Hem
Ge undervisning

Gitarrlektioner Stockholm

đŸ„‡ BĂ€sta av de bĂ€sta
đŸ’» 22 lĂ€rare
👌 Verifierade recensioner
💾 Inga gömda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄra GitarrlÀrare i Stockholm

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor baserat pÄ fler Àn 5 recensioner.

287 kr/h

Bra priser: 95% av privatlÀrarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspris: 287kr/h.

9 h

Snabba och duktiga! VÄra gitarrlÀrare svarar vanligtvis inom 9h.

1

Hitta en gitarrlÀrare i Stockholm

Granska vÄra annonser med gitarrlÀrare och kontakta dem som passar dina kriterier. Det kan handla om plats och pris, men Àven om du vill spela elgitarr eller klassisk gitarr, eller om du föredrar rock, blues, eller nÄgon annan musikstil.

2

Planera din gitarrkurs

Kontakta din gitarrlÀrare med hjÀlp av deras kontaktinformation, som du fÄr tillgÄng till nÀr din kursförfrÄgan godkÀnts.

3

UpptÀck nya möjligheter

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare, coacher och mentorer. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

VÄra tidigare studenter frÄn Stockholm
utvÀrderar deras lÀrare i Gitarr

Se alla vÄra gitarrlÀrare

Gitarrkurs Stockholm: förbÀttra ditt gitarrspelande!

Du kanske Ă€r en nybörjare som har aldrig rört en gitarr innan, och har alltid drömt om att spela musik, men har bara inte vĂ„gat ta tag i den drömmen! Eller sĂ„ kanske det mĂ„ finnas en snygg tjej eller kille som du tycker om i klassen som du vet Ă€lskar musik, men sjĂ€lv har du ingen aning om vad en ‘g-ackord’ Ă€r för nĂ„got, eller hur man ens hĂ„ller i en gitarr utan att det ramlar ner pĂ„ marken! Eller sĂ„ har du kanske spelat för lĂ€ngesen nĂ€r du var yngre, hade mer tid och mindre pengar, och nu vill fĂ„ tillbaka den kĂ€nslan du hade nĂ€r du spelade dina 80-tals lĂ„tar som tonĂ„ring! Antingen om man redan har baskunskaper inom musik, eller om man Ă€r nybörjare, sĂ„ finns det en lĂ€rare för dig hĂ€r! Det Ă€r hur lĂ€tt som helst att komma igĂ„ng med lektioner, speciellt med tanke pĂ„ att det finns olika lĂ€rare för alla typer av nivĂ„er inom gitarrspelning. 

 

Det finns ju olika sorters gitarrer som man kan lÀra sig att spela; till exempel sÄ finns det elektriska gitarr, akustiska gitarr, och till och med Àven klassiskt gitarr! Inom det sÄ finns det ocksÄ sÄklart olika musikgenrer, och man kommer att lÀra sig vilka instrument lÄter bÀst beroende pÄ vilken typ av musik man vill lÀra sig att spela! Vad du Àn vill lÀra dig sÄ finns det en möjlighet för dig hÀr. 

Hur ska du börja? 

Det Àr viktigt att man börjar med baskunskaper inom musikteori. Det Àr kanske sÄ de flesta lektionerna kommer att se ut i början, Àven om du Àr kanske mer utvecklad i dina kunskaper: alltsÄ med lite genomgÄng av baskunskaperna. Att gÄ igenom det Àr viktigt för att vara sÀker pÄ att det kÀnns rÀtt och naturligt med det man gör i början. Hur man spelar olika noter, vad en ackord Àr för nÄgot, hur mÄnga ackorden det finns, och hur man lÀtt byter till och frÄn dem pÄ sjÀlva gitarren Àr nÄgra exempel pÄ baskunskaperna! Sedan efter att man har spenderat lite tid med teorin bakom hur man spelar gitarr sÄ kommer man vidare till mer komplicerade saker! 

 

Beroende pÄ vad du har för favorit musiksmak, samt vart dina grundkunskaper ligger, sÄ kommer det ta lite tid för dig att kÀnna dig bekvÀm med ackorderna, noterna, och musikteorin i sig! Olika personer lÀr sig pÄ olika takt; för vissa tar det nÄgra veckor eller mÄnader, och för andra tar det flera Är! Men det Àr viktigt att komma ihÄg att alla Àr inte lika - och det finns inget rÀtt eller fel sÀtt att lÀra sig en ny fÀrdighet! 

Var kan man hitta lektioner? Finns lektionerna bara i centrala Stockholm? 

Med Superprof kan man hitta lektioner precis var som helst du befinner dig! Det Àr inget problem att man bor utanför tullarna eller om man inte kan trÀffas för en lektion under kontorstider. Tillsammans med en lÀrare hittar du den bÀsta tiden och platsen för er att trÀffas pÄ, och det Àr dÀrför det Àr sÄ bra att det finns mÄnga lÀrare att vÀlja pÄ! Oftast kommer lÀraren hem till dig, men du kan ocksÄ vÀlja en annan plats som funkar bÀst sÄsom om lÀraren har en skola till exempel! Men om det kÀnns bÀttre sÄ kan man alltid vÀlja att ha lektionerna online istÀllet. 

 

Det Àr viktigt att man vÀljer en lÀrare som man kÀnner sig bekvÀm med! Du har möjligheten att lÀsa informationen som finns om alla lÀrare som har registrerats pÄ sidan, samt hur mycket de tar för varje lektionstid, för att sedan fatta ett besult som kÀnns rÀtt för dig! Man kan ocksÄ se vart om i Stockholm som lÀraren befinner sig, om hen har lÀtt att komma till dig eller inte, och vilka tider som passar bÀst för er! Det Àr viktigt att det kÀnns bra med lÀraren, sÄ ta tid pÄ dig att tÀnka igenom vad för egenskaper som Àr viktigt för dig nÀr det gÀller hur du lÀr dig bÀst! 

 

NÀr man har lÀst ordentligt igenom alla profiler och hittat den lÀraren man tycker kÀnns bÀst för en, sÄ Àr det bara att kontakta dem! SÄ lÀtt Àr det! DÄ har ni en konversation kring och kommer överens om de specifika detaljer sÄsom hur man lÀgger upp lektionerna, vad man gör under varje lektion, hur ofta ni trÀffas, osv. Det finns en massa olika lÀrare spritt omkring Stockholm, sÄ det lÀr ju vara enkelt att hitta nÄgon som passar dina önskemÄl och befinner sig nÀra dig. 

PrivatlÀrare ger fördel! 

Ibland Àr det svÄrt att kunna ta tag i sig sjÀlv och verkligen börja med att göra det man vill göra! Med en privatlÀrare fÄr man motivationen att prestera högre, eftersom hen Àr avsedd till just dig och vill att du ska komma dit du vill. 

 

Med en privatlektion har man möjlighet att anpassa informationen kring exakt det man sjÀlv Àr ute efter att lÀra sig, och inte behöva slösa tid eller pengar pÄ saker och ting som man antingen inte Àr intresserad av, eller som man redan vet och kan! Det Àr speciellt med en privatlÀrare ocksÄ eftersom den personen kan lÀgga all sin uppmÀrksamhet Ät just dig, sÄ att du kommer dit du vill komma med dina talanger! 

 

Det Ă€r dĂ€remot ocksĂ„ viktigt att man gĂ„r igenom med sin nya lĂ€rare, kanske under den första lektionen dĂ„, exakt vart man vill hamna efter en viss tid med lektionerna, vad du har för mĂ„l och vad det Ă€r som du vill fĂ„ ut av tiden ni spenderar tillsammans! Det Ă€r till och med viktigt att man frĂ„gar lĂ€raren hur de lĂ€r ut informationen, för att se om det passar med hur du sjĂ€lv lĂ€r dig pĂ„ det bĂ€sta möjliga sĂ€ttet. Är du mer visuell med hur du lĂ€r dig? Behöver du veta teorin bakom allt innan du provar sjĂ€lv? Är du en ‘hands-on’ person som vill bara prova först och sedan se vad det Ă€r som du behöver lĂ€ra dig? Eller du kanske vill bara avvakta och kolla pĂ„ nĂ€r de visar dig hur man ska göra först innan du hoppar i? Tillsammans med rĂ€tt lĂ€rare hittar du bĂ€sta lösning för dig. 

 

En annan fördel med Superprof Àr att man vÀljer helt fritt, tillsammans med sin valda lÀrare dÄ, hur ofta man vill trÀffas, och hur man vill lÀgga upp schemat! Det Àr verkligen inte enklare Àn sÄ. Du kanske Àr en person som tycker om att ha samma schema varje vecka! Eller sÄ kanske du tycker om att ha det olika beroende pÄ vad du har för dig den veckan. Beroende pÄ hur ditt liv ser ut kan du och din lÀrare hitta perfekta schemat för dig, och lÀgga upp lektionerna hur ofta som möjligt för er bÄda! 

Att spela musik i Stockholm

Om du har drömmar för att ta dina talanger vidare efter att du har lÀrt dig basen inom gitarrspelning, sÄ har Stockholm mÄnga möjligheter för dig att ta de nÀsta stegen framÄt! Skolor sÄsom Adolf Fredrik, Kulturskolan, Lilla Akademin, Rytmus, och Kulturama Àr bara nÄgra val som finns för dig som vill utveckla vidare dina kunskaper pÄ olika nivÄer. 

 

StudiefrÀmjandet ger till och med möjlighet till dem som vill spela inför livepublik i Stockholm! Om det Àr nÄgot som kallar dig, nÄgot som du Àr intresserad av, sÄ hjÀlper de dig att arrangera ett evenemang med nÄgra tips och kontaktpersoner som sÀtter dig i rÀtt riktning! 

TrÀffa nya personer i din utveckling

Genom att lÀra dig en ny fÀrdighet öppnar du upp dig för nya utmaningar, situationer, och möjligheter! Det Àr sÄklart hur bra som helst att kunna utveckla dig sjÀlv inom dina musikaliska fÀrdigheter, men genom att göra det utvecklar du ocksÄ din sociala sida och dina förmÄgor att lÀra kÀnna nya personer. NÄgot som Àr alltid viktigt i livet Àr att kunna anpassa sig till nya situationer, och det Àr nÄgot som Superprof ger dig genom att ha möjligheten att skapa en stark relation med en lÀrare. 

 

Genom att spela ett instrument sÄsom gitarr ger du dig sjÀlv ocksÄ möjlighet att komma i kontakt med flera personer som Àr musikinriktade! Till exempel genom att anvÀnda StudiefrÀmjandets tips kan man skapa en studiecirkel med andra musiker som Àr intresserade av samma genre som du sjÀlv Àr! Detta kan man göra för att komplettera sina privata studier, eller om man vill eventuellt skapa ett band tillsammans för framtida framtrÀdanden. 

 

Å andra sidan sĂ„ har du kanske till och med valt att köra privata lektioner för att det kĂ€nns inte direkt bekvĂ€mt för dig att gĂ„ till en fullproppad klass med folk för att kunna lĂ€ra dig den hĂ€r nya fĂ€rdigheten! DĂ„ Ă€r Superprof Ă„terigen rĂ€tt val för dig eftersom det blir bara du och en annan person som du vĂ€ljer helt fritt som kĂ€nns absolut bĂ€st för dig, och pĂ„ dina villkor. 

FAQ

🎾 Var nĂ„gonstans i Stockholm kan du hitta en privat gitarrlĂ€rare?

Vill du lÀra dig spela gitarr?

 

Det finns för nÀrvarande 22 gitarrlÀrare tillgÀngliga att ge lektioner i Stockholm och i nÀromrÄdet. 

 

Med vÄr meddelandetjÀnst kan du kontakta gitarrinstruktörer som Àr registrerade pÄ vÄr plattform.

 

NÀr din lektionsförfrÄgan har godkÀnts kan du starta din första gitarrlektionen med din valda gitarrlÀrare. 

 

Klicka hÀr för att se annonser för gitarrlÀrare.

đŸ‘šđŸŒâ€âš–ïž Hur mĂ„nga gitarrinstruktörer finns tillgĂ€ngliga att ge privatlektioner i Stockholm ?

Just nu finns det 22 gitarrlÀrare som erbjuder lektionstimmar inom gitarr  i Stockholm och nÀromrÄdet. 

 

För att hitta en privatlÀrare som passar dig kan du söka efter "gitarr" i vÄr sökmotor. GitarrlÀrarna pÄ vÄr sida erbjuder olika typer av gitarrspel, t.ex:  elektrisk, akustisk, och bas.

 

VÀlj lektion i Stockholm frÄn vÄrt urval av 22 tillgÀngliga gitarrlÀrare.

đŸ’» Hur kan jag ta lektioner online?

PÄ Superprof kan du lÀra dig gitarr online med en privatlÀrare. Oavsett om du Àr en nybörjare, eller om du vill förbÀttra dina gitarrkunskaper, sÄ kan vÄra handledare hjÀlpa dig.

 

MÄnga av vÄra gitarrlÀrare erbjuder ocksÄ privatlektioner. Cirka 80% av de privata handledarna pÄ Superprof kan ge lektioner online, och de flesta av dem ger sin första lektion gratis!

 

För att hitta tillgÀngliga privatlÀrare ange bara dina Àmneskriterier i sökmotorn och vÀlj webbkamerafiltret för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser i önskat Àmne.

 

Onlinekurser online ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner sÄ att de passar ditt schema, dessutom Àr onlinelektioner Àr ofta billigare eftersom lÀraren inte behöver resa.

 

Hitta en gitarrlÀrare online!

💾 Hur mycket kostar det att anlita en gitarrlĂ€rare per timme i Stockholm?

Genomsnittspriset pÄ en gitarrkurs per timme i Stockholm Àr 287kr.

 

Timpriset varierar beroende pÄ olika faktorer:

 

  • gitarrlĂ€rarens erfarenhet 
  • vilken plats lektionen hĂ„lls (online eller hemma hos lĂ€raren/eleven)
  • vilken typ av gitarr du vill lĂ€ra sig (jazz, bass, elektrisk eller aukustisk)
  • hur ofta du vill ha lektioner och hur lĂ€nge 
  • mĂ„let för din undervisning 

97% av alla vÄra gitarrlÀrare ger första kursen gratis.

 

Kolla in priserna i din stad

🔊 Vilken utrustning bör du skaffa för att börja spela gitarr?

Det första du behöver, Àr uppenbarligen, en gitarr. NÄgra av bÀst ansedda gitarrmÀrkena Àr; Ibanez, PRS , Fender och Washburn .

 

Pris för en gitarr kan ibland avskrÀcka nya gitarrister.

 

Om sÄ Àr fallet kanske du vill hyra en gitarr som du kan anvÀnda tills du Àr redo att köpa din egen gitarr. 

 

Beroende pÄ vilken typ av gitarr du vill spela, du kanske ocksÄ fÄ dig:

 

  • En förstĂ€rkare
  • En ljudkabel
  • Ett gitarrem
  • En effektpedal

 

Viss gitarrutrustning krÀvs inte för att du ska lÀra dig spela gitarr. Tveka inte att be gitarrlÀrare om vÀgledning angÄende vilka tillbehör du ska köpa för att spela just den typ av stil som du gillar.

 

Hitta din lÀrare frÄn vÄrt urval av mer Àn 22 gitarrlÀrare .

🙏 Varför inte prova gitarrlektioner i Stockholm?

Gitarr Àr ett praktiskt instrument som inte Àr sÄ svÄrt att ha med sig. Detta Àr kanske en av anledningarna till att gitarrlektioner Àr sÄ populÀra! 

 

Med hjÀlp av en handledare i gitarr kan du som elev förbÀttra sina gitarrkunskaper och uppnÄ den nivÄ du önskar.

 

Alla gitarrlektioner med en erfaren lÀrare ger dig möjlighet att lÀra dig olika musikbegrepp, enkelt och effektivt.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner hemifrÄn eller ta online-kurser, vÀlj din privata handledare och boka dina kurs idag.