Utmärkt
recensioner på

Våra tillgängliga privatlärare i matematik i Kristianstad

Se fler lärare

5.0 /5

Våra privatlärare i matte har ett snittbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 1 recensioner.

194 kr/h

Bra pris: 95% av våra mattelärare i Kristianstad erbjuder första tillfället gratis. Genomsnittspriset för privata mattelektioner är 194kr/h.

3 h

Snabba experter - Våra matterlärare privat svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att få privat mattehjälp

2. Organisera dina privata mattelektioner

Kontakta din mattelärare i Kristianstad och planera upplägget för undervisningen. Förklara

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸Hur mycket kostar en privat mattelärare i Kristianstad?

Våra mattelärare i Kristianstad tar i snitt 194 kr i timmen för sin undervisning.

 

Timpriset för privatlektioner i matte varierar på grund av olika faktorer:

  • Lärarens erfarenhet och utbildning
  • Var undervisningen sker (online eller hemma hos eleven)
  • Antalet lektioner du vill ha och hur länge lektionen varar
  • Målsättningen för din undervisning

97% av alla våra instruktörer erbjuder deras första lektion gratis.

 

Kolla in kostnaderna för våra privatlärare inom matematik i din närhet.

👨🏼‍⚖️ Hur många studiecoacher finns tillgängliga i Kristianstad för att ge lektioner i matte?

I Kristianstad och närområdet, är 25 privatlärare i matte tillgängliga för att ge undervisning.

 

Du kan kolla igenom lärarnas annonser och välja matematikläraren som passar dina behov.

 

För att hitta din privatlärare bläddra bland lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Hur kan jag ta lektioner i matte online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför mattetentamen, kämpar med matte eller bare önskar att förbättra dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattelärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser online, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har studenter gett till privatlärare i matematik i Kristianstad?

Från ett utval av 1 recensioner, gav eleverna deras lärare i matematik ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

 

Eleverna recenserar sina mattelärare med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 1 utvärderingar.

 

 

Om det skulle uppstå funderingar angående din kurs, finns vår kundservice tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-post samtliga vardagar).

 

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (via telefon eller e-post alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din kurs.

 

👴🏼 Varför borde du ta med extra matteundervisning i Kristianstad?

Matematik är för många ett av de mest utmanande ämnena under skolan. Flera barn kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är extraundervisning i matte blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  matematiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattetimmar med en kvalificerad studiehjälpare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta extra undervisning i matte för att lära dig om matematiska koncept med en duktigmentor. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en privatlärare och reservera din första kurs hemifrån eller online.

 

En meddelandetjänst är på plats så att du kan utväxla med din lärare för att planlägga mattelektionen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nätet

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 25 lärare i matte i Kristianstad.

Vill du lära dig matte i Kristianstad?

Välj bland vårt stora utbud av privatlärare som erbjuder mattehjälp

Se fler lärare Nu kör vi!

Gå från zero till hero med en privatlärare i matematik! 

Privatlektioner i matematik

Funderar du på om privatlektioner kan öka dina chanser att lyckas med matematiken?

Oavsett om du går i skolan och behöver hjälp inför en tenta, eller är en blivande matematiker med tusen frågor, kan en privatlärare hjälpa dig nå dina mål. I Kristianstad finns privatlärare för alla nivåer, från grundskola till universitet - kursplanen utgår alltid från din nivå och anpassas efter dina önskemål. 

Trots att du kanske är bra på matematik generellt, behöver det inte betyda att du är bra på all matematik - och det är verkligen inget att skämmas för. Matematik är ett komplicerat ämne, och de flesta experter väljer att specialisera sig på ett särskilt delämne. Även de absolut bästa matematikerna är mänskliga, och kan inte komma ihåg eller tillämpa allt de lärt sig genom åren. Matematik är dessutom en färskvara som måste underhållas.

En privatlärare i Kristianstad skulle kunna hjälpa dig att navigera bland siffrorna i matematikens djungel. Och vet du vad det bästa är? Hen är bara några klick bort! På Superprof har vi listat Kristianstads bästa privatlärare så att du enkelt och smidigt kan komma igång med mattelektionerna.

Delämnen i matematik

Matematik kan delas in i flera olika delämnen som sannolikhetsteori och statistik, aritmetik, geometri och algebra. Det vore mycket ambitiöst att ta sig an alla dessa på egen hand, förutsatt att du inte är ett matematiskt geni förstås! Oavsett om du verkligen kämpar, eller bara behöver en uppfräschning i vardagsmatematik, finns det ingen anledning att tveka - matematik är alltid bra att kunna och vi lovar dig att nöten blir betydligt enklare att knäcka med ett proffs vid din sida! 

Mattelektioner i skolan vs privatundervisning?

Är du en sån som räcker upp handen på matematiklektionen? En fördel med skolundervisning är att alla elever får ta del av svaren när någon i klassen ställer en fråga, Att ta lektioner i grupp kan på så vis vara hjälpsamt för blyga elever som inte vågar säga till när de inte förstår. Att däremot se hur resten av klassen gör snabba framsteg medan man själv fattar noll är däremot motsatsen till hjälpsamt. Stressen som uppkommer i samband med mattelektioner och prov är ett riktigt handikapp för många, och att jämföra sig med andra kan få förödande konsekvenser. Det blir inte bara svårare att lyckas med uppgifterna - stressen i sig kan göra så att du associerar matematiken med något obehagligt och därför tappar intresset helt. Ta det lugnt, att börja hata matte vore onödigt, du behöver matematik i ditt liv!

Om du försöker hålla samma tempo som resten av klassen är det viktigt att inte bygga upp för mycket press på dig själv. Tänk efter, du kanske är fantastisk på ett delämne (eller kanske på flera andra ämnen i skolan?), så varför känner du att du måste förstå precis allt på en gång? Matematik är ett väldigt abstrakt koncept för den som inte är matematiskt lagd. Det är viktigt att verkligen förstå grunderna, annars riskerar du att utveckla matteångest under resten av skoltiden.  Vore det inte skönt om någon bara kunde förklara allt i detalj, utan att döma, och utan att du behöver räcka upp handen inför en hel klass? Det fina med en privatlärare är att hen kan ta tillvara på dina styrkor och hjälpa dig förbättra de områden där du är svagare. Ibland är att som krävs lite extra stöd. 

Varför är det bra att kunna matematik?

Sanningen är att vi använder matematik hela tiden. Det är viktigt att notera hur många matematiska uträkningar vi faktiskt gör på en dag, från att vi vaknar på morgonen tills vi går och lägger oss på kvällen. 

Oavsett om man jobbar som kock, snickare, mekaniker, VD, läkare, ingenjör, vetenskapsman, musiker, konstnär eller är arbetslös, använder man matematik dagligen - vi tänker bara inte på det. Okej, vi påstår inte att dina vardagssysslor står och faller med komplexa formler - men även avancerade uträkningar är användbara i vardagen (i alla fall för de mattesnillen som vet hur man tillämpar dem).

För dig som tvivlar på att matematik verkligen är användbart, har vi bara en fråga: Använder du pengar i din vardag? I slutet av månaden måste du betala din hyra, försäkringar, matvaror och andra utgifter. Men hur blir det med den nya bilen? Kan du åka på semester? Och hur mycket pengar kan du spara den här månaden? För att hantera vår dagliga, månatliga eller årliga budget måste vi beräkna våra inkomster och utgifter. Det gör du med grundläggande matematik som addition, multiplikation, subtraktion, procentandelar och division.

Har du körkort? Nu för tiden kanske du glider runt i Kristianstad med GPS, men till och med bilkörning kräver matematik. För att komma fram i tid från punkt A till punkt B beräknar vi avstånd, tid och hastighet. 

Ett annat tillfälle där du tillämpar grundläggande matematiska begrepp är på mataffären eller shoppingrundan. Erbjudanden som "50% rabatt" och "köp tre betala för två" är vanliga. När du ställs inför olika erbjudanden, jämför du dem med varandra, uppskattar vikten och priset per enhet, beräknar vad den totala rabatten blir och väljer det erbjudande som är mest fördelaktigt. Det kan tyckas självklart, men för alla de svenska elever som knappt fick godkänt i matte A (och Kristianstad är inget undantag) kan ekvationer som dessa kännas riktigt tunga.

Det går inte att undvika vardagsmatematik om man vill leva ett vuxet och självständigt liv. Allt som händer runt omkring oss är på något sätt relaterat till matematik.

Läsa matematik i Kristianstad

Om du inte fick ett slutbetyg i matematik kan du läsa upp ditt betyg via Kristianstads kommun. Vuxenutbildningar finns både som schemalagda lektioner eller som distanskurs. Att läsa upp matematiken är en bra idé om du tror att du kommer vilja studera vidare. Universitet och högskolor kräver grundläggande behörighet (godkänt i svenska, matematik och engelska).

Om du just nu kämpar med matten på högstadiet, gymnasiet eller på en universitetsutbildning (kanske det naturvetenskapliga basåret på högskolan i Kristianstad?) kan du boosta dina matematikkunskaper med en privatlärare på Superprof. Att läsa matematik med en dedikerad privatlärare hjälper dig att avancera snabbare! När du jobbar med en privatlärare kan du dessutom välja vart lektionerna ska äga rum, och hur ofta ni ska ses. Ni kan träffas en gång i veckan i en park i Kristianstad, eller två gånger i veckan online - allt är upp till dig!

Hitta den perfekta privatläraren i matematik

Superprof har ett stort utbud av professionella mattelärare. Alla privatlärare har dock inte samma bakgrund och erfarenhet. Vissa kanske är utbildade mattelärare på universitetsnivå, medan andra fortfarande är matematikstudenter. Det breda utbudet är bra eftersom du alltid kan hitta en lärare som passar dig och dina behov. Priset varierar beroende på lärarens erfarenhet och på din nivå. Kanske behöver du inte en utbildad mattelärare? Om det är gymnasiematte du behöver hjälp med kanske det räcker med en student? Ibland kan det kännas bekvämare att ta lektioner med någon i sin egen ålder - och de privatlärare som fortfarande själva är studenter tenderar dessutom att vara billigare. 

De flesta lärare bjuder på den första lektionen vilket innebär att du kan testa fler än en innan du bestämmer dig. Kanske vore det smart att jämföra en erfaren lärare med en matematikstudent och se vem som känns bäst? 

Oavsett om du bara behöver hjälp med läxorna, eller vill bli riktigt vass på ett delämne kan du räkna med att en privatlärare hjälper dig nå dina mål. I Kristianstad är ingenting omöjligt, lärarna på Superprof är redo för alla dina frågor och ser fram emot att dela sina kunskaper med dig!

Vad vill du lära dig?