Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Lärarartikel

Min annons synlighet

Vill du förbättra din annons? Här är några tips:

Lägg till ett foto:
Det är 10 gånger mer sannolikt att elever kontaktar en lärare som har laddat upp ett foto till sin annons. Välj ett foto med bra kvalitet som visar vem du är.

Var detaljerad:
Använd minst 40 ord för att beskriva dina metoder och egenskaper i sektionerna "Om lektionerna" och "Om mig". Informera eleven om dina kunskaper, erfarenheter och hur du arbetar. Det ökar chansen att eleverna kontaktar just dig.

Var aktiv:
Svara på kursförfrågningarna så snabbt du kan. Även om ditt svar är nej.

Be om rekommendationer:
För att hjälpa dina framtida elever, tveka inte att be tidigare elever att dela med sig av sina upplevelser av att arbeta med dig. Skicka länken som finns på plattformen under fliken "Recensioner" eller i avsnittet "Rekommendationer" som du ser längst ned på din annons.

Be om recensioner:
Dina Superprof-elever kan också lämna en recension genom att klicka på knappen "Utvärdera" som finns i meddelandtjänsten. Tveka inte att be dem om detta!

Bli premiumabonnent för att få ökad synlighet