Utmärkt
recensioner på

Kolla in våra lärare i kinesiska i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 4 omdömen.

377 kr/h

Majoriteten av lärarna bjuder på den första kurstimmen. Genomsnittspriset för en kinesiskalektion är 377kr/h. Hitta ett pris som passar dig!

3 h

Kort svarstid - Superprofs kinesiskalärare svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig kinesiska
i Stockholm!

2. Organisera din kinesiskakurs och påbörja äventyret!

Kontakta din nya kinesiskalärare. Du får tillgång till kontaktinformation när läraren visar att hen är tillgänglig.

3. Nya kunskaper ger nya möjligheter

Med Elevpasset har du tillgång till alla Superprofs privatlärare. Lär dig något nytt tillsammans med engagerade människor!

FAQ

💸 Hur mycket kostar en en privatlärare i kinesiska i Stockholm och i närområdet?

I genomsnitt tar en språklärare i kinesiska 377kr för en lektion i kinesiska i Stockholm.

Kostnaden för en lektion i kinesiska varierar pga:

 • lärarens kinesiska erfarenhet
 • området/staden där din lektion i kinesiska tar plats (via Skype eller hemma hos eleven)
 • hur många lektioner du vill ta och längden på lektionerna
 • målet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs instruktörer erbjuder den första kursen i kinesiska gratis.

Se alla priserna för lärare i kinesiska i ditt område.

👩‍🎓 Hur kan jag hitta en lärare i kinesiska nära mig?

På Superprof kan du söka bland flera tusen lärarannonser för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig kinesiska.

 

Det är enkelt! Skriv dina studiekrav i sökfältet för att se en lista av tillgängliga lärare när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, kolla på deras egenskrivna annonser om deras privatlektioner för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

Det finns för tillfället 12 privatlärare tillgängliga att lära ut lektioner i kinesiska i Stockholm och i närområdet.

 

Välj din kurs iStockholm från våra 12 tillgängliga lärare available..

 

💻 Hur kan jag ta kinesiska språklektioner online?

På Superprof kan du lära dig kinesiska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför språktentamen i kinesiska, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra språklärare i kinesiska erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i kinesiska på Superprof ger kinesiska via Skype, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga lärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en språklärare online idag på Superprof.

🇨🇳 Vad gör en kinesiskalärare?

Att lära sig prata och skriva kinesiska har många fördelar. Kinesiska är ett av världens mest populära språk och talas i över 20 olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig kinesiska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och bättre lyssningsförmåga.

 

På Superprof har vi många olika duktiga kinesiska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En kinesiska instruktör kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med text
 • Nybörjarkinesiska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på kinesiska grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Kinesiska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina kinesiska färdigheter.

 

Du kan diskutera vad du önskar att förstå från dina privatledda lektioner med din privatundervisare.

 

Alla kinesiska lektioner med en kompetent privatlärare ger dig chansen att lära det kinesiska språket mer effektivt.

 

Klicka här på annonserna av alla kinesiska lärare i ditt område.

🏅 Hur många privatlärare finns tillgängliga att ge lektioner i kinesiska i närheten av deg?

Det finns just nu 12 lärare i kinesiska som erbjuder kurs i kinesiska i Stockholm och de närliggande områdena.

 

För att hitta en privatlärare i kinesiska, ta en titt på deras annonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj en undervisning i Stockholm från vårt urval av mer än 12 lärare i kinesiska.

Vill du lära dig kinesiska i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av kinesiskalärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Dags att anta utmaningen - boka en kurs i kinesiska

Att lära sig kinesiska med en privatlärare

Kinesiska eller mandarin som det också kallas, är modersmålet i Kina och det mest talade språket i hela världen. Över 955 miljoner har språket som modersmål. Lär man sig prata kinesiska kan man kommunicera med nästan en sjättedel av jordens befolkning. Imponerande, eller hur? 

 

Kinesiska kan vara tufft att lära sig även för den bästa. Det kinesiska skriftspråket är inte alls som vårt och skriftspråket påminner inte alls om vårt latinska alfabet, men trots det är språket långt ifrån omöjligt att bemästra. Med en kinesisktalande privatlärare i Stockholm kan du lära dig språket mycket fortare än du tidigare trott. Trots att skriftspråket är så pass annorlunda kommer du kunna lära dig även det, och oroa dig inte - det finns system för att transkribera kinesiska bokstäver till det latinska alfabetet vilket kan vara väldigt användbart i början. Våra privatlärare i Stockholm anpassar sina lektioner efter individen, detta betyder att hen kommer anpassa sig efter just dig och dina mål och använda sig av de inlärningssätt som passar dig bäst. Att anpassa undervisningen efter elevens takt och att använda de inlärningsmetoder som passar den specifika eleven bäst är en av de viktigaste uppgifterna för en privatlärare, och är även det som gör den här typen av undervisning så effektiv. 

Lära sig kinesiska för att klättra i sin karriär

Genom att tala ett främmande språk öppnar sig en värld av möjligheter både privat och inom kartockohlmriären. Eftersom kinesiska är så annorlunda jämfört med vårt eget modersmål kan det vara svårt att komma igång, men förutom att du kommer kunna kommunicera med över en sjättedel av befolkningen kommer du även kunna ta dig uppåt på karriärstegen i genom att lära dig språket. Att lära sig kinesiska har blivit väldigt populärt de senaste åren - så populärt att kinesiskan till och med gått om tyskan. I takt med att Kina växer och utvecklas hela tiden ökar antalet människor som vill lära sig språket. Företag har insett detta och anställer därför gärna de som besitter goda kunskaper inom språket då detta kan leda till många fördelar. På grund av detta ökar såklart intresset hos folk att lära sig språket. 

 

Oavsett om det handlar om att ditt företag växer utomlands, signerar ett nytt kontrakt eller diskuterar affärer kommer dina kinesiska språkkunskaper värdesättas och komma väl till pass. Även om man vill starta eget företag kan det vara fördelaktigt att ta lektioner i kinesiska i Stockholm eftersom det till exempel gör det lättare att slå igenom på den internationella marknaden. Det här kan även hjälpa dig i dina investeringar då handeln mellan Kina och Sverige är både stor och viktig. Handeln mellan Kina och Sverige har ökat de senaste åren och idag är Kina Sveriges största handelspartner i Asien. Ungefär 10 000 svenska företag bedriver idag handel med Kina, och ca 600 svenska företag har sin verksamhet på plats borta i öst. Med andra ord är det en investering i arbetslivet och i karriären att lära sig kinesiska, eftersom det med största sannolikhet kan hjälpa dig i framtiden. Oavsett om man studerar eller arbetar heltid idag kan det vara fördelaktigt att ta några kurser av en privatlärare i kinesiska för att förbereda sig för framtiden. 

Förbered dig för en resa till Kina med privatlektioner 

Sverige och inte minst Stockholm är en väldigt populär destination för kinesiska turister. Om man till exempel jobbar inom turism eller inom ett företag där internationell handel är viktigt är språkkunskaper inom kinesiska något som garanterat värdesätts. Oavsett vilket land vi pratar om är språkkunskaper alltid meriterande. Det hjälper som sagt om företaget handlar med andra länder, om man vill delta i ett utbytesprogram eller kanske till och med flytta till landet i fråga. Vad kan vara bättre än att ta några lektioner i språket och öva på ord och fraser, uttal och skriftspråket med sin privatlärare innan man reser till landet, tar steget ut och börjar konversera med lokalbefolkningen? 

 

Kina är faktiskt förutom ett spännande land att handla med eller att göra en utbytestermin i ett utmärkt resmål - och även under semestern kommer språkkunskaper inom kinesiska språket väl till pass. Det gör att man kan konversera med lokalbefolkningen vilket är ett utmärkt sätt att upptäcka kulturen och historien i landet. Kina är ett spännande land med en av världens äldsta civilisationer. Det är även ett kulturellt land där det finns över 45 UNESCO-märkta sevärdheter att upptäcka. Bland dessa finner vi till exempel Kinesiska muren och Himmelska fridens torg - mäktiga platser som endast är två på den långa listan. Kinesiska nyåret är något annat väl värt att uppleva. Varje år går i ett djurs tecken, och firas i nymånen i början av året vilket infaller mellan januari och februari. Ska man inte bara på semester utan dessutom flytta dit eller göra ett utbyte hjälper språket till att integrera en i samhället. Även om man kan lära sig allt på plats är det mycket enklare att lära sig grunderna innan man kommer dit. En privatlärare i kinesiska i Stockholm kan till exempel lära dig grunden i skriftspråket, enklare fraser och även uttal. Då har man en grund att stå på redan från början vilket kommer göra det lättare att utveckla sina kunskaper på plats fortare, att integreras i kulturen, språket och samhället. Är man intresserad av ett utbyte finns det en hel del olika utbildningar som erbjuder utbyte och det finns en hel del internationella utbytesstudenter i Kina, inte minst i Peking. 

Lära sig kinesiska för att upptäcka den kinesiska kulturen

Som sagt är det en fördel att lära sig kinesiska för att bli integrerad i samhället och för att upptäcka kultur och historia i landet - kultur, historia och språk hör ju ihop. Det är som sagt även mycket enklare att lära sig grunderna i förväg innan man reser. Lärandet är vanligtvis roligare om man gör det ihop med en privatlärare än i grupp på tradtionellt vis. Eftersom undervisningen är individanpassad kan man även anta att man lär sig fortare. 

 

Kina är som sagt ett historiskt och kulturellt land där över 5000 års historia finns att upptäcka. Krut, papper och silke är exempel på material som alla tillverkats i Kina. Det finns även mycket konst, och att lära sig kinesiska kan hjälpa en att förstå och analysera konsten, inte minst kalligrafin. I kina är även vänskapliga möten och professionella relationer viktiga, där allt är byggt på tillit. Att lära sig språket kommer göra att man lär sig mer av kulturen och den kinesiska traditionen, vilket såklart är särskilt viktigt om man väljer att bosätta sig i ett land eller arbetar med affärsmässiga relationer i landet. 

Privatlärare i kinesiska - en väl värd investering

Kinesiska är alltså det officiella språket i Kina. Språket inkluderar bland annat Mandarin och Jin, versionerna som ofta pratas runt och i Peking. Precis som inom de flesta andra språk finns det många olika dialekter som pratas runt om i landet. På Superprof finns många olika privatlärare i Stockholmsområdet som till och med är redo att lära sina elever olika dialekter. Många av våra lärare erbjuder till exempel första timmen gratis, vilket är ett bra sätt att se om den här läraren är något för just dig eller inte. Med en nybörjare kommer läraren självklart fokusera på grunderna och steg för steg lär man sig vokabulär och uttal och lektionerna kommer hjälpa dig att lära dig språket så effektivt som möjligt. När du kommit så pass långt kan din privatlärare även hjälpa dig att förbereda dig för en HSK examination, vilket är det officiella testet i Kina som helt enkelt visar vilken språknivå du ligger på. Detta kan användas för att till exempel komma in på skolor eller till en anställning. Det finns också hemsidor som erbjuder gratis lektioner, men detta kan inte jämföras med en individanpassad lektion med en kvalificerad privatlärare. Ska man lära sig ett nytt språk behöver man all hjälp man kan få, och en privatlärare kommer vara en oerhört stor tillgång - något väl värt att investera i. Det finns ett kinesiskt talesätt som översatt betyder ”Studera är som att bestiga ett berg” vilket säger en hel del. 

Lär dig mer med en privatlärare i kinesiska i Stockholmsområdet

Det finns en mängd olika privatlektioner tillgängliga att ta del av från lärarna på Superprof. Du kan studera online eller ta lektioner där du har ett möte med din lärare i Stockholmsområdet. Alla lärare är olika och du kan enkelt ta en titt på vår sida och läsa igenom deras profiler för att se vem som passar just dig bäst. Som sagt är inte undervisningen bara individanpassad, det finns även möjlighet att fördjupa sig ordentligt genom att till exempel lära sig olika dialekter. Kinesiska har blivit känt som ett svårt språk att lära sig eftersom det som sagt är så olikt det latinska alfabetet och de nordiska språken. Våra privatlärare hjälper till med uttal av ord och fraser, att förstå och skriva att kortare texter och lär dig att konversera. De flesta av våra privatlärare inom det kinesiska språket har kinesiska som modersmål vilket gör att de ofta har större förståelse för språket än någon som har det som ett andra eller tredje språk. Några av våra privatlärare lär ut kinesiska på heltid och vissa gör det extra för att de har älskar att lära ut språk och vill dela med sig av sina kunskaper. 

Vad vill du lära dig?