Utmärkt
recensioner på

Våra tillgängliga privatlärare i matematik i Helsingborg

Se fler lärare

5.0 /5

Våra privatlärare i matte har ett snittbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 11 recensioner.

220 kr/h

Bra pris: 95% av våra mattelärare i Helsingborg erbjuder första tillfället gratis. Genomsnittspriset för privata mattelektioner är 220kr/h.

5 h

Snabba experter - Våra matterlärare privat svarar vanligtvis inom 5h.

Det har aldrig varit enklare att få privat mattehjälp

2. Organisera dina privata mattelektioner

Kontakta din mattelärare i Helsingborg och planera upplägget för undervisningen. Förklara

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸Hur mycket kostar en privat mattelärare i Helsingborg?

I genomsnitt behöver du betala 220 kr/h för privatlektioner i matematik i Helsingborg.

 

Timpriset för privatlektioner i matte beror på olika faktorer:

 • Lärarens erfarenhet och utbildning
 • Var undervisningen sker (online eller hos eleven eller läraren)
 • Hur ofta du vill ha lektion och varaktigheten på er kurs
 • Målsättningen för din undervisning

97% av alla våra mattelärare ger deras första mattelektion gratis.

 

Kolla in kostnaderna för våra privatlärare inom matematik i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hur många matematiklärare finns tillgängliga i Helsingborg för att ge matteundervisning?

63 privatlärare i matte finns tillgängliga för att ge mattekurs i Helsingborg och i närområdet.

 

Du kan bläddra bland lärarnas annonser och välja matteläraren som passar dina behov.

 

För att hitta din privatlärare bläddra bland lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Kan du ta läxhjälp i matematik online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför matematiktenta, kämpar med matte eller bare önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattelärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser via Skype, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta vägledare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt betyg har elever gett till matematiklärare i Helsingborg?

Från ett utval av 11 utvärderingar, gav studenterna deras studiecoach i matematik ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

 

Eleverna recenserar sina matematiklärare med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 11 omdömen.

 

 

Om det skulle uppstå problem angående vår tjänst, finns vår kundservice tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-post från måndag - fredag).

 

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (via telefon eller e-mail från måndag - fredag) om du skulle ha några frågor om din undervisning.

 

👴🏼 Varför borde du sätta igång med undervisning i matematik i Helsingborg?

Matematik är för många ett av de svåraste ämnena under skolan. Flera elever kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är studiehjälp i matematik blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  privatlärare i matte lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattelektioner med en kompetent läxhjälpare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta privatlektioner för att lära dig om matematiska koncept med en erfarenprivatlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner från hemmet eller online, välj din coach och reservera din matematikkurs idag.

 

En meddelandetjänst är på plats så att du kan kommunicera med din lärare för att planlägga mattelektionen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nätet

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 63 lärare i matte i Helsingborg.

Vill du lära dig matte i Helsingborg?

Välj bland vårt stora utbud av privatlärare som erbjuder mattehjälp

Se fler lärare Nu kör vi!

Boosta dina matematikkunskaper med en privatlärare i Helsingborg!

Hitta en mattelärare i Helsingborg

Oavsett om behöver lite extrahjälp inför ett matteprov eller bara vill bli bättre på vardagsmatematik, finns det många fördelar med att skaffa en privatlärare. Medan Einstein inte verkade ha några större problem att utveckla sin formel för kvadratisk ömsesidighet kanske du fortfarande funderar på vad liggande stolen egentligen var bra för? 

På Superprof kan du få hjälp med matematiken närhelst det passar dig - vi har listat Helsingborgs bästa privatlärare som alla är redo att boosta dina mattekunskaper! Vad behöver du hjälp med? Vad är dina ambitioner? I Helsingborg finns det en lärare för alla, så ta fem minuter och kolla igenom de olika profilerna!

Matematiklektioner inför högskoleprovet

Utöver hjälp med gymnasiematten, är det många i Helsingborg som behöver extra stöd inför högskoleprovet. Hänger din drömutbildning på nästa högskoleprov? Vi känner med dig, matematiken är den tyngsta delen på högskoleprovet, men du behöver inte oroa dig. Högskoleprovet testar bara dina matematikkunskaper upp till matematik 1 (tidigare A). Du kommer alltså inte testas på något som du inte redan läst. Många tror att man inte kan plugga inför matematikdelen på högskoleprovet, men det stämmer inte. I Helsingborg kan du ta hjälp av appar eller kontakta en privatlärare på sajter som Superprof. En privatlärare i matematik kan hjälpa dig att friska upp minnet och öva på delar som du garanterat behöver inför högskoleprovet. Privatlärarna i Helsingborg är inte bara proffs på matematik, de är också vana att förklara logiken bakom beräkningar och formler så att du verkligen förstår - något som de flesta vanliga lärare inte har tid med. En privatlärare vet även vad som är extra viktigt att fokusera på inför högskoleprovet - vet du?

För att försäkra dig om att du har så goda chanser som möjligt, bör du ha koll på:

 • Ekvationer
 • Procent
 • Index
 • Bråk
 • Lägesmåtten median, medelvärde och typvärde
 • Geometri
 • Trianglar
 • Förhållanden
 • Potenser
 • Talföljder
 • Olikheter
 • Rörelse
 • Ordningar
 • Mängder
 • Sannolikhet

Varför är det viktigt med matematik?

Det är alltid bra att fördjupa sina matematikkunskaper - en privatlärare är inte bara tillgänglig för dig som siktar på en högre betyg eller en viss universitetsutbildning. Att behärska ovanstående punkter gynnar alla.

Har du tänkt på hur ofta du använder Matematik 1(A) i din vardag? 

När du får lön kollar du att timmarna stämmer, och att övertiden räknats in. När du ser hur mycket pengar du har kvar efter skatt betalar du räkningar, beräknar hur mycket du kan lägga på mat och nöjen samt vilken summa du kan lägga undan på sparkontot. Har du fonder och aktier? Matematikkunskaper hjälper dig att räkna ut avkastning, risker och vinstskatt.

Matematik är dessutom praktiskt när du vill ta ett lån, eller skaffa ett kreditkort. Hur mycket av det du betalar tillbaka består av ränta? Hur mycket kommer det att kosta i månaden totalt, och har du råd med det? Erbjuder en annan bank i Helsingborg ett mer fördelaktigt alternativ?

Om du någon gång renoverat hemma har du säkert mätt väggarna för att ta reda på hur många tapetrullar eller målarfärgsburkar du behöver för att täcka hela ytan. För att jämföra priset mellan två olika tapeter har du kanske beräknat längden gånger bredden för att se vilken tapet som är billigast. Innan du betalar har du garanterat gjort en uppskattning av den totala kostnaden, och på vägen hem försökt beräkna hur lång tid målningen kommer ta, med tanke på att grundfärgen måste hinna torka innan du påbörjar ditt andra lager färg. 

Kort sagt så finns det nästan oändligt många användningsområden i vardagen. Bakning, bilkörning - you name it!

Privatlektioner i Matematik

Siktar du lite högre än matematik 1? Kanske drömmer du om ett yrke som kräver mer avancerade matematikkunskaper? Med en privatlärare i Helsingborg kan du få hjälp med matematik på alla nivåer, oavsett om du vill ta lektioner för skojs skull eller om du har ett riktigt karriärsmål i sikte. Att ta privatlektioner i matematik är en utmärkt idé om du vill avancera snabbare. När du tar mattelektioner med en privatlärare i Helsingborg läggs 100% av lärarens uppmärksamhet på dig och dina behov. Med en privatlärare kan du passa på att ställa alla frågor du inte vågat ställa i skolan, och se till att du verkligen förstår innan ni går vidare. I skolan är det lätt hänt att man jämför sig med andra i klassen och inte vågar be om hjälp när man hamnar efter. När du tar privatlektioner får du själv välja vad ni ska arbeta med - och om du inte vet vad du vill, så kan din privatlärare utvärdera din nivå och föreslå uppgifter som tar dig i rätt riktning. 

Gillar du krävande lärare som ständigt utmanar dig med nya matematiska problem? Eller föredrar du en mysig lärare som gör matematiklektionerna roliga och får dig att slappna av? Med en privatlärare är det du som bestämmer - du kan uttrycka dina önskemål medan ni utvecklar er kursplan, eller helt enkelt välja en privatlärare som redan verkar passar profilen - allt är möjligt!

Hitta din drömlärare i Helsingborg

Att välja en privatlärare i matematik kan vara klurigt - inte för att det råder någon brist på härliga och kvalificerade lärare, tvärtom, i Helsingborg finns det hur många som helst!

Innan man bestämmer sig för en viss lärare kan det vara bra att läsa igenom tidigare elevers recensioner. Det är väldigt intressant att läsa vad andra fått ut av lektionerna och vad de tyckt om läraren. På Superprof får du ofta möjligheten att testa den första privatlektionen gratis vilket kan lindra eventuell beslutsångest. Om du vill kan du även testa fler än en lärare för att jämföra dem med varandra. 

Vissa lärare har flera års erfarenhet av matematikundervisning medan andra fortfarande är matematikstudenter. Erfarenhet kan ibland vara hjälpsamt eftersom utbildade lärare i högre utsträckning läst pedagogik - men med det sagt är det inte säkert att en oerfaren lärare är opedagogisk - personkemi räcker långt, så välj någon som du trivs med!

Vi på Superprof tycker att du gör helt rätt i att överväga privatlektioner - det är aldrig försent att ta tag i matematiken! Spana in lärarna  i Helsingborg och boka en gratislektion med din favorit. Det värsta som kan hända är att ni har en trevlig pratstund!

Vi är säkra på att det kommer gå hur bra som helst - lycka till och heja dig!

Vad vill du lära dig?