Utmärkt
recensioner på

Våra tillgängliga privatlärare i matematik i Södertalje

Se fler lärare

4.9 /5

Våra privatlärare i matte har ett snittbetyg på 4.9 stjärnor baserat på fler än 9 recensioner.

222 kr/h

Bra pris: 95% av våra mattelärare i Södertalje erbjuder första tillfället gratis. Genomsnittspriset för privata mattelektioner är 222kr/h.

4 h

Snabba experter - Våra matterlärare privat svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att få privat mattehjälp

2. Organisera dina privata mattelektioner

Kontakta din mattelärare i Södertalje och planera upplägget för undervisningen. Förklara

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸 Vad kostar privatundervisning i matte i Södertalje?

I genomsnitt behöver du betala 222 kr/h för privatlektioner i matte i Södertalje.

 

Timpriset för läxhjälp i matte varierar på grund av olika faktorer:

 • Lärarens erfarenhet och utbildning
 • Var undervisningen sker (på nätet eller hemma hos eleven)
 • Hur ofta du vill ha lektion och varaktigheten på er kurs
 • Målet för din undervisning

97% av alla våra lärare erbjuder sin första lektion gratis.

 

Kolla in priserna för våra privatlärare inom matematik i din stad.

👨🏼‍⚖️ Hur många lärare på Superprof är tillgängliga att ge mattelektion i Södertalje?

65 handledare i matte finns tillgängliga för att ge mattekurs i Södertalje och i området.

 

Du kan kolla igenom lärarnas annonser och välja matteläraren som passar dina behov.

 

För att hitta din privatlärare läs igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Kan du ta undervisning i matte online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför mattetentamen, kämpar med matte eller bare önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattelärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser via Skype, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt betyg har elever gett till mattelärare i Södertalje?

Från ett utval av 9 utvärderingar, gav studenterna deras coach i matematik ett genomsnitt på 4.9 av fem.

 

 

Studenterna recenserar sina mattelärare med ett genomsnitt på 4.9 av fem från ett utval av 9 recensioner.

 

 

Om det skulle uppstå funderingar angående din kurs, finns vår kundservice tillgänglig för att hitta en lösning via telefon eller e-mail samtliga vardagar).

 

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (över telefon eller e-post alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din kurs.

 

👴🏼 Varför borde man ta med matematikkurser i Södertalje?

Matematik är för många ett av de mest utmanande ämnena under skolan. Flera ungdomer kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är extraundervisning i matte blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  matematiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattekurser med en kvalificerad privatlärare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta privatundervisning i matte för att lära dig om matematiska koncept med en kompetentlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner från hemmet eller i en annan stad, välj din mentor och boka din kurs idag.

 

En meddelandetjänst är på plats så att du kan kontakta med din coach för att planlägga matematikkursen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 65 studiecoacher i matte i Södertalje.

Vill du lära dig matte i Södertalje?

Välj bland vårt stora utbud av privatlärare som erbjuder mattehjälp

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta en matematiklärare i Södertälje

Behöver du hjälp inom matematiken? Eller är du bara sugen på att lära dig lite mer? 

 

Matematik är ett ämne vi alla känner till, eftersom vi har alla haft åtminstone en mattelektion i skolan. Det är ett ämne som är hur viktigt som helst i det dagliga livet, som vi alla använder varje dag kanske utan att ens märker att vi gör det. Därför är det viktigt att man har koll på matematiken; om man inte har det, så kan man lätt hitta en lösning för att komplettera sin utbildning.

 

Det är superenkelt att komma igång med extra lektioner inom matematiken om du känner att du kanske behöver lite mer hjälp med matten. Samtidigt kan man såklart ta extra lektioner av andra anledningar, inte för att man behöver hjälp men för att man vill bara lära sig ännu mer om derivat, pythagoras satsen, eller kvadratrötter, till exempel.

 

Det finns något för alla, och vi på Superprof kan hjälpa dig att hitta rätt.

 

Därför är det så viktigt att kunna matematiken

 

Flera ämnesområden är ju viktiga att kunna, men varför är matematiken så pass viktigt?

 

 • Det är bra för hjärnan. Flera olika studier har visat att de som är bra på matematiken har mer grå materia i vissa regioner i hjärnan som bidrar till problemlösning och kritiskt tänkande. Det bidrar till att ens beslutprocess blir mer utvecklad.
 • Matematiken kan hjälpa dig med finanserna. Du som håller på att spara upp till något stort kan ta hjälp av matten. Om man kan basen inom matematiken finns det mindre risk för att man gör fel när det gäller balansering av räkningar osv.
 • Du som bakar eller lagar mat och kan matematiken kommer ha en stor fördel. Om du vill fördubbla en recept så kan du snabbt och enkelt göra det i huvudet, utan att ta tid för att hitta en miniräknare eller göra det på mobilen. Du kan även vara säker på att du har tillräcklig mycket mat för antalet personer du ska mata.
 • När du shoppar kan matematiken hjälpa dig, också. Tänk om det är rea på din favoritbutik, och det finns flera plagg som det är 15% rabatt på. Om du kan göra det snabbt i huvudet så kan du enkelt veta på en gång hur mycket du kommer spara, och kan även bidra till att du väljer bästa plaggen för din plånbok!

 

Det är även viktigt att kunna matematiken för att det används i nästan varje jobb som finns. Även om du inte är ekonom så kommer du behöva veta åtminstone baskunskaperna och bas koncepten inom matten.

 

Matematik i Södertälje

 

Beroende på vilken utbildningsnivå du ligger på så finns det olika möjligheter för dig som vill utveckla dina kunskaper inom matematiken.

 

Det finns flera olika högskolor och komvux i Södertälje som erbjuder kurser inom matematiken som kan vara intressanta för dig som är sugen. Dock så kan det ibland vara svårt att säkerställa en plats pga hög efterfrågan, så detta kan vara något att ta hänsyn till när du söker efter kurser här.

 

En bra lösning för dig som vill komma längre inom din utbildning är att ta privata lektioner med en privatlärare via Superprof. Våra privatlektioner är skräddarsydda efter just dina önskemål och behov, och alla våra lärare är välutbildade och erfarna inom sina kunskapsområden.

 

Vare sig du studerar på universitetet, om du befinner dig på lågstadiet, eller om du har ett barn på dagis som du vill förbereda, så kan du hitta den perfekta lösningen baserat på just din situation. På Superprof kan du även leta efter en lärare baserat på din egen erfarenhets- eller utbildningsnivå, så att du kan vara säker på att du hittar en lärare som kan lära ut till någon i din ålder.

 

Just nu har vi över 40 tillgängliga lärare i Södertälje inom matematiken! Genomsnittliga priset för en timmes lektion ligger på 225 kr, och de flesta av våra lärare erbjuder även den första lektionen helt kostnadsfritt. Detta är så att ni båda kan prova på era första lektion för att se om kemin stämmer och hur ni vill gå vidare.

 

Varför skulle man välja privatlektioner?

 

Det finns många bra skäl bakom varför man skulle vilja ta privatlektioner, speciellt när det gäller ett ämne som matematiken. Här nedan går vi igenom bara några av de viktigaste:

 

 • Skräddarsydda lektioner. Med hjälp av en privatlärare kommer du kunna skapa en utbildning som fokuserar på dig. Alla dina behov kan hanteras och du kan styra upp lite mer fritt hur du vill lära dig, och vad du vill lära dig. Alla lektionerna tar hänsyn till dina önskemål, samt jobbar du och din lärare tillsammans för att komma överens om vad är viktigast att lära dig.
 • Du kommer längre på kortare tid. Det som skiljer sig mest med privatlektioner ifrån vanliga lektioner är att du kommer märka hur fort du lär dig. När du befinner dig i en klass med 25 andra elever kan det ibland vara svårt att hålla dig koncentrerad, och det kan även vara svårt för läraren att ge dig uppmärksamheten som verkligen behövs för att lära sig korrekt. Med en privatlärare som spenderar all sin tid på dig och dina krav, så kan du vara säker på att du får all uppmärksamheten som du behöver, vilket i sin tur betyder att du lär dig fortare och på ett effektivt sätt.
 • Flexibilitet. En av de bästa sakerna med privatlektioner är att du har mycket mer kontroll över din tid. Du bestämmer hur ofta du vill ses, hur länge dina lektioner ska vara, och kan studera på ett sätt som passar dig. Din lärare är där för att hjälpa dig så gott hen kan, och tillsammans kan ni lägga upp ett schema som passar er båda. Det är viktigt att ha flexibilitet när man lär sig, speciellt om man har andra saker såsom jobb eller skolan vid sidan om sina extra studier. Alla våra lärare tar hänsyn till detta.

 

Vare sig du har behov av lektioner en gång i månaden eller tre gånger i veckan så finns det en lösning för dig. Det kan du ta reda på genom att leta efter den perfekta läraren via Superprof, tveka inte att höra av dig till oss så fort du vill! Matten väntar dig. 

Vad vill du lära dig?