Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Våra fantastiska Svensklärare i Stockholm

Se fler lärare

4.9 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 4.9 stjärnor och mer än 16 evalueringer.

225 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. I genomsnitt kostar det 225 kr/h.

4 h

Bra kommunikation! Våra privatlärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din svenskaundervisning

Tillsammans med läraren kan du lägga upp planen för kursen, målsättning, hur ofta, när och var ni ska ses. Bästa sättet att behålla studiemotivationen på!

3. Upptäck nya möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inte endast i svenska. Utforska våra ämnen, och kanske hittar du din nästa passion och hobby?

FAQ

💰Vad är det genomsnittliga priset för en lektioner i Svenska?

Det genomsnittliga priset på lektioner på lektioner i Svenska är 225 kr. 

 

Priset varierar pga olika faktorer: 

 

  • Din lärares erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, med läraren eller online
  • Lektionernas varaktighet och regelbundenhet

 

97% av våra lärare erbjuder första kursen gratis.

Hitta en lärare nära dig.

🎯 Varför ska du ta lektioner i Svenska?

Med hjälp av en lärare i Svenska du kan bli bra på Svenska.

 

Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.

 

En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner.

 

Hitta din perfekta lärare idag.

💻 Kan man lära sig Svenska online?

Majoriteten av våra lärare i Svenska erbjuder deras kurs online.

 

För att söka efter en lärare i Svenska använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Svenska via webcam.

🎓 Hur många handledare ger lektioner i Svenska?

Det finns för närvarande 92 lärare tillgängliga inom Svenska som erbjuder kurser.

 

Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️ Hur betygsätts våra lärare i Svenska?

Mätt över ett antal 16 gav våra elever ett medelbetyg på 4.9 av 5.

 

Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.

 

Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Utvecklas och nå dina mål med privatlärare svenska Stockholm!

Varför skulle man vilja lära sig mer om det svenska språket?

Vi kan tänka på hur många olika skäl som helst till varför man skulle vilja plugga svenskan eller lära sig svenska från grunden med hjälp av en privat svenska lärare! Vad du själv än har för skäl och orsaker till varför du är ute efter att plugga svenska, så är Stockholm där du ska vara för att göra det! 

 

Att plugga svenska är så mycket mer än att bara lära sig hur man uttalar vissa ord eller hur man pratar språket. Det innebär att man lär allt ifrån hur man snackar svenska till hur man läser på svenska, hur man skriver, och även lite om den svenska kulturen, för det är ju viktigt att kunna om man ska kunna ett språk utantill. Det blir verkligen svårt och även lite för komplicerat om man ska plugga allt detta på egen hand. Vilket betyder att du som letar här på Superprof efter en privatlärare har hittat rätt, och det är absolut inte överraskande att du vill ha någon att hjälpa dig på vägen. Det är faktiskt bra att du söker någon som kan hjälpa! 

 

I vissa andra ämnen, såsom de vetenskapliga ämnen till exempel, så finns det alltid ett svar som är rätt. Detta gäller inte när det kommer till språk. Alltså om man har uppgiften att skriva en uppsats på svenska, så kommer det absolut inte finnas bara ett korrekt sätt man kan göra det på! Och det betyder att man måste kunna behärska språket med mycket självförtroende, annars kanske man hamnar i en stressig situation där man inte riktigt vet hur man ska göra. När man börjar plugga på högre utbildningar, såsom på högskolan eller universitetet, ska man kunna bevisa att man kan skriva en uppsats på ett sätt som demonstrerar ens kapacitet till att tänka kritiskt och även på ett utvärderande sätt. Som sagt så finns det inget rätt eller fel svar, vilket är det som gör att ens färdigheter inom svenskan är så avancerade. Du kanske väljer att ta hjälp av en privatlärare så att hen kan ge dig lite feedback och kritik på hur du skriver, där ni tillsammans går igenom vad du har för styrkor och svagheter. 

Privatlärare i svenska

Eller så kanske är det så att du har lite svårt med läsförståelse, mer specifikt när det gäller att identifiera olika teman i en text eller att hitta en större betydelse i texten. Det kan vara hjälpsamt att ha en lärare bredvid dig när du läser så att hen kan fråga dig olika saker om texten där du lätt kan hitta det du ska. Därav kan du utveckla din kritiskt tänkande, och förbättra din läsförståelse i helhet. En privatlärare kan vara en mycket bra lösning  i den här situationen. 

 

Det kan även vara hjälpsamt att ha en privatlärare under tenta-tiden! Om du har ett prov som kommer och du kanske känner dig lite orolig kring dina färdigheter är det verkligen smart att hitta en lärare som kan bidra till att du känner dig självsäker igen, och ni kan tillsammans gå igenom det som kanske blir svårast på provet. 

 

Det finns många goda skäl bakom att ta hjälp av en privatlärare, och det finns ingen bättre plats i världen du kan lära dig mer om det svenska språket än i Sveriges huvudstad! 

Svenska studier och Stockholm

Stockholmare har alltid bidragit till den svenska kulturen och gett mycket till den svenska världen när det gäller böcker och litteratur. Lena Andersson, Carl Johan Backman, Helena Boberg, Mathias Björk, Jan Bergman, Maj von Dardel, och Stig Eek är bara några av de välkända svenska författare som har sina rötter i Stockholm. I hundra år har Stockholm varit en stad som har gett så himla mycket till den svenska kulturen, och det är inte heller överraskande att många svenska författare som skriver om Sverige placerar sina berättelser i Stockholm. 

 

I samband med att vara stället där många skriver om, så har Stockholm också många ställen runt omkring där man kan befinna sig i lugn och ro bland många böcker. Till exempel så finns det Stockholms Stadsbiblioteket, en mycket vacker och fin byggnad som byggdes 1928 och designades av arkitekt Gunnar Asplund. Där hittar man tusentals olika böcker på många olika genrer, och det är faktiskt inte bara böcker man hittar här! Här kan man också hitta ljudböcker, filmer, magasiner, och lite annat också. Det är bara att ta sig hit, det är lättast att gå av tunnelbanan vid Rådmansgatan, och sedan njut av omgivningen. 

 

Ytterligare i Stockholm kan man hitta hundratals olika bokaffärer där man också kan hitta sin nästa äventyr, och då kan man köpa istället för att bara låna om det är något som låter lite bättre för dig. Bland annat i Stockholm så finns det Hedengrens Bokhandel i Sturegallerian, Akademibokhandeln där man kan köpa allt från skönlitteratur till kurslitteratur, och även en affär som heter Science Fiction Bokhandel i Gamla Stan som bjuder på en massa olika roliga böcker och leksaker som har att göra med alla de karaktärerna som vi alla har vuxit upp med. 

Kultur och svenska i Stockholm

Dessutom i Stockholm finns det något som heter ‘Det Litterära Stockholm’, skapad av Vera Székelys. Runt om i Stockholm finns det olika skyltar som berättar lite om den litterära historien som ligger bakom denna stad; man ser en liten karta som visar vägen till de andra skyltarna och dessutom får man också författar- och gatu presentationer kring olika viktiga platser och viktiga personer inom denna historia. Det är en fin och perfekt sätt att hylla den svenska litterära kulturen. 

 

Förutom att vi i Stockholm har många litterära personer att hylla så finns det dessutom många andra sätt att kunna njuta av det svenska språket. Stockholm har många fina teater och kulturcenter där man kan både ta del av och bara beskåda olika sorters framträdanden. Det är verkligen många olika föreställningar som man kan njuta av att kolla på, men det är samtidigt ett bra sätt att lära sig om det svenska språket när man hör hur det talas av andra, också. Vissa ställen man kan besöka är, bland annat, Kungliga Dramaten, Kungliga Operahuset, Södra Teatern, Playhouse Teater, och även Göta Lejon på Södermalm. 

Privatlektioner inom svenskan i Stockholm

Medan större grupper kan vara ett bra sätt att utveckla sina talanger där man kan träffa andra som sitter i samma sits som en, så är privata lektioner en helt annan grej. Med en privatlektion får du skräddarsydd och strukturerad tid där du har utrymmet att ta allt på egen takt. 

 

Det som skiljer sig mest mellan att ha privatlektioner och att ta lektioner i en större grupp är att en privatlärare kan hjälpa dig att identifiera dina styrkor och svagheter på ett djupare sätt än om du satt bland 30 andra elever som också behövde lite hjälp. Eftersom i en privatlektion det är bara du som är där, så betyder det att din lärare kan ge all hennes uppmärksamhet på just dig, vilket betyder att du får en mer personlig och betydelsefull utbildning. 

 

Om det visar sig att du har några problem med poesi, så kanske din lärare märker detta och bestämmer sig för att ni ska gå igenom poesi på en djupare nivå. Eller så kan det vara så att om grammatiken är lite svårare för dig så lägger ni extra tid på att gå igenom basen inom grammatiken. Med en privatlärare kan du fråga vad som helst utan att känna att du tar tid från andra elever som också behöver det. Om du saknar självförtroende när det gäller att skriva olika texter är det bara att berätta det för din lärare, så kan hen komma på några övningar som kan hjälpa dig att förbättra detta. Du själv väljer hur ofta du vill träffa din lärare, vare sig detta blir en gång i månaden eller två gånger i veckan så är det helt upp till dig hur du vill styra upp dina lektioner! Privatlektioner är helt enkelt det bästa sättet att kunna skräddarsy din utbildning på ett sätt som passar dig och dina önskemål, och hjälper dig komma närmare dina mål på kortare tid. 

Att hitta en privatlärare i Stockholm

Om du har valt att ta hjälp av en privatlärare så kommer du ha många val att välja mellan. Om du befinner dig redan i skolan eller på universitetet så kan det ibland finnas olika val för dig där du kan ta hjälp av en lärare utanför dina lektioner. Ibland kan det vara så att vissa lärare erbjuder extra lektioner för de eleverna som vill ha den tiden att fråga sina lärare om saker som kanske var lite mer komplicerade, så det är bara att utforska lite på din egen skola. 

 

Det finns hur många olika val som helst för dig som söker, och det är där som Superprof kan hjälpa dig. Superprof gör det enkelt för dig att hitta en bra lärare för just din situation, och visar dig alla tillgängliga privata lärare som befinner sig i Stockholm. Du kan hitta de baserat på priset, var de befinner sig i staden, deras erfarenhet och utbildningsnivå, eller även baserat på andra elevers recensioner. 

 

Så vad väntar du på egentligen? Den svenska kulturen väntar dig, kom igång nu! 

 

Vad vill du lära dig?