Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

VÄrt urval av lÀrare
inom LÀxhjÀlp i Göteborg

183 kr/h

FrÄn bÀsta priser: 100% av lÀrare erbjuder första kursen gratis och genomsnittspriset Àr 183 kr / timme

0 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 0 timmar

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din kurs i LÀxhjÀlp

Kommunicera med din lÀrare, förklara vad du letar efter och diskutera olika möjligheter. Planera din första klass tillsammans.

3. Ett nytt Àventyr

Elevpasset (mÄnadsabonnemang) ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare. UpptÀck och engagera dig i nya Àmnen. TrÀffa underbara lÀrare i Göteborg.

FAQ

💰Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lektioner i LĂ€xhjĂ€lp ?

Det genomsnittliga priset pÄ lektioner pÄ lektioner i LÀxhjÀlp Àr 183 kr. 

 

Priset varierar pga olika faktorer: 

 

 • Din lĂ€rares erfarenhet
 • Lektionernas placering: hemma, med lĂ€raren eller online
 • Lektionernas varaktighet och regelbundenhet

 

97% av vÄra lÀrare erbjuder första kursen gratis.

 

Hitta en lÀrare nÀra dig.

🎯 Varför ska du ta lektioner i LĂ€xhjĂ€lp ?

Med hjÀlp av en lÀrare i LÀxhjÀlp du kan bli bra pÄ LÀxhjÀlp .

 

VÄra privatlÀrare delar sin expertis sÄ att du kan göra alla Àmnen till ditt eget.

 

En kursförfrÄgan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lÀrarna pÄ vÄr webbplats och samrÄda med dem om dina lektioner.

 

Hitta din perfekta lÀrare idag.

đŸ’» Kan man lĂ€ra sig LĂ€xhjĂ€lp online?

Majoriteten av vÄra lÀrare i LÀxhjÀlp erbjuder deras kurs online.

 

För att söka efter en lÀrare i LÀxhjÀlp anvÀnd "webbkamera"-filtret i vÄr sökmotor. NÀr detta Àr gjort hittar du en översikt över lÀrare som erbjuder undervisning i LÀxhjÀlp via webcam.

🎓 Hur mĂ„nga handledare ger lektioner i LĂ€xhjĂ€lp ?

Det finns för nÀrvarande 3 lÀrare tillgÀngliga inom LÀxhjÀlp som erbjuder kurser.

 

Du kan se de olika lÀrarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒ Hur betygsĂ€tts vĂ„ra lĂ€rare i LĂ€xhjĂ€lp ?

MÀtt över ett antal  gav vÄra elever ett medelbetyg pÄ av 5.

 

Om du har nÄgra frÄgor eller stöter pÄ nÄgot Àr vÄr kundtjÀnst redo att hjÀlpa dig.

 

Du kan se anvÀndarrecensionerna genom denna sidan.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

Hitta den bÀsta lÀxhjÀlpen i Göteborg

HÀr i Göteborg har vi flera högt vÀrderade högskolor sÄsom Chalmers Tekniska Högskola, Nordic School of Public Health och Göteborgs Högskola. Kanske gÄr du redan pÄ en av dessa skolor, kÀnner nÄgon som studerar eller tillochmed nÄgon som tagit examen dÀrifrÄn. De som gÄr pÄ en högskola som dessa vet hur mycket skolmaterial och lÀxor man tvingas ta med sig hem, nÄgot som kan lÀgga en otrolig vikt över en persons liv. Speciellt om lÀxorna blir allt fler kan det kÀnnas Ànnu jobbigare att ta tag i saker och ting för att Àntligen bli av med dem.

Men inte Àr det bara högskolor som ger ut lÀxor, nÀstan kanske tvÀrtom Àr det faktiskt sÄ att man fÄr mest lÀxor i grundskolan och gymnasiet. PÄ högskolan studerar man ofta ett eller tvÄ Àmnen / kurser i taget vilket betyder att man ofta kan fokusera pÄ en sak i sÀnder istÀllet för att bli bombad med massor av lÀxor i flera olika Àmnen. Detta Àr en av de jobbigaste bitarna med gymnasiet och grundskolan; att man ofta blir övervÀldigad med lÀxor frÄn flera olika Àmnen samtidigt. Ofta kan detta ocksÄ bero pÄ att lÀrarna inte kommunicerar med varandra utan bara frÀmst ser sitt egna Àmne som viktigast och dÀrmed kan eleverna fÄ alldeles för mycket lÀxor pÄ en och samma gÄng. 

Lektionens betydelse

Vi alla vet hur viktigt det Àr att vara i skolan, men allt fler kÀnner att lektionerna i skolan inte ger sÄ mycket. Det finns mÄnga olika anledningar till att man upplever att en lektion skulle vara bortslösad eller ineffektiv tid. En av de frÀmsta anledningar som tas upp till varför man anser att obligatoriska lektioner kÀnns ineffektiva Àr just att alla mÀnniskor lÀr sig pÄ olika sÀtt och vis. För vissa mÀnniskor passar det bÀst att lÀra sig genom en systematiskt sjÀlvstÀndigt process, för andra Àr det absolut bÀsta inlÀmningstillfÀllet ett gott samtal kring Àmnet med sina kurskamrater. Det finns tusentals olika sÀtt att lÀra sig nÄgot nytt pÄ, det talas ofta om att alla mÀnniskor Àr olika men Àr detta verkligen nÄgot som skolan anpassar sig efter? Svaret pÄ denna frÄga Àr i de flesta fall faktiskt nej. Men varför Àr det sÄ? Anledningen till detta Àr inte att lÀrarna stÄr fast vid gamla utbildningsmetoder eller att nÄgon har tvingat dem till detta, utan den frÀmsta anledningen till att skolans lektioner ofta kÀnns opersonliga eller i alla fall inte anpassade för elevernas behov Àr att det ofta Àr för mÄnga elever i varje klass. Ta högskolan som ett exempel dÀr det ofta rör sig om upp till 160 personer som alla samtidigt tar en kurs, dÄ har lÀraren inte den minsta möjlighet till att anpassa lektionen eller förelÀsningen efter en enskild elevs behov.

Men nog om alla dessa problem, vad innebÀr dÄ detta i praktiken? Jo för mÄnga elever som studerar pÄ högskolan, grundskolan eller gymnasiet betyder detta att man lÀtt hamnar bakom i skolan. I samband av att man hamnar bakom i Àmnet eller kursens takt behöver man pÄ olika sÀtt ta igen det man missat eller ligger bakom. Denna tid Àr inte nÄgot som erbjuds i skolan utan det Àr nÄgot man behöver ta ansvar för sjÀlv pÄ fritiden. Man behöver helt enkelt ta med sig skolan hem i form av lÀxor. Detta gör att man kan hamna Ànnu mer bakom i skolan, detta resulterar i sin tur att man behöver ta med sig Ànnu mer lÀxor hem. Som du förstÄr rör det sig om en sÄ kallad ond cirkel.

VÀnd den dÄliga trenden med hjÀlp av lÀxhjÀlp

MÄnga kÀnner sÀkert igen sig i att sitta fast i denna situation, inte nog med att man redan befinner sig i en tuff situation utan det blir dessutom lÀtt Ànnu vÀrre. SÄ mÄnga kÀnner att man mÄste göra nÄgot Ät saken, men frÄgan Àr hur? En av de bÀsta sÀtten att vÀnda denna trend Àr att ta hjÀlp av en helt personlig lÀrare för lÀxhjÀlp. Varför behöva lÀgga sÄ pass mycket onödig och extra energi nÀr du kan ta hjÀlp frÄn din helt egna personliga lÀrare. Det finns faktiskt en anledning till att lÀrare existerar, om lÀraren frÄn din skola inte klarar av att anpassa undervisningen för dig kan du helt enkelt anlita din egna!

Vad finns det för fördelar med en privatlÀrare?

Det finns massor av fördelar till varför man skulle vilja ha en privatlÀrare, hÀr kommer nÄgra exempel:

 • Effektivare inlĂ€rning
 • Roligare lektioner
 • Mer tid till annat
 • Mer kunskap!
 • NĂ„ en mer avancerad nivĂ„
 • FĂ„ nya perspektiv
 • FĂ„ högre betyg
 • En mer personlig undervisning
 • Anpassad studietakt

Som du förstÄr finns det massor av bra anledningar till varför man ska anlita en personlig privatlÀrare. Vad menas dÄ med att det skulle vara en mer effektiv inlÀrning? Som vi var inne pÄ innan sÄ Àr dagens skola inte anpassad till vad varje unik elev behöver för att lÀra sig pÄ bÀsta sÀtt, och vad var anledningen till detta? Jo att det Àr alldeles för mÄnga elever i varje klass! SÄ hur löser vi det? Vi löser ju sjÀlvklart detta med en privatlÀrare, en egen lÀrare kommer att kunna förstÄ hur du lÀr dig pÄ bÀsta sÀtt och sedan anpassa undervisningen efter det. Tack vare detta kommer du inte bara fÄ mer tid till annat kul utan du kommer fÄ mer kunskap, roligare lektioner och högre betyg. Vem vet, du kanske till och med hittar en ny kÀrlek för ett Àmne du aldrig tidigare hade trott du skulle gilla. 

Hur hittar man en personlig lÀxhjÀlp i Göteborg?

Efter att du Ă€ntligen bestĂ€mt dig för att anlita en personlig lĂ€rare för lĂ€xhjĂ€lp hĂ€r i Göteborg Ă€r bara frĂ„gan: hur? TyvĂ€rr kan det vara sĂ„ att du upptĂ€cker att denna process kan vara lite komplicerad
 MĂ„nga vĂ€ljer att lĂ€gga ut en annons i tidningen, facebook eller nĂ„gon annan social media. Problemet med detta Ă€r dock att det finns ett begrĂ€nsat antal lĂ€rare du kan hitta hĂ€r, dessutom om du vĂ€l hittar nĂ„gon hur vet du att detta Ă€r en kompetent och duktig lĂ€rare som passar dig? 

Som tur Àr finns det faktiskt en lösning till detta problem du stÄr inför, det finns en platform som har Àgnat hela sin existens efter att sammanföra de som vill lÀra med de som vill lÀra ut! Denna plattform heter Superprof och dess mÄl Àr att göra denna process av att hitta en lÀrare sÄ lÀtt som det bara gÄr. Processen ser otroligt lÀtt ut, allt du behöver göra Àr att gÄ in pÄ Superprofs hemsida och skriva in vilket Àmne du behöver hjÀlp i samt vart du befinner dig. Du kommer sedan att presenteras av mÄnga olika lÀrare som alla stÄr redo för att hjÀlpa dig med det du behöver.

Du kan efter denna sökning sortera efter det pris som passar dig. Efter att du hittat en lÀrare som lÄter bra kan du gÄ in pÄ dennes profil hÀr pÄ Superprof, dÀr kan du lÀsa om lÀrarens tidigare erfarenhet, kompetens, tidigare recensioner, metodik och mycket mer. För att sÀkerstÀlla att lÀraren faktiskt besitter de kunskaper som hen pÄstÄr gÄr Superprof Àven in och kontrollerar sÄ att den utbildning som lÀraren pÄstÄr att hen har stÀmmer. Detta Àr perfekt för att bilda en uppfattning av hur en lÀrare Àr innan man ens behöver kontakta den. Om du fortfarande kÀnner dig osÀker sÄ lÄt mig berÀtta för dig om en otrolig funktion som erbjuds till dig som anvÀnder Superprof: de allra flesta lÀrarna erbjuder faktiskt den första lektioner gratis, detta Àr för att sÀkerstÀlla att du kÀnner dig trygg och nöjd med lÀraren innan du behöver betala. 

Som du sÀkerligen nu förstÄr finns det egentligen inga nackdelar med att anvÀnda sig av Superprof, tvÀrtom fördelarna Àr oÀndliga. SÄ ta del av alla dessa fördelar redan idag och börja din resa mot ny fantastisk kunskap. 

Vad vill du lÀra dig?