Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

LÀr dig Yoga! Kolla in vÄrt utbud av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor baserat pÄ fler Àn 11 omdömen.

354 kr/h

De bÀsta priserna: 97% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 354 kr/h

4 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din Yoga

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

3. LĂ€r dig nya saker om Yoga.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och handledare under en mÄnad. En hel mÄnad till att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Yoga?

Genomsnittspriset för en kurs i Yoga Àr 354 kronor.

 

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pÄ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

 

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

 

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Yoga?

Yoga med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

 

Du vÀljer din lÀrare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

 

En kursförfrÄgan lÄter dig chatta direkt med lÀraren för att organisera lektioner med förtroende.

 

En sökmotor lÄter dig hitta den perfekta lÀraren för just dig. Sök bland miljontals lÀrare i hela vÀrlden eller hitta nÄgon som bor nÀra. 

 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Yoga!

Majoriteten av vÄra lÀrare i yoga erbjuder kurser inom Yoga online.

 

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gÄ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptÀcka kurserna i  Yoga  som finns tillgÀngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Yoga?

64 lÀrare inom Yoga erbjuder kurser pÄ Superprof. 

 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

 

VÀlj mellan 64 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Yogal mottagit?

Bland 11 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

 

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

 

För varje Àmne kan du se recensionerna av eleverna.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

TrÀna yoga med en av alla vÄra fantastiska yogalÀrare pÄ Superprof

LÄt oss slÄ hÄl pÄ nÄgra fördomar innan vi börjar prata om vad yoga Àr. Nej, du behöver varken vara vig som en balettdansös (en av de största fördomarna nÀr det kommer till yoga), vegan eller super spirituell för att tycka om och uppskatta yoga i ditt liv. Yoga Àr för alla kroppar och knoppar. NÀr du gÄr pÄ ett yogapass sÄ utför du olika positioner och övningar i ett flöde eller statiskt i flera minuter (det beror pÄ vilken sorts yoga du utövar). Du rör dig och utför övningarna i takt med din andning och i slutet av klassen brukar man avsluta med en meditation eller avslappning. Detta Àr generellt hur en klass kan se ut, sen finns det sÄklart variationer i massor, vÀlkommen till yogans spÀnnande vÀrld dÀr det finns nÄgot att hÀmta för alla!

 

Runt om i vĂ€rlden idag finns det ca 300 miljoner mĂ€nniskor som utövar den indiska traditionen yoga. 300 miljoner! Yoga Ă€r inte bara stĂ€rkande för bĂ„de kropp och sjĂ€l, utan Ă€ven för muskler och sjĂ€lvförtroende, förbĂ€ttrar din hĂ„llning och verkar stressreducerande. Vi Ă€r mĂ„nga som idag lever i en stressfylld vardag och kĂ€nner av ett ökat behov av att kĂ€nna in, varva ner och ge kroppen lugn och ro. Yogan Ă€r ett utmĂ€rkt komplement till en mer hĂ€lsosam livsstil och du kommer att kĂ€nna stor skillnad i ditt vĂ€lmĂ„ende redan frĂ„n dag ett. Öka ditt allmĂ€nna vĂ€lbefinnande och bli en riktigt zen master: lĂ„t yogan hjĂ€lpa dig! Visste du ocksĂ„ att yoga Ă€ven kan dĂ€mpa anvĂ€ndas för att lindra depression, Ă„ngest och till och med problem med sköldkörteln, inte helt illa va?

Var ska du börja?

Som vi nĂ€mnt innan sĂ„ finns det en hel del olika inriktningar och olika sorters yoga att utöva. Är du ute efter att du lĂ€ra dig mer om filosofin som ligger till grund för yoga och jobba med avslappning och den djupa muskulaturen? Eller vill du kanske trĂ€na en mer fysiskt utmanande och dynamisk form av yoga? Kanske lider du av en sjukdom som gör dig lite extra stel och gör att yoga blir utmanande för dig? DĂ„ kan du anvĂ€nda dig av hjĂ€lpmedel som filtar, yoga block och rep för att göra det lĂ€ttare för dig att ta del av yogans fördelar. KĂ€nner du dig extra Ă€ventyrlig sĂ„ kan du till och med trĂ€na yoga hĂ€ngandes i luften! Vi har listat nĂ„gra former av yoga som du har att vĂ€lja och vraka mellan nĂ€r du först ska ge dig in i vĂ€rlden av yoga!

 

Hatha yoga - en form av yoga som Àr mer dynamisk. Du utför övningarna och positioner i takt med ditt andetag. Hatha yoga Àr en bra form att starta med för dig som Àr nybörjare dÄ Hathan inte har lika högt tempo som till exempel Vinyasa yoga.


Vinyasa yoga - hÀr rör vi oss i flow! Det vill sÀga, den hÀr yogan Àr litee meer fysiskt krÀvande och dynamisk Àn de flesta andra klasser. Passar med andra ord dig som vill jobba med styrka och kondition.

Ashtanga yoga - (kallas ocksÄ Mysore yoga ibland) som Hatha yoga men mer i flow. Ashtanga yoga kommer i fyra olika serier, dÀr du börjar pÄ serie ett och sedan fortsÀtter till serie fyra ju mer avancerad du blir. Du utför alltsÄ samma rörelsemönster och flöde ur den serie du Àr pÄ varje gÄng du gÄr pÄ ett pass. Att befÀsta kunskapen om alla de fyra serierna krÀver mycket trÀning och det finns endast ett fÄtal lÀrare i hela vÀrlden som tillÄts lÀra ut den fjÀrde och sista serien av rörelser.


Yin yoga - hÀr har vi en yoga för dig som vill ta det lite lÄngsammare men ÀndÄ utmana dig. HÀr fokuserar du pÄ djup stretch och hÄller positionerna i tre till sex minuter. Det kan vara jobbigare Àn det lÄter, men Àven mycket avslappnande för kropp och sjÀl!

 

Medicinsk Yoga - en lÀkande form av yoga dÀr man fokuserar pÄ ÄterhÀmtning och vila för bÄde kropp och sinne. Medicinsk yoga anvÀnds bland annat för att lindra sjukdomar och symtom och anvÀnds dagligen i sjukvÄrden som fysioterapi.

 

Kundalini yoga - en yogaform dÀr du jobbar mycket med din inre energi och energifÀlt. Det Àr en kraftfull yoga som kan upplevas utmanande för nybörjare och brukar dÀrför rekommenderas för lite mer erfarna yogis.

Aerial yoga - för den Àventyrliga! HÀr utför du yoga och olik positioner hÀngandes i en tunn hammock. En utmanande men rolig variant pÄ yoga som ger en skön stretch med hjÀlp av tyngdlagen.

Yoga Iyengar - yogan för dig som gÀrna tar hjÀlp av filtar och block för att ta del av en bekvÀm och ÄterhÀmtande yoga.


Gravid yoga - som det lÄter; en variant av yoga för dig som Àr gravid. Positionerna du utför Àr sÀkerhetsanpassade för dig och ditt barn.

Hot yoga - HÀr blir det svettigt! Den hÀr yogan utförs i ett rum med en temperatur pÄ 38-40 graders vÀrme. Med andra ord - ta med handduken och vattenflaskan!

Skrattyoga - SlÀpp lös skrattet och slÀpp alla spÀnningar! Skratt yoga bjuder pÄ en förlösande upplevelse dÀr du i grupp rör dig och anvÀnder skrattet som ett verktyg att slappna av och frigöra endorfiner. Det kan lÄta lite galet, men mÄnga vittnar om ökat vÀlmÄende och en lyckokÀnsla nÀr man lÀmnar en klass med skrattyoga!

Hur kÀnner du nu, har du lite mer kött pÄ benen inför ditt val av vilken yoga som passar just dig och de behov du önskar att yogan ska fylla i ditt liv just nu? NÀr du har bestÀmt dig för en form av yoga du vill starta med och djupdyka i sÄ kan du kontakta en lÀrare som hjÀlper dig med ett upplÀgg som passar dig för att komma igÄng.

Kanske vill du bli yogalÀrare sjÀlv?

KĂ€nner att du vill fördjupa dig inom yogan och bli den som lĂ€r ut? Vi ska vara Ă€rliga, att bli yogalĂ€rare krĂ€ver mĂ„nga timmars studier och en hel del passion för den indiska traditionen och filosofin. Det Ă€r viktigt att du stĂ€ller dig frĂ„gan varför just du vill bli yogalĂ€rare? Är det för att det Ă€r trendigt, ett tillfĂ€lligt intresse eller kĂ€nner du ett genuint intresse av att lĂ€ra ut yoga till andra?

Utan intresse och passion kan vĂ€gen till att bli yogalĂ€rare kĂ€nnas kĂ€mpigt, men med rĂ€tt motivation blir det en givande och utvecklande resa! Som yogalĂ€rare kommer det att krĂ€vas av dig att kunna lyssna och ta in dina elevers behov samt ta del av och guida deras andliga och spirituella resa. För att komma igĂ„ng med din utbildning och resa till yogalĂ€rare, börja med att bestĂ€mma vilken sorts yoga du vill lĂ€ra ut. Är det Yin, Hatha, Vinyasa eller kanske Aerial yoga som du vill satsa pĂ„? Kom ihĂ„g att du alltid kan bredda din kunskapsbas och bygga pĂ„ din utbildning. Det du börjar undervisa i behöver inte vara din slutdestination, detta Ă€r alltsĂ„ bara början pĂ„ din resa inom yogans underbart harmoniska vĂ€rld!

 

Att lÀra ut yoga innebÀr till stor del att hjÀlpa andra att hitta och nÄ sin fulla potential som yogi och medmÀnniska, ett stort ansvar med andra ord, men sÄklart mycket givande att följa dina elevers personliga utveckling. Det Àr viktigt att nÀr du som nybliven yogalÀrare börjar lÀra ut kommer igÄng med att hitta just din stil som yogalÀrare. Hur vill du nÄ ut till dina elever? LÄt dig inspireras av andra lÀrare, ta klasser och glöm inte bort din egen inre resa för att definiera dig sjÀlv som mÀnniska men ocksÄ yogalÀrare. VÀgen till att bli fullÀrd yogalÀrare kan kÀnnas lÄng, men med motivation och passion sÄ kommer du att lyckas!

 

NÀr du Àr fÀrdigutbildad finns vi pÄ Superprof sÄklart hÀr som stöd nÀr du vill ha hjÀlp att sprida dina kurser och workshops och hitta nya elever. Vill du hÄlla helgkurser, online kurser eller event dÀr du fÄr sprida yogans filosofi till kunskapstörstande yogis? Allt Àr möjligt hÀr pÄ Superprof!

Hitta en certifierad privatlÀrare inom yoga i Sverige idag!


Vinyasa yoga eller Yin yoga? Meditation, fördjupning inom yogans filosofi eller en mer fysiskt utmanande trÀning? Förgreningarna inom yogan Àr mÄnga. Gör research och bestÀm dig för var du vill börja, kanske vill du fördjupa redan befÀsta kunskaper inom yoga, eller vill du kanske vill bli yogalÀrare sjÀlv? Hos oss pÄ Superprof finner du ca 800 yogalÀrare för alla nivÄer runt om i hela Sverige! Kom ihÄg att timpriserna kan variera dÄ vÄra lÀrare har olika utbildningsgrader och erfarenhet inom yoga. VÀlj en lÀrare som passar dig och dina behov, dÀrefter schemalÀgger ni tillsammans dina lektioner nÀr det passar dig bÀst!

FörbÀttra din livsstil med yoga


MÄnga som utövar yoga vittnar om ett ökat vÀlmÄende bÄde fysiskt som psykiskt. Till exempel sÄ sÀger en stor andel av de amerikaner som utövar yoga att deras yogatrÀning motiverar dem att Àta mer hÀlsosamt och prioritera sömn och sitt vÀlmÄende. Dessutom Àr Äldersspannet mycket förlÄtande, du hittar sÄvÀl barn som Àldre generationer upp till 90 Är som utövar yoga dagligen (!). Om inte det Àr motiverande sÄ vet vi inte vad som Àr! Investera i din hÀlsa, kom igÄng med din yogatrÀning idag, hitta din privatlÀrare i Sverige pÄ Superprof!

Vad vill du lÀra dig?