Utmärkt
recensioner på

Lär dig padel online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 1 omdömen.

408 kr/h

Bra priser: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 408 kr/h

1 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 1h.

Att lära sig padel har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Padel

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Racket sport.

Vårt Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

FAQ

💰Vad kostar privatlektioner i padel?

Genomsnittspriset för en kurs i padel är 408 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som: 

  • Privatlärarens erfarenhet som lärare och inom padel
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på geografisk plats
  • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Padel?

Padel med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Kan jag lära mig padel online?

Majoriteten av våra lärare i padel erbjuder kurser inom


Padellektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Padel  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i padel?

10 privatlärare i padel erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 10 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i padel?

Bland 1 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig padel?

Du har många talangfulla lärare i padel att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Låt en handledare hjälpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom Padel

Ta en padelkurs online med marknadens bästa privatlärare 

Padel är vad det känns som ett nytt fenomen som verkligen tagit sig in i Sveriges och världens hjärtan. Men faktum är att padel har spelats ända sedan 1969 då den första matchen gick av stapeln i Acapulco, Mexico. Idag är sporten som allra populärast i ett annat spansktalande land, just Spanien. 

Padel är en slags mix av tennis och squash där man spelar i lag om 2 mot 2 spelare på andra sidan nätet. Det är en sport som växt sig otroligt stark de senaste åren och nya banor och padelhallar dyker upp med jämna mellanrum. Till skillnad från tennis så spelar man padel i en form av bur som är 10 m bred och 20 m lång. I padel samarbetar du inte bara med din lagkompis utan även väggarna som omringar dig. Det är en sport där teknik slår muskler och där de allra bästa spelarna tänker lika mycket som de slår. 

Sporten växer kanske snabbare än någon annan just nu i vårt avlånga land så ta en privatkurs idag och väx tillsammans med padelns utveckling till din bästa möjliga spelare. Med vägledning av en privatlärare sparar du både tid och energi, och du kommer känna dig som en bättre utövare redan efter första lektionen. Gör din sökning på superprof.se idag, du kommer inte bli besviken. 

Bli en bättre padelspelare med hjälp av en privatlärare 

Oavsett vilken nivå du håller i nuläget finns det lärare som kan hjälpa dig. Vill du lära dig grunderna eller vill du jobba tillsammans med en privatlärare för att kunna tävla på elitnivå? På superprof.se har vi lösningarna för din optimala utveckling. Gör en sökning idag och boka en coach som känns bra för dig. Du kommer få ett personligt schema som är anpassat för att du ska kunna utvecklas på bästa vis. Du kommer få tipsen och tricksen du behöver samt finslipa din teknik och kunskap kring spelet. Eftersom padel är en fysisk sport så är det bästa att ses och öva ihop i person men det finns utan tvekan en hel del man kan lära sig genom onlinekurser med din lärare. 

Vi på superprof erbjuder 3 olika sorters utbildning där onlinekurser är det allra populäraste. 

Våra privatlärare använder sig oftast av digitala klassrum. Med din laptop, smartphone eller Ipad som verktyg har det aldrig varit enklare att ta en kurs på distans. Förutom detta är en stabil internetuppkoppling allt du behöver för att vara igång. 

Det finns även möjlighet att ses i person med din lärare eller ta grupplektioner. Vår hemsida är anpassad för att vem som helst ska kunna göra en sökning med tydliga resultat.

När du börjar söka runt efter lärare kan du genast skicka ut frågor till några potentiella kandidater och be dem presentera sina tjänster och klargöra vad de kan göra för dig. 

Låt en privatlärare skräddarsy ett schema som passar just dig 

En privatlärare i padel kan hjälpa dig att sätta upp rimliga och relevanta mål att jobba emot och en möjlighet att utvecklas till en bättre padelspelare än vad du trodde var möjligt. Ihop med målen du sätter kring dig själv tillåts du också att drömma stort. När du vågar sätta upp stora mål kan du hålla motivationen uppe från början till slut. För en del kan det bli övermäktigt med för stora mål så det gäller att hitta sin personliga balans och tillsammans med din coach hitta lösningar och rimliga mål för att nå dit du vill. 

De bästa privatlärarna hittar du på Superprof 

Alla våra lärare är ytterst skickliga inom sina ämnesområden, vilket betyder att du får den bästa och mest relevanta informationen som finns. Det finns dessutom många goda recensioner och omdömen över våra lärare på Superprof, det är bara att ta en titt genom sajten för att se alla bra saker som har skrivits om våra professionella lärare! De flesta av våra privatlärare i personlig utveckling erbjuder sin första lektion helt kostnadsfritt. Det ger dig möjligheten att ‘prova på’ ett kurstillfälle med din lärare innan ni schemalägger era lektioner. Dessutom är priset för en timmes lektion alltid prisvärt. Kostnaden kan variera lite grann beroende på vilken lärare du väljer och hur mycket erfarenhet denna har. I Sverige ligger den genomsnittliga priset på ungefär 200 kr/timmen. Våra lärare svarar dig snabbt, nästan alltid inom ett par timmar! Detta betyder att så fort du tagit beslutet att anställa en privatlärare så kommer det att gå undan. Vill du komma igång med din utbildning på ett snabbt och effektivt vis är detta valet för dig. Superprof hjälper dig att hitta en lärare som passar för dina önskemål och kan anpassa sig efter ditt liv och vardag på bästa vis. Vi har samlat alla tillgängliga lärare som är sugna på att lära ut sina kunskaper till er som är villiga att lära, så kom igång! 

Hitta enkelt din privatlärare i Padel hos oss på Superprof 

Vi vet att det kan upplevas överväldigande då du söker efter något på internet idag, det dyker ju upp så många alternativ med en stor bredd. Hur ska du kunna välja? Hos oss på Superprof har vi sett till så att ditt sökande efter en privatlärare blir lätt och roligt. Vi har skapat ett system där du i lugn och ro kan söka efter exakt det du vill ha efter dina önskemål. 

  • Sökfunktion där du enkelt kan sortera på pris, ort (inklusive distans). 
  • Profiler på privatlärare som gör deras kunskaper och personligheter tydliga.
  •  F.d elevers betyg av privatlärare. 
  • Erbjudande om en fri testlektion innan du bestämmer dig för att du ska känna dig nöjd. ● Våra privatlärare individanpassar sitt pris efter sin erfarenhet, bredd och kompetens, de kan även ta hänsyn till de krav som eleven har. 
  • Distans-och online inlärning gör att du kan lära dig hemifrån och spara tid och pengar på transport, men ändå får högklassig utbildning och fördelar.

Varmt välkommen till oss på Superprof där du får tillgång av den högsta kvaliteten av privatlärare, alla redo att finnas vid din sida när du startar resan mot ditt bästa padelspelande.

Vad vill du lära dig?