Utmärkt
recensioner på

Våra tillgängliga privatlärare i matematik i Norrköping

Se fler lärare

5.0 /5

Våra privatlärare i matte har ett snittbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 6 recensioner.

192 kr/h

Bra pris: 95% av våra mattelärare i Norrköping erbjuder första tillfället gratis. Genomsnittspriset för privata mattelektioner är 192kr/h.

2 h

Snabba experter - Våra matterlärare privat svarar vanligtvis inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att få privat mattehjälp

2. Organisera dina privata mattelektioner

Kontakta din mattelärare i Norrköping och planera upplägget för undervisningen. Förklara

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸Hur mycket kostar en privatlärare i matte i Norrköping?

Våra matematiklärare i Norrköping tar i snitt 192 kr/h för sina lektioner.

 

Priset för privatlektioner i matte avgörs följande faktorer:

  • Lärarens erfarenhet och utbildning
  • Var undervisningen sker (på nätet eller hos eleven eller läraren)
  • Antalet lektioner du vill ha och längden på er lektion
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra mattelärare ger första kurstimmen gratis.

 

Kolla in kostnaderna för våra lärare inom matematik i din närhet.

👨🏼‍⚖️ Hur många lärare finns tillgängliga i Norrköping för att ge matteundervisning?

49 lärare finns tillgängliga för att ge mattekurs i Norrköping och i närområdet.

 

Du kan bläddra bland lärarnas annonser och välja matteläraren som passar dina behov.

 

För att hitta din privatlärare kolla igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Kan du ta undervisning i matte online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tenta i matematik, kämpar med matte eller bare önskar att förbättra dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattelärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser online, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt betyg har studenter gett till i Norrköping?

Från ett utval av 6 evalueringar, gav studenterna deras läxhjälpare i matematik ett genomsnitt på 5.0 av fem.

 

 

Studenterna recenserar sina matematiklärare med ett genomsnitt på 5.0 av fem från ett utval av 6 utvärderingar.

 

 

Om det skulle uppstå funderingar angående vår tjänst, finns vår kundservice tillgänglig för att hitta en lösning via telefon eller e-mail från måndag - fredag).

 

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (via telefon eller e-post alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din kurs.

 

👴🏼 Varför borde du sätta igång med privatlektioner i matte i Norrköping?

Matematik är för många ett av de svåraste ämnena under skolan. Flera studenter kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är matte hjälp blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  privatlärare i matte lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattetimmar med en kompetent studiehjälpare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta privatlektioner för att lära dig om matematiska koncept med en duktigprivatlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en läxhjälpare och boka din första matematikkurs hemifrån eller online.

 

Genom vår tjänst får du kommunicera med din coach för att organisera lektionen i matte, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller ta kurs på nätet.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 49 lärare i matte i Norrköping.

Vill du lära dig matte i Norrköping?

Välj bland vårt stora utbud av privatlärare som erbjuder mattehjälp

Se fler lärare Nu kör vi!

Slipp matteångest! Bli en mästare på matematik med hjälp av våra fantastiska mattelärare

Mattehjälp i Norrköping

Alla ämnen vi läser på gymnasiet är viktiga, men för att få ett slutbetyg krävs minst godkänt i kärnämnena matematik, svenska och engelska. Tyvärr är detta lättare sagt än gjort - i synnerhet när det gäller matematik. Det krävs hårt arbete för att få godkänt i matematik, speciellt om man inte är matematiskt lagd, eller ännu värre, ovetandes lider av matteångest. 

 

Om du bor i Norrköping och behöver mattehjälp kan du andas ut. Det finns ingen anledning att stressa upp sig, det är extremt vanligt att ha problem med matematik, och tack och lov finns det många effektiva lösningar!

 

Varför är matematik så svårt?

Innan vi fördjupar oss i lösningen på problemet, är det viktigt att undersöka varför elever har så svårt med matematiken. Många elever kopplar bort mentalt under de första minuterna av mattelektionerna eftersom det känns "för svårt".  Men vad är det som provocerar fram sådana känslor? Och varför är så många elever drabbade? Enligt forskare beror det vanligtvis på matteångest och dåliga grundkunskaper. Matteångest kan beskrivas som en förlamande rädsla för matematik, och hur bara att tanken på matte framkallar känslor av stress och rädsla för att misslyckas. Hjärnan försätts i viloläge och man blir oförmögen att ta in ny information. Om man känner igen sig i känslan av att ge upp innan man ens försökt kan det vara bra att prata med en privatlärare för att försöka få bukt med problemet. I Norrköping finns flera privatlärare i matematik som kan vägleda eller stötta med läxhjälp. Det är aldrig försent att göra om och göra rätt! 

 

De som inte känner igen sig i matteångesten kan istället ha problem med bristande grundkunskaper. Någonstans under skolgången har man inte fullt ut förstått viktiga matematiska delämnen eller begrepp, vilket har lett till att man halkat efter. Allt hänger ihop i matematik, det är således av största vikt att repetera delar man är osäker på eller inte förstår. Det känns så klart omotiverande att stå och stampa på samma ställe, men vi lovar att den extra ansträngningen kommer vara värt det. Om man inte åtgärdar problemet (både med matteångesten och med kunskapsluckor) kommer det bli väldigt svårt att komma ikapp senare - vare sig problemen startar på högstadiet, gymnasiet eller universitetet. 

 

Varför är matematik så hatat?

Det finns ett tredje problem, som kanske inte låter lika allvarligt, men som ändå kan ställa till med stora bekymmer på sikt. Mattehatet. Många elever utan några större svårigheter i matematik ogillar ändå matematik. Vanligtvis tycker man om skolämnen som man har en fallenhet för, men matematiken verkar vara ett undantag. Så var kommer detta mattehat i från? Även om det givetvis kan finnas finns tusen olika orsaker, är några vanligare än andra. 

 

Först och främst har matematiken ett väldigt dåligt rykte, och har alltid ansetts vara ett tråkigt ämne bland elever, (särskilt de yngre). Ofta hörs djupa suckar innan en mattelektion, och eleverna uttrycker gärna sitt missnöje inför varandra. Detta kan göra så att till och med de som faktiskt gillar matematik börjar bete sig likadant för att passa in. När elever är omotiverade redan innan lektionen, tenderar de att förbli okoncentrerade och göra det absolut minsta möjliga under lektionen. Att gå in med en dålig inställning är aldrig en bra start. Detta blir en ond cirkel som är svår att bryta, och innan man vet ordet av har man missat viktiga delar som är svåra att ta igen senare. 

 

En annan vanlig orsak till mattehat är att många elever (speciellt äldre, som högstadieelever) föredrar ämnen som är lätta och knappt kräver någon ansträngning - och, ja, matematik är ju raka motsatsen. För att få ett bra resultat i matematik måste man öva mycket, för utan regelbunden repetition hamnar man efter - och då börjar man garanterat hata matte ännu mer.  En tredje orsak är det faktum att matematik kan känns väldigt abstrakt. Alla kan säkert känna igen sig i frustrationen över att inte komma fram till rätt svar, och i matematik finns det tyvärr bara ett. Många föredrar det utrymme för fel som finns i andra ämnen som historia eller filosofi. I matematik finns ingen plats för diskussion eller nyans, och en elev kan snabbt själv se om hen är “bra eller dålig”. Inget är så deprimerande som att få tillbaka ett misslyckat matteprov. 

 

Slutligen är matematik inte direkt ett ämne som man lätt kan relatera till. Elever kan ha svårt att förstå hur komplexa ekvationer och teorier tjänar dem i verkliga livet. Eftersom matematiken dessutom kräver hårt arbete tenderar elever att bli ännu mer frustrerade över att matematiken saknar ett tydligt syfte. I alla fall ett syfte som de förstår. 

 

Känner du igen dig i något av ovanstående? Oroa dig inte, en god nyhet är att man faktiskt kan börja uppskatta matte. Verkar det för bra för att vara sant eller bara omöjligt? Läs vidare och avgör själv!

 

Kan man börja gilla matte?

Som vi nämnde ovan är en erfaren privatlärare i matematik det perfekta botemedlet mot matteångest, kunskapsluckor och mattehat. En privatlärare kan konsten att omvandla frustration till passion och frågetecken till utropstecken! Hur kommer det sig då? Jo, på privatlektioner, när man befinner sig på tu man hand med läraren, får man utrymme att ställa frågor och uttrycka sig fritt långt i från andras blickar. Sanningen är att många elever har frågor som de inte vågar ställa av rädsla att verka dumma. Något som ytterligare bidrar till goda resultat är att en privatlärare skräddarsyr sina lektioner efter elevens unika behov. Alla tar in och bearbetar information på olika sätt, men på en skola med 30 elever per klass finns inget utrymme för specialbehandling. Det är klassens samlade takt som är i fokus, inte den enskilda eleven. Med uppmuntran och användbara tips och tricks kan en privatlärare ge eleven det självförtroende som behövs för att lyckas i skolan. Det ligger helt klart i varje kämpande elevs intresse att överväga privatlektioner. Matematiska ekvationer och teorier låter bara krångligt för de som inte fått en pedagogisk förklaring ännu!

 

Privatundervisning i matematik har har blivit allt vanligare de senaste åren, och i Norrköping råder inga undantag! Det finns gott om tillgängliga mattelärare i olika prisklasser som är redo att anta utmaningen. Vem vet, kanske bor din blivande mattelärare precis runt hörnet? Det finns många alternativ för mattehjälp i Norrköping, men vi tycker så klart att Superprof har allt och mer därtill!

 

Varför välja Superprof?

På Superprof hittar du mattelärare nära dig på bara några klick! Oavsett om du behöver läxhjälp, pluggar inför nationella proven eller behöver stöd med matematik på avancerad nivå kommer du hitta den du söker hos oss! Om du behöver mattehjälp i Norrköping är det bara att börja skrolla. Du kan välja mellan att ta lektioner online, hemma hos dig, hemma hos läraren eller på ett café - det är du som bestämmer! Priset på lektionerna varierar beroende på lärarens erfarenhet och kvalifikationer. Om du söker ett billigare alternativ kan du välja en trevlig matematikstudent som ger lektioner vid sidan av sina studier.  Det viktigaste när man väljer lärare är att ta någon som man trivs med - lyckligtvis bjuder många lärare i Norrköping på den första lektionen så att du ska kunna testa personkemi och upplägg innan du bestämmer dig.

Nu när du vet hur enkelt det är att hitta en lärare är det bara att sätta igång. Boka en mattelektion i Norrköping redan idag!

Vad vill du lära dig?