Utmärkt
recensioner på

Kolla in våra lärare i kinesiska i

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 16 omdömen.

277 kr/h

Bra priser: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 277 kr/h

3 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 3 timmar.

Att lära sig kinesiska har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Kinesiska

Diskutera med din lärare för att komma överens om kursens upplägg. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Kinesiska.

Med Elevpasset har du tillgång till alla Superprofs privatlärare. Lär dig något nytt tillsammans med engagerade människor!

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i kinesiska?

Genomsnittspriset för en kurs i kinesiska är 277 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

  • Privatlärarens erfarenhet inom kinesiska
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
  • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Kinesiska?

Kinesiska med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder kinesiska lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i kinesiska erbjuder kinesiskalektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i Kinesiska online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i kinesiska?

81 privatlärare i kinesiska erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 81 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i kinesiska?

Bland 16 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig kinesiska?

Du har många talangfulla lärare i kinesiska att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka en kurs i kinesiska och få värdefulla språkkunskaper

Lär dig kinesiska med en privatlärare

Kinesiskan talas av över 955 miljoner människor som också har språket som deras modersmål, Mandarin Kinesiskan är det mest talade språket i världen. Om du lär dig kinesiska kan du tala med ca en sjättedel av jordens befolkning. Men det är inte bara en fantastisk kunskap att ha, det kan även vara en underbar resa där du får ta del av den kinesiska historien och mycket annat.

 

Att kunna kinesiska kan som sagt vara en mycket god kunskap men vägen dit kan vara mycket tuff, till att börja med är deras språk väldigt skilt från svenskan. Men att lära sig är långt ifrån omöjligt, det finns jättemånga exempel på personer som utan någon koppling till den kinesisktalande världen ändå kunnat bemästra språket. Du kommer upptäcka att inlärningsprocessen är lättare än vad du tror, oroa dig inte heller för det kinesiska skriftsystemet.

 

Just det kinesiska skriftsystemet är vad som får många skräckslagna innan de ens har börjat sina kinesiska studier. Du kommer att se att det finns väldigt bra översättningar till svenskan och engelskan, tillsammans med en lärare kommer vägen till att kunna tala flytande kinesiska även bli mycket lättare. Din lärare kommer att anpassa hastigheten efter dina kunskaper, på så sätt behöver du inte oroa dig för att hamna bakom som en del gör i skolan. Lektion kommer att vara skräddarsydd för dina behov och mål, om det finns ett område du har svårare för kan du och din lärare lägga mer tid på det. Läraren kommer också att anpassa sin utlärningsmetod för att den ska passa dig perfekt, alla människor lär sig olika bra med olika metoder, din lärare kommer kunna identifiera den metod som passar dig bäst.

Lär dig kinesiska och höj din karriär

Det är svårt att tala emot de många fördelar som finns av att ha kunskaper inom kinesiska. Att kunna kommunicera med invånare för ett land som ekonomiskt växer med en obeskrivligt hög takt är mycket värdefullt både för din karriär och privatliv. Om du har kunskaper inom kinesiskan kommer du att bli ovärderligt för ditt företag, framförallt om en del av era kunder eller partners kommer från Kina. Men, vägen till att bli så pass bra på det kinesiska språket är allt ifrån lätt.

 

Språket skiljer sig mycket från svenskan och engelskan, utan en lärare vid din sida kan uppdraget kännas helt och hållet omöjligt. Det finns självklart väldigt mycket bra information på internet som kan hjälpa dig på vägen, men med all information som finns på internet kan det bli otroligt svårt att navigera och hitta information på den nivå du ligger på just nu. Att säga att det inte går att lära sig kinesiska utan en lärare är inte sant, men att hävda att det blir flera gånger lättare med en lärare vid din sida skulle inte många argumentera emot.

Kina som land

Kina är ett land som håller på att växa allt mer ekonomiskt, fler och fler i Kina samt den asiatiska världen håller på att få tillgång till mer och mer pengar. Kineserna är också mycket intresserade av produkter från västvärlden, ofta ses produkter från Europa som något väldigt lyxigt i Kina och därför vill allt fler handla från oss. Problemet ligger ofta i att kunna marknadsföra sig mot den kinesiska befolkningen, eftersom de flesta kineser inte kan tala engelska och vi från Europa generellt inte kan tala kinesiska blir kommunikationen ett problem. Tänk dig att kunna skilja dig från andra genom att kunna det kinesiska språket, som du säkert förstår kommer detta att ge dig en otroligt stor fördel. Oavsett om du är egenföretagare som siktar in dig på att göra affärer med den kinesiska världen eller om du är anställd på ett företag som gör det samma, kommer dina kunskaper inom kinesiskan göra dig mycket högt värderad. Du kan se den tid och pengar du lägger på att utveckla dina kunskaper inom det kinesiska språket som en väldigt god investering, den tid du nu kommer lägga på att lära dig kommer om några månader ge en stor avkastning.

 

Den kinesiska regeringen är också väldigt intresserade i att hitta representanter från västvärlden med kunskaper inom kinesiska och engelska, detta skulle kunna vara en otroligt bra erbjudande för dig. Inte nog med att de kinesiska konsumenterna vill köpa ifrån västvärlden, de europeiska konsumenterna vill självklart också köpa produkter från Asien. Problemet är som tidigare sagt även här språket, något som ofta hindrar europeiska konsumenter från att köpa en produkt från Kina är att språket på hemsidan eller beskrivningen av en produkt ibland är dåligt översatt. Många kinesiska företag letar därför efter europeiska personer med kunskap om de båda språket för att få hjälp med att förbättra sin försäljning inom Europa.

Förbered dig inför en resa till Kina med en kinesiskalärare

I Sverige är Kina en väldigt vanlig destination för en semester, främst för att få uppleva den fantastiska kinesiska kulturen och miljön. Genom att lära dig språket inför din resa kan du få dig förstådd i landet du ska besöka. Att kunna språket i ett land du besöker är också en roligt upplevelse, de lokala invånarna som du kommer träffa på uppskattar ofta väldigt mycket när en turist talar deras språk. Det skulle kunna leda till att du får uppleva nya saker, något du kanske inte skulle bli erbjuden om du inte kunnat det kinesiska språket.

 

Din kinesiskalärare kommer troligtvis även att rekommendera dig en resa till Kina för att utveckla dina kunskaper ytterligare. Som tidigare sagt är det inte speciellt vanligt att Kinas invånare har goda kunskaper inom engelska, det är precis som hur de flesta svenskar inte kan tala kinesiska. Detta kan leda till att det är väldigt svårt att göra dig förstådd om något skulle hända, men även saker som att handla från en lokal marknad kommer att bli så mycket lättare med en god förståelse för språket. Du kommer mycket snabbare kunna göra dig förstådd och på så sätt undvika risken till problem eller missförstånd.

Att lära sig Mandarin är att upptäcka den kinesiska kulturen

Att lära sig det officiella språket för Kina är ett perfekt sätt att få nya kunskaper om den kinesiska historien och kulturen. Trots allt är språket en reflektion från vad som sker i samhället, det man talar om, händer i verkligheten. Kina är en av världen äldsta civilisationer och genom att lära dig kinesiska kommer du kunna ta del av en civilisation med över 5000 år av historia. Från Kina kommer uppfinningar så som krut, papper eller silke, det finns många fler uppfinningar som du använder dig av dagligen som härstammar från Kina. Tänk dig vilket stort litteratur arv du kan få ta del av när du kan läsa kinesiska. Det finns en otroligt stor samling litteratur som beskriver ämnen alltifrån matematik, biologi, ekonomi, historia till geografi. Vad sägs om att ta del av den fantastiska konsten som härstammar från Kina, landet är känt för deras vackra kalligrafi med konstverk som du inte kan uppleva någon annanstans i världen.

Att hitta kinesiskalärare för ett bra pris

Mandarin Kinesiska är det officiella språket i Kina, men språket brukar ofta i talspråk bara kallas kinesiska. Språket innefattar standard mandarin och Jin, vilket är en variant av språket som främst talas runt Peking. Kina är ett väldigt, väldigt stort land och det finns en rad olika typer av dialekter och varianter av språket precis som det gör i Sverige.

 

Genom att använda dig av Superprof kan du hitta en lärare som besitter de kunskaper du är ute efter. Oavsett om det är en viss del av Kina du vill resa till, och därmed vill få lära dig från en lärare med den typen av dialekt eller om du vill få en generell kunskap, finns en lärare där med den kunskapen som krävs för att du ska nå dina mål. Om du söker efter en lärare inom kinesiska på andra plattformar kan du bli bemött av väldigt höga priser, ofta är dessa kurser också i grupp vilket lätt gör att du tappar möjligheten till kontinuerligt att ställa frågor samt att lektionen kan bli anpassad efter vad du vill lära dig. På Superprof kan du garanterat hitta en lärare som har de kunskaper som du är ute efter, samt en lärare som tar det priset som passar din budget. Alla våra lärare kommer från olika bakgrunder och erfarenheter, läraren kommer att anpassa priset efter sina kunskaper och därmed kan du välja den lärare som passar dig.

 

Genom att bläddra bland våra olika kinesiskalärare på Superprof kan du jämföra olika potentiella framtida kinesiskalärare. Du kan besöka varje lärares profil där du kan läsa om lärarens egenskaper, metodik, tankar om utbildningen, kunskaper, tidigare recensioner och rekommendationer. På så sätt kan du bilda dig en uppfattning om läraren innan du väljer att boka er första lektion. De flesta lärarna på Superprof erbjuder också sin första lektion helt gratis för att du ska få en rättvis bild av läraren, innan du bestämmer dig. Med andra ord har du egentligen ingenting att förlora på att boka din första kinesiskalektion.

Vad vill du lära dig?