UtmÀrkt
recensioner pÄ

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Naturvetenskap

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 51 recensioner.

219 kr/h

BÀsta priserna: 99% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset Àr 219 kr / timme

4 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 4 timmar

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Planera dina kurser i Naturvetenskap online

SchemalÀgg tillsammans med din handledare i Naturvetenskap och beskriv dina behov och tillgÀnglighet.

3. FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och handledare pÄ vÄr plattform under en mÄnad. En hel mÄnad för att fÄ nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
recenserar sina lÀrare i Naturvetenskap

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Naturvetenskap online?

Du kan kontakta dina lĂ€rare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrĂ„gan . Du och din lĂ€rare kan tillsammans ta reda pĂ„ vilken lösning som passar er bĂ€st.

Det finns mÄnga olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

519lÀrare erbjuder undervisning

online naturvetenskap .

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom Naturvetenskap lektioner online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla vÄra lÀrare.

100% Verifierade UtvĂ€rderingar - nĂ€tverkets bĂ€sta verktyg

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% verifierade.

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 519 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom Naturvetenskap lektioner

519  lĂ€rare inom Naturvetenskap erbjuder online undervisning i naturvetenskap .

Du kan titta pĂ„ deras profiler och vĂ€lja den lĂ€rare som passar dina inlĂ€rningsbehov bĂ€st. 

VĂ€lj din lĂ€rare bland bĂ„ra 519 profiler.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för Naturvetenskap lektioner undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Naturvetenskap Ă€r 219Kr.

Detta pris varierat beroende pĂ„ olika faktorer: 

  • LĂ€rarnas erfarenhet i Naturvetenskap
  • KurslĂ€ngden

97% av lĂ€rarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lĂ€rare nĂ€ra dig.

🖋 Vad Ă€r det genomsnittliga betyget för online-lĂ€rare inom naturvetenskap ?

Ett urval av 51 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pĂ„ 5.0 av 5.


Om ett problem uppstĂ„r med en undervisning finns vĂ„r kundtjĂ€nst tillgĂ€ngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsĂ€tter Superprofs kundtjĂ€nst att vara tillgĂ€nglig för att svara pĂ„ alla sina frĂ„gor)Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

DĂ„ mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populĂ€rt bland vĂ„ra studenter.

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Var du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

519 Naturvetenskap lĂ€rare finns tillgĂ€ngliga 

hÀr för att hjÀlpa dig.

Vill du lÀra dig nÄgot nytt i ?

VÀlj bland vÄrt stora utbud av naturvetenskap lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

HjÀlp med naturvetenskap med en privatlÀrare: en hjÀlp som kan vara avgörande

En stor trend vi har sett de senaste Ären Àr att allt fler tar hjÀlp frÄn privatlÀrare, tidigare var det mycket ovanligt att man kunde fÄ ta del av en privatlektion men detta har drastiskt förÀndrats de senaste Ären. Men varför har det blivit en sÄ stor förÀndring? Detta beror i stor grad pÄ hur pass tillgÀngligt dessa privatlektioner blivit de senaste Ären. Tidigare var man lÄst vid var man bodde och de resurser som fanns tillgÀngliga dÀr, men tack vare internet och den digitala erans framgÄng har detta förÀndrats rejÀlt. Tidigare var det bara rika personer som hade möjlighet och rÄd till att kunna boka lektioner med privatlÀrare, detta pÄ grund av att det var dessa personer som hade de kontakter och pengar som krÀvdes. Men tack vare att privatlektioner blivit mer tillgÀngliga Àn nÄgonsin Àr man inte lÀngre bunden till de kontakter man har, dessutom sÄ har det blivit sÄ pass mycket billigare nu för tiden sÄ att alla har rÄd. 

 

Allt fler vÀljer att betala för att sina barn ska fÄ privatlektioner frÄn en privatlÀrare utöver de lektioner som man har i skolan. Det blir allt viktigare att nÄ höga resultat och betyg för att garantera att man ska kunna ha alla valmöjligheter öppna kopplade till karriÀr och annat i framtiden. Men inte Àr det bara förÀldrar till barn som bokar privatlektioner utan Àven elever i alla möjliga Äldrar, allt frÄn grundskolan till högskolan vÀljer att ta extra hjÀlp för att nÄ höga resultat. 

HjÀlp i naturkunskap

Just Ă€mnet naturkunskap Ă€r faktiskt ett Ă€mne som mĂ„nga har svĂ„rt att förstĂ„, det kan i mĂ„nga fall vara rĂ€tt svĂ„rt att “ta pĂ„â€, med detta menas att mycket av det man lĂ€r sig i detta Ă€mne saknar koppling till vĂ„r vardag. Exempelvis kan det vara rĂ€tt svĂ„rt att förstĂ„ varför en bakterie fungerar som den gör, det Ă€r inget som man har konkreta exempel pĂ„ i vĂ€rlden sĂ„ som man kan ha nĂ€r det kommer till kunskaper inom samhĂ€llskunskapsĂ€mnet. 

 

Naturkunskap bestĂ„r av flera olika Ă€mnen som ofta benĂ€mns tillsammans som “naturkunskap” men i sjĂ€lva verket sĂ„ bestĂ„r det av Ă€mnen som: fysik, teknik, biologi och kemi. Alla dessa Ă€mnen benĂ€mns som sagt som naturkunskap men Ă€r i verkligheten vĂ€ldigt skilda frĂ„n varandra. Vi ska nu titta lite nĂ€rmare pĂ„ var av dessa Ă€mnen och se vad som kan stĂ€lla till det.

Fysik

Fysik Ă€r det Ă€mnet som oftast kan vara svĂ„rt att förstĂ„ sig pĂ„. Ämnet handlar om att förstĂ„ “krafter i vardagen” men vad innebĂ€r det egentligen? Jo det man försöker förklara Ă€r egentligen varför saker och ting rör sig som de gör, men det Ă€r inte bara djurs rörelser man försöker förklara hĂ€r utan Ă€ven elektricitet och objekt. En av de mest grundlĂ€ggande sakerna man kommer att ta upp inom fysiken handlar om hur objekt har en specifik densitet, denna densitet beskriver hur stor vikt objektet fĂ„r beroende pĂ„ dess volym, men denna vikt Ă€r ocksĂ„ djupt kopplad till den gravitation som platsen man befinner sig pĂ„ har.

Du kanske redan har goda kunskaper inom fysik och förstÄr precis vad jag talar om, eller sÄ kÀnner du att detta Àr otroligt rörigt och förstÄr ingenting. Om du kÀnner att du inte förstÄr dessa koncept sÄ har jag full förstÄelse för det! Detta Àr verkligen inga lÀtta saker att förstÄ sig pÄ, och just dÀrför vÀljer allt fler att ta hjÀlp frÄn en expert inom Àmnet för privatlektioner. 

Teknik

Teknik Àr ett Àmne som blir allt mer relevant i vardagen för allt fler ungdomar. Att vi allt mer förlitar oss pÄ teknikens vÀrld Àr ingen hemlighet. Det Àr faktiskt helt otroligt vilken stor förÀndring som har skett inom tekniken i vÄrt samhÀlle de senaste 10/20 Ären. För 20 Är sedan var det nÀstan ingen som kunde gÄ runt med en supersmart mobiltelefon i fickan, medans idag Àr det nÀstan obligatoriskt. 

 

Teknik handlar om att försöka förstÄ hur dessa maskiner och tekniska uppfinningar fungerar, det kan handla allt ifrÄn om att bygga ihop en liten mini-bil till att förstÄ sig pÄ hur ett batteri fungerar.

Biologi

Biologi Àr nÀstan som teknik fast för biologiska varelser sÄ allt ifrÄn djur, mÀnniskor till bakterier och virus. Det handlar helt enkelt om att förstÄ sig pÄ varför organismer kan leva, hur dem omvandlar energi i en form till en annan för att överleva. Utöver hur dessa organismer fungerar sÄ tar man ocksÄ en nÀrmare titt pÄ djur som samhÀlle och ekosystem. Hur djur utvecklas för att fÄ fördelar mot andra o.s.v. 

 

Men biologi handlar ocksÄ om att förstÄ sig pÄ mÀnniskans kropp, man tittar nÀrmare pÄ vad alla vÄra organ har för anvÀndningsomrÄden och varför de finns. Just organ och kroppsdelar kan vara nÄgot svÄrt att förstÄ sig pÄ eller att komma ihÄg, kroppsdelar har sÄ sjukt mÄnga olika anvÀndningsomrÄden och kan dÀrför stÀlla till det för elever. 

Kemi

Kemi Àr precis som fysik Àven ett Àmne som Àr speciellt att förstÄ sig pÄ, men det kan praktiskt ocksÄ vara en av de roligaste Àmnen som inkluderas i naturkunskap. Kemi handlar om vÄr vÀrlds olika grundÀmnen och hur de interagerar med varandra. Hur kan man egentligen skapa glas? Vad bestÄr glas av och vad har det för egenskaper som andra Àmnen inte har? Detta kan vara vÀldigt krÄngligt, speciellt nÀr det kommer till sammansatta grundÀmnen och hur de interagerar med varandra i olika former. 

Hur kan jag boka en privatlektion inom naturkunskap?

Som vi tidigare diskuterade sĂ„ har det aldrig varit billigare eller lĂ€ttare Ă€n idag att boka en privatlektion. Detta beror pĂ„ att Superprof har utvecklat den bĂ€sta tjĂ€nsten för att föra samman de som vill lĂ€ra med de som vill lĂ€ra ut. Allt du behöver för att komma i kontakt med de bĂ€sta lĂ€rarna i vĂ€rlden Ă€r att gĂ„ in pĂ„ Superprof och söka efter “naturkunskap”. Du kommer dĂ€refter att fĂ„ flera förslag pĂ„ lĂ€rare runt om i Sverige och hela vĂ€rlden som alla Ă€r beredda att hjĂ€lpa dig med Ă€mnet. DĂ€refter Ă€r det bara skicka ivĂ€g ett meddelande sĂ„ kan ni boka er första lektion!

Vad vill du lÀra dig?