Utmärkt
recensioner på

Våra tillgängliga privatlärare i matematik i Uppsala

Se fler lärare

5.0 /5

Våra privatlärare i matte har ett snittbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 22 recensioner.

213 kr/h

Bra pris: 95% av våra mattelärare i Uppsala erbjuder första tillfället gratis. Genomsnittspriset för privata mattelektioner är 213kr/h.

3 h

Snabba experter - Våra matterlärare privat svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att få privat mattehjälp

2. Organisera dina privata mattelektioner

Kontakta din mattelärare i Uppsala och planera upplägget för undervisningen. Förklara

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸Vad kostar en privat mattelärare i Uppsala?

I genomsnitt behöver du betala 213 kr/h för privat läxhjälp i matematik i Uppsala.

 

Priset för mattelektioner beror på olika faktorer:

  • Handledarens erfarenhet och utbildning
  • Var undervisningen sker (på nätet eller hos eleven eller läraren)
  • Hur många kurstimmar du tar och längden på er lektion
  • Målsättningen för din undervisning

97% av alla våra lärare i matte ger första timmen utan kostnad.

 

Kolla in priserna för våra handledare inom matematik nära dig.

👨🏼‍⚖️ Hur många matematiklärare finns tillgängliga i Uppsala för att ge matematikkurs?

I Uppsala och närområdet, är 151 mattelärare tillgängliga för att ge lektioner.

 

Du kan läsa igenom lärarnas annonser och kontakta matteläraren som passar dina behov.

 

För att hitta din privatlärare kolla igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Hur kan jag ta privatlektioner i matte online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför matematiktenta, kämpar med matte eller bare önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattevägledare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser via Skype, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta lärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har elever gett till matematiklärare i Uppsala?

Från ett utval av 22 recensioner, gav studenterna deras mattelärare ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

 

Eleverna recenserar sina mattelärare med ett genomsnitt på 5.0 av fem från ett utval av 22 omdömen.

 

 

Om det skulle uppstå problem angående vår tjänst, finns vår kundservice tillgänglig för att hitta en lösning via telefon eller e-mail samtliga vardagar).

 

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (över telefon eller e-post alla vardagar) om du skulle ha några frågor om våra tjänster.

 

👴🏼 Varför borde du ta med undervisning i matematik i Uppsala?

Matematik är för många ett av de mest utmanande ämnena under skolan. Flera ungdomer kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är studiehjälp i matematik blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  matematiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattetimmar med en kompetent studiehjälpare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta extra undervisning i matematik för att lära dig om matematiska koncept med en duktigmentor. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner från hemmet eller i en annan stad, välj din mentor och boka din mattelektion idag.

 

Genom vår tjänst får du kontakt med din coach för att organisera lektionen i matte, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller ta kurs på nätet.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 151 lärare i Uppsala.

Vill du lära dig matte i Uppsala?

Välj bland vårt stora utbud av privatlärare som erbjuder mattehjälp

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta en mattecoach i Uppsala

Mattehjälp i Uppsala

Behöver du läxhjälp i matematik? Vi fattar, matte kan vara riktigt frustrerande! Sannolikheten att du tar dig igenom skolan utan några som helst bekymmer är liten. I Uppsala är det många som behöver mattehjälp så oroa dig inte - du är långt ifrån ensam. Om du känner att du ligger i riskzonen kan det vara smart att börja med individuell handledning. Du kanske inte inser det nu, men goda kunskaper i matematik kommer gynna dig livet ut - du kommer att använda matematik både i vardagen och på jobbet. Om du behöver hjälp med matte i Uppsala kan du kontakta en privatlärare på Superprof. Matematik behöver inte vara så svårt som du tror!

Ta privatlektioner i Uppsala

Vad dina svårigheter än beror på finns det hjälp att få. Du skulle säkert bli förvånad över hur snabbt man kan förbättra sina matematikkunskaper med rätt lärare. Ibland behövs bara ett par lektioner eller en kort intensivkurs för att  poletten ska trilla ner. Behöver ditt barn en privatlärare? Läxhjälp i matte är inte lätt, särskilt om man själv har bristande mattekunskaper. En privatlärare i Uppsala kan avlasta dig och pedagogiskt förklara addition, subtraktion, division, multiplikation, geometri, procenttal eller vad som helst. I Uppsala kan man få mattehjälp oavsett ålder och nivå. 

Fördelar med att få läxhjälp i matematik

Om du vill ha högre betyg eller oroar dig för nationella prov kanske det är dags att börja med privatundervisning? Varje elev är unik. Att du inte hänger med på mattelektionerna betyder inte att du är dålig på matematik. Du kanske bara har en inlärningsstil som kräver en annan metodik. Det är ingen idé att försöka memorera en formel om man inte förstår det bakomliggande resonemanget, eller hur? På Superprof kan du få handledning.

Vi erbjuder även intensivkurser och mattehjälp online över hela Sverige. Privatlärare är experter på att anpassa undervisningen efter varje elevs unika inlärningsstil. Detta är mer än vad vi kan säga om mattelärarna i skolan. Hur mycket de än skulle vilja, har de varken tiden eller resurserna som krävs för individuell handledning. Låt oss nu titta på dina alternativ för läxhjälp i Uppsala!

Privatudervisning  i Uppsala

Oavsett var i Uppsala du bor kommer du att hitta massor av tillgängliga privatlärare nära dig. Alla har däremot inte samma kvalifikationer. Vissa kanske studerar matematik på universitetet medan andra är utbildade mattelärare. Gemensamt för att lärare på Superprof, är att de har en genuin passion för matematik och gärna delar med sig av sina kunskaper. Om du inte hittar din drömlärare på Superprof i Uppsala, eller om den du vill ha inte är ledig på de dagar du är tillgänglig, kan du alltid ta lektioner på distans. Mattehjälp online är minst lika effektivt!

Vad gör man på en privatlektion i matte?

Så, vilka tekniker använder privatlärare för att hjälpa sina elever? Våra lärare har ingen förutbestämt läroplan och kan därför vara betydligt mer flexibla. De kan använda sig av klassiska matematikövningar, lekar, förhör eller vad du vill! Ni kan spela schack eller diskutera geometri över en fika på ett mysigt café i Uppsala. Det finns många olika sätt att studera matematik. Nu undrar du säkert hur man gör för att hitta Uppsalas bästa privatlärare i matematik? Allt du behöver göra är att besöka Superprof!

Hitta en privatlärare i matte

På Superprof kan du enkelt och smidigt sortera lärare efter stad, ämne, nivå timpris. Du kan välja att endast se mattelärare som bor nära dig eller lärare som erbjuder läxhjälp online. När du läst igenom de olika profilerna och valt ut den (eller de) som känns bäst, kan du vanligtvis boka en gratis provlektion. De flesta mattelärare bjuder på den första lektionen så att ni ska kunna lära känna varandra och diskutera kursens upplägg. Inför din första lektion är det viktigt att du funderar på dina mål och vad du vill få ut av kursen. Ju mer information du ger läraren desto bättre.

Berätta om dina tidigare erfarenheter, och vad som känns svårast. Berätta om ditt förhållande till matematik i allmänhet. Avskyr du matematik och känner ångest inför mattelektionerna i skolan? Älskar du matematik men kämpar med en inlärningssvårighet? Det kan också smart att diskutera var lektionerna ska hållas. Om du föredrar lugnet och bekvämligheten i ditt eget hem, kan din lärare säkert komma hem till dig. I detta fall är det praktiskt om läraren bor i samma del av Uppsala - annars kan kostnader för resa tillkomma. Om du föredrar att ta lektionerna på ett café eller hemma hos läraren är det ofta möjligt också. 

Om ni kommer bra överens är det bara att köra på! Kom ihåg att du alltid kan sluta om du hellre ser dig om efter en annan lärare i Uppsala. Så, vad väntar du på? Boka en kostnadsfri provlektion i matematik redan idag!

Vad vill du lära dig?