Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska Svensklärare i Stockholm

Se fler lärare

4.9 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 4.9 stjärnor och mer än 21 evalueringer.

237 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. I genomsnitt kostar det 237 kr/h.

6 h

Bra kommunikation! Våra privatlärare svarar vanligtvis inom 6h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig svenska
i Stockholm!

2. Organisera din svenskaundervisning

Tillsammans med läraren kan du lägga upp planen för kursen, målsättning, hur ofta, när och var ni ska ses. Bästa sättet att behålla studiemotivationen på!

3. Upptäck nya möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inte endast i svenska. Utforska våra ämnen, och kanske hittar du din nästa passion och hobby?

FAQ

💸 Vad är priset för privat svenska kurs i Stockholm?

Genomsnittskostnaden på svenska kurs per timme i Stockholm är 237kr.

 

Priset för svenska kurs kommer att bero på:

 • Erfarenhet undervisaren har
 • Var lektionerna äger rum (online eller någon annanstans i närområdet)
 • Hur många undervisningstimmar du tar och varaktigheten av varje möte med privatläraren
 • Målen för din undervisning

97% av alla våra lärare ger deras första svenska timme gratis.  Kolla in priserna på våra svenska undervisare i din region.

👨🏼‍⚖️ Hur många lärare är tillgängliga i Stockholm för att ge undervisning på svenska?

130 privatlärare i svenska är tillgänglig för att ge svenska kurs i Stockholm och närområden.

 

du kan undersöka deras annons och kontakta svenska undervisaren som passar dina behov.

Välj din lärare från vårt utval av 130 svenska lärare.

💻 Kan du ta svenska kurser online?

På Superprof kan du lära dig svenska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att öva inför svenska examen, sliter med svenska grammatik eller bara önskar att förbättra dina svenska färdigheter, kan våra lärare hjälpa dig.

 

Många av våra svenska handledare erbjuder också privatundervisning. Cirka 80% av de privata handledarna på Superprof erbjuder svenska via Skype, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta tillgängliga onlinehandledare, skriv in dina ämneskriterier i sökmotorn och välj webkamera-filtret för att se de tillgängliga lärarna som för närvarande erbjuder onlinekurser i önskat ämne.

 

Onlinekurser via Skype ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema, och onlinelektioner är ofta billigare eftersom handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en online svenska lärare, du också!

✒️ Hur bedömer studerande sina privata svenska lärare i Stockholm?

Från ett urval av 21 utvärderingar, gav elever deras lärare i svenska ett genomsnitt på 4.9 av fem.

 

En kundservicemedarbetare från Superprof är tillgänlig (över telefon eller e-mail på vardagar) om du har några frågor om din undervisning.

För fler frågor, kolla in vår FAQs.

Varför inte testa svenska lektioner i Stockholm?

Svenskämnet är något alla måste gå igenom under skoltiden. Skrivkunskaper, grammatik, stavning... Inte alla behärskar detta utan lite extra hjälp.

 

En svenska lärare kan hjälpa dig med många saker:

 • Förberedelser för en tenta eller universitetsexamen
 • Behärska reglerna för svenska grammatik
 • Skriva uppsatser och andra uppdrag
 • Stavning och böjning av verb
 • Ge råd för att hjälpa dig med din svenska nivå
 • Läsförståelse
 • Läxhjälp
 • Hjälpa dig med att öka självförtroendet för dina svenska färdigheter

Du kan bestämma med läraren vad du hoppas uppnå med dina privata svenska lektioner.

Hitta din svenska lärare idag.

Vill du lära dig svenska i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av svenskalärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Utvecklas och nå dina mål med privatlärare svenska Stockholm!

Varför skulle man vilja lära sig mer om det svenska språket?

Vi kan tänka på hur många olika skäl som helst till varför man skulle vilja plugga svenskan eller lära sig svenska från grunden med hjälp av en privat svenska lärare! Vad du själv än har för skäl och orsaker till varför du är ute efter att plugga svenska, så är Stockholm där du ska vara för att göra det! 

 

Att plugga svenska är så mycket mer än att bara lära sig hur man uttalar vissa ord eller hur man pratar språket. Det innebär att man lär allt ifrån hur man snackar svenska till hur man läser på svenska, hur man skriver, och även lite om den svenska kulturen, för det är ju viktigt att kunna om man ska kunna ett språk utantill. Det blir verkligen svårt och även lite för komplicerat om man ska plugga allt detta på egen hand. Vilket betyder att du som letar här på Superprof efter en privatlärare har hittat rätt, och det är absolut inte överraskande att du vill ha någon att hjälpa dig på vägen. Det är faktiskt bra att du söker någon som kan hjälpa! 

 

I vissa andra ämnen, såsom de vetenskapliga ämnen till exempel, så finns det alltid ett svar som är rätt. Detta gäller inte när det kommer till språk. Alltså om man har uppgiften att skriva en uppsats på svenska, så kommer det absolut inte finnas bara ett korrekt sätt man kan göra det på! Och det betyder att man måste kunna behärska språket med mycket självförtroende, annars kanske man hamnar i en stressig situation där man inte riktigt vet hur man ska göra. När man börjar plugga på högre utbildningar, såsom på högskolan eller universitetet, ska man kunna bevisa att man kan skriva en uppsats på ett sätt som demonstrerar ens kapacitet till att tänka kritiskt och även på ett utvärderande sätt. Som sagt så finns det inget rätt eller fel svar, vilket är det som gör att ens färdigheter inom svenskan är så avancerade. Du kanske väljer att ta hjälp av en privatlärare så att hen kan ge dig lite feedback och kritik på hur du skriver, där ni tillsammans går igenom vad du har för styrkor och svagheter. 

Privatlärare i svenska

Eller så kanske är det så att du har lite svårt med läsförståelse, mer specifikt när det gäller att identifiera olika teman i en text eller att hitta en större betydelse i texten. Det kan vara hjälpsamt att ha en lärare bredvid dig när du läser så att hen kan fråga dig olika saker om texten där du lätt kan hitta det du ska. Därav kan du utveckla din kritiskt tänkande, och förbättra din läsförståelse i helhet. En privatlärare kan vara en mycket bra lösning  i den här situationen. 

 

Det kan även vara hjälpsamt att ha en privatlärare under tenta-tiden! Om du har ett prov som kommer och du kanske känner dig lite orolig kring dina färdigheter är det verkligen smart att hitta en lärare som kan bidra till att du känner dig självsäker igen, och ni kan tillsammans gå igenom det som kanske blir svårast på provet. 

 

Det finns många goda skäl bakom att ta hjälp av en privatlärare, och det finns ingen bättre plats i världen du kan lära dig mer om det svenska språket än i Sveriges huvudstad! 

Svenska studier och Stockholm

Stockholmare har alltid bidragit till den svenska kulturen och gett mycket till den svenska världen när det gäller böcker och litteratur. Lena Andersson, Carl Johan Backman, Helena Boberg, Mathias Björk, Jan Bergman, Maj von Dardel, och Stig Eek är bara några av de välkända svenska författare som har sina rötter i Stockholm. I hundra år har Stockholm varit en stad som har gett så himla mycket till den svenska kulturen, och det är inte heller överraskande att många svenska författare som skriver om Sverige placerar sina berättelser i Stockholm. 

 

I samband med att vara stället där många skriver om, så har Stockholm också många ställen runt omkring där man kan befinna sig i lugn och ro bland många böcker. Till exempel så finns det Stockholms Stadsbiblioteket, en mycket vacker och fin byggnad som byggdes 1928 och designades av arkitekt Gunnar Asplund. Där hittar man tusentals olika böcker på många olika genrer, och det är faktiskt inte bara böcker man hittar här! Här kan man också hitta ljudböcker, filmer, magasiner, och lite annat också. Det är bara att ta sig hit, det är lättast att gå av tunnelbanan vid Rådmansgatan, och sedan njut av omgivningen. 

 

Ytterligare i Stockholm kan man hitta hundratals olika bokaffärer där man också kan hitta sin nästa äventyr, och då kan man köpa istället för att bara låna om det är något som låter lite bättre för dig. Bland annat i Stockholm så finns det Hedengrens Bokhandel i Sturegallerian, Akademibokhandeln där man kan köpa allt från skönlitteratur till kurslitteratur, och även en affär som heter Science Fiction Bokhandel i Gamla Stan som bjuder på en massa olika roliga böcker och leksaker som har att göra med alla de karaktärerna som vi alla har vuxit upp med. 

Kultur och svenska i Stockholm

Dessutom i Stockholm finns det något som heter ‘Det Litterära Stockholm’, skapad av Vera Székelys. Runt om i Stockholm finns det olika skyltar som berättar lite om den litterära historien som ligger bakom denna stad; man ser en liten karta som visar vägen till de andra skyltarna och dessutom får man också författar- och gatu presentationer kring olika viktiga platser och viktiga personer inom denna historia. Det är en fin och perfekt sätt att hylla den svenska litterära kulturen. 

 

Förutom att vi i Stockholm har många litterära personer att hylla så finns det dessutom många andra sätt att kunna njuta av det svenska språket. Stockholm har många fina teater och kulturcenter där man kan både ta del av och bara beskåda olika sorters framträdanden. Det är verkligen många olika föreställningar som man kan njuta av att kolla på, men det är samtidigt ett bra sätt att lära sig om det svenska språket när man hör hur det talas av andra, också. Vissa ställen man kan besöka är, bland annat, Kungliga Dramaten, Kungliga Operahuset, Södra Teatern, Playhouse Teater, och även Göta Lejon på Södermalm. 

Privatlektioner inom svenskan i Stockholm

Medan större grupper kan vara ett bra sätt att utveckla sina talanger där man kan träffa andra som sitter i samma sits som en, så är privata lektioner en helt annan grej. Med en privatlektion får du skräddarsydd och strukturerad tid där du har utrymmet att ta allt på egen takt. 

 

Det som skiljer sig mest mellan att ha privatlektioner och att ta lektioner i en större grupp är att en privatlärare kan hjälpa dig att identifiera dina styrkor och svagheter på ett djupare sätt än om du satt bland 30 andra elever som också behövde lite hjälp. Eftersom i en privatlektion det är bara du som är där, så betyder det att din lärare kan ge all hennes uppmärksamhet på just dig, vilket betyder att du får en mer personlig och betydelsefull utbildning. 

 

Om det visar sig att du har några problem med poesi, så kanske din lärare märker detta och bestämmer sig för att ni ska gå igenom poesi på en djupare nivå. Eller så kan det vara så att om grammatiken är lite svårare för dig så lägger ni extra tid på att gå igenom basen inom grammatiken. Med en privatlärare kan du fråga vad som helst utan att känna att du tar tid från andra elever som också behöver det. Om du saknar självförtroende när det gäller att skriva olika texter är det bara att berätta det för din lärare, så kan hen komma på några övningar som kan hjälpa dig att förbättra detta. Du själv väljer hur ofta du vill träffa din lärare, vare sig detta blir en gång i månaden eller två gånger i veckan så är det helt upp till dig hur du vill styra upp dina lektioner! Privatlektioner är helt enkelt det bästa sättet att kunna skräddarsy din utbildning på ett sätt som passar dig och dina önskemål, och hjälper dig komma närmare dina mål på kortare tid. 

Att hitta en privatlärare i Stockholm

Om du har valt att ta hjälp av en privatlärare så kommer du ha många val att välja mellan. Om du befinner dig redan i skolan eller på universitetet så kan det ibland finnas olika val för dig där du kan ta hjälp av en lärare utanför dina lektioner. Ibland kan det vara så att vissa lärare erbjuder extra lektioner för de eleverna som vill ha den tiden att fråga sina lärare om saker som kanske var lite mer komplicerade, så det är bara att utforska lite på din egen skola. 

 

Det finns hur många olika val som helst för dig som söker, och det är där som Superprof kan hjälpa dig. Superprof gör det enkelt för dig att hitta en bra lärare för just din situation, och visar dig alla tillgängliga privata lärare som befinner sig i Stockholm. Du kan hitta de baserat på priset, var de befinner sig i staden, deras erfarenhet och utbildningsnivå, eller även baserat på andra elevers recensioner. 

 

Så vad väntar du på egentligen? Den svenska kulturen väntar dig, kom igång nu! 

 

Vad vill du lära dig?