Hem
Ge undervisning

Hitta en matematiklÀrare i Uppsala

🎓 Ambitiösa MatematiklĂ€rare
đŸ’» 87 Matematik lĂ€rare
🔒 Verifierade profiler
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

Hitta vÄra ambitiösa studiecoacher, lÀxhjÀlpare och Matematik lÀrare i Uppsala

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 10 recensioner.

207 kr/h

Hitta ett schysst pris som passar dig: 95% av vÄra privatlÀrare erbjuder första kurstimmen gratis. Det Àr schysst! Genomsnittspriset för en Matematik lektion Àr 207kr/h.

4 h

Snabba experter - VÄra Matematik lÀrare svarar vanligtvis inom 4h.

1

Hitta en motiverad Matematik lÀrare i Uppsala

LÀs om vÄra Matematik lÀrare och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, recension, erfarenhet, undervisningsplats).

2

Organisera din Matematik kurs och pÄbörja ditt nya Àventyr

Kontakta din nya Matematik lĂ€rare! Du fĂ„r tillgĂ„ng till din lĂ€rares kontaktinfo nĂ€r din kursförfrĂ„gan godkĂ€nts 🙌

3

UpptÀck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra privatlÀrare, inom alla Àmnen. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

Sök bland alla vÄra Matematik lÀrare!

lÀxhjÀlp matte i Uppsala

Vill du förbÀttra dina kunskaper i matematik? Bor du i Uppsala? Undrar du om privatlektioner skulle kunna vara nÄgot för dig? Det korta svaret Àr ja. Det Àr aldrig en dÄlig idé att utveckla sin kunskap, det Àr aldrig försent att lÀra sig nÄgot nytt, eller fullt bemÀstra nÄgot gammalt. Med rÀtt lÀrare, motivering och plattform Àr möjligheterna grÀnslösa. Framförallt i en studentstad som Uppsala dÀr vetenskapliga Àmnen som matematik fÄr blomma bland studenter och akademiker.

 

Privatlektioner Àr nÄgonting som alla, oavsett nivÄ, ambitioner och mÄl kan ha nytta av. Dels för att det skrÀddarsys för att nÄ dina förvÀntningar och behov, dels för att det kan göras nÀr och var som helst och ger dig enorm flexibilitet. 

 

Har du redan hittat den hÀr sidan Àr du troligen pÄ jakt efter en privatlÀrare. Kanske Àr du fortfarande lite osÀker pÄ om du verkligen behöver en, kanske Àr du rÀdd att erkÀnna att du behöver lite extra stöd? I dessa moderna tider har det som tur Àr blivit trendigt att söka hjÀlp. Det Àr COOLT att försöka bli/vara den bÀsta versionen av sig sjÀlv som möjligt. 

Varför studera matematik?

Matematik. Ett av vÄra tre grundÀmnen i skolan, sprÄket som universum talar. Naturvetenskap i en av sina renaste former. Matematik kanske lÄter trÄkigt och komplicerat för mÄnga, bara massa siffror och krumelurer, men det Àr faktiskt ett verktyg för att vi ska lÀra oss logiskt tÀnkande och problemlösning. Oavsett vart du tÀnkt hamna i framtiden Àr matematik ett av vÄra viktigaste Àmnen att bemÀstra innan du kan ta dig ifrÄn studierna och ut i arbetslivet. Inte bara för att klara skolan med alla grundÀmnen i rockÀrmen utan ocksÄ för att det finns sÄ mÄnga nivÄer och inriktningar i matematikens vÀrld att möjligheterna Àr grÀnslösa.  

 

Vill du ha eget företag? Företagsekonomi, budgetplanering och löner Àr definitivt inte möjligt att göra utan matematik. Du kommer behöva rÀkna ut skatter och fundera pÄ om du verkligen ska investera i den dÀr företagsbilen redan.

 

Vill du bli kock? DÄ mÄste du förstÄ proportioner och mÄtt för att kunna skapa och följa dina recept. Du mÄste veta hur lÀnge du kan ha saker i en viss temperatur utan att brÀnna dem och hur mycket ingredienser du ska bestÀlla för att ni ska kunna klara att laga menyn till nÀsta leverans av ingredienser.

 

Siffror och utrĂ€kningar hjĂ€lper dig att rĂ€kna ut, mĂ€ta och hĂ„lla koll pĂ„ saker som distans, tid, pengar, mĂ„tt. FrĂ„gor som ”nĂ€r mĂ„ste vi Ă„ka för att hinna i tid?”, ”fĂ„r soffan plats i vĂ„rt nya vardagsrum?” och ”hur mycket mĂ„ste jag spara för att kunna Ă„ka pĂ„ semester i vinter?” Ă€r alla exempel pĂ„ frĂ„gor som matematiken ger oss svar pĂ„. 

 

SĂ„, kanske suckar du över att det kĂ€nns onödigt att lĂ€ra sig andragradsekvationer, för att du kommer ju ”aldrig behöva anvĂ€nda det igen efter skolan”, men tĂ€nk bara hur lĂ€tt allt annat kommer kĂ€nnas nĂ€r du Ă€ntligen förstĂ„tt nĂ„got sĂ„ komplicerat? Matematiken ger oss svar pĂ„ sĂ„ mĂ„nga av vĂ„ra vardagsfrĂ„gor och problem, och kanske Ă€r det tack vare det dĂ€r Ă€ltandet över andragradsekvationer som du klarar av att lösa sĂ„ mĂ„nga andra problem utan att det ens kĂ€nns jobbigt.  

Vem behöver privatundervisning i matematik?

Det Ă€r vĂ„r, nationella proven nĂ€rmar sig med stormsteg. Du sitter i klassrummet och fĂ„r inte till den dĂ€r utrĂ€kningen, igen. Du kĂ€nner drömutbildningen du tĂ€nkt söka till hösten glida ivĂ€g snabbare Ă€n du kan sĂ€ga Pytagoras sats. Du gĂ„r med tunga steg ut ur klassrummet, lĂ„ser in din mattebok och ditt rĂ€knehĂ€fte i ditt skĂ„p. Du suckar och sĂ€ger till din kompis med skĂ„pet bredvid att du Ă€r orolig för det kommande provet. Hen svarar ”problemlösning Ă€r en stor del av matematik, och jag har en lösning pĂ„ problemet nĂ€r lĂ€raren i skolan inte rĂ€cker till. Privatlektioner!”

 

Kanske Àr texten ovan inte alls du, kanske vill du bara slipa upp matten för att hjÀlpa barnen med sina lÀxor, eller för att snabbare rÀkna ut hur mycket totalen i korgen pÄ ICA Àr innan du nÄr kassan. Men har du redan börjat fundera pÄ att skaffa dig en privatlÀrare sÄ har du definitivt en bra anledning att göra det. 

 

Dock Àr det definitivt mer effektivt att ta hjÀlp innan du stirrat dig blind pÄ matteboken och försökt lÀra dig sjÀlv nÄgot som du inte Àr kvalificerad att lÀra dig sjÀlv. Matematik kanske lÄter som ett trÄkigt Àmne men med rÀtt instÀllning och framförallt hjÀlp kan det vara ganska roligt ocksÄ.

 

Vad förvĂ€ntar DU dig? Vad Ă€r DINA ambitioner? Hur kan privatlektioner hjĂ€lpa DIG? NĂ€r du svarat pĂ„ dessa frĂ„gor Ă€r du redo att vĂ€ssa pennorna och blĂ€ddra igenom vĂ„r katalog av lĂ€rare och hitta din spark i baken för att kunna tackla det grundĂ€mne som gett flest studenter huvudvĂ€rk – Matematik. 

MÄnga fördelar med privatlektioner

Fördelarna med att ta privatlektioner Àr mÄnga fler Àn att de ger dig extra tid med matteboken. Nedan följer nÄgra exempel pÄ varför du borde vÀlja privatlektioner. 

 

En lÀrare som passar dig

 För det första fÄr du vÀlja din lÀrare helt sjÀlv, dig. SÄ du kan hitta nÄgon som du verkligen klickar med och dÀrmed förstÄ exakt hur hen ska hjÀlpa dig för att greppa det du har svÄrt med. Du kan blÀddra igenom katalogen av vÄra lÀrare pÄ din telefon eller laptop var och nÀr du vill, och vÀlja nÄgon som har rÀtt erfarenhet, profil och pris just för dig. GÄ frÄn att kallsvettas i klassrummet till att lÀra dig över vad som kÀnns som en fika med en kompis. 

 

Flexibilitet

 Att ha en privatlĂ€rare ger dig ocksĂ„ möjlighet till ett otroligt flexibelt schema, i och med att du sjĂ€lv bokar dina lektioner. SĂ„ har du annat att göra efter skolan – inga problem! Din lĂ€rare Ă€r dĂ€r för dig nĂ€r du behöver det, utan att störa din redan existerande vardag. Boka dina lektioner utefter ditt behov och schema. Ditt klassrum kan vara var och nĂ€r du vill!

 

Maximerat lÀrande med din egen lÀrare

Dessutom fÄr du ha din lÀrare helt ifred sÄ du kommer vÄga stÀlla den dÀr frÄgan, du kommer fÄ ta tiden att förstÄ vad hen förklarar och du jan göra det hÀr precis sÄ ofta du vill. Att ta privatlektioner Àr vÀldigt effektivt för att fÄ den tid och hjÀlp du behöver för att nÄ dina mÄl.

 

SkrÀddarsydd utbildningsplan

I och med att du sjÀlv valt bÄde syfte, lÀrare och tempo kommer din utbildning vara skrÀddarsydd just för dig. Du kommer kunna gÄ fram snabbt dÀr du kan och ta din tid dÀr du behöver den.

Varför Àr Uppsala en bra stad för privatlektioner i Matematik?

  • Är du frĂ„n Uppsala? Toppen, dĂ„ vet du hur mĂ„nga smarta och duktiga mĂ€nniskor som finns tillgĂ€ngliga för att hjĂ€lpa dig hĂ€r. Passa pĂ„ att förbĂ€ttra dina mattekunskaper i tryggheten av din egen hemstad. 

 

  • Är du inte frĂ„n Uppsala? Oavsett varför du flyttat hit bör du maximera vad du kan fĂ„ ut av att spendera tid hĂ€r och utnyttja de resurser som finns.  Passa pĂ„ att skapa nya kontakter samtidigt som du lĂ€r dig nĂ„got nytt. LĂ„t vĂ„ra lĂ€rare hjĂ€lpa dig nĂ„ din fulla potential!

 

Studentdrömmen Uppsala, dÀr Ängestskriket i Flogsta har hjÀlpt studenter att inte tappa hoppet sedan 1970-talet. Staden dit unga vallfÀrdar för att studera och gÄ med i en av Uppsalas student nationer. Kanske Àr Uppsala den bÀsta staden att plugga i, av alla andra stÀder i hela landet? 

 

Uppsala Ă€r dock inte bara en studentstad, det Ă€r en av Sveriges Ă€ldsta stĂ€der med en enormt riklig historia. Uppsala Ă€r sĂ„ pass gammalt att det var en stad som var lika viktig för vĂ„ra förfĂ€der – vikingarna, som den Ă€r för dagens unga studenter. Kanske har de lika mĂ„nga traditioner, festligheter och ceremonier idag som de hade dĂ„? Förhoppningsvis Ă€r studenterna lite fredligare Ă€n vikingarna, Ă€ven om bĂ„da grupperna vid nĂ„gon punkt har Ă„kt bĂ„t i Uppsalas vatten.

 

MÄnga gÄnger nÀmnt Àr Uppsala en riktig studentdröm och med en arme av studenter finns det otroliga möjligheter att hitta en privatlÀrare i den hÀr staden. Variationen pÄ nivÄer, inriktningar, personligheter och bakgrunder Àr enorm och du kommer helt sÀkert inte ha nÄgra problem med att hitta en lÀrare som passar just dig. 

 

Om du fortfarande Àr tveksam om privatlektioner Àr nÄgot för dig, ta ett par minuter och blÀddra genom vÄr katalog av lÀrare, sÄ fÄr du sjÀlv se alla dina möjligheter och alternativ. Kanske hittar du nÄgon dÀr som kan ta dig över mÄllinjen? Du har ju redan kommit sÄhÀr lÄngt, sÄ varför ge upp innan du nÄtt mÄlet? Vi tror pÄ dig, vi vet att du kan!

FAQ

💾 Vad Ă€r kostnaden för en privatundervisning i matematik i Uppsala?

Genomsnittspriset pÄ en lektion i matte i Uppsala Àr 207kr.

 

Kostnaden för en lÀxhjÀlpare i matematik varierar beroende pÄ olika faktorer t.ex:

 

  • MatematiklĂ€rarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via Skype eller en annan stad i nĂ€romrĂ„det)
  • Hur ofta du vill ha kurs och lĂ€ngden pĂ„ er kurs
  • MĂ„let för din undervisning

 

97% av alla vÄra mattelÀrare erbjuder första kurstimmen gratis.

 

Kolla in kostnaderna för vÄra handledare inom matematik i ditt omrÄde.

đŸ‘šđŸŒâ€âš–ïž Hur mĂ„nga kursledare i matematik finns tillgĂ€nliga i Uppsala för att ge mattelektioner?

I Uppsala och omrÄdet, finns just nu 87 privatlÀrare i matematik tillgÀngliga för att ge kurser.

 

Du kan kolla igenom lÀrarnas annonser och vÀlja mattelÀraren som passar dina behov.

 

För att hitta din privatlÀrare kolla igenom lÀrarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

đŸ’» Är det möjligt att ta lĂ€xhjĂ€lp i matematik online?

Med Superprof kan du lÀra dig matte online med en privatlÀrare. Oavsett om du behöver hjÀlp med att trÀna inför tenta i matematik, kÀmpar med matte eller bare önskar att jobba med dina matematikfÀrdigheter, sÄ kan vi hjÀlpa dig.

 

MÄnga av vÄra mattelÀrare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlÀrarna pÄ Superprof ger matematikkurser online, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta lÀrare online, skriv in din Àmneskriterierna i sökmotorn och vÀlj webbkamera-filteret för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flera fördelar. Du kan planlÀgga dina timmar sÄ att de passer ditt schema bÀttre, lektionerna pÄ nÀtet Àr oftast billigare eftersom lÀraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlÀrare som ger undervisning online!

✒ Vilket genomsnittligt omdöme har elever gett till privatlĂ€rare i matematik i Uppsala?

Eleverna recenserar sina mattelÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 av 5 frÄn ett utval av 10 omdömen.

 

Om det skulle uppstÄ problem med din kurs, kommer vÄr kundservice vara tillgÀnglig för att hitta en lösning över telefon eller e-post alla veckodagar).

 

đŸ‘ŽđŸŒ Varför inte testa en privat matematikundervisning i Uppsala?

Matematik Àr för mÄnga ett av de svÄraste Àmnena i skolan. MÄnga studenter kÀmpar med matematikÀmnet under skoltiden. Oavsett om det Àr pÄ förskolan, grundskolan eller pÄ högre nivÄ. DÀrför Àr extraundervisning i matte blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjÀlp av en  matematiklÀrare lyckas mÄnga elever komma över sin rÀdsla för matematik.

 

Alla mattetimmar med en erfaren matematiklÀrare ger dig möjligheten att lÀra dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta en mattekurs för att lÀra dig om matematiska koncept med en erfaren mentor. Att ta hjÀlp av en lÀrare kan gör det roligare att lÀra sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara vÀlja en lÀrare och boka din första mattelektion hemifrÄn eller online.

 

En meddelandetjÀnst Àr pÄ plats sÄ att du kan komma i kontakt med din vÀgledare för att planlÀgga mattelektionen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller online.

 

AnvÀnd vÄr sökmotor för att hitta din matematiklÀrare bland 87 lÀrare i matte i Uppsala.