Page d'accueil
Ge undervisning

Hitta en lÀrare i Kinesiska

đŸ„‡ Duktiga lĂ€rare i Kinesiska
đŸ’» 53 tillgĂ€ngliga
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter kinesiskakurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Kinesiska! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 7 recensioner.

232 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 232 kr/h

5 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 5h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i kinesiska enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Kinesiska

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Kinesiska.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderar sina lÀrare inom Kinesiska

5.0
Jia LĂ€rare i kinesiska

Jia har ett behagligt sÀtt att undervisa pÄ. Min dotter kÀnde sig komfortabel och ser fram emot varje lektion.

5.0
Liuting LĂ€rare i kinesiska

I cannot recommend Liuting enough. We do one hour weekly and her lessons are great. They're perfectly structured, while being adapted to me, my level and my goals for the class. She's so patient and I feel really secure enough to make mistakes and...

Nina, För 4 mÄnader sedan

5.0
Yangyang LĂ€rare i kinesiska

Yangyang Àr en engagerad lÀrare som verkligen Àr investerad i lÀrandet. Jag har haft flera lektioner hos henne. Jag rekommenderar Yangyang som lÀrare dÀrför att hon inte bara utvecklar mig som elev, utan Àven sitt eget lÀrande, och dÀrför...

Nova, För 5 mÄnader sedan

5.0
Olivia LĂ€rare i kinesiska

Olivia Àr en engagerad lÀrare som förbereder sig inför lektionen. Hon har egenskap att förmedla budskapet pÄ ett mjukt och tydligt sÀtt som gör att mitt barn har det lÀtt att lÀra sig och Àr faktiskt mer motiverat att kunna kinesiska sprÄket.

Emerita, För 9 mÄnader sedan

5.0
Ting LĂ€rare i kinesiska

Vera lÀgger upp kursen pedagogiskt efter min kunskapsnivÄ och gör det vÀldigt roligt att lÀra sig kinesiska.

Christoffer, För 10 mÄnader sedan

5.0
Olivia LĂ€rare i kinesiska

Hon undervisar pÄ ett vÀldigt effektivt sÀtt som gör att man kommer ihÄg mycket av det som gÄtts igenom! Jag rekommenderar den hÀr lÀraren. /Rebecka

Nova, För ett Är sedan

Se alla vÄra kurser inom Kinesiska

LÄt en handledare hjÀlpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och fÀrdigheter inom Kinesiska

Ta hjÀlp frÄn en privatlÀrare för att utveckla dina kunskaper inom kinesiska

LÀr dig kinesiska med en privatlÀrare

Kinesiskan talas av över 955 miljoner mÀnniskor som ocksÄ har sprÄket som deras modersmÄl, Mandarin Kinesiskan Àr det mest talade sprÄket i vÀrlden. Om du lÀr dig kinesiska kan du tala med ca en sjÀttedel av jordens befolkning. Men det Àr inte bara en fantastisk kunskap att ha, det kan Àven vara en underbar resa dÀr du fÄr ta del av den kinesiska historien och mycket annat. Att kunna kinesiska kan som sagt vara en mycket god kunskap men vÀgen dit kan vara mycket tuff, till att börja med Àr deras sprÄk vÀldigt skilt frÄn svenskan. Men att lÀra sig Àr lÄngt ifrÄn omöjligt, det finns jÀttemÄnga exempel pÄ personer som utan nÄgon koppling till den kinesisktalande vÀrlden ÀndÄ kunnat bemÀstra sprÄket. Du kommer upptÀcka att inlÀrningsprocessen Àr lÀttare Àn vad du tror, oroa dig inte heller för det kinesiska skriftsystemet. Just det kinesiska skriftsystemet Àr vad som fÄr mÄnga skrÀckslagna innan de ens har börjat sina kinesiska studier. Du kommer att se att det finns vÀldigt bra översÀttningar till svenskan och engelskan, tillsammans med en lÀrare kommer vÀgen till att kunna tala flytande kinesiska Àven bli mycket lÀttare. Din lÀrare kommer att anpassa hastigheten efter dina kunskaper, pÄ sÄ sÀtt behöver du inte oroa dig för att hamna bakom som en del gör i skolan. Lektion kommer att vara skrÀddarsydd för dina behov och mÄl, om det finns ett omrÄde du har svÄrare för kan du och din lÀrare lÀgga mer tid pÄ det. LÀraren kommer ocksÄ att anpassa sin utlÀrningsmetod för att den ska passa dig perfekt, alla mÀnniskor lÀr sig olika bra med olika metoder, din lÀrare kommer kunna identifiera den metod som passar dig bÀst.


LÀr dig kinesiska och höj din karriÀr

Det Àr svÄrt att tala emot de mÄnga fördelar som finns av att ha kunskaper inom kinesiska. Att kunna kommunicera med invÄnare för ett land som ekonomiskt vÀxer med en obeskrivligt hög takt Àr mycket vÀrdefullt bÄde för din karriÀr och privatliv. Om du har kunskaper inom kinesiskan kommer du att bli ovÀrderligt för ditt företag, framförallt om en del av era kunder eller partners kommer frÄn Kina. Men, vÀgen till att bli sÄ pass bra pÄ det kinesiska sprÄket Àr allt ifrÄn lÀtt. SprÄket skiljer sig mycket frÄn svenskan och engelskan, utan en lÀrare vid din sida kan uppdraget kÀnnas helt och hÄllet omöjligt. Det finns sjÀlvklart vÀldigt mycket bra information pÄ internet som kan hjÀlpa dig pÄ vÀgen, men med all information som finns pÄ internet kan det bli otroligt svÄrt att navigera och hitta information pÄ den nivÄ du ligger pÄ just nu. Att sÀga att det inte gÄr att lÀra sig kinesiska utan en lÀrare Àr inte sant, men att hÀvda att det blir flera gÄnger lÀttare med en lÀrare vid din sida skulle inte mÄnga argumentera emot.

Kina Àr ett land som hÄller pÄ att vÀxa allt mer ekonomiskt, fler och fler i Kina samt den asiatiska vÀrlden hÄller pÄ att fÄ tillgÄng till mer och mer pengar. Kineserna Àr ocksÄ mycket intresserade av produkter frÄn vÀstvÀrlden, ofta ses produkter frÄn Europa som nÄgot vÀldigt lyxigt i Kina och dÀrför vill allt fler handla frÄn oss. Problemet ligger ofta i att kunna marknadsföra sig mot den kinesiska befolkningen, eftersom de flesta kineser inte kan tala engelska och vi frÄn Europa generellt inte kan tala kinesiska blir kommunikationen ett problem. TÀnk dig att kunna skilja dig frÄn andra genom att kunna det kinesiska sprÄket, som du sÀkert förstÄr kommer detta att ge dig en otroligt stor fördel. Oavsett om du Àr egenföretagare som siktar in dig pÄ att göra affÀrer med den kinesiska vÀrlden eller om du Àr anstÀlld pÄ ett företag som gör det samma, kommer dina kunskaper inom kinesiskan göra dig mycket högt vÀrderad. Du kan se den tid och pengar du lÀgger pÄ att utveckla dina kunskaper inom det kinesiska sprÄket som en vÀldigt god investering, den tid du nu kommer lÀgga pÄ att lÀra dig kommer om nÄgra mÄnader ge en stor avkastning.

Den kinesiska regeringen Àr ocksÄ vÀldigt intresserade i att hitta representanter frÄn vÀstvÀrlden med kunskaper inom kinesiska och engelska, detta skulle kunna vara en otroligt bra erbjudande för dig. Inte nog med att de kinesiska konsumenterna vill köpa ifrÄn vÀstvÀrlden, de europeiska konsumenterna vill sjÀlvklart ocksÄ köpa produkter frÄn Asien. Problemet Àr som tidigare sagt Àven hÀr sprÄket, nÄgot som ofta hindrar europeiska konsumenter frÄn att köpa en produkt frÄn Kina Àr att sprÄket pÄ hemsidan eller beskrivningen av en produkt ibland Àr dÄligt översatt. MÄnga kinesiska företag letar dÀrför efter europeiska personer med kunskap om de bÄda sprÄket för att fÄ hjÀlp med att förbÀttra sin försÀljning inom Europa.

Förbered dig inför en resa till Kina med en kinesiskalÀrare

I Sverige Àr Kina en vÀldigt vanlig destination för en semester, frÀmst för att fÄ uppleva den fantastiska kinesiska kulturen och miljön. Genom att lÀra dig sprÄket inför din resa kan du fÄ dig förstÄdd i landet du ska besöka. Att kunna sprÄket i ett land du besöker Àr ocksÄ en roligt upplevelse, de lokala invÄnarna som du kommer trÀffa pÄ uppskattar ofta vÀldigt mycket nÀr en turist talar deras sprÄk. Det skulle kunna leda till att du fÄr uppleva nya saker, nÄgot du kanske inte skulle bli erbjuden om du inte kunnat det kinesiska sprÄket. Din kinesiskalÀrare kommer troligtvis Àven att rekommendera dig en resa till Kina för att utveckla dina kunskaper ytterligare. Som tidigare sagt Àr det inte speciellt vanligt att Kinas invÄnare har goda kunskaper inom engelska, det Àr precis som hur de flesta svenskar inte kan tala kinesiska. Detta kan leda till att det Àr vÀldigt svÄrt att göra dig förstÄdd om nÄgot skulle hÀnda, men Àven saker som att handla frÄn en lokal marknad kommer att bli sÄ mycket lÀttare med en god förstÄelse för sprÄket. Du kommer mycket snabbare kunna göra dig förstÄdd och pÄ sÄ sÀtt undvika risken till problem eller missförstÄnd.

Att lÀra sig Mandarin Àr att upptÀcka den kinesiska kulturen

Att lÀra sig det officiella sprÄket för Kina Àr ett perfekt sÀtt att fÄ nya kunskaper om den kinesiska historien och kulturen. Trots allt Àr sprÄket en reflektion frÄn vad som sker i samhÀllet, det man talar om, hÀnder i verkligheten. Kina Àr en av vÀrlden Àldsta civilisationer och genom att lÀra dig kinesiska kommer du kunna ta del av en civilisation med över 5000 Är av historia. FrÄn Kina kommer uppfinningar sÄ som krut, papper eller silke, det finns mÄnga fler uppfinningar som du anvÀnder dig av dagligen som hÀrstammar frÄn Kina. TÀnk dig vilket stort litteratur arv du kan fÄ ta del av nÀr du kan lÀsa kinesiska. Det finns en otroligt stor samling litteratur som beskriver Àmnen alltifrÄn matematik, biologi, ekonomi, historia till geografi. Vad sÀgs om att ta del av den fantastiska konsten som hÀrstammar frÄn Kina, landet Àr kÀnt för deras vackra kalligrafi med konstverk som du inte kan uppleva nÄgon annanstans i vÀrlden.


Att hitta kinesiskalÀrare för ett bra pris

Mandarin Kinesiska Àr det officiella sprÄket i Kina, men sprÄket brukar ofta i talsprÄk bara kallas kinesiska. SprÄket innefattar standard mandarin och Jin, vilket Àr en variant av sprÄket som frÀmst talas runt Peking. Kina Àr ett vÀldigt, vÀldigt stort land och det finns en rad olika typer av dialekter och varianter av sprÄket precis som det gör i Sverige. Genom att anvÀnda dig av Superprof kan du hitta en lÀrare som besitter de kunskaper du Àr ute efter. Oavsett om det Àr en viss del av Kina du vill resa till, och dÀrmed vill fÄ lÀra dig frÄn en lÀrare med den typen av dialekt eller om du vill fÄ en generell kunskap, finns en lÀrare dÀr med den kunskapen som krÀvs för att du ska nÄ dina mÄl. Om du söker efter en lÀrare inom kinesiska pÄ andra plattformar kan du bli bemött av vÀldigt höga priser, ofta Àr dessa kurser ocksÄ i grupp vilket lÀtt gör att du tappar möjligheten till kontinuerligt att stÀlla frÄgor samt att lektionen kan bli anpassad efter vad du vill lÀra dig. PÄ Superprof kan du garanterat hitta en lÀrare som har de kunskaper som du Àr ute efter, samt en lÀrare som tar det priset som passar din budget. Alla vÄra lÀrare kommer frÄn olika bakgrunder och erfarenheter, lÀraren kommer att anpassa priset efter sina kunskaper och dÀrmed kan du vÀlja den lÀrare som passar dig.

Genom att blÀddra bland vÄra olika kinesiskalÀrare pÄ Superprof kan du jÀmföra olika potentiella framtida kinesiskalÀrare. Du kan besöka varje lÀrares profil dÀr du kan lÀsa om lÀrarens egenskaper, metodik, tankar om utbildningen, kunskaper, tidigare recensioner och rekommendationer. PÄ sÄ sÀtt kan du bilda dig en uppfattning om lÀraren innan du vÀljer att boka er första lektion. De flesta lÀrarna pÄ Superprof erbjuder ocksÄ sin första lektion helt gratis för att du ska fÄ en rÀttvis bild av lÀraren, innan du bestÀmmer dig. Med andra ord har du egentligen ingenting att förlora pÄ att boka din första kinesiskalektion.

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Kinesiska?

Genomsnittspriset för en kurs i Kinesiska Ă€r 232 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Kinesiska?

Kinesiska med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lĂ„ter dig hitta den perfekta lĂ€raren för just dig. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Kinesiska!

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i kinesiska erbjuder kurser inom

Kinesiska online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gĂ„ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Kinesiska  som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Kinesiska?

53 lĂ€rare inom Kinesiska erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

VĂ€lj mellan 53 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Kinesiskal mottagit?

Bland 7 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.