Utmärkt
recensioner på

Våra gitarrlärare i Lund

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på fler än 2 recensioner.

271 kr/h

95% av våra lärare erbjuder första gitarrlektionen gratis. Genomsnittspris: 271kr/h.

1 h

Snabba och duktiga! Våra gitarrlärare svarar vanligtvis inom 1h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig spela gitarr i Lund

2. Planera din gitarrkurs

Kontakta din gitarrlärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du får tillgång till när din kursförfrågan godkänts.

3. Upptäck nya möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare i Lund och resten av Sverige. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

🎸 Hur bokar jag en gitarrlektion i Lund?

Vill du lära dig spela gitarr? På Superprof finns det 6 gitarrinstruktörer som erbjuder kurser i Lund.

 

Med vår meddelandetjänst kan du meddela gitarrinstruktörer som finns registrerade på vår plattform.

 

När din lektionsförfrågan har godkänts kan du starta din första lektion med din gitarrinstruktör.

 

Klicka här för att se annonser av alla våra gitarrinstruktörer i Lund.

🎵 Hur många handledare erbjuder för närvarande privata gitarrlektioner i Lund?

Just nu finns det 6 lärare i gitarr som erbjuder undervisning i Lund.

 

För att hitta en privatlärare inom gitarr, kolla in deras annonser för att hitta mer information om deras kurs. Våra gitarrlärare hanterar alla typer av gitarr, t.ex: akustisk, elektrisk eller bas.

 

Välj den kurs i Lund, från ett urval av 6 profiler.

💻 Kan jag ta privata gitarrlektioner på nätet?

På Superprof kan du lära dig gitarr online med en privatlärare. Oavsett om du är en nybörjare, eller om du vill utveckla dina gitarrkunskaper, så kan våra handledare hjälpa dig.

 

Alla våra gitarrlärare erbjuder privatlektioner. Cirka 80% av privatalärarna på Superprof erbjuder gitarrlektioner online, och de flesta av dem bjuder på sin första lektion gratis!

 

För att hitta tillgängliga instruktörer, ange bara dina ämneskriterier i sökmotorn och välj webbkamerafiltret för att se tillgängliga gitarrlärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurser via nätet ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en gitarrlärare online via Superprof!

💸 Vad kostar det att boka en gitarrkurs i Lund?

Genomsnittspriset för en timme av gitarrlektioner i Lund är 271kr.

 

Gitarrlektionens pris varierar på grund av:

  • Lärarens erfarenhet
  • Var någonstans lektionen hålls (online eller på plats i Lund)
  • Vilken typ av gitarr du vill lära sig (jazz, bas, elektrisk eller akustisk)
  • Hur många undervisningstimmar du vill boka och längden på lektionerna
  • Ditt mål med kursen

97% av alla våra lärare erbjuder första timmen av kursen gratis.

 

Kolla in priserna på våra lärare inom gitarr i Lund.

🎸 Vilken utrustning bör du köpa innan du påbörjar gitarrlektioner av en gitarrlärare?

Det första du behöver är att att skaffa en gitarr. Några av de mest populära gitarrmärkena är Gibson, ESP, Fender och Schecter.

 

Priset för en ny gitarr kan ibland skrämma dig som precis vill börja.

 

Om så är fallet, så kanske du vill hyra en gitarr som du kan använda tills du är redo att köpa din egen gitarr...

 

Beroende på vilken typ av gitarr du vill spela, så kanske du också vill låna en:

  • En förstärkare
  • En ljudkabel
  • En gitarrem
  • En effektpedal

Viss gitarrutrustning krävs inte för att du ska kunna lära dig spela gitarr. Tveka inte att be din gitarrlärare om vägledning angående vilka tillbehör du ska köpa för att nå dina specifika mål.

Hitta din lärare från vårt urval av mer än 6 profiler.

🎸Vad har du för nytta av att börja ta privata gitarrlektioner i Lund?

Många människor vill kunna spela ett instrument. Ett av de mest populära instrumenten är gitarr. Fler unga människor önskar att de kunde spela gitarr, antingen för att de har en idol som är en gitarrspelare, de vill imponera på en fest eller så drömmer de om en karriär inom musik.

 

Gitarr är ett lättillgängligt instrument som inte är så svårt att ha med sig. Du kan öva nästan var som helst. Detta är kanske en av anledningarna till att gitarrlektioner har blivit mycket populära.

 

Med hjälp av en handledare i gitarr kan många elever förbättra sina kunskaper i gitarrspel och uppnå en bra nivå.

 

Alla gitarrlektioner med en erfaren lärare ger dig möjlighet att lära dig olika sätt att spela, enkelt och effektivt.

 

Oavsett om du vill ta privata lektioner hemifrån eller gå online-kurser, kan du välja din privata handledare och boka dina gitarrlektioner idag.

Vill du lära dig gitarr i Lund?

Välj bland vårt stora utbud av gitarrlärare i Lund!

Se fler lärare Nu kör vi!

Gitarrlektioner Lund med Superprof

Gitarrlektioner i Lund

Om du är sugen på att börja spela gitarr så lever du definitivt i rätt årtionde. Idag finns oändliga möjligheter för den som drömmer om att bli nästa Jimi Hendrix eller PJ Harvey. Internet svämmar närmast över av tutorials, och allt du behöver för att bli en framgångsrik gitarrist (åtminstone på hemmaplan) är en gitarr, lite tålamod och härdade fingertoppar. 

Om du misstänker att online-tutorials inte kan ge dig den strukturen du behöver, kan du vända dig till någon av de många musikskolorna i Lund. Oavsett vilken stadsdel du bor i kan du enkelt hitta kurser i både akustisk gitarr, elgitarr och musikteori. Nedan ska vi titta på vilka alternativ som finns för dig som vill lära dig spela gitarr, vad man bör tänka på, samt hur du hittar denna perfekta gitarrläraren.

Spela gitarr i Lund - vilka möjligheter finns?

För den som inte har behörighet att studera musik på Lunds universitet eller som tycker att det känns för krångligt att skriva in sig på en musikskola, kan det vara bra att bekanta sig med hemsidor som Superprof. Man skulle kunna säga att privatlärarna på Superprof erbjuder det bästa av två världar. Privatlektioner är lika fritt och lättsamt som att lära sig spela gitarr på egen hand, tex  med tutorials, samtidigt som man får en strukturerad och personlig uppföljning som på en musikskola. Tack vare det stora utbudet lärare som alla har sin egen expertis, kan man vara säker på att det finns något för alla. Till skillnad från en vanlig musikskola, har en privatlärare har fullt fokus på dig, och kan anpassa sin kurs efter dina behov och intressen. Du behöver med andra ord inte slösa tid på något du tycker är oviktigt, utan kan tvärtom lägga mer tid på de delar du tycker är kluriga. När man lär sig ett nytt instrument kan det ofta kännas jobbigt att spela inför andra. Om du satsar på privatlektioner så får du utrymme att lära dig spela gitarr i lugn och ro hemma hos dig eller hos din lärare, utan en hel klass som tittar på. Hur nice skulle det inte vara att ta lektioner i smyg bara för att chocka alla med dina galna gitarrskills ett halvår senare? Vi kan garantera att du kommer nå dina mål tio gånger snabbare med stödet och närvaron av en privatlärare. Trots att många inledningsvis har höga ambitioner när de börjar med online-tutorials, tenderar motivationen och disciplinen att avta successivt - detta är naturligt, att lära sig ett nytt instrument utan lärarhjälp kan kännas omöjligt och kräver en vilja av stål. Att ha någon som följer upp ditt arbete och lär dig tips och tricks för att avancera snabbare är oslagbart.

 Ta steget och börja spela gitarr

Att spela musik är en av världens äldsta konstformer och har terapeutiska effekter. 

Forskningsstudier har kunnat fastställa att musik har en positiv effekt på hälsan, och är som ett träningspass för hjärnan.  När du lyssnar på eller spelar musik, sjunker stressnivåerna i kroppen, dopaminer och endorfiner frigörs, och minnet förbättras. Det finns få sysselsättningar som skapar lika mycket glädje som musiken. Gitarr kan du roa dig med när du är ensam, spela tillsammans med andra i grupp, eller varför inte sikta på att göra gitarrspelandet till ditt levebröd? Att försörja sig på musiken är något som många bara drömmer om, men de som lyckats bygga en karriär säger alla samma sak - vill man så kan man, det är bara att köra på och tro på sig själv!

Lund har en gedigen musikhistoria och var mellan 1972-2009 ett av Sveriges absoluta musik-mekkan tack vara konsertsalar som Olympen. Visste du att artister som Queen, Paul McCartney, Kiss, Abba, Alice Cooper, Neil Young och Bob Dylan alla uppträtt på Olympen i Lund? Flera svenska musiker som Timbuktu, Niklas Strömstedt och Axwell från Swedish House Mafia, är dessutom födda i Lund. Vi tycker att du genast bör bidra till Lunds musiktradition och berika staden med dina gitarrkonster.  Det är bara att sätta igång, någonstans nära dig sitter just nu en gitarrlärare och väntar på att göra en musiker av dig!

Hur hittar man den bästa gitarrläraren i Lund?

Innan man väljer gitarrlärare är det viktigt att fundera på vad man vill lära sig och vad man har för mål med lektionerna. Är du intresserad av akustisk gitarr eller drömmer du om långa solon på elgitarr? På Superprof kan du välja bland hundratals privatlärare som dessutom kanske är experter på precis den genren du älskar - soul, folk, rock eller pop? Läs lärarnas Superprof-profiler för att ta reda på mer om vad de erbjuder och för vilka nivåer de undervisar. Utöver musikstilar kanske några av lärarna är inriktade på musikteori - detta passar säkert extra bra för dig som redan kan spela men vill bli proffs på noter. Siktar du inte på perfektion men gillar att sjunga? Gitarr är ett utmärkt instrument att kompa till sång, och flera lärare kan hjälpa dig bli bättre på ackord. 

Välj rätt lärare på Superprof

Något att tänka på när man väljer lärare är att de alla har olika erfarenhet, pris, pedagogik och personlighet. En del privatlärare har flera års erfarenhet av att ge gitarrlektioner medan andra är fantastiska musiker utan att vara diplomerade musiklärare. Det viktigaste är att välja någon som du trivs med. En erfaren lärare behöver inte nödvändigtvis vara det bästa valet för just dig. Glöm inte att kolla lärarnas betyg och kommentarer från tidigare elever så att du få en uppfattning om deras personligheter och expertområden. Många lärare på Superprof erbjuder en första gratislektion. Att få den första timmen gratis är ett utmärkt sätt för dig att testa personkemin med din lärare, och för läraren att skaffa sig en uppfattning om din nivå och hur ni tillsammans kan lägga upp en kursplan. Om du mot förmodan inte skulle hitta den perfekta läraren nära dig i Lund, kan du istället browsa resten av Sverige. De flesta lärarna på Superprof erbjuder distansundervisning online - allt du behöver är en webbkamera och en stabil internetanslutning! 

Du kanske fortfarande tvekar lite och tänker att världen nog inte behöver fler efterfest-musikanter som drar fram gitarren vid kl 04 och uppmanar till allsång av Wonderwall? Vi på Superprof håller inte med - Länge leve gitarren, och länge leve Wonderwall!

Vad vill du lära dig?