Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Hitta våra ambitiösa studiecoacher, läxhjälpare och matematiklärare i Uppsala

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och med fler än 15 recensioner.

206 kr/h

Bra pris: 95% av våra privatlärare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en mattelektion är 206kr/h.

4 h

Snabba experter - Våra mattelärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din mattekurs och påbörja ditt nya äventyr

Kontakta din nya lärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts 🙌

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Vad är kostnaden för en privatundervisning i matematik i Uppsala?

Genomsnittspriset på en lektion i matte i Uppsala är 206kr.

 

Kostnaden för en läxhjälpare i matematik varierar beroende på olika faktorer t.ex:

 

  • Matematiklärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via Skype eller en annan stad i närområdet)
  • Hur ofta du vill ha kurs och längden på er kurs
  • Målet för din undervisning

 

97% av alla våra mattelärare erbjuder första kurstimmen gratis.

 

Kolla in kostnaderna för våra handledare inom matematik i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hur många kursledare i matematik finns tillgänliga i Uppsala för att ge mattelektioner?

I Uppsala och området, finns just nu 101 privatlärare i matematik tillgängliga för att ge kurser.

 

Du kan kolla igenom lärarnas annonser och välja matteläraren som passar dina behov.

 

För att hitta din privatlärare kolla igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Är det möjligt att ta läxhjälp i matematik online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tenta i matematik, kämpar med matte eller bare önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattelärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof ger matematikkurser online, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta lärare online, skriv in din ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har elever gett till privatlärare i matematik i Uppsala?

Eleverna recenserar sina mattelärare med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 15 omdömen.

 

Om det skulle uppstå problem med din kurs, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-post alla veckodagar).

 

👴🏼 Varför inte testa en privat matematikundervisning i Uppsala?

Matematik är för många ett av de svåraste ämnena i skolan. Många studenter kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är extraundervisning i matte blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  matematiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattetimmar med en erfaren matematiklärare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta en mattekurs för att lära dig om matematiska koncept med en erfaren mentor. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare och boka din första mattelektion hemifrån eller online.

 

En meddelandetjänst är på plats så att du kan komma i kontakt med din vägledare för att planlägga mattelektionen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 101 lärare i matte i Uppsala.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Läxhjälp i Uppsala

Mattehjälp i Uppsala

Matematik - ibland känns allt logiskt, ibland så invecklat att du får ont i huvudet bara av att höra ordet. Oavsett om det är aritmetik, algebra eller huvudräkning du kämpar med fattar vi känslan. Sannolikheten att du tar dig igenom skolan utan några som helst bekymmer med matematik är liten. I gymnasiet spelar dock matematiken en viktig roll. Utan godkänt får du inget slutbetyg vilket gör det omöjligt att söka in på universitet. I Uppsala är det många som behöver mattehjälp så oroa dig inte - du är långt ifrån ensam! Om du känner att du ligger i riskzonen inför varje prov kan det vara smart att överväga hjälp utifrån. Du kanske inte inser det nu, men goda kunskaper i matematik kommer gynna dig livet ut - inte bara medan du går i skolan. Siffror finns överallt, både i vardagen och på jobbet - att behärska grunderna i matematik är superviktigt. I Uppsala finns mängder av privatlärare som gärna hjälper dig att reda ut alla oklarheter. Matematik behöver inte vara så svårt som du tror!

Ta privatlektioner i Uppsala

Oavsett om du går på högstadiet, gymnasiet, universitetet eller för länge sedan blivit klar med studierna, har du säkert stött på en hel del matematiska frågetecken vid detta laget.

Du kanske inte riktigt hängde med på lektionerna i mellanstadiet, vilket gjorde att det blev svårt att komma ikapp på gymnasiet? Kanske gjorde du ditt allra bästa men klarade ändå inte av att följa läroplanen? Vad än dina svårigheter beror på finns det hjälp att få. Det kommer inte att gå på fem minuter, men du skulle säkert bli förvånad över hur snabbt man kan förbättra sina matematikkunskaper med rätt lärare. Du kanske inte söker mattehjälp till dig själv, utan till ditt barn? Att hjälpa till med läxor är inte lätt, särskilt om man jobbar mycket eller själv har problem med matematik. En privatlärare i Uppsala kan avlasta dig och pedagogiskt förklara addition, subtraktion, division, multiplikation, geometri, procenttal eller vad som helst. I Uppsala finns det gott om privatlärare i matematik för alla nivåer!

Fördelar med privatundervisning i matematik

Det är en utmärkt idé att ta hjälp av en privatlärare i Uppsala. Om du oroar dig för betygen eller högskoleprovet kommer du komma långt med några extra mattelektioner. Varje elev är unik. Om du har svårt för att hänga med i skolan bör du därför undersöka om det finns andra inlärningstekniker som fungerar bättre. Det räcker inte med att memorera en formel, man måste förstå det bakomliggande resonemanget. Det är här en erfaren lärare kan stödja dig med läxhjälp, handledning, intensivkurser eller hemundervisning. Privatlärare är experter på att anpassa undervisningen efter varje elevs behov och inlärningsstil. Detta är mer än vad vi kan säga om mattelärarna i skolan. Hur mycket de än skulle vilja, har de varken tid eller resurser för individuell handledning. Låt oss nu titta på de alternativ som finns nära dig i Uppsala! 

Stort utbud av mattelärare i Uppsala

Oavsett var i Uppsala du bor kommer du hitta massor av tillgängliga privatlärare nära dig. Alla har däremot inte samma kvalifikationer, så ditt val kommer bero på vad du behöver hjälp med. Vill du förbättra dig inom ett väldigt specifikt delämne? Om rätt kandidat inte finns i Uppsala, eller om du har ont om tid och inte hittar en lärare på gångavstånd, kan du alltid ta lektioner på distans online. Då kan du dessutom välja bland lärare utanför Uppsala. Precis som eleverna, är varje lärare unik. Vissa är universitetsstudenter medan andra är utbildade matematiklärare. De flesta är inte stora matematiker i stil med Newton eller Descartes, men de har samma passion för siffror och delar gärna med sig av sina kunskaper. En erfaren privatlärare vet hur man undervisar elever på olika nivåer. De behandlar all inlärning på ett tydligt, hjälpsamt och professionellt sätt - oavsett om du är inne på din första eller femtionde matematikkurs. Så, vad är så speciellt med privatlärare? Vilka tekniker använder de för att hjälpa sina elever? En privatlärare har ingen förutbestämt läroplan och kan därför vara betydligt mer flexibel. Klassiska matematikövningar, lekar, förhör - allt är möjligt! Ni kan spela schack eller diskutera geometri över en fika på ett mysigt café i Uppsala. Det finns många olika sätt att studera matematik. Men hur väljer man rätt mattelärare? Inför din första privatlektion i Uppsala är det viktigt att du funderar på dina mål och vad du vill ha ut av kursen. Då blir betydligt lättare att hitta den perfekta läraren!

Matematiklektioner med Superprof

På Superprof kan du enkelt och smidigt filtrera lärarprofiler efter din nivå och ditt maxpris. Du kan även välja att endast se mattelärare som bor i närheten av dig. När du läst igenom de olika profilerna och valt ut den (eller de) som känns bäst, kan du vanligtvis boka en gratis provlektion. Detta är ett vanligt erbjudande bland mattelärarna i Uppsala då det ger er tillfälle att lära känna varandra och diskutera ert framtida upplägg. Ju mer information du ger läraren, desto bättre. Berätta om dina tidigare erfarenheter, vad som känns svårast, samt dina mål med privatlektionerna. Berätta om ditt förhållande till matematik i allmänhet: ogillar du matematik och känner ångest inför mattelektionerna i skolan? Älskar du matematik men kämpar med en inlärningssvårighet? Det kan också smart att diskutera var lektionerna ska hållas. Om du föredrar lugnet och bekvämligheten i din egen lägenhet, kan din lärare säkert komma hem till dig. I detta fall är det praktiskt om läraren bor i samma del av Uppsala - annars kan kostnader för resa tillkomma. Om du föredrar att ta lektionerna på ett café eller hemma hos läraren är det ofta möjligt också. 

 

Om ni kommer väl överens och du känner dig bekväm med en andra lektion är det bara att köra på! Kom ihåg att du kan sluta när du vill ifall du hellre ser dig om efter en annan lärare i Uppsala. Så, vad väntar du på? Boka en kostnadsfri provlektion i matematik redan idag!

Vad vill du lära dig?