Utmärkt
recensioner på

Hitta våra ambitiösa mattecoacher i Södertalje

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och med fler än 7 recensioner.

223 kr/h

Bra pris: 95% av våra privatlärare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en mattelektion är 223kr/h.

3 h

Snabba experter - Våra mattelärare svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig matematik
i Södertalje!

2. Organisera din mattekurs och påbörja ditt nya äventyr

Kontakta din nya lärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Vad är priset för en privatkurs i matematik i Södertalje?

I Södertalje, är genomsnittspriset för en privatundervisning i matematik per timme 223kr.

 

Mattelärarens priser varierar beroende på olika faktorer t.ex:

 • Läxhjälparens erfarenhet
 • Vad undervisningen sker (via Skype eller hemma hos eleven)
 • Hur ofta du vill ha lektion och hur länge lektionen varar
 • Målet för din undervisning

97% av alla våra lärare i matte ger deras första mattelektion gratis.

 

Kolla in kostnaderna för våra lärare inom matematik i din närhet.

👨🏼‍⚖️ Hur många studiecoacher finns tillgänliga i Södertalje för att ge läxhjälp i matte?

I Södertalje och området, är 55 privatlärare i matematik tillgängliga för att ge undervisning.

 

Du kan läsa igenom lärarnas annonser och välja matteläraren som passar dina behov.

 

För att hitta din privatlärare läs igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Är det möjligt att ta matteundervisning online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför matematiktentamen, kämpar med matte eller bare önskar att förbättra dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Mange av våre mattevägledare erbjuder privatundervisning. Rundt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta vägledare online, skriv in ämneskriterierna i søkemotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har elever gett till privatlärare i matte i Södertalje?

Från ett utval av 7 utvärderingar, gav studenterna deras mentor i matematik ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

Om det skulle uppstå funderingar med vår tjänst, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning via telefon eller e-post alla veckodagar).

 

👴🏼 Varför borde du börja med med privatundervisning i matte i Södertalje?

Matematik är för många ett av de mest utmanande ämnena under skolan. Flera elever kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är läxhjälp i matte blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  privatlärare i matte lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattetimmar med en erfaren undervisare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta extra undervisning i matematik för att lära dig om matematiska koncept med en kvalificeradlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare i matte och reservera din första kurs hemifrån eller online.

 

Genom vår tjänst får du ta kontakt med din coach för att organisera matematiklektionen, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller ta kurs på nätet.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 55 matematiklärare i Södertalje.

Vill du lära dig matematik i Södertalje?

Välj bland vårt stora utbud av matematiklärare i Södertalje!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta en matematiklärare i Södertälje

Behöver du hjälp inom matematiken? Eller är du bara sugen på att lära dig lite mer? 

 

Matematik är ett ämne vi alla känner till, eftersom vi har alla haft åtminstone en mattelektion i skolan. Det är ett ämne som är hur viktigt som helst i det dagliga livet, som vi alla använder varje dag kanske utan att ens märker att vi gör det. Därför är det viktigt att man har koll på matematiken; om man inte har det, så kan man lätt hitta en lösning för att komplettera sin utbildning.

 

Det är superenkelt att komma igång med extra lektioner inom matematiken om du känner att du kanske behöver lite mer hjälp med matten. Samtidigt kan man såklart ta extra lektioner av andra anledningar, inte för att man behöver hjälp men för att man vill bara lära sig ännu mer om derivat, pythagoras satsen, eller kvadratrötter, till exempel.

 

Det finns något för alla, och vi på Superprof kan hjälpa dig att hitta rätt.

 

Därför är det så viktigt att kunna matematiken

 

Flera ämnesområden är ju viktiga att kunna, men varför är matematiken så pass viktigt?

 

 • Det är bra för hjärnan. Flera olika studier har visat att de som är bra på matematiken har mer grå materia i vissa regioner i hjärnan som bidrar till problemlösning och kritiskt tänkande. Det bidrar till att ens beslutprocess blir mer utvecklad.
 • Matematiken kan hjälpa dig med finanserna. Du som håller på att spara upp till något stort kan ta hjälp av matten. Om man kan basen inom matematiken finns det mindre risk för att man gör fel när det gäller balansering av räkningar osv.
 • Du som bakar eller lagar mat och kan matematiken kommer ha en stor fördel. Om du vill fördubbla en recept så kan du snabbt och enkelt göra det i huvudet, utan att ta tid för att hitta en miniräknare eller göra det på mobilen. Du kan även vara säker på att du har tillräcklig mycket mat för antalet personer du ska mata.
 • När du shoppar kan matematiken hjälpa dig, också. Tänk om det är rea på din favoritbutik, och det finns flera plagg som det är 15% rabatt på. Om du kan göra det snabbt i huvudet så kan du enkelt veta på en gång hur mycket du kommer spara, och kan även bidra till att du väljer bästa plaggen för din plånbok!

 

Det är även viktigt att kunna matematiken för att det används i nästan varje jobb som finns. Även om du inte är ekonom så kommer du behöva veta åtminstone baskunskaperna och bas koncepten inom matten.

 

Matematik i Södertälje

 

Beroende på vilken utbildningsnivå du ligger på så finns det olika möjligheter för dig som vill utveckla dina kunskaper inom matematiken.

 

Det finns flera olika högskolor och komvux i Södertälje som erbjuder kurser inom matematiken som kan vara intressanta för dig som är sugen. Dock så kan det ibland vara svårt att säkerställa en plats pga hög efterfrågan, så detta kan vara något att ta hänsyn till när du söker efter kurser här.

 

En bra lösning för dig som vill komma längre inom din utbildning är att ta privata lektioner med en privatlärare via Superprof. Våra privatlektioner är skräddarsydda efter just dina önskemål och behov, och alla våra lärare är välutbildade och erfarna inom sina kunskapsområden.

 

Vare sig du studerar på universitetet, om du befinner dig på lågstadiet, eller om du har ett barn på dagis som du vill förbereda, så kan du hitta den perfekta lösningen baserat på just din situation. På Superprof kan du även leta efter en lärare baserat på din egen erfarenhets- eller utbildningsnivå, så att du kan vara säker på att du hittar en lärare som kan lära ut till någon i din ålder.

 

Just nu har vi över 40 tillgängliga lärare i Södertälje inom matematiken! Genomsnittliga priset för en timmes lektion ligger på 225 kr, och de flesta av våra lärare erbjuder även den första lektionen helt kostnadsfritt. Detta är så att ni båda kan prova på era första lektion för att se om kemin stämmer och hur ni vill gå vidare.

 

Varför skulle man välja privatlektioner?

 

Det finns många bra skäl bakom varför man skulle vilja ta privatlektioner, speciellt när det gäller ett ämne som matematiken. Här nedan går vi igenom bara några av de viktigaste:

 

 • Skräddarsydda lektioner. Med hjälp av en privatlärare kommer du kunna skapa en utbildning som fokuserar på dig. Alla dina behov kan hanteras och du kan styra upp lite mer fritt hur du vill lära dig, och vad du vill lära dig. Alla lektionerna tar hänsyn till dina önskemål, samt jobbar du och din lärare tillsammans för att komma överens om vad är viktigast att lära dig.
 • Du kommer längre på kortare tid. Det som skiljer sig mest med privatlektioner ifrån vanliga lektioner är att du kommer märka hur fort du lär dig. När du befinner dig i en klass med 25 andra elever kan det ibland vara svårt att hålla dig koncentrerad, och det kan även vara svårt för läraren att ge dig uppmärksamheten som verkligen behövs för att lära sig korrekt. Med en privatlärare som spenderar all sin tid på dig och dina krav, så kan du vara säker på att du får all uppmärksamheten som du behöver, vilket i sin tur betyder att du lär dig fortare och på ett effektivt sätt.
 • Flexibilitet. En av de bästa sakerna med privatlektioner är att du har mycket mer kontroll över din tid. Du bestämmer hur ofta du vill ses, hur länge dina lektioner ska vara, och kan studera på ett sätt som passar dig. Din lärare är där för att hjälpa dig så gott hen kan, och tillsammans kan ni lägga upp ett schema som passar er båda. Det är viktigt att ha flexibilitet när man lär sig, speciellt om man har andra saker såsom jobb eller skolan vid sidan om sina extra studier. Alla våra lärare tar hänsyn till detta.

 

Vare sig du har behov av lektioner en gång i månaden eller tre gånger i veckan så finns det en lösning för dig. Det kan du ta reda på genom att leta efter den perfekta läraren via Superprof, tveka inte att höra av dig till oss så fort du vill! Matten väntar dig. 

Vad vill du lära dig?