Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska lärare i Järfälla

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 1 omdömen.

378 kr/h

Bra priser: 95% av pianolärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en pianokurs är 378kr/timmen

16 h

Snabba och duktiga! Våra pianolärare svarar vanligtvis inom 16h

Att lära sig piano i Järfälla! har
aldrig varit så lätt!

2. Planera din pianoundervisning

Kontakta din pianolärare! Du kommer att få din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänns.

3. Upptäck nya elever och möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

🎹 Var hittar jag lärare för kurser i piano i Järfälla?

Är du intresserad av att börja ta pianokurser? Det finns just nu 3 lärare tillgängliga för att ge privatlektioner i piano i Järfälla och i närområdet.

 

Vår meddelande-tjänst gör det möjligt att komma i kontakt med alla privatlärare i piano som har aktiva lärarannonser på Superprof. När din kursförfrågan har blivit accepterad, kan du påbörja dina privata pianolektioner med din lärare.

 

Se alla annonserna for våra privatlärare i piano i Järfälla.

🎵 Hur många lärare i Järfälla är tillgängliga för att ge privata pianolektioner?

I Järfälla erbjuder 3 lärare i piano kurser.

 

Boka lektioner med en privatlärare genom att läsa annonserna och skicka ett meddelande till den pianolärare som passar dig.

 

Välj bland fler än 3 lärare i piano för att boka din pianokurs!

💻 Hur kan du få pianolektioner online?

På Superprof erbjuder många lärare i piano sina lektioner online. De flesta av våra instruktörer på vår plattform ger pianokurser online.

 

Att ta lektioner på nätet ger dig fler möjligheter att vara flexibel med dina pianolektioner. Dessutom blir priset ofta billigare då din kursledare inte tar betalt för restid.

 

För att hitta tillgängliga privatlärare i piano som erbjuder undervisning via nätet välj "webbkamera” i sökfältet.

 

Välj din privatkurs i piano online bland fler än 3 lärare i piano.

💸 Hur mycket kostar det att ta pianolektioner i Järfälla?

I genomsnitt tar en pianolärare 378kr för en pianokurs i Järfälla.

 

Priset är olika på grund av flera anledningar:

  • Lärarens erfarenhet och utbildning.
  • Var pianokursen sker, online eller i läraren eller elevens hem  i Järfälla.
  • Hur många lektioner du bokat och lektionens längd.
  • Målet du har och din nivå. Till exempel: bokar du privatlektionerna för att din barn ska lära sig spela piano, eller är du väldigt avancerad och vill utvecklas vidare?

De allra flesta av Superprofs musiklärare ger första lektionen gratis.

 

Se samtliga priser för pianolärare i Järfälla.

🎧 Vad behövs för att börja ta pianokurser med en privatlärare?

Till och börja med kommer du behöva köpa eller låna ett piano.

 

Kostnaden för ett piano kan ibland kännas högt för nya elever. Om detta gäller dig bör du få pianot billigare genom att köpa secondhand eller titta på ett enklare keyboard, att använda fram till att känner dig redo att investera i ditt eget piano.

 

Beroende på vilken genre du vill spela, borde du kanske också köpa:

  • böcker och appar som du kan öva med hemma
  • ett midi-piano
  • en metronome
  • pianopall
  • en kraftpedal

Fråga gärna din lärare i piano omvägledning om vilka tillbehör som kan vara nödvändiga för dig.

 

Välj din nästa privatkurs bland fler än 3 lärarprofiler.

Vill du lära dig piano i Järfälla?

Välj bland vårt stora utbud av pianolärare i Järfälla!

Se fler lärare Nu kör vi!

Upptäck din musikaliska talang med hjälp av en pianolärare från Superprof!

Ta pianolektioner i Järfälla

Spanar du efter en pianolärare i Järfälla? Då kan du sluta leta - Superprof hjälper dig att hitta din drömlärare på nolltid. Vi har nämligen samlat Järfällas bästa pianolärare på en och samma plattform!

Du behöver inga förkunskaper för att ta pianolektioner via Superprof. Alla nivåer och åldrar är välkomna. Läs mer nedan och boka en gratis provlektion redan idag!

Vikten av en duktig lärare

Det är inte lätt att lära sig spela ett instrument - det krävs mycket tid och tålamod. Många elever, speciellt nybörjare riskerar att ge upp för tidigt. Detta kan dock förhindras med rätt lärare. 

Det är inte bara viktigt att din lärare är duktig på att spela piano. Hen måste vara duktig på att hjälpa dig utvecklas också. Försök att välja någon som är pedagogisk, lyhörd och öppen för dina önskemål. 

Du kanske vill lära dig något specifikt? Du kanske vill spela jazz, folkmusik, klassiskt eller pop? Du kanske vill börja med ackord och lära dig noter lite senare? 

Oavsett om du är nybörjare eller expert på piano, kommer våra privatlärare på Superprof att tillgodose dina behov!

Ta del av vår expertis

Superprof brinner för kreativ och individuell undervisning. Våra handledare uppmuntrar och motiverar sina pianostudenter.

Vi skräddarsyr dina pianolektioner så att de matchar din inlärningsstil och dina intressen. Vill du lära dig att skriva musik eller veta mer om improvisation? Allt är möjligt - tillsammans utforskar vi musikens magi! 

Privatundervisning  är väldigt flexibelt. Dina lektioner kan äga rum på tider och dagar som passar dig. Du kan ta lektioner hemma hos läraren, hos dig, eller via webbkamera.  

Fördelar med att spela piano

Det finns tusen fördelar med att lära sig spela ett instrument. Särskilt ett så mångsidigt och användarvänligt instrument som pianot. 

Studier har visat att musik får oss att må bra. Visste du att pianospel minskar ångest och motverkar depressioner? Att spela några minuter om dagen kan dessutom förbättra din självkänsla, göra dig på gott humör och sänka ditt blodtryck. 

Pianot passar både nybörjare och erfarna musiker. Man kan snabbt lära sig enkla melodier och ackord, speciellt om man har en bra lärare!

Varför investera i privatlektioner?

Eftersom skolan erbjuder musikundervisning i grupp (och ibland enskilt) kan det vara svårt att se poängen med kompletterande privatlektioner. Att bli bättre på sitt instrument är dock alltid en bra ide. Det går dessutom betydligt snabbare med lite extrahjälp. 

 

Större ansvarstagande

Det är lätt att “gömma sig” när man tar musiklektioner i grupp. Detta är omöjligt på en privatlektion. Antingen gjorde du pianoläxan eller så gjorde du den inte.

När allt fokus ligger på dig tvingas du att göra vad som krävs. Detta kanske låter avskräckande, men du kommer snabbt att se resultat. 

 

Individuell handledning

En vanlig musiklärare har varken tid eller möjlighet att tillgodose varje elevs unika behov. Detta kan leda till att vissa elever hamnar efter - eller inte ens får chansen att upptäcka sitt musikintresse. 

Det kan också bli tvärtom, att utveckling hämmas. De elever som är duktiga på musik måste få avancera snabbare. Inget är mer frustrerande än att anpassa sig efter andras studietakt. Om du vill bli riktigt bra på piano är privatlektioner något för dig! 

 

Musik ska vara kul

Privatlektioner ger dig möjligheten att utforska din egna musikalitet. Till skillnad från musikundervisningen i skolan, slipper du följa en förutbestämd läroplan. Elever som får inflytande över kursinnehållet har roligare!

Hitta en pianolärare i Järfälla

Nästan alla våra handledare erbjuder en gratis provlektion. Efter det kostar lektionerna ca 200-450 kr i timmen. Lektionerna anpassas alltid efter din nivå, dina önskemål och ditt schema. Allt du behöver göra, är att titta igenom profilerna nära dig, välja din favorit och skicka iväg ett meddelande. 

Vad behöver man inför en pianolektion?

Det är viktigt att du har tillgång till ett eget piano. Du kan ta lektionerna hemma hos läraren, men du måste kunna öva mellan lektionstillfällena. 

Om du är nybörjare och inte vill investera i ett piano kanske du först kan testa hos en kompis eller någon du känner som har ett piano?

Ett piano behöver inte vara dyrt, däremot tar de mycket plats. Du måste dessutom stämma pianot då och då. Ett digitalpiano har 88 tangenter precis som ett riktigt piano, och är därför ett utmärkt alternativ.

Varför inte ta en titt på sajter som Blocket för att se om det finns några begagnade digitalpianon i Järfälla? 

Pianolektioner online

Superprof har ett brett utbud av lärare över hela Sverige. Om du hellre vill ta lektioner via nätet kan du söka på lärare som undervisar på distans. Att lära sig spela piano via webbkamera låter kanske svårt, men det är faktiskt fullt möjligt!

Nu när du vet hur man hittar pianolärare i Järfälla hoppas vi att du är redo för nästa steg. Om du har frågor kan du alltid kontakta en lärare via plattformen!

Vad vill du lära dig?