Utmärkt
recensioner på

Hitta våra ambitiösa mattecoacher i Kalmar

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och med fler än 2 recensioner.

199 kr/h

Bra pris: 95% av våra privatlärare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en mattelektion är 199kr/h.

1 h

Snabba experter - Våra mattelärare svarar vanligtvis inom 1h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig matematik
i Kalmar!

2. Organisera din mattekurs och påbörja ditt nya äventyr

Kontakta din nya lärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Vad är kostnaden för en mattekurs per timme i Kalmar?

I Kalmar, är genomsnittskostnaden för en mattehjälp per timme 199kr.

 

Kostnaden för en privatlärare i matematik varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Mattelärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via Skype eller en annan stad i närområdet)
  • Hur ofta du vill ha lektion och längden på er kurs
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra lärare i matematik ger första kurstimmen gratis.

 

Kolla in priserna för våra lärare inom matematik i din stad.

👨🏼‍⚖️ Hur många handledare är tillgängliga att ge matematikkurs i Kalmar?

I Kalmar och området, är 9 lärare i matte tillgängliga för att ge undervisning.

 

Du kan läsa igenom lärarnas annonser och kontakta matematikläraren som passar dina behov.

 

För att hitta din privatlärare kolla igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Är det möjligt att ta läxhjälp i matte online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tenta i matematik, kämpar med matte eller bare önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Mange av våre mattevägledare erbjuder privatundervisning. Rundt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser via Skype, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i søkemotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Hur recenserar eleverna deres matematiklärare i Kalmar?

Från ett utval av 2 utvärderingar, gav studenterna deras mentor i matte ett genomsnitt på 5.0 av fem.

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (över telefon eller e-post från mandag - fredag) om du skulle ha några frågor om våra tjänster.

 

👴🏼 Varför borde man ta med privatundervisning i matte i Kalmar?

Matematik är för många ett av de svåraste ämnena under livet. Flera elever kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är läxhjälp i matematik blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  privatlärare i matte lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattelektioner med en kvalificerad läxhjälpare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta privatlektioner för att lära dig om matematiska koncept med en kvalificeradmentor. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en läxhjälpare och boka din första kurs hemifrån eller online.

 

En meddelandetjänst är på plats så att du kan utväxla med din vägledare för att planlägga mattelektionen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nätet

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 9 lärare i matte i Kalmar.

Vill du lära dig matematik i Kalmar?

Välj bland vårt stora utbud av matematiklärare i Kalmar!

Se fler lärare Nu kör vi!

Få mattehjälp med en av våra härliga privatlärare!

Mattehjälp i Kalmar

Bor du i Kalmar? Känner du att du behöver hjälp med matten? En privatlärare i matematik kan vara lösningen på dina problem! Privatundervisning kan göra stor skillnad för dina betyg och framförallt minska pressen du känner. Vill du ta enstaka lektioner eller behöver du kontinuerlig hjälp? Kanske någon som finns vid din sida när du gör läxorna? Gör dig själv en tjänst och ta hjälp av ett proffs - våra erfarna mattelärare hjälper dig gärna! Superprof har samlat Kalmars bästa privatlärare på ett och samma ställe så att du enkelt och smidigt kan hitta din favorit. Ta lektioner efter skolan eller kör en intensivkurs på lovet. Privatundervisning i matematik är både flexibelt och roligt - i alla fall om du bokar en lärare via Superprof!

Hur blir man bättre på matematik?

Det första du bör göra om du känner att du inte hänger med på mattelektionerna är att be din lärare om hjälp. Om du inte förstår ett begrepp eller formel är det bara att räcka upp handen och fråga. Du behöver inte känna dig dum, du är förmodligen inte den enda i klassen som undrar. Dina klasskompisar kommer garanterat att uppskatta din fråga. Något annat som kommer hjälpa dig är koncentration. Försök att fokusera på lektionerna och se till att göra dina läxor i tid.

Det kanske låter självklart, men problemet med matematik är att allt hänger ihop. Om du dagdrömmer på lektionerna eller slarvar med läxorna riskerar du att missa viktiga pusselbitar. Detta kommer att ställa till med problem längre fram. Om du trots dina ansträngningar inte hänger med bör du ta hjälp av en privatlärare. Eftersom matematik är ett kärnämne och utgör en tredjedel av ditt betyg är det viktigt att ta tag i problemet så snabbt som möjligt.

Varför är matematik så svårt?

Många elever kämpar med matematiken. De flesta tycker dessutom att lektionerna är olidligt tråkiga. Egentligen är matematiken vi läser i skolan (t.o.m gymnasiet) inte särskilt komplicerad. Men ett tråkigt ämne är svårare att ta in. Matematik är mer än algebra och geometri, och det finns en anledning till att vi spenderar så många år på att läsa matematik i skolan. Visste du att matematik utvecklar ditt logiska tänkande och din problemlösningsförmåga? Ganska praktiskt, eller hur? Du kanske inte inser det nu, men du kommer ha stor nytta av dina matematikkunskaper.

Siffror är en viktig del av våra liv. Vi använder matematik dagligen utan att tänka på det. I skolan, på jobbet, i dagliga sysslor (som att baka, beräkna ankomsttid när du kör, gör en budget osv) - allt är relaterat till siffror. Matematik är därför ett ämne som du inte bör försumma, hur tråkigt det än känns i stunden. En bra mattelärare ser till att du förstår alla uträkningar, formler och begrepp - och då blir lektionerna roligare. Ge inte upp i förväg, testa några privatlektioner i matematik med en lärare du valt själv. Vi garanterar en aha-upplevelse!

Hitta en mattelärare i Kalmar

När du väljer mattelärare bör du ta hänsyn till både erfarenhet och personlighet. Det är viktigt att välja en lärare som du trivs med. På Superprof kan du läsa igenom alla lärares profiler och boka en gratis provlektion med den du gillar bäst. Du behöver inte välja en lärare som bor i Kalmar. Om du föredrar onlineundervisning via zoom kan du kolla utbudet i hela Sverige. Fördelen med onlineundervisning är att du har fler lärare att välja bland. Det är också ofta billigare att ta lektioner online eftersom läraren slipper resekostnader.

Priset varierar även beroende på kvalifikationer. Om du söker en kurs i avancerad matematik med en utbildad ekonom eller mattelärare kan timpriset vara något högre. Om du behöver hjälp med gymnasie-matte går det antagligen lika bra med en matematikstudent. Stirra dig inte blind på erfarenhet, ibland kan en yngre mattelärare vara minst lika bra. Allt beror på dina behov och din nivå. Eftersom de flesta mattelärare på Superprof erbjuder en gratis provlektion har du chansen att testa olika lärare innan du bestämmer dig.

Vad vill du lära dig?