Acceptera eller avböj en kursförfrågan

Goda nyheter! En elev har skickat en kursförfrågan till dig och du har nu 72 timmar på dig att svara. Superprof har informerat dig om detta via mail och/eller SMS. Se till så att dina notis-inställningar är uppdaterade (Hantera notifikationer).

Acceptera en kursförfrågan
Gå till meddelandetjänsten och klicka på "Acceptera".
När du har accepterat en kursförfrågan kan du kommunicera med eleven och organisera er första lektion.

Avböj en kursförfrågan
Om du inte är tillgänglig, eller om du inte har möjlighet att erbjuda den hjälp eleven önskar, klicka på "Avböj" i meddelandetjänsten.
Du kan därefter lämna ett meddelande och berätta för eleven varför du avböjt hens förfrågan:

• Klicka på “Avböj” två gånger

• Välj sedan “Annat”

• Skriv ditt meddelande och validera det!

Kort svarstid är mycket uppskattat av eleverna, även om de får ett nej. Så svara snabbt!

Har du accepterat eller avböjt en kursförfrågan av misstag? Vårt team finns här för att hjälpa dig via mail hej@superprof.com