Utmärkt
recensioner på

Hitta våra ambitiösa mattecoacher i Uppsala

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och med fler än 16 recensioner.

210 kr/h

Bra pris: 95% av våra privatlärare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en mattelektion är 210kr/h.

4 h

Snabba experter - Våra mattelärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig matematik
i Uppsala!

2. Organisera din mattekurs och påbörja ditt nya äventyr

Kontakta din nya lärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Vad är kostnaden för en privatundervisning i matematik i Uppsala?

Genomsnittspriset på en lektion i matte i Uppsala är 210kr.

 

Kostnaden för en läxhjälpare i matematik varierar beroende på olika faktorer t.ex:

 

  • Matematiklärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via Skype eller en annan stad i närområdet)
  • Hur ofta du vill ha kurs och längden på er kurs
  • Målet för din undervisning

 

97% av alla våra mattelärare erbjuder första kurstimmen gratis.

 

Kolla in kostnaderna för våra handledare inom matematik i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hur många kursledare i matematik finns tillgänliga i Uppsala för att ge mattelektioner?

I Uppsala och området, finns just nu 111 privatlärare i matematik tillgängliga för att ge kurser.

 

Du kan kolla igenom lärarnas annonser och välja matteläraren som passar dina behov.

 

För att hitta din privatlärare kolla igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Är det möjligt att ta läxhjälp i matematik online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tenta i matematik, kämpar med matte eller bare önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattelärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof ger matematikkurser online, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta lärare online, skriv in din ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har elever gett till privatlärare i matematik i Uppsala?

Eleverna recenserar sina mattelärare med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 16 omdömen.

 

Om det skulle uppstå problem med din kurs, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-post alla veckodagar).

 

👴🏼 Varför inte testa en privat matematikundervisning i Uppsala?

Matematik är för många ett av de svåraste ämnena i skolan. Många studenter kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är extraundervisning i matte blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  matematiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattetimmar med en erfaren matematiklärare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta en mattekurs för att lära dig om matematiska koncept med en erfaren mentor. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare och boka din första mattelektion hemifrån eller online.

 

En meddelandetjänst är på plats så att du kan komma i kontakt med din vägledare för att planlägga mattelektionen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 111 lärare i matte i Uppsala.

Vill du lära dig matematik i Uppsala?

Välj bland vårt stora utbud av matematiklärare i Uppsala!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta en mattecoach i Uppsala

Mattehjälp i Uppsala

Behöver du läxhjälp i matematik? Vi fattar, matte kan vara riktigt frustrerande! Sannolikheten att du tar dig igenom skolan utan några som helst bekymmer är liten. I Uppsala är det många som behöver mattehjälp så oroa dig inte - du är långt ifrån ensam. Om du känner att du ligger i riskzonen kan det vara smart att börja med individuell handledning. Du kanske inte inser det nu, men goda kunskaper i matematik kommer gynna dig livet ut - du kommer att använda matematik både i vardagen och på jobbet. Om du behöver hjälp med matte i Uppsala kan du kontakta en privatlärare på Superprof. Matematik behöver inte vara så svårt som du tror!

Ta privatlektioner i Uppsala

Vad dina svårigheter än beror på finns det hjälp att få. Du skulle säkert bli förvånad över hur snabbt man kan förbättra sina matematikkunskaper med rätt lärare. Ibland behövs bara ett par lektioner eller en kort intensivkurs för att  poletten ska trilla ner. Behöver ditt barn en privatlärare? Läxhjälp i matte är inte lätt, särskilt om man själv har bristande mattekunskaper. En privatlärare i Uppsala kan avlasta dig och pedagogiskt förklara addition, subtraktion, division, multiplikation, geometri, procenttal eller vad som helst. I Uppsala kan man få mattehjälp oavsett ålder och nivå. 

Fördelar med att få läxhjälp i matematik

Om du vill ha högre betyg eller oroar dig för nationella prov kanske det är dags att börja med privatundervisning? Varje elev är unik. Att du inte hänger med på mattelektionerna betyder inte att du är dålig på matematik. Du kanske bara har en inlärningsstil som kräver en annan metodik. Det är ingen idé att försöka memorera en formel om man inte förstår det bakomliggande resonemanget, eller hur? På Superprof kan du få handledning.

Vi erbjuder även intensivkurser och mattehjälp online över hela Sverige. Privatlärare är experter på att anpassa undervisningen efter varje elevs unika inlärningsstil. Detta är mer än vad vi kan säga om mattelärarna i skolan. Hur mycket de än skulle vilja, har de varken tiden eller resurserna som krävs för individuell handledning. Låt oss nu titta på dina alternativ för läxhjälp i Uppsala!

Privatudervisning  i Uppsala

Oavsett var i Uppsala du bor kommer du att hitta massor av tillgängliga privatlärare nära dig. Alla har däremot inte samma kvalifikationer. Vissa kanske studerar matematik på universitetet medan andra är utbildade mattelärare. Gemensamt för att lärare på Superprof, är att de har en genuin passion för matematik och gärna delar med sig av sina kunskaper. Om du inte hittar din drömlärare på Superprof i Uppsala, eller om den du vill ha inte är ledig på de dagar du är tillgänglig, kan du alltid ta lektioner på distans. Mattehjälp online är minst lika effektivt!

Vad gör man på en privatlektion i matte?

Så, vilka tekniker använder privatlärare för att hjälpa sina elever? Våra lärare har ingen förutbestämt läroplan och kan därför vara betydligt mer flexibla. De kan använda sig av klassiska matematikövningar, lekar, förhör eller vad du vill! Ni kan spela schack eller diskutera geometri över en fika på ett mysigt café i Uppsala. Det finns många olika sätt att studera matematik. Nu undrar du säkert hur man gör för att hitta Uppsalas bästa privatlärare i matematik? Allt du behöver göra är att besöka Superprof!

Hitta en privatlärare i matte

På Superprof kan du enkelt och smidigt sortera lärare efter stad, ämne, nivå timpris. Du kan välja att endast se mattelärare som bor nära dig eller lärare som erbjuder läxhjälp online. När du läst igenom de olika profilerna och valt ut den (eller de) som känns bäst, kan du vanligtvis boka en gratis provlektion. De flesta mattelärare bjuder på den första lektionen så att ni ska kunna lära känna varandra och diskutera kursens upplägg. Inför din första lektion är det viktigt att du funderar på dina mål och vad du vill få ut av kursen. Ju mer information du ger läraren desto bättre.

Berätta om dina tidigare erfarenheter, och vad som känns svårast. Berätta om ditt förhållande till matematik i allmänhet. Avskyr du matematik och känner ångest inför mattelektionerna i skolan? Älskar du matematik men kämpar med en inlärningssvårighet? Det kan också smart att diskutera var lektionerna ska hållas. Om du föredrar lugnet och bekvämligheten i ditt eget hem, kan din lärare säkert komma hem till dig. I detta fall är det praktiskt om läraren bor i samma del av Uppsala - annars kan kostnader för resa tillkomma. Om du föredrar att ta lektionerna på ett café eller hemma hos läraren är det ofta möjligt också. 

Om ni kommer bra överens är det bara att köra på! Kom ihåg att du alltid kan sluta om du hellre ser dig om efter en annan lärare i Uppsala. Så, vad väntar du på? Boka en kostnadsfri provlektion i matematik redan idag!

Vad vill du lära dig?