Utmärkt
recensioner på

Kolla in våra fantastiska kemilärare i Linköping

Se fler lärare

5.0 /5

Kemilektioner med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 1 recensioner

189 kr/h

95% av våra kemilärare som erbjuder första kurstimmen gratis. Genomsnittspriset för en Kemikurs är 189kr/h

3 h

Snabba experter - Våra kemilärare svarar vanligtvis inom 3h

Det har aldrig varit enklare att lära sig kemi
i Linköping!

2. Organisera din kemilektion och börja ditt äventyr!

Kontakta din nya kemilärare! Planera din kurs, och få bra läxhjälp, med kontaktuppgifterna du får när din förfrågan godkänts.

3. Upptäck nya möjligheter & kunskaper

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸 Hur mycket kostar för en kurs i kemi i Linköping eller i närheten?

Genomsnittskostnaden på en kemilektion i Linköping är 189kr.

 

Timpriset för en kemilektion varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Lärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (online eller en annan stad i närområdet)
  • Hur ofta du vill ha lektion och hur länge lektionen varar
  • Objektivet för din undervisning

97% av alla våra experter ger första timmen gratis.

Kolla in priserna för våra kemiprivatlärare i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hur många lärare är tillgängliga att ge kemikurs i Linköping?

15 lärare i kemi finns tillgängliga för att ge kurs i kemi i Linköping och i området.

 

Välj din lärare i Linköping från ett stort val av 15 tillgängliga lärarprofiler.

💻 Kan du ta privatkurser i kemi online?

Med Superprof kan du lära dig kemi online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför kemitenta, kämpar med kemi eller bare önskar att förbättra dina färdigheter inom kemi, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra kemilärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof ger kemikurser via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta vägledare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom kemi idag!

✒️ Vilket genomsnittligt betyg har elever gett till privatlärare i kemi i Linköping?

Eleverna recenserar sina lärare i kemi med ett genomsnitt på 5.0 av fem från ett utval av 1 recensioner.

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (via telefon eller e-post alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din kurs.

👴🏼 Varför inte testa en privat kemiundervisning i Linköping?

Kemi är för många ett av de mest utmanande ämnena under skolan. Flera studenter kämpar med kemiämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är kemihjälp blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  lärare i kemi lyckas många elever komma över sin rädsla för kemi.

 

Alla kemikurser med en kompetent privatlärare ger dig möjligheten att lära dig kemi-koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta extra undervisning i kemi för att lära dig om kemi-koncept med en erfarenprivatlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika kemibegrepp och terminologi.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner från hemmet eller online, välj din lärare och reservera din kemilektion idag.

 

En meddelande-tjänst är på plats så att du kan kommunicera med din mentor för att planlägga kemiundevisning och om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nätet

 

Använd vår sökmotor för att hitta din kemilärare bland 15 lärare i kemi i Linköping.

Vill du lära dig kemi i Linköping?

Välj bland vårt stora utbud av kemilärare i Linköping!

Se fler lärare Nu kör vi!

Ta kemilektioner med våra härliga privatlärare!

Få hjälp av en privatlärare i kemi

Kemi är naturvetenskapen som studerar ämnen och material - vad de består av, hur de beter sig och hur de påverkar varandra. Kemi är ett ämne som många elever kämpar med. Inte nödvändigtvis för att kemi är tråkigt, men för att det verkar väldigt komplicerat vid första anblick.

Behöver du läxhjälp i kemi? Har du frågor du inte vågar ställa på kemilektionerna? Då kan privatlektioner via Superprof bli din räddning. Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Vi har kemilärare över hela Linköping (och världen) som gärna hjälper dig. Nedan går vi igenom allt du behöver veta om kemi, och varför det är så viktigt att hänga med på kemilektionerna. 

Varför du bör studera kemi

Den främsta och mest uppenbara anledningen är att du måste. Kemi är nämligen ett obligatoriskt ämne i svensk utbildning. Även om du fasar inför varje kemilektion gör du bäst i att acceptera det. Den goda nyheten är dock att kemilektionerna inte är slöseri med tid - tvärtom. Grundläggande kunskaper i kemi är viktigt för din allmänbildning och kan hjälpa dig i de andra naturvetenskapliga ämnena.

Bra betyg i fysik och kemi hänger ofta ihop. Kemi är dessutom ett fascinerande ämne som kan leda till spännande karriärmöjligheter. Varför inte bli klinisk forskare, kemiingenjör, kriminalteknisk forskare eller kemilärare? Om du studerat kemi på universitetet kan du söka jobb hemma i Linköping, resten av landet eller utomlands. Det finns många intressanta områden att specialisera sig inom.

Vi förstår att kemi inte alltid är roligt (speciellt inte i skolan), men vi lovar att det blir tusen gånger lättare när du förstår hur allt hänger ihop. En privatlärare kan reda ut alla oklarheter, förhöra dig inför prov eller hjälpa dig med läxorna. En privatlärare kan även få dig att uppskatta kemi. Våra lärare i Linköping brinner för kemi, och passionen har en förmåga att smitta av sig! 

Alfred Nobel och nobelpriset i kemi

Hur skulle världen se ut utan läkemedel, vaccin och medicinsk utrustning? Vi har världens alla forskare i kemi att tacka! Alfred Nobel är utan tvekan Sveriges kändaste kemist. Hans mest kända uppfinning, dynamiten, var tänkt att underlätta bygget av tunnlar och vägar. Till Nobels förtret kom dynamiten även att användas inom krigsföring.

År 1895 donerade Alfred Nobel sin förmögenhet till Nobelstiftelsen i syfte "att komma mänskligheten till den största nytta". Nobelpriset skulle tilldelas den eller de som gjort viktiga upptäckter inom kemi, fysik och medicin. Nobelpriset delas även ut inom litteratur och fredsarbete. 113 nobelpris i kemi har delats ut sedan 1901. 

Utmaningar inom kemi

Som du ser finns det många goda skäl att studera kemi. Men om det bara fanns fördelar skulle alla bli kemister, eller hur? En av de största utmaningarna inom kemi är att ämnet är så omfattande. Eftersom det finns så mycket att lära sig kan t.o.m kurserna i kemi på högstadienivå bli påfrestande. Elever förväntas komma ihåg mycket information och förstå komplicerade begrepp. Även brist på tålamod kan ställa till det.

Många elever har svårt att förstå vad kemi egentligen handlar om. I en kemisk reaktion händer det saker på molekylär och atomär nivå, vilket kan kännas väldigt abstrakt. Särskilt yngre elever tenderar att tappa tålamodet. Om du eller ditt barn har problem med kemilektionerna är det smart att ta hjälp utifrån. Personlig handledning gör livet (och framförallt skoltiden) lättare!

Läxhjälp online eller hemma

Privatundervisning passar de flesta. Både de som behöver hjälp och de som söker en utmaning. Våra kemilärare undervisar alla nivåer och kan dessutom anpassa lektionerna efter dina behov. Det finns många fördelar med individuell handledning.

För det första får du chansen att arbeta i din egen takt, för det andra får du stort inflytande över kursinnehållet. Du kan ta lektioner hemma hos dig, hos läraren, på ett café eller via nätet. Om du bor i Linköping behöver du inte leta särskilt länge. Vi har lärare för alla smaker och budgetar. Visste du att genomsnittspriset för en privatlektion i kemi är 200 kr/h?

Skaffa kemi hjälp i Linköping

Det är enkelt att ta privatlektioner med Superprof. Allt du behöver göra för att hitta din drömlärare är att använda sökfunktionen. Skriv in stad och ämne för att se profilerna i Linköping. Du kan även sortera lärarna efter nivå, pris och svarstid. Läs igenom de olika profilerna och jämför dem med varandra.

När du hittat en som verkar bra kan du kolla om hen erbjuder en gratis provlektion. När du träffar din lärare för första gången är det dags att diskutera upplägget, t.ex hur ofta du vill ses och vad du behöver hjälp med. Om du vill kan du boka provlektioner med olika lärare för att se vem du trivs bäst med. Svårare än så är det inte. Lycka till med kemilektionerna och ha så kul!

Vad vill du lära dig?