Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare som undervisar online i Statistik

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och mer än 45 recensioner.

226 kr/h

Bästa priserna: 99% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 226 kr / timme

5 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 5 timmar

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Planera dina kurser i Statistik online

Schemalägg tillsammans med din handledare i Statistik och beskriv dina behov och tillgänglighet.

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, mentorer och handledare på vår plattform under en månad. En hel månad för att få nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara människor.

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Statistik online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Många olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.

309lärare erbjuder undervisning

online statistik.

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom Statistiklektioner online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla våra lärare.

100% Verifierade Utvärderingar - nätverkets bästa verktyg

Våra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% verifierade.

Välj din lärare från våra 309 profiler.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom Statistiklektioner

309  lärare inom Statistik erbjuder online undervisning i statistik.

Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som passar dina inlärningsbehov bäst. 

Välj din lärare bland båra 309 profiler.

💸 Vad är det genomsnittliga priset för Statistiklektioner undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Statistik är 226Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

  • Lärarnas erfarenhet i Statistik
  • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är det genomsnittliga betyget för online-lärare inom statistik?

Ett urval av 45 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning finns vår kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Då mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populärt bland våra studenter.

Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Var du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.

309 Statistiklärare finns tillgängliga 

här för att hjälpa dig.

Vill du lära dig något nytt i ?

Välj bland vårt stora utbud av statistiklärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Få statistik hjälp på nätet med en av våra privatlärare

Statistik är ett ämne som blivit allt mer relevant de senaste tio åren, det finns många anledningar till detta men främst eftersom vi har kommit in i en otroligt digital värld som konstant kräver analys och ifrågasättande. I denna digitala värld räcker det inte längre med känslor som argument eller liknande utan stora företag kräver konkreta siffror eller nummer på statistik som backar upp de argument man lägger fram. För att ett företag ska kunna veta om man ska genomföra en process eller lansera ett nytt projekt vill man inte blint ge sig in i något, man behöver därför göra ett grundläggande förarbete som pekar mot att man går mot en rätt riktning. Hur gör man då detta förarbete? Jo man tar hjälp av statistik!

Vad lär man sig i en statistikkurs?

Statistik som ämne kan tyckas väldigt specificerat och inte så differentierande men så är faktiskt inte fallet, det finns otroligt många bitar inom ämnet som man kan välja att specialisera sig på och därmed bli expert inom. Just statistik innehåller flera segment i arbetet. Först och främst behöver man göra ett förarbete med att arbeta fram en plan som är relevant för ämnet som kan vara som stödorgan i insamlingen av den information som kommer att användas för argument grundande. Därefter behöver man göra den praktiska insamlingen av informationen, detta kan ske på flera olika sätt och vis, man kan välja att göra muntliga undersökningar men en av de vanligaste sätten att på ett effektivt och med ett billigt kostnadsperspektiv är att använda sig av digitala undersökningar man skickar ut till personer som är relevanta för undersökningen. Efter insamlingen av informationen behöver man tyda vad man faktiskt har fått för resultat, efter att en undersökning har avslutats kan man få hur mycket otydbar information som helst. Detta steg är otroligt viktigt för att man sedan ska kunna gå vidare och komma fram till ett resultat från undersökningen. Den information som man har lyckats få fram behöver sättas ihop så man kan dra tydliga samband, något som är en nyckeldel inom ämnet statistik. Slutligen behöver vi komma fram till ett resultat från den information vi har lyckat samla och nu tyda i vår undersökning. Denna information som vi nu länge har arbetat med ska nu komma fram till ett resultat som ska användas som ett stöd till en argumentation för eller emot något. 

Förarbetet

Innan man börjar med en undersökning bör man tydligt komma fram till vad det är man vill undersöka och vad det kan finnas för relevanta frågeställningar som är kopplade till frågeställningen. En undersökning kan som tidigare sagt se ut på många olika sätt, detta innebär att den typ av undersökning vi ska genomföra måste ha en metod som är anpassad till målgrupp, ämne och mycket annat. Exempelvis vill vi undersöka huruvida ett visst politiskt parti har ett stort förtroende kan det vara relevant att gå ut på stan till slumpmässigt utvalda personer i alla åldrar och fråga deras åsikt av dessa partier. Om vi istället är ett företag som vill tyda hur väl våra kunder uppskattar våra produkter är det helt plötsligt helt oanvändbart att gå fram till slumpmässigt utvalda personer, detta eftersom dem inte kommer att kunna ge ett relevant svar för vår frågeställning.

 

Genomförande

Efter att vi har kommit fram till frågeställning och hur vi ska genomföra själva undersökningen för att komma fram till bra svar för det vi vill undersöka kommer vi till genomförandet. I detta steg är det viktigt att vi håller oss till vad vi bestämde i planeringsfasen, om vi helt plötsligt går ifrån våran tidigare etablerade plan kan det bli felaktiga resultat. Inom statistik är det faktiskt otroligt viktigt att man håller sig till vad man från början har bestämt, utöver det är det väldigt viktigt att man inte ändrar sin metod för genomförande mitt i undersökningen. Om man ändrar sättet man ställer frågor eller frågorna i sig mellan olika personer så kan det resultera i differentierande resultat som därmed förstör möjligheten till att tyda och därmed hämta ett resultat från undersökningen.

Sammanställning av resultatet

Efter att vi har gjort genomförandet av undersökningen så kommer vi verkligen fram till den fas som vi statistik experter är bäst på, nämligen att ta denna otydliga information och göra om den till något som kan användas i praktiken. Detta steg handlar alltså om att sammanställa det resultat vi har kommit fram till i genomförandet, det handlar om att kategorisera olika svar för att få fram den statistik vi är ute efter.

I detta steg finns det oändligt många metoder man kan använda sig av, tusentals program som kan användas som fantastiska verktyg för att sammanställa informationen till presenterbara siffror. Som sagt finns det många olika sätt vi kan tackla dessa problem på, men en av de vanligaste verktyg man kan använda sig av är Excell som är ett fantastiskt sätt att sammanställa information eller många siffror på. 

Det tydliga resultatet

Det sista steget handlar om att använda den sammanställning av resultatet vi gjorde i förra steget och sedan använda detta som argument för eller emot en viss fråga. Om vi tar upp de exempel som vi rörde vid innan skulle det kunna innebära att vi presenterar att ett visst parti har en 40% av de utfrågade som håller med partiets synpunkter. Eller om vi tittar på exemplet kopplat till företaget kan vi där kanske använda konsumenternas synpunkter på köp för att ta fram argument för eller emot om vi ska fortsätta med en viss produkt eller fokusera på något nytt.

Hur kan man lära sig statistik?

En av de bästa sätten att lära sig mer inom statistik är att hitta en privatlärare online, detta har aldrig varit lättare än det är idag tack vare plattformen Superprof. Denna plattform Superprof har ägnat hela sin existens till att föra samman de som vill lära med de som vill lära ut. Allt du behöver göra för att komma i kontakt med en lärare på Superprof är att gå in på Superprofs hemsida och söka efter “statistik”. Därefter kommer du att få förslag på flera olika lärare som du sedan kan gå in och läsa mer om.

 

Vad vill du lära dig?