Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Hitta våra ambitiösa studiecoacher, läxhjälpare och matematiklärare i Borås

Se fler lärare

233 kr/h

Bra pris: 95% av våra privatlärare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en mattelektion är 233kr/h.

3 h

Snabba experter - Våra mattelärare svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din mattekurs och påbörja ditt nya äventyr

Kontakta din nya lärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts 🙌

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Hur mycket kostar för en mattekurs per timme i Borås eller i närheten?

Genomsnittspriset på en timmes läxhjälp i matematik i Borås är 233kr.

 

Priset för en privatlärare i matte varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Läxhjälparens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via Skype eller hemma hos eleven)
  • Hur ofta du vill ha kurs och hur länge lektionen varar
  • Objektivet för din undervisning

97% av alla våra instruktörer ger första kurstimmen gratis.

 

Kolla in kostnaderna för våra handledare inom matematik i din närhet.

👨🏼‍⚖️ Hur många privatlärare finns tillgänliga i Borås för att ge studiehjälp i matte?

26 privatlärare i matte finns tillgängliga för att ge kurs i matte i Borås och i närområdet.

 

Välj din lärare i Borås från wrr utval av 26 tillgängliga mattelärare.

💻 Hur kan jag ta privat matematikkundervisning online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför mattetentamen, kämpar med matte eller bare önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Mange av våre mattelärare erbjuder privatundervisning. Rundt 80% av privatlärarna på Superprof ger matematikkurser via Skype, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i søkemotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt betyg har studenter gett till privatlärare i matematik i Borås?

Eleverna recenserar sina mattelärare med ett genomsnitt på av fem från ett utval av utvärderingar.

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (över telefon eller e-mail från mandag - fredag) om du skulle ha några frågor om din undervisning.

 

👴🏼 Varför inte utforska en privatundervisning i matte i Borås?

Matematik är för många ett av de mest utmanande ämnena under livet. Flera barn kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är matematikhjälp blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  matematiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattelektioner med en erfaren läxhjälpare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta extra undervisning i matte för att lära dig om matematiska koncept med en kvalificeradstudiecoach. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare i matematik och boka din första kurs hemifrån eller online.

 

En meddelandetjänst är på plats så att du kan utväxla med din vägledare för att planlägga mattelektionen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nätet

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 26 matematiklärare i Borås.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Bli proffs på matematik - ta en mattekurs med en privatlärare nära dig!

Privatlektioner i Borås

Att ta privatlektioner i matematik bli allt vanligare, och inte undra på det, tusentals studenter i Borås kämpar med matten, så varför lida i tystnad? Självplågeriets tid är förbi, att ensam försöka förstå komplicerade matematiska begrepp tjänar ingenting till. Med en privatlärare kan du få pedagogiska förklaringar och lektioner anpassade efter dina styrkor och svagheter. Gör som så många andra i Borås - ta en genväg och slipp huvudvärken!

Varför är matematik så svårt?

Matematik anses vara ett av de svåraste ämnena i skolan. Varför vissa förstår logiken direkt medan andra aldrig känner dig bekväma, beror på en rad faktorer. Nedan går vi igenom de vanligaste orsakerna till varför många kämpar med matten och hur man tar sig ur den onda spiralen. 

1) Koncentrationen

I matematik är det sällan svaret som är intressant - det är vägen dit som är det viktiga. Vägen till svaret kan dessvärre vara krokig, så det är lätt hänt att man tappar fokus och missar viktiga steg i problemlösningsprocessen. Detta gör att man sen inte kan återskapa lösningen på egen hand. Att behålla koncentrationen genom alla steg är svårt och definitivt en stor orsak till att många elever får långsiktiga problem med matematiken.

2) Du deltar, men du förstår inte

Eftersom vi hela tiden upprepar beräkningar och formler, lär vi oss hur de ska ställas upp, men förstår inte alltid innebörden. Många verkar tro att matematik handlar om att lära sig saker utantill, men ingenting kommer fastna om du inte förstår på riktigt. Faktum är att alla elever lär sig på olika sätt, och det kan vara svårt att omfatta varje elevs unika inlärningsstil i ett klassrum. Det är där individuell handledning verkligen kan göra skillnad. Det finns tyvärr ingen snabb och enkel lösning för att lära sig matematik, det krävs mycket övning och tålamod - men vi lovar att det kommer vara värt det.

3) "När kommer jag någonsin att använda det här?"

Denna replik är en klassiker som dagligen muttras runtom i Borås lektionssalar. Repliken ger uttryck för elevernas frustration och oförmåga att se en koppling mellan matematiken och det verkliga livet. Matematik är naturligtvis väldigt hjälpsamt, så jo, du kommer garanterat få användning för matematik - men om du som elev inte får klarhet i hur och när, är det inte konstigt att du tappar intresset.

4) Läraren räcker inte till

Det är svårt för en lärare att hjälpa 30 elever samtidigt. Tid är en mycket begränsad resurs för lärare. De undervisar, planerar lektioner och betygsätter uppgifter och prov. Att ge varje enskild elev det stöd de behöver är sällan möjligt, speciellt om en elev ligger långt efter. Om läraren utgår efter den svagaste eleven betyder det att de starkaste tvingas lägga sig på en lägre nivå och bromsa sin egen utveckling. 

Hitta en privatlärare i Borås

Tanken på att ta hjälp av någon utomstående (som en privatlärare), kan känns tung i början, men ju snabbare man tar ansvar för sina kunskapsluckor, desto snabbare kommer man i kapp. Matematiken blir ju dessutom bara svårare och svårare , så skjut inte upp det oundvikliga - du kommer snabbt upptäcka att du oroat dig i onödan. En privatlärare kan ge dig hjälpen du behöver, och vem vet, kanske behöver du bara ett par lektioner innan det släpper? 

Med allt fler matematiklärare på Superprofs plattform i Borås kommer du inte ha några problem att hitta den rätta för dig. På Superprof finns både privatlärare med lång erfarenhet av matematikundervisning, och nyare privatlärare som fortfarande själva är studenter. Det breda utbudet är en av Superprofs styrkor - du kommer lätt kunna handplocka den som bäst passar dina behov. 

När du väljer en privatlärare i Borås är det viktigt att fundera på vad du vill få ut av kursen. Eftersom många lärare har sitt expertområde kan du passa på att välja en privatlärare som är proffs på precis det du vill förbättra.

Om du däremot “bara” behöver hjälp med läxor och att förstå grundläggande matematik är det viktigare att välja någon som är pedagogisk och vars sällskap du trivs i - personkemi är ofta viktigare än tidigare meriter.

Fördelar med privatlektioner i matematik

Fördelarna med att ta privatlektioner i Borås är många, men en av de största är att en privatlärare kan lära dig att tycka om matematik. Man gillar ofta ämnen som man är bra på (och tvärtom), och vore livet inte betydligt enklare om man gillade matematik? Med tanke på det enorma användningsområdet vore det i alla fall praktiskt om man kände sig bekväm. Med en privatlärare kan du ställa dina frågor i lugn och ro utan att känna dig dum vilket hjälper dig att utvecklas snabbare. Frihetskänslan som uppstår när man äntligen förstått ett nytt begrepp är oslagbar.

Att få höga betyg i matematik är inte alltid målet med privatlektioner, men kom ihåg att du måste ha godkänt i matematik för att söka vidare till universitet och högskolor. Även om du inte funderar på att plugga vidare just nu, vore det väl tråkigt om det inte ens var en möjlighet i framtiden? För dig som redan nu går en universitetsutbildning (och där matematik står på schemat), kan privatundervisning bli avgörande för hur du klarar resten av utbildningen. Se till att inte hamna efter - ta hjälp så fort det blir kämpigt!

Våra privatlärare är väldigt flexibla vad gäller tid och plats. Du kan själv välja om du vill att läraren kommer hem till dig, eller om ni ska träffas någon annanstans. Du kan även ta lektioner när det passar dig. Behöver du endast hjälp en gång varannan veckan? Eller vill du ta en intensivkurs under tre månader med flera lektionstillfällen i veckan? Med en privatlärare på Superprof är det du som bestämmer!

Om du är osäker på vad du behöver hjälp med, kan du alltid boka en lektion för att diskutera saken med en privatlärare. Det är lättare för någon med erfarenhet att identifiera dina styrkor och svagheter. En utbildad lärare kan ofta se var problemet ligger och hjälpa dig i rätt riktning. En stor fördel med Superprof är att våra mattelärare i Borås ofta bjuder på den första lektionen. Du förlorar alltså ingenting alls på att utforska dina alternativ!

Nu när du vet hur enkelt det är att hitta en matematiklärare i Borås finns det väl ingen anledning att tveka? Boka en första lektion idag och se hur det känns!

Vad vill du lära dig?