Modifiera eller annulera en lektion

Vill du modifiera datumet på en redan schemalagd lektion? Gå till meddelandetjänstens schemafunktion.

• Klicka på den schemalagda lektionern (De 3 punkterna som syns om du använder en dator)

• Klicka på modifiera eller annulera lektionen

• För att modifiera, välj ett nytt datum

Om du väljer att annulera lektionen kommer din elev att få en notis om detta och även få tillbaka pengarna.
Om du vill ändra datumet men eleven inte är tillgänglig det nya datumet, så kommer det ursprungliga datumet att stå kvar.

Se till att informera din elev snabbt!