Utmärkt
recensioner på

Hitta en språklärare i koreanska

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare i koreanska har ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 6 recensioner.

249 kr/h

Bra priser: 94% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 249 kr/h

7 h

Snabb respons - våra språklärare svarar vanligtvis inom 7h.

Att lära sig koreanska har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Koreanska

När läraren är tillgänglig får du tillgång till hens kontaktinformation. Börja organisera kursens upplägg tillsammans!

3. Lär dig nya saker om Koreanska.

Elevpasset ger dig tillgång till alla Superprofs privatlärare inom alla ämnen. Lär dig något nytt och upptäck en värld full av nya möjligheter!

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i koreanska?

Genomsnittspriset för en kurs i koreanska är 249 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som: 

  • Privatlärarens erfarenhet som lärare och inom koreanska
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på geografisk plats
  • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Koreanska?

Koreanska med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Kan jag lära mig koreanska online?

Majoriteten av våra lärare i koreanska erbjuder kurser inom


Koreanskalektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Koreanska  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i koreanska?

16 privatlärare i koreanska erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 16 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i koreanska?

Bland 6 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig koreanska?

Du har många talangfulla lärare i koreanska att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Låt en handledare hjälpa dig att utveckla dina kunskaper med en koreanska språkkurs

Hitta en privatlärare i koreanska

Vill du lära dig koreanska? Perfekt, då har du kommit rätt! Privatlektioner är alltid en säker investering, särskilt när det gäller ett så nischat språk som koreanska. Hos oss på Superprof hittar du språkkurser i koreanska för alla nivåer. Nedan berättar vi mer om det koreanska språket så att du vet vad som väntar dig. Ta sedan en titt på Superprof för att lära känna lärarna nära dig!

Fördelar med att kunna koreanska

De flesta av oss väljer att studera språk som vi har en koppling till. Kanske har du släktingar i Korea eller drömmer om ett utbytesår i Seoul? Är du ett stort fan av Kpop eller det koreanska köket? Det finns många anledningar att lära sig koreanska. Visste du att över 75 miljoner människor talar koreanska? Det är faktiskt världens 18:e mest använda språk. Om du reser till Korea i jobbsammanhang bör du lära dig lite koreanska - det är ett tecken på respekt som dina affärspartners kommer uppskatta.

Samma sak rekommenderas för dig som vill semestra i Sydkorea. Grundläggande kunskaper i koreanska gör det lättare för dig att komma i kontakt med lokalbefolkningen. Vore det inte spännande att utforska alla unika platser utanför de klassiska turistområdena? Det blir betydligt enklare om du kan lite koreanska! En annan stor fördel med att lära sig sig koreanska är att det är ett ganska ovanligt språkval. Det kommer med andra ord bli en fantastiskt merit i ditt CV.

Är koreanska svårt?

Är du orolig för att utmaningen ska bli alltför stor med tanke på skriftsystemet? Stressa inte! Hangul, som består av 24 tecken (14 konsonanter och 10 vokaler) är relativt lätt att lära sig. Det är värt att lägga lite tid på att lära sig skriva och läsa tidigt, då blir resten av dina språkstudier betydligt enklare. Koreanska är även ganska lätt att uttala.

Visst, det är ett isolerat språk, vilket innebär att det inte liknar något annat, men det betyder inte att det är extra svårt. Det finns inga gutturala ljud i det koreanska språket. Gutturala ljud är konsonantljud som skapas långt bak i munhålan. Dessa förekommer bland annat i arabiska och hebreiska. Koreanska är dessutom inget tonspråk. Många andra asiatiska språk (t.ex kinesiska) är svåra att både uttala och förstå eftersom ord får olika betydelse beroende på tonhöjden. Koreansk grammatik är heller inte särskilt komplicerat - i iallafall inte inledningsvis!

Var kan jag ta lektioner i koreanska?

Det finns många lärare i koreanska runtom landet, men frågan är bara var man hittar dem? Du kan ta kurser i koreanska på flera svenska universitet, exempelvis Stockholms universitet. Det finns även mängder av privata språkskolor som erbjuder koreanska lektioner. Ta en titt på sajter som Studentum för att hitta kurser nära dig. Om du föredrar privatundervisning är Superprof plattformen för dig. Vi har samlat Sveriges bästa privatlärare i koreanska på ett och samma ställe så att du enkelt och smidigt kan hitta din favorit. Våra lärare finns över hela landet och kan dessutom undervisa via nätet.

Kan man lära sig koreanska på egen hand?

Ingenting är omöjligt! Om du vill lära dig koreanska på egen hand finns det mycket du kan göra. Det bästa är så klart att spendera tid i Sydkorea. Om det inte är ett alternativ rekommenderar vi att du börjar med språkappar som Babbel eller Duolingo. Där kan du bekanta dig med alfabetet, göra grammatikövningar, utöka ditt ordförråd och jobba på uttal och hörförståelse. Du kan ställa in appen så att du får en påminnelse varje dag. Öva hellre kortare stunder dagligen än 3 timmar en gång i veckan.

När du kommit en bit på väg kan du börja lyssna på koreansk musik och titta på koreanska filmer och serier. Det finns ett stort utbud på Netflix och andra streamingtjänster. Om möjligt, hitta en språkpartner som du kan öva med. Då kommer du att göra snabba framsteg, vi lovar! Kom ihåg att det tar lång tid att lära sig ett nytt språk. Om du inte har en lärare vid din sida finns det en risk att du ger upp när motgångarna blir för stora.

Hitta en koreanska kurs

Oavsett hur och var du studerar koreanska kan det vara smart att testa privatundervisning. En privatlärare i koreanska ser till att du gör snabba framsteg och kan dessutom hjälpa dig med läxor och skolarbeten. Privatundervisning är väldigt effektivt eftersom lektionerna skräddarsys efter din nivå och dina önskemål. Du kan dessutom handplocka din drömlärare. Använd Superprofs sökfunktionen för att hitta lärare nära dig. Du kan även ta lektioner via nätet med lärare från hela världen. Läs igenom alla profiler och boka sedan en gratis provlektion med din favorit! Ha så kul och lycka till med din koreanska språkkurs!

Vad vill du lära dig?