Betalningsbevis

Den här informationen gäller endast betalningar som genomförs via plattformen.
För varje betalning som du mottar, så finner du ett betalningsbevis på ditt konto.

Du hittar det genom att:

• Gå till din dashboard

• Klicka på fliken "Mitt konto"

• Klicka på "Mina betalningar"

Gå sedan till din betalningshistorik

Under ditt Superprof-saldo hittar du alla lektioner eller kurspaket som du har schemalagt tillsammans med din elev.

För att välja en specifik betalning klickar du på "Betalning från..." och du får då direkt tillgång till ditt betalningsbevis!