Utmärkt
recensioner på

Våra lärare i Stockholm för privata gitarrlektioner

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på fler än 13 recensioner.

365 kr/h

95% av våra lärare erbjuder första gitarrlektionen gratis. Genomsnittspris: 365kr/h.

10 h

Snabba och duktiga! Våra gitarrlärare svarar vanligtvis inom 10h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig spela gitarr i Stockholm

2. Planera din gitarrkurs

Kontakta din gitarrlärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du får tillgång till när din kursförfrågan godkänts.

3. Upptäck nya möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare i Stockholm och resten av Sverige. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

🎸 Hur hittar jag en handledare inom gitarr i Stockholm?

Vill du lära dig spela gitarr?

 

Det finns för närvarande 30 gitarrinstruktörer som erbjuder gitarrlektioner i Stockholm.

 

Ett meddelandesystem på vår plattform gör det möjligt att komma i kontakt med gitarrinstruktörer som erbjuder privatundervisning.

 

När din lektionsförfrågan har godkänts kan du starta din första gitarrlektion med din gitarrlärare.

 

Klicka här för att se annonser av alla våra gitarrinstruktörer i ditt område.

🎵 Hur många gitarrinstruktörer erbjuder gitarrkurser i Stockholm?

Just nu finns det 30 privata gitarrlärare som erbjuder gitarrundervisning i Stockholm.

 

Ta en titt på lärarna annonser och välj den gitarrlärare som matchar dina behov. På Superprof har vi gitarrlärare som spelar alla typer av gitarr: elektrisk, akustisk, bas etc.

.

 

Välj den privatkurs i Stockholm, från ett urval av 30 gitarrlärare.

💻 Är det möjligt att ta gitarrlektioner online?

På Superprof kan du lära dig gitarr online, med en privatlärare. Oavsett om du är en nybörjare, eller om du vill förbättra dina gitarrkunskaper, så kan våra handledare hjälpa dig.

 

Alla våra gitarrlärare erbjuder privatlektioner. Cirka 80% av de privata lärarna på Superprof offer guitar via Skype , och de flesta av dem offer sin första lektion gratis!

 

För att hitta tillgängliga online tutors, ange bara dina ämneskriterier i sökmotorn och välj webbkamerafiltret för att se tillgängliga tutors som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurser via Skype ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en online gitarrlärare

💸 Hur mycket kostar det att boka en privat gitarrlektion i Stockholm och i närområdet?

Genomsnittspriset för en gitarrkurs i Stockholm är 365kr.

 

Kostnaden för en privatlärare i gitarr varierar på grund av:

  • Gitarristens erfarenhet
  • Var någonstans lektionen håller plats (online eller hemma hos eleven)
  • Vilken typ av gitarr du vill lära sig (jazz, bas, elektrisk eller akustisk)
  • Hur många undervisningstimmar du vill boka och längden på lektionerna
  • Ditt mål med kursen

97% av alla våra coacher erbjuder första kursen gratis.

 

Kolla in priserna på våra gitarrlärare i din stad.

🎸 Vilken utrustning är bra at ha innan du påbörjar gitarrlektioner av en gitarrlärare?

Det första steget är uppenbarligen att låna en gitarr. Några av de mest välkända gitarrmärkena är Gibson, ESP, Fender och Washburn.

 

Priset för en ny gitarr kan ibland skrämma nya gitarrister.

 

Om så är fallet, så kanske du vill hyra en gitarr som du kan använda tills du är redo att köpa din egen gitarr...

 

Beroende på vilken typ av gitarr du vill spela, så kanske du också vill köpa en:

  • En förstärkare
  • En ljudkabel
  • En gitarrem
  • En effektpedal

Viss gitarrutrustning krävs inte för att du ska kunna lära dig spela gitarr. Tveka inte att be din gitarrlärare om hjälp angående vilka tillbehör du ska köpa för att nå dina specifika mål.

Hitta din lärare från vårt urval av mer än 30 gitarrlärare.

🎸Varför ska du utnyttja privata gitarrlektioner i Stockholm?

Många människor vill kunna spela ett instrument ett av de mest populära instrumenten är gitarr. Fler unga människor önskar att de kunde spela gitarr, antingen för att de har en idol som är en gitarrspelare, de vill imponera på en fest eller kanske någon drömmer om en karriär inom musik?

Gitarr är ett praktiskt instrument som inte är så svårt att ha med sig. Så du kan öva var som helst. Detta är kanske en av anledningarna till att gitarrlektioner har blivit mycket populära.

 

Med hjälp av en handledare i gitarr kan många elever kunna förbättra sina gitarrkunskaper och uppnå en bra nivå.

 

Alla gitarrlektioner med en erfaren lärare ger dig möjlighet att lära dig olika musikbegrepp, enkelt och effektivt.

 

Oavsett om du vill ta privata lektioner hemifrån eller ta online-kurser, välj din privata handledare och boka dina kurser idag.

Vill du lära dig gitarr i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av gitarrlärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka gitarrkurs för vuxna i Stockholm med en privatlärare från Superprof

Gitarrlektioner Stockholm: hur kommer jag igång?

Bor du i Stockholm? Känner du att det är dags att ta tag i gitarrdrömmarna? Bra, läs vidare! Du kan lära dig att spela gitarr på flera olika sätt. Du kan bestämma dig för att lära dig själv med hjälp av alla appar och introduktioner som finns på nätet, eller så kan du välja att ta gitarrlektioner. I Stockholm finns ett brett utbud av kurser.

Du kan ta lektioner i akustisk gitarr, klassisk gitarr eller elgitarr - allt är möjligt. Det spelar ingen roll var i Stockholm du befinner dig eller om du aldrig tidigare spelat gitarr - oavsett stadsdel och nivå kommer du hitta vad du söker i Stockholm! Gitarrkurser finns för vuxna, men du kan också använda filtret för att hitta de lärare som riktar sig till andra åldersgrupper. 

Spela gitarr i Stockholm

Var kan man ta gitarrlektioner i Stockholm? Svaret är enkelt - överallt. När det däremot är dags för att bestämma vem som ska lära dig ackorden måste du göra ett genomtänkt val. Antingen väljer du privatlektioner via sajter som Superprof, eller så tar du traditionella grupplektioner på musikskola. Om du är intresserad av vanliga gitarr lektioner i Stockholm kan du spana in kurser på medborgarskolan, kulturskolan, folkuniversitetet, kulturama och många fler!

Privatlärare i gitarr

Om du främst är nyfiken på privatundervisning är valmöjligheterna ännu större. Processen är enkel - det är du som väljer din lärare. Beroende på dina specifika behov kan du handplocka den lärare som passar dig bäst. När du har gjort ditt val är det bara att kontakta dem, så enkelt är det! Du kommer att kunna planera dina lektioner, antingen hemma hos dig, hos läraren, i en studio eller online.

Gitarrlärarna som du hittar på Superprof är utspridda över hela Stockholm, så det bästa är att välja någon som bor nära dig. Det är också en fördel om lärarens schema matchar ditt eget (så att du slipper kompromissa med andra aktiviteter) och att ni trivs riktigt bra ihop. Dessa är de tre viktigaste sakerna att ta hänsyn till. Resten, alla tekniska detaljer, kan ni komma överens om senare.

Utmaningar med att lära sig spela gitarr

Det kanske låter konstigt, men att lära sig ackorden och att läsa tabulatur är inte lika svårt som att lära sig att ha tålamod. Du kommer nämligen inte att bli nästa Jimi Hendrix på en vecka, och frustrationen kan lätt smyga sig på när du känner att du inte gör tillräckligt snabba framsteg.

Försök att ta inlärningsprocessen med ro - du kan inte spela komplexa solon utan att först behärska bastekniker. Detta innebär att du måste börja med grunderna och dessutom upprepa övningarna många gånger innan du går vidare till nästa utmaning. Om du känner att du inte alls gör framsteg, prova något annat. Välj en ny låt eller sök efter tips på internet (om du inte har en privatlärare att rådfråga). Det viktigaste är att du tillåter dig själv tiden det tar. Ge inte upp, sakta men säkert kommer du nå dina mål!

Förutom tålamod bör du även skapa dig en daglig rutin. Den största anledningen till att folk inte lyckas lära sig spela gitarr är att de inte övar tillräckligt ofta. Upprepning är nyckeln till framgång, så skapa dig en rutin och håll dig sedan till den!

Är du orolig för att du inte har tid? Ingen fara, det är bättre att spela 10 minuter per dag än 3 timmar en gång i veckan. 10 minuter har du väl tid för? En god nyhet är att det nu är lättare än någonsin att lära sig spela gitarr. Tack vare dagens teknik (tutorials, privatlektioner online och gratis tabulaturer och ackord) kommer du spara tid och pengar, samtidigt som du får friheten att spela närhelst du har lust.

Fördelar med att spela gitarr

Musik är välgörande, både fysiskt och psykiskt. Gitarren är världens populäraste instrument, och i Stockholm råder definitivt inga undantag. Vi Stockholmare är galna i gitarren, och inte så konstigt - när vi spelar musik sänks vårt blodtryck och puls, stress avtar, och ångest och depression minskar och förebyggs.

Det finns även forskning som menar att musikspelande förbättrar ditt immunförsvar! För den mentala hälsan är musik minst lika viktigt. Musik försätter dig i ett tillstånd liknande det som uppnås under långa perioder av meditation.

Gitarr är dessutom väldigt socialt. Hur kul vore det inte att ha något gemensamt med tusentals musiker i Stockholm - och dessutom kunna jamma ihop med familj och vänner? Allt detta låter ju helt fantastiskt, eller hur? Vilken tur att det är så lätt att börja spela gitarr som vuxen i Stockholm!

Hitta en gitarrlärare i Stockholm

På Superprof kan du välja bland hundratals privatlärare nära dig. Ta en titt på alla olika profiler och boka en gratis provlektion med den du gillar bäst! Om du mot förmodan inte hittar den du söker i Stockholm kan du utöka sökningen till hela Sverige, och istället ta gitarr lektioner online!

Vad vill du lära dig?