill lära dig, din nivå och vart du bor. En populär lärare med 20 års erfarenhet av gitarrundervisning och musikteori kanske är dyrare än en skicklig musiker utan någon större erfarenhet av att ge lektioner. Att en lärare ännu inte hunnit skaffa sig år av erfarenhet betyder nödvändigtvis inte att hen är ett sämre val. Många gånger är personlighet och pedagogik viktigare än kvalifikationer så vi råder dig att titta igenom lärarens profil på Superprof och läsa igenom tidigare elevers betyg och kommentarer för att se om du tror att ni passar ihop. En bra nyhet är att många lärare på Superprof erbjuder en första gratislektion. Denna gratistimme är ett utmärkt tillfälle för dig att testa dig fram och se om personkemin stämmer mellan dig och din lärare. Din lärare får även möjlighet att utvärdera dina behov, din nivå, och att lägga upp en eventuell kursplan tillsammans med dig. När du jobbar tillsammans med en privatlärare får du dessutom möjligheten att påverka schemat till skillnad från traditionella musikskolor. Även om en lektion i veckan är det vanligaste bland studenter på Superprof, kan du enkelt be om fler eller färre beroende på vad som passar dig. Kanske älskar du att jobba självständigt och bara behöver en lektion varannan vecka för uppföljning och nya hemläxor? Eller kanske vill du snabbt bli ett proffs och har en massa tid över för en efterlängtad intensivkurs? Inga problem - på Superprof kan du hitta den perfekta gitarrläraren för just dina behov!

 

Det har aldrig tidigare varit enklare att komma igång eller vidareutvecklas, så nu är det slut på väntan. Nästa gång du går förbi en av Linköpings många musikaffärer - titta in och börja spana efter din nya livspartner. Halva nöjet med att ta lektioner är ju faktiskt att få dela livet med ett vackert instrument. Allt du behöver göra sen är att skapa ett konto på Superprof och välja vem som får äran att följa din resa. Ett nytt liv fullt av musik, glädje, vänskap (och kanske ett lätt förhöjt IQ) är bara några klick bort!

Vad vill du lära dig?